| Smjena ravnatelja POU Velika Gorica | |
|
+8Mišel mariovg Ante Saša Rožica-ljutibijes plemenitašica koko-vg JOSIPJOŽA 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 22.02.11 1:03 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 02.04.11 12:08 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 02.04.11 23:07 | |
| - Ante je napisao/la:
- Na repertoaru kazališta &TD ponovno su predstave "Kiklop" redatelja Ivice Buljana i dramaturga Gorana Ferčeca, te "Medeja" redateljice Marine Petković Liker i dramaturga Marjana Alčevskog, obje nastale prema Euripidovim predlošcima.
[url=http://www.vecernji.hr/kultura/kiklop-medeja-ponovno-td-u-clanak-270205 i] http://www.vecernji.hr/kultura/kiklop-medeja-ponovno-td-u-clanak-270205[/quote]i[/url] Idu li Kunić i TAZ na predstavu brojiti gledatelje predstave? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 29.04.11 8:09 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 29.04.11 8:46 | |
| - Ante je napisao/la:
-
...Scena Gorica je vrlo aktivna i živi punim životom .....
Oni zbilja ne razumiju. Jadni. Da,da kao i Hrvatska, relaksirano | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 09.05.11 11:33 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 09.05.11 11:35 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 09.05.11 18:06 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 09.05.11 23:16 | |
| Senka i dalje niže uspjehe, radi, aktivna je, nama ostaje žal što je napustila Veliku Goricu. Samo jedan od dokaza kako loša politika i politikanstvo može sve dobro, kvalitetno i lijepo uništiti. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 10.05.11 1:42 | |
| Nama to ništa ne treba. Ali zato imamo live verziju strave i užasa, VŠO i Šuker, Barišić i Kunić, Betika... | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 10.05.11 13:53 | |
| - Ante je napisao/la:
- Nama to ništa ne treba.
Ali zato imamo live verziju strave i užasa, VŠO i Šuker, Barišić i Kunić, Betika... Aha, baš tak. Horror - je ono što ih određuje. I nemam niš protiv, eto im ga, ali neka ga nama ne priređuju... marš iz naših života! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 12.05.11 15:09 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=299:nove-kadrovske-bezobratine-vladajuih&catid=1:latest-news
Nove kadrovske bezobraštine vladajućih Horini posao savjetnika ako smjesti Grđan-Odorčić u Pučko Izvor blizak vodstvu HDZ-a tvrdi da je Vlado Horina, predsjednik velikogoričkoga HSS-a i Upravnoga vijeća POU dobio jasan zadatak da taj izbor provede pod svaku cijenu kako bi imenovanje nove ravnateljice moglo biti izvršeno već na sjednici Gradskoga vijeća 25. svibnja.
Ako je kandidat Romana Rožić uopće nema prostora ni za koga drugog. Nek domaći dečec skupa sa "domaćim" Horinom odradi posao bez Šukera i VŠO koji se bar ne deklariraju kao domaći. Nego, kak se ne natječe sadašnja ravnateljca? Što se tiče HDZove vijećnice, nije prošla jedna pa ide druga. Dobro da nisu Raku predložili da se i on kandidira. Tko je gospođa iz foruma mladih? Koje su joj zasluge? - postavljanje pitanja na GV? Kao i gradonačelnik kad je u izvješću svojeg rada napisao da je gostovao u TV emisiji? Ove godine budu pisali da su bili u Šangaju i u Sarajevu.
Čudim se, čudom, čudom da se ideš Đurđa nije kandidirala.
Najbolja mi je ova rečenica:"... Ponovno se, dakle, na čelnu poziciju Pučkoga otvorenoga učilišta pokušava instalirati osoba koja nema apsolutno nikakve relevantne reference za taj posao (nitko čak niti ne pamti da je ikada bila viđena na nekom koncertu ili predstavi u POU).." Hihihihihihihihihihihihihihihi Ne pamti se da je ikada viđena - Mislim da je kriva Senka jer joj nije, kao Kuniću i TaZe, slala gratis ulaznice. No, ako je imenuju bila bu bar u zgradi POU jednom tjedno, a i to je napredak. . | |
|
| |
glava Učenik
Broj postova : 53
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 13.05.11 19:22 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
- http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=299:nove-kadrovske-bezobratine-vladajuih&catid=1:latest-news
Nove kadrovske bezobraštine vladajućih Horini posao savjetnika ako smjesti Grđan-Odorčić u Pučko Izvor blizak vodstvu HDZ-a tvrdi da je Vlado Horina, predsjednik velikogoričkoga HSS-a i Upravnoga vijeća POU dobio jasan zadatak da taj izbor provede pod svaku cijenu kako bi imenovanje nove ravnateljice moglo biti izvršeno već na sjednici Gradskoga vijeća 25. svibnja.
Ako je kandidat Romana Rožić uopće nema prostora ni za koga drugog. Nek domaći dečec skupa sa "domaćim" Horinom odradi posao bez Šukera i VŠO koji se bar ne deklariraju kao domaći. Nego, kak se ne natječe sadašnja ravnateljca? Što se tiče HDZove vijećnice, nije prošla jedna pa ide druga. Dobro da nisu Raku predložili da se i on kandidira. Tko je gospođa iz foruma mladih? Koje su joj zasluge? - postavljanje pitanja na GV? Kao i gradonačelnik kad je u izvješću svojeg rada napisao da je gostovao u TV emisiji? Ove godine budu pisali da su bili u Šangaju i u Sarajevu.
Čudim se, čudom, čudom da se ideš Đurđa nije kandidirala.
Najbolja mi je ova rečenica: "...Ponovno se, dakle, na čelnu poziciju Pučkoga otvorenoga učilišta pokušava instalirati osoba koja nema apsolutno nikakve relevantne reference za taj posao (nitko čak niti ne pamti da je ikada bila viđena na nekom koncertu ili predstavi u POU).." Hihihihihihihihihihihihihihihi
Ne pamti se da je ikada viđena - Mislim da je kriva Senka jer joj nije, kao Kuniću i TaZe, slala gratis ulaznice. No, ako je imenuju bila bu bar u zgradi POU jednom tjedno, a i to je napredak. . Što tebi Horina Vlado stalno smeta? Što ga napadaš? počisti prvo svoje trnje iz ormara. da nebi hodaš uokolo sa kačketom na glavi da te nevidi | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 13.05.11 23:38 | |
| glava, prvo dobrodošli! Imate li Vi nama kaj važnoga lošega ili dobroga reći za Horinu, umjesto ovak upasti na forum. Kaj ak joj smeta, smeta i meni ne Horina osobno, nego politika koja instalira jednog po jednog na izmišljena radna mjesta, gdje se uhljebljuju i zadovoljavaju određeni interesi na temelju kojih se održava na vlasti po svaku cijenu, koju ne plaća niti Horina niti gradonačelnik nego svi mi. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 14.05.11 11:37 | |
| - glava je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
- ..........
Što tebi Horina Vlado stalno smeta? Što ga napadaš? počisti prvo svoje trnje iz ormara. da nebi hodaš uokolo sa kačketom na glavi da te nevidi Priznajem, nije baš da razumijem kaj ste napisali, ali odgovorit ću na onaj meni razumljiv dio. Horina meni ne smeta niti ga napadam. Gdje to piše u mojem komentaru? Horina je isntrument ZNA SE gadova i mora odraditi zadani zadatak uspješno. No, to uspješno je različito za njega i POU VG. Horina nije cijela komisija za izbor ravantelja. Uostalom kolega JOSIPJOŽA je perfektno odgovorio, pa prosim pročitajte još jednom:
- Citat :
- ...."ne Horina osobno, nego politika koja instalira jednog po jednog..."
Što se njega kao osobe tiče imam stav o tome, ali ne želim pisati jer ga ne poznajem dovoljno - ne družim se s takvima. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 14.05.11 12:45 | |
| MURLIN MURLO, premijera Scene Gorica autor: Nikolaj Koljada redatelj: Boris Svrtan dramaturgija, scenografija te izbor glazbe: Boris Svrtan glume: Mirela Videk, Ivana Legati, Ivan Ožegović i Filip Detelić asistentica režije: Nina Erak – Svrtan kostimografija: Vedrana Rapić prijevod:Vladimir Gerić Premijera! PETAK, 13. 05.dvorana Gorica 20 sati Redovne izvedbe: NEDJELJA, 15. 5. 20 sati SRIJEDA, 18. 5 20 sati http://www.pouvg.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=263&Itemid=36Kunić, VŠO, ideš Đurđa, gradonačelnik i svi vidovi pratilja - kak vam se svidjela predstava? Je li bilo interesnih skupina ili su bili samo ljubitelji gratis ulaznica? Je li dvorana bila krcata ili je trebalo dodavati još stolica? Jesu li došli kandidati za ravnatelja pogledati što gđa Špehar "perfektno" radi? Horina - jel uopće potrebna Scena Gorica ili se POU sam financira iz tečejeva i prekvalifikacije vojske nezaposlenih?
Usput, pitam se zašto Senka nije zapečatila loggo Scena Gorica jer je taj "proizvod" ona proslavila i da se nju pita može li se koristiti, jer ovo na što je Scena spala/opala je prestrašan užas. | |
|
| |
glava Učenik
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 14.05.11 14:11 | |
- MURLIN MURLO, premijera Scene Gorica
Horina - jel uopće potrebna Scena Gorica ili se POU sam financira iz tečejeva i prekvalifikacije vojske nezaposlenih?
Opet po Vladi Horini. De reci što ti je on skrivio | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
glava Učenik
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 17.05.11 18:30 | |
Ovaj naslov ima 17 stranica sa hrpom komentara pa dajte si truda i pročitajte kaj smo do sad pisali o ovoj temi unatrag 6 mj, možda nađete odgovor. Inače, da bi bili relevantan sugovornik morate se prije rasprave pripremiti. Jer u protivnom događa vam se ovo neznanje. ja znam da pričate i smijete se svima. niko vama nevalja. ajd recite jednog političara koj vam se sviđa | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
glava Učenik
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 18.05.11 12:32 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 07.06.11 19:51 | |
| Priča se po gradu: " HDZ, HSS i DC sinoć na Upravnom vijeću predložili da nasljednica Senke Bulić na dužnosti ravnateljice POU bude HDZova gradska vijećnica Barbara Grđan Odrčić, službenica Ministarstva uprave." A jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tugo moja.Pa ta grupacija gadova stvarno nema granice.Go Barbara go. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica 07.06.11 23:01 | |
| Znači Horina je odradio dug za svoje radno mjesto u Poduzetničkom centru. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica | |
| |
|