| Smjena ravnatelja POU Velika Gorica | |
|
+8Mišel mariovg Ante Saša Rožica-ljutibijes plemenitašica koko-vg JOSIPJOŽA 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 10:36 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
JosipJoža - ne mislite valjda da se gradonačelnik neće pojaviti i da neće biti dobar domaćin. Iščitavajući izjavu gradonačelnika koja je puna gorčine i ironije, mogu shvatiti jedino da se neće pojaviti i da neće biti dobar domaćin, što je svakako naglašavam velika sramota za Grad ukoliko tako postupi. Osim toga, ako tako postupi potvrditi će činjenicu da nije gradonačelnik svih građana Velike Gorice i Turopolja, nego samo jednog dijela, nažalost. Ono što gledamo svakog dana od HDZ, takav možebitni postupak gradonačelnika me uopće ne iznenađuje, njihov habitus je bahaćenje, opsrtruiranje i ignoriranje svega onoga što nije HDZ i tu su najači, sve ostalo je luk i voda. | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 11:27 | |
| Kada je bila Kosorica, lagao je da protokol nije dao da itko iz SDP-a, DC-a, HSLS-a i HNS-a dođe. Sada izbjegava Predsjednika RH. A da pokrenemo akciju: Kupimo bonton Barišiću? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 11:50 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 12:05 | |
| gradski portal nije našao ni slova napisati o posjeti predsjednika RH Ive Josipovića Velikoj Gorici i Turopolju. Čiji je gradski portal, građana Velike Gorice? Ili? http://www.gorica.hr/ http://www.rvg.hr/index.php?id=3683 Predsjendik Ivo Josipović u nedjelju stiže u Veliku Goricu. Kako su nam potvrdili u Učilištu, dolazi na poziv ravnateljice, Senke Bulić, a predsjednik će pogledati predstavu „Aladin i čarobna svjetiljka“. Osim Goričana ili Zagrepčana, koji su do sad u njoj mogli uživati, i prvi čovjek Hrvatske imat će priliku pogledati kako se na kazališnim daskama snašao mladi Luka Nižetić, ali i stara glumačka garda poput Ane Karić ili Špire Guberine. Priču o Aladinu možete pogledati i vi u 17 sati u dvorani Gorica. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 12:13 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- gradski portal nije našao ni slova napisati o posjeti predsjednika RH Ive Josipovića Velikoj Gorici i Turopolju.
Čiji je gradski portal, građana Velike Gorice? Ili? http://www.gorica.hr/ http://www.rvg.hr/index.php?id=3683 Predsjendik Ivo Josipović u nedjelju stiže u Veliku Goricu. Kako su nam potvrdili u Učilištu, dolazi na poziv ravnateljice, Senke Bulić, a predsjednik će pogledati predstavu „Aladin i čarobna svjetiljka“. Osim Goričana ili Zagrepčana, koji su do sad u njoj mogli uživati, i prvi čovjek Hrvatske imat će priliku pogledati kako se na kazališnim daskama snašao mladi Luka Nižetić, ali i stara glumačka garda poput Ane Karić ili Špire Guberine. Priču o Aladinu možete pogledati i vi u 17 sati u dvorani Gorica. Ah, kako niste shvatili Na gradskom portalu piše samo "na inicijativu gradonačelnika" - ili drugih MI-glista priljepaka i to "day after day" - ideš Betika.... To samo pokazuje kako su oni svrha sami sebi a ne "u službi građana/sugrađana" | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 13:15 | |
| Nada zadnja umire, možda mu pomogne. Treba probati. Ako ima para za toliko Konjače bu se našlo i za jedan bonton | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 22:23 | |
| Bruka i sramota lokalne kvazi gospode na vlasti, zar ne!? Niti slovom niti sjenom-pojavom prispodoba ne biti tamo, strašno. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 22:42 | |
| Kao što ranije i rekoh Sramota. Predsjednik ne dolazi svaki dan u naš Grad. Pokazali su sav svoj jad i bijedu duše, duha i istine, istine da su predstavnici svih građana Velike Gorice. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 22:43 | |
| Već smo i ranije konstatirali. Botoksirani obraz. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 24.10.10 23:03 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
- gradski portal nije našao ni slova napisati o posjeti predsjednika RH Ive Josipovića Velikoj Gorici i Turopolju.
........... Ako neće gradski portal hoću ja:
Predsjednik Josipović bio je danas u našem gradu. Pogledao je u POU predstavu Aladin. Bio je pozdravljen od nekolicine uvaženih članova gradskog vijeća, ravnateljice POU gđe Senke Bulić kao i od roditelja-građana koji su danas doveli svoje klince na predstavu. Bio je odlično raspoložen, pozdravljao se sa građanima, porazgovarao, vrlo jednostavno bez protokola.
Predsjedniče, veliko vam hvala što se imali volje i vremena doći u naš grad. Hvala predsjedniče i čast mi je jer sam bila među onima koje ste počastili Vašom nazočnošću. - Ante je napisao/la:
- Nada zadnja umire, možda mu pomogne.
Treba probati. Ako ima para za toliko Konjače bu se našlo i za jedan bonton A što sam ja već napisala Nema nade za MI-gliste . Ja ih nisam ni blizu vidjela. Niti onu "botoksiranu-prebjegulju, graditeljicu Hlapić grada, prodavačicu magle", niti " SSSSSramotu - domaćeg dečeca kvazi gradonačelnika svih goričana", niti onog "Aaaaanteee kloni me se svega ti, ma niti si lip a nisi ni moj tip", ma ni onog "kapitalnog Kapitalca - majstora rupa i rupetina na svim razinama šta nas je sve satro kao palačinke"....da ne nabrajam dalje ostale MI-glistave najgliste i njihove priljepke . Strašno, pa PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE gospodin Josipović počastio je svojom nazočnošću ovaj naš dragi grad, a njih NIGDJE, niti od korova. Sram vas bilo, sramite se, zar vi ne predstavljate ove građane, zar vi ne poštujete niti osobu niti instituciju Predsjednika RH, zar vi ne osjećate niti malo časti i ponosa da se potrudio i udostojio posjetiti ovaj grad i naše na daleko sad poznato kazalište Scenu Gorica, pa ako je to bilo i na inicijativu gđe Senke Bulić ravnateljice POU Velika Gorica? Bonton, što bi to bilo njima? Pa oni nemaju niti onog osnovnog iz obitelji, a to je kućni odgoj, a kamo li kulturu ponašanja, poštovanja, respekta, uvažavanja. Vi ste najveća ljiga ovoga grada i Turopolja. Smrad, otpad i zagađenje dalekosežnih razmjera. Ah, poštovana gospođo Senka Bulić, puna dvorana gledatelja predstave, čast koju ukaza Predsjednik RH, gospodin Ivo Josipović, ali nije to za njih ZNA SE-ljigavce. Za njih ste trebali prirediti "umjetnički performans" ispred POU u vidu vola na ražnju, a okolo puuuuno ražnjeva sa svinjama i janjcima, eeeeeee, to bi za njih bilo "umjetnost i umjetnički doživljaj" . Oni razumiju samo masno, slinavo, ljigavo i to je njihov domet. Ffffuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj, gadite mi se! E, moj narode..... | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 1:00 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 1:05 | |
| - Ante je napisao/la:
- Odlično. Hahahahaha
SRAMOTNO!!! ŽALOSNO!!! OSAKAĆENI GRAD!!! Ubojice, devastatori svega dobrog, naprednog, civiliziranog!!! | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 1:08 | |
| Ma odlično za ideju osmrtnice A sve ostalo potpisujem. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 1:15 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ma odlično za ideju osmrtnice
A sve ostalo potpisujem. Nažalost, istinita osmrtnica, zato sam i napisala što jesam. ZNA SE-banda zločinačka su ti koji uništavaju i devastiraju sve dobro, lijepo, napredno, kulturno, civilizirano, sve što je na ponos ovog grada i kraja. Kreature moralne, umne, fizičke, psihičke nakaze u liku i djelu samih | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 1:18 | |
| Lako je uništavati što je netko drugi izgradio, slažem se. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 1:35 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 10:04 | |
| Naj se jediti Rojžica, nebu se devastirala kultura baš naprotiv, dobili bumo festival gange i rere pa neke nove sportove kao bacanje kamena s ramena, skakanje u vreći ili čak obaranje ruku, a toga ovdje nedostaje | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 10:48 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 11:39 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 15:28 | |
| koliko sam vidio, ima na svakoj autobusnoj stanici po gradu,a i po stupovima javne rasvjete... netko se potrudio! | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 25.10.10 15:32 | |
| - Goran je napisao/la:
- koliko sam vidio, ima na svakoj autobusnoj stanici po gradu,a i po stupovima javne rasvjete... netko se potrudio!
Kapa dolje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica | |
| |
|
| |
| Smjena ravnatelja POU Velika Gorica | |
|