Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica

Go down 
+8
Mišel
mariovg
Ante
Saša
Rožica-ljutibijes
plemenitašica
koko-vg
JOSIPJOŽA
12 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
Autor/icaPoruka
Saša
Novi član
Novi član

Broj postova : 16

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty19.09.10 17:01

Točno tak, napad je najbolja obrana, ali neki bi trebali uzeti u obzir i to da je Višnja i njena šira obitelj itekako ugledna u ovom gradu,a Višnja je kao osoba spremna svakom ali baš svakom pomoći i oprostiti Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Icon_biggrin
A GBR-u naravno NEKI nemogu oprostiti transparentnost, poštivanje struke i kvalitete, pa se služe udarcima ispod struka.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty19.09.10 17:56

Saša je napisao/la:
Točno tak, napad je najbolja obrana, ali neki bi trebali uzeti u obzir i to da je Višnja i njena šira obitelj itekako ugledna u ovom gradu,a Višnja je kao osoba spremna svakom ali baš svakom pomoći i oprostiti Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Icon_biggrin
A GBR-u naravno NEKI nemogu oprostiti transparentnost, poštivanje struke i kvalitete, pa se služe udarcima ispod struka.

Ma znate što, sve više i više mi se sviđa taj dečec GBR, ozbiljno. sunny Što ga više blate, meni sve draži brate. Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Icon_cheers
[Vrh] Go down
koko-vg
Ide prema gore
Ide prema gore
koko-vg

Broj postova : 106

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty19.09.10 22:04

... Je je, napad je najbolja obrana, ne napadam Beusa, a niti ga branim, dajte samo vratite film par godina unatrag ...

http://www.vjesnik.hr/html/2008/02/13/Clanak.asp?r=zag&c=7
Nakon ravnateljske fotelje ponovo teta u vrtiću?

Smjena dugogodišnje ravnateljice Dječjeg vrtića Ciciban

VELIKA GORICA - Početkom travnja ravnateljici Dječjeg vrtića Ciciban, Katarini Geršak, završava još jedan ravnateljski mandat. No, odlukom Upravnog vijeća vrtića, ravnateljici kojoj je ostalo još dvije godine do mirovine, neće biti potvrđen još jedan mandat.
Naime, na natječaj su, uz kandidaturu Katarine Geršak, prispjele još dvije molbe. Izabrana je Višnja Čačić, odgajateljica u Cicibanu. Druga je molba bila odgajateljice iz Dječjeg vrtića Velika Gorica, koja se, iako je natječaj bio i u njenom matičnom vrtiću, tamo nije kandidirala.
Nezadovoljstvo odlukom već su iskazali roditelji i zaposlenici Cicibana. Naime, od oko 150 djelatnika vrtića, njih je 114 svojim potpisima dalo podršku staroj ravnateljici. No, iako je ovo tek odluka Upravnog vijeća, najizglednije je da će je potvrditi i Odbor za izbor i imenovanje, a potom i Gradsko vijeće.
Inače, Katarina Geršak ravnatelja je velikogoričkog vrtića bila od 1991. godine. U tom vremenu vrtić je narastao na oko 1300 djece i više od 150 zaposlenika i nalazi se na četiri lokacije u gradu. Uz brojne programe koji su njegovi zaposlenici proveli tijekom ovih godina, to je prvi vrtić koji je počeo izdavati svoje novine pod istim imenom Ciciban.
»Ponosna sam na svoj rad i na svoje godine. Stoga se doista ne sramim što ću do svoje mirovine ponovno biti teta u vrtiću. Dapače, to će mi biti velika čast«, poručila je Katarina Geršak.

ženi je ostalo 2 godine do mirovine, ali ...
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty19.09.10 22:35

koko-vg je napisao/la:

ženi je ostalo 2 godine do mirovine, ali ...

Ovaj Vaš komentar na kraju mi je znakovit, po njemu i Vama je nužno morala ostati na mjestu ravnateljice samo da bi na tom mjestu dočekala mirovinu? Po čemu i zašto? Ne bi li to tek onda bilo pogodovanje?

Inače osobno sam malo poznavao i gđ.Katarinu i bila mi je draga, ne ulazim sada u njen stručni rad i kvalitetu istog, neznam pa nemogu ni komentirati.
Ali ovako prema informacijama koje imam i čitam ako je ona bila dugogodišnja ravnateljica, pa čak od 1991 ako sam dobro pročitao, dakle i bilo je vrijeme da to mjesto naslijedi netko drugi i donese neko "osvježenje" na tom radnom mjestu.
Nije bogom dano i rezervirano za nekoga da nužno treba ostati na tom mjestu kako bi samo dočekao mirovinu.
Pa ljudi moji koliko takvih primjera gledamo danas na državnoj razini i grozimo se na njih.

Zaključujem samo na temelju informacija koje imam, ponavljam. I nemogu prosuđivati kvalitetu jer ju neznam.
Vjerojatno je postojao neki racionalan razlog zašto se nije dao taj "zadnji" mandat gđ.Katarini nakon valjda 15-ak godina rada na mjestu ravnateljice. A to je zasita jedno dugo razdoblje i sama osoba bi trebala razmišljati da se povuče s tog mjesta nakon toliko vremena provedenog i prepusti mlađim kadrovima, koji imaju stručnu spremu, znanje, iskustvo za takvo radno mjesto i koji to mogu kvalitetno obavljati.
[Vrh] Go down
koko-vg
Ide prema gore
Ide prema gore
koko-vg

Broj postova : 106

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty19.09.10 23:52

... svi su krvavi ispod kože ... da se sad promjeni vlast, pobjednici na izborima promjenili bi sve ljude na vodečm položajima, to znate ... Senka je za nekog napravila puno, za Goricu, a po drugima, sve snage usredotočila je samo na scenu Gorica. Kao što ste napisali "nije bogom dano i rezervirano za nekoga" ... Isto se odnosi na Višnju Čačić... po jednima radi korektno, a po drugima, treba još puno učiti ...
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty20.09.10 0:58

koko generalno sam protiv smjena samo radi smjena i iz političke potrebe određene doze revanšizma, podobnosti i nepotizma.
Bio bih sretan i veseo da promjena političke vlasti apsolutno na to ne utječe nego kriteriji struke, sposobnosti i referenci uspjeha, što kod nas nažalost još nije zaživjelo i svaka promjena vlasti izazove određene promjene, manje ili veće pa čak na pozicijama koje uopće nisu ni p od politčkih pozicija.
Međutim složiti će te se nadam se da HDZ prednjači u tome, neću tvrditi da su drugi operirani od toga ali se svakako nemože reći da je lijeva koalicija napravila toliko smjena tada koliko smjena radi HDZ sada.

I nadam se da će doći trenutak kada političke majice neće utjecati na to ako je netko stručan i kvalitetan, pa čak ako je i član neke stranke da neće trpiti u poslovnom i stručnom smislu na poslu koji radi ako radi dobro i kvalitetno, kada ćemo se međusobno uvažavati po kvaliteti a ne po bojama majica, jer jedino tako će šira društvena zajednica imati koristi a ovako sigurno ne.

Prema tome oko toga se možemo i nemoramo složiti, ono što je znakovito a to je primjer iz Gorice u kome sve što ima i bilo kakve veze za GBR je smrtno opasno sa strane gledanja HDZ-a, što i te kako šteti društvenoj zajednici i ne pridonosi ničemu dobrom, možemo pogledati bezbroj primjera koji su štetni i s velikim posljedicama po građane. Zašto bi to moralo biti tako? Zašto se ne bi međusobno uvažavali i priznali jedni drugima ono što je dobro napravljeno i poticali još bolja rješenja, prihvaćali bolja rješenja.

Može HNS predlagati u ovom trenu neznam koji dobar projekt, prijedlog, rješenje. Mislite da bi to dogradonačelnik Kos ili netko drugi iz izvršne vlasti prihvatili i rekli "dečki odlično, prijedlog je odličan idemo ga realizirati"

To je trenutak koji treba graditi i čekati u političkim odnosima i političkom djelovanju a ne samo poltiziranju u kome prođe uglavnom 2/3 mandata i što građani dobivaju s tim? Ništa samo štetu i izgubljeno vrijeme za kojim svi skupa možemo samo žaliti. Tu svijest bih ja očekivao od svih politčara i ljudi koji rade i sudjeluju u bilo kakvom radu za javno dobro.

Nadam se da ću to doživiti. Bar zbog moje djece i njihove budućnosti.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty24.09.10 0:06

Da li ste gledali prilog u Pola ure kulture?

Pokušao sam naći prilog da ga ovdje postiram, ali ga nisam našao.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty24.09.10 9:07

Da, nema ga na HTV-ovim stranicama.
Gledao sam i Scena Gorica na čelu sa Snekom Bulić je imala značajan prostor u emisiji o kulturi, dobro je da je i svehrvatska javnost imala prilike vidjeti kako se u ovoj zemlji uspješni ljudi miču u ovom slučaju Senka Bulić i otvara se mjesto podobnima.

Međutim meni se nekako čini da je svehrvatska javnost na to već naviknula tijekom svih zadnjih godina i da to i ne uzma baš puno k srcu.

Izjave VŠO i Kunića su bile u najmanju ruku toliko jadne i pokazale su svu njihovu pokvarenost i u ovom slučaju i prema Senki Bulić i POU.

Dno dna. Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Icon_bounce
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty24.09.10 10:52

Ante je napisao/la:
Da li ste gledali prilog u Pola ure kulture?

JOSIPJOŽA je napisao/la:
........
Izjave VŠO i Kunića su bile u najmanju ruku toliko jadne i pokazale su svu njihovu pokvarenost i u ovom slučaju i prema Senki Bulić i POU.

Došla sam skoro pa na zadnju rečenicu gđe Senke i onda komentar novinara. Ali nisam čula zadnju riječ: govorilo se o ministru Biškupiću koji .....????? Ima ili nema sluha za smjenu kadra koji nije iz HDZ redova?

Možete li mi to pojasniti?
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty25.09.10 2:56

Vezano uz Biškupića rečeno je da ju podržava, ali da nema utjecaja.

VŠO i Kunić su dali zbilja loše izjave, izmotavanje i muljanje.

Najbolje je bilo Kunićevo objašnjenje kako ništa nije bilo dobro, a onda ga novinarka pita što nije bilo dobro i vidiš blink blink i nevjericu na njegovom licu, pa ništa, hmmmm, galerijska djelatnost, hmmm izdavaštvo.

Njihove izjave su me samo još više učvrstile u stavu da je u pitanju politička smjena koja je dogovorena u kupoprodajnom ugovoru DC-a.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 1:41

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Newpicturel

Članak me nasmijao i rasplakao.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 2:07

Ante je napisao/la:
Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Newpicturel

Članak me nasmijao i rasplakao
.

Uistinu, ovo je članak i za plakanje i za smijanje, ali članak suštinske i neoborive istine.

Dugo, vec dugo, nisam pročitala u tako malo redaka tako jasne i suštinske istine, neoborive i izrečene na način valjda svojstven Jergoviću. Zaista, da li može itko normalan ostati indiferentan, indolentan i nedodirnut onim što se gradu sprema, a na ovaj način napisano. Uuuuuufffffffff, užasa!!! Mad Sad
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 12:10

Pa nemojte tako Hrkljuš selo će sada da zaživi u pravom smilsu.
Medijski pokrovitelj TVT za svoje gleda lišće.

https://www.youtube.com/watch?v=hKGW6_uhE0k
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 13:31

Da li je ovo zadnja premijera u Sceni Gorica?

https://www.youtube.com/watch?v=pTd0QzLpoJg

K I K L O P

Redatelj: Ivica Buljan
Dramaturg i adaptacija teksta: Goran Ferčec
Kostimografkinja: Ana Savić Gecan
Scenograf: Ivan Fijolić
Glazba: Let 3
Izvođači: Zoran Prodanović Prlja, Marko Cindrić, Frano Mašković,
Marinko Leš, Damir Martinović Mrle, Matej Zec, Branko Kovačić,
Dražen Baljak, Tomislav Kvartuč, Damjan Simić, Elvis Hodžić,
Davor Ćiković, Ivan Magud, Ivan Ožegović, Boris Barukčić, Miroslav Mlinar

dvorana Gorica

premijera PONEDJELJAK, 4. 10. u 20 sati

izvedbe
UTORAK, 5. 10. u 20 sati

SRIJEDA 6. 10. u 20 sati
ČETVRTAK 7. 10. u 20 sati

http://www.pouvg.hr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=26&Itemid=36

Savjet: Na vrijeme kupite ulaznice , čujem da je silna potražnja za ovu predstvu.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 14:28

Ante je napisao/la:

Članak me nasmijao i rasplakao.

Rečenice koje me se osobno tiču i rečenice koje Jergović govori u moje ime:

"Ti kulturni i civilizirani ljudi sa zemljopisne margine glavnoga grada ona su publika kojoj je Senka Bulić stvarala kazalište....
.... Nije Senka Bulić imala novaca kojim bi Magellija ili Ivicu Buljana platila da dođu režirati.....
pa još da joj dovedu sve one glumce s kojima bi radili......
Dobila ih je na dug i na povjerenje..... Dug im nije isplaćivala novcem nego time što je doista stvorila kazalište.

Njezin posao nitko neće moći nastaviti......... Neće moći jer je ovo kazalište bilo podignuto na obrazu Senke Bulić. Ako VŠO zna što je to obraz........."

(hihihi - "svesrdna pomoć Tuđmanove sekretarice.... koja je kanila botoksirati nakazno lice vlasti kojoj pripada") - PERFEKTNO
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 23:37

http://dalje.com/hr-hrvatska/foto--kako-se-stvarala-demokracija-devedesetih/99734

Prije 11 godina mali Radio se sukobio s velikim sistemom. Uz svesrdnu borbu i potporu građana, danas je tamo gdje treba biti - u eteru.

Jeli VŠO zadužena za rušenje kuture općenito? Kakve veze ima VŠO s cijelom pričom o 101-ici nekada, tko je spasio 101-cu?

Može li Gorica ponoviti slučaj 101-ce iz Zagreba od prije 11 godina i spasiti Scenu Gorica kao što je Zagreb tada spasio 101-cu? Pitanje o kojem nije loše da svi promislimo.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty28.09.10 23:52

JOSIPJOŽA je napisao/la:

Jeli VŠO zadužena za rušenje kuture općenito?
Ona je već štošta upropastila, pa tako i kulturu u ovom gradu.
Da, ja ću je smatrati jedinim krivcem ako se kultura odseli zajedno sa Senkom Bulić.
One MI gliste su ionako nekulturan i bezobziran broj, a ova se preselila pod njihov kišobran i sad hvata mjesto. A to čini na štetu nama, građanima. Sebi ne. Stoga je prezirem, i nju i onih njenih dvoje u vijeću.

JOSIPJOŽA je napisao/la:

Može li Gorica ponoviti slučaj 101-ce iz Zagreba od prije 11 godina i spasiti Scenu Gorica .........
Ne može. Nema organizacije niti vođe.
Možda da dođu svi glumci koji su radili na/u predstavama Scene Gorica pa da nas pozovu da se priključimo. Ali samoinicijativno - nikada.

Pa mi nismo u stanju organizirati pomoć građanima, susjedima, djeci i stracima pri elementarnoj nepogodi, a di bi organizirali npr. potpisivanje referenduma ili podršku (jednoj) Senki. Ovdje se ljudi boje svoje sjene, i naravno ZNA SE koga.
Na žalost. Ili ono provjerenao - ma neću se petljati, ima valjda netko tko će to odraditi, a ja budem tu negdje ali poslije "bitke" i još bum prigovaral, itd...
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty30.09.10 1:27

Nisam baš tako bedasta kako neki misle

.......
'Znala sam da mi se može dogoditi da me nakon nekog vremena netko nekom floskulom pokušava postaviti na neko novo radno mjesto. Mogla mi je ponuditi da ostanem kao blagajnik', kazala je Bulić na izjavu Vesne Škare Ožbolt i dodala da takvo nešto može reći samo netko tko nije upoznat s mehanizmom rada samog Učilišta.

U intervjuu za tportal Senka Bulić govori o minulom radu, šoku nakon neprihvaćanja njezinog izvješća, reakciji Vesne Škare Ožbolt koja se, kad se kandidirala za predsjednicu Hrvatske, hvalila poznanstvima u kulturi pa je i svoju fotografiju sa Senkom Bulić iskoristila u te svrhe .....

http://www.tportal.hr/kultura/kazaliste/88329/Nisam-bas-tak-bedasta-kako-neki-misle.html

Ja ne mogu poslušati intervju. Exclamation Question
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty30.09.10 2:21

[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty30.09.10 13:15

Do 01.studeni, 2010 još možemo uživati u predstavama Scene Gorica a poslije tko zna? Možda ćemo gledati samo Šegrta Hlapić u Kinu, s reprizama do kraja mandata ovog saziva GV Velika Gorica.

http://www.pouvg.hr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=26&Itemid=36

ponedjeljak, 4. 10. KIKLOP, dvorana Gorica, 20 sati

https://www.youtube.com/watch?v=pTd0QzLpoJg

KIKLOP - nova premijera Scene Gorica

Redatelj: Ivica Buljan
Dramaturg i adaptacija teksta: Goran Ferčec
Kostimografkinja: Ana Savić Gecan
Scenograf: Ivan Fijolić
Glazba: Let 3
Izvođači: Zoran Prodanović Prlja, Marko Cindrić, Frano Mašković,
Marinko Leš, Damir Martinović Mrle, Matej Zec, Branko Kovačić,
Dražen Baljak, Tomislav Kvartuč, Damjan Simić, Elvis Hodžić,
Davor Ćiković, Ivan Magud, Ivan Ožegović, Boris Barukčić, Miroslav Mlinar
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty30.09.10 13:25

Podsjetnik za premijeru Kiklopa je par postova više?
Da niste zaljubljeni? Very Happy
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty30.09.10 18:48

plemenitašica je napisao/la:
Podsjetnik za premijeru Kiklopa je par postova više?
Da niste zaljubljeni? Very Happy

Pomalo da, s vremenom sve više, valjda me love "pubertetske" godine.
Ja sam kao i Kiklop, protestan, iz protesta se zaljubljujem sve više u Scenu Gorica. Basketball Very Happy
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty30.09.10 18:58

Scena Gorica i GBR u emisiji Hrvatska uživo 30.10.2010
Izostali su gradonačelnik Barišić i VŠO, zašto?
Gradonačelnika Barišića mogu i razumjeti, makar i on dela od 0 do 24, ima puno posla u ovom trenu, vezano za poplavljena područja,
ali VŠO koja voli medije i biti prisutna u medijima, nije došla, zašto?
Je li se uplašila hrvatske javnosti i hrvatske, velikogoričke Kulture?
Istina, teško je objasniti hrvatskoj i velikogoričkoj javnosti zašto uspješni i kreativni ljudi ne zaslužuju mjesto u svojoj struci, nego političko trgovanje i politika dodjeljuje i dijeli određena mjesta kao političke sinekure.
I dobro se Senka zapita u emisiji, koju mi to poruku odašiljemo mladim ljudima?

Emisija je već postavljena na web, pa pogledajte i uživajte u jednoj takvoj pitomoj, kvalitetnoj i kreativnoj glumici i gospođi kao što je Senka Bulić.
=370]http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=370
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty01.10.10 0:12

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=370

početak na 39:56 min do 54:55 min
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty01.10.10 15:12

Priopćenje DC-a.

Koji autogol.

Njene ravnateljske sposobnosti na čelu Pučkog otvorenog učilišta, u kojem je kazališna djelatnost samo jedna od mnogih, bile su izrazito skromne.

http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/dc--dosezi-senke-bulic-u-pou-vg-su-skromni_307310
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica
[Vrh] 
Stranica 2 / 11.Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» portal Grada Velika Gorica - www.gorica.hr
» DC Velika Gorica
» HDZ Velika Gorica
» HSP Velika Gorica
» SDP Velika Gorica