Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica

Go down 
+8
Mišel
mariovg
Ante
Saša
Rožica-ljutibijes
plemenitašica
koko-vg
JOSIPJOŽA
12 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
Autor/icaPoruka
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty22.02.11 1:03

Rozamunda Senke Bulić u MM centru

Teatarsko istraživanje ženskih arhetipova
Rozamundaje treći dramolet iz ciklusa Drame princezakojeg još čine Snjeguljica, Trnoružica, Stijenai Jackie. Ciklus je podnaslovljen kao Djevojka i smrt, prema istoimenom Schubertovom djelu.

http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/kazaliste-rozamunda-senke-bulic-u-mm-centru/

Nama u Gorici to ne treba Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 522991
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty02.04.11 12:08

Na repertoaru kazališta &TD ponovno su predstave "Kiklop" redatelja Ivice Buljana i dramaturga Gorana Ferčeca, te "Medeja" redateljice Marine Petković Liker i dramaturga Marjana Alčevskog, obje nastale prema Euripidovim predlošcima.

http://www.vecernji.hr/kultura/kiklop-medeja-ponovno-td-u-clanak-270205
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty02.04.11 23:07

Ante je napisao/la:
Na repertoaru kazališta &TD ponovno su predstave "Kiklop" redatelja Ivice Buljana i dramaturga Gorana Ferčeca, te "Medeja" redateljice Marine Petković Liker i dramaturga Marjana Alčevskog, obje nastale prema Euripidovim predlošcima.

[url=http://www.vecernji.hr/kultura/kiklop-medeja-ponovno-td-u-clanak-270205
i]http://www.vecernji.hr/kultura/kiklop-medeja-ponovno-td-u-clanak-270205[/quote]i[/url]

Idu li Kunić i TAZ na predstavu brojiti gledatelje predstave? Laughing
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty29.04.11 8:09

možemo slobodno reći da Scena Gorica nije doživjela crne najave i „pogrebe“ koje su joj pripisivale određene skupine ljudi. Dapače, Scena Gorica je vrlo aktivna i živi punim životom stvarajući nove predstave. Možemo prišapnuti da nam Scena Gorica priprema još jednu premijeru i to u studenom ove godine.

http://www.gorica.hr/2011/04/hnk-u-velikoj-gorici-scena-gorica-najavljuje-premijere/

Oni zbilja ne razumiju. Jadni.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty29.04.11 8:46

Ante je napisao/la:

...Scena Gorica je vrlo aktivna i živi punim životom .....

Da,da kao i Hrvatska, relaksirano Laughing
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty29.04.11 13:04

JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ante je napisao/la:

A kaj reći osim hihihihihihih. I ja spadam u one koji ipak imaju čvrsti kontra stav da "Scena Gorica nije doživjela crne najave i „pogrebe“ koje su su joj pripisivale određene skupine ljudi".
O je, je i te kako.
No, kako reče GBR u svojoj, sad već mogu reći, kolumni ljudi koji se u VG bave kulturom su nekulturni i opaki, kulturu potpuno ne razumiju, i valjaju se po "kaljuži političkog svinjca".
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty30.04.11 20:09

plemenitašica je napisao/la:
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ante je napisao/la:

A kaj reći osim hihihihihihih. I ja spadam u one koji ipak imaju čvrsti kontra stav da "Scena Gorica nije doživjela crne najave i „pogrebe“ koje su su joj pripisivale određene skupine ljudi".
O je, je i te kako.
No, kako reče GBR u svojoj, sad već mogu reći, kolumni ljudi koji se u VG bave kulturom su nekulturni i opaki, kulturu potpuno ne razumiju, i valjaju se po "kaljuži političkog svinjca".
Sve ste već rekli Exclamation
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty09.05.11 11:33

Ante je napisao/la:

http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/kazaliste-rozamunda-senke-bulic-u-mm-centru/

Nama u Gorici to ne treba

Nama ne treba, k nama su ionako dolazile "interesne skupine".
Ali zato Rozamunda ide u New York odigrati 5 predstava.
Čestitke Senki.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty09.05.11 11:35

Tročlani žiri u kojem su bili glumica Zoja Odak , glumac Voja Brajović i teatrolog Darko Gašparović dodijelio je Nagradu »Veljko Maričić« za najbolju predstavu u cjelini predstavi Kiklop , Scene Gorica iz Velike Gorice.

http://www.novilist.hr/hr/Kultura/Kazaliste/Festival-malih-scena-Kiklopu-nagrada-zirija-Odisej-izbor-publike

Nama i dalje ne treba. "Interesne skupine" su na djelu u drugim gradovima pa dodjeljuju nagradu.

Čestitam. Dečki - kiklopovci - znate da ste briljantni. Prlja najviše.
m17
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty09.05.11 18:06

Ante je napisao/la:

Nama u Gorici to ne treba

Nama ne treba, k nama su ionako dolazile "interesne skupine".
Ali zato Rozamunda ide u New York odigrati 5 predstava.
Čestitke Senki.
Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 292822

Tročlani žiri u kojem su bili glumica Zoja Odak , glumac Voja Brajović i teatrolog Darko Gašparović dodijelio je Nagradu »Veljko Maričić« za najbolju predstavu u cjelini predstavi Kiklop , Scene Gorica iz Velike Gorice.

http://www.novilist.hr/hr/Kultura/Kazaliste/Festival-malih-scena-Kiklopu-nagrada-zirija-Odisej-izbor-publike
Nama i dalje ne treba. "Interesne skupine" su na djelu u drugim gradovima pa dodjeljuju nagradu.

Čestitam. Dečki - kiklopovci - znate da ste briljantni. Prlja najviše.
Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 403264

Ah..... Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 522991
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty09.05.11 23:16

Senka i dalje niže uspjehe, radi, aktivna je, nama ostaje žal što je napustila Veliku Goricu.
Samo jedan od dokaza kako loša politika i politikanstvo može sve dobro, kvalitetno i lijepo uništiti.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty10.05.11 1:42

Nama to ništa ne treba.

Ali zato imamo live verziju strave i užasa, VŠO i Šuker, Barišić i Kunić, Betika...
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty10.05.11 13:53

Ante je napisao/la:
Nama to ništa ne treba.

Ali zato imamo live verziju strave i užasa, VŠO i Šuker, Barišić i Kunić, Betika...

Aha, baš tak. Horror - je ono što ih određuje. I nemam niš protiv, eto im ga, ali neka ga nama ne priređuju... marš iz naših života!
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty12.05.11 15:09

JOSIPJOŽA je napisao/la:
http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=299:nove-kadrovske-bezobratine-vladajuih&catid=1:latest-news

Nove kadrovske bezobraštine vladajućih

Horini posao savjetnika ako smjesti Grđan-Odorčić u Pučko

Izvor blizak vodstvu HDZ-a tvrdi da je Vlado Horina, predsjednik velikogoričkoga HSS-a i Upravnoga vijeća POU dobio jasan zadatak da taj izbor provede pod svaku cijenu kako bi imenovanje nove ravnateljice moglo biti izvršeno već na sjednici Gradskoga vijeća 25. svibnja.

Ako je kandidat Romana Rožić uopće nema prostora ni za koga drugog.
Nek domaći dečec skupa sa "domaćim" Horinom odradi posao bez Šukera i VŠO koji se bar ne deklariraju kao domaći.
Nego, kak se ne natječe sadašnja ravnateljca? Question Question

Što se tiče HDZove vijećnice, nije prošla jedna pa ide druga. Dobro da nisu Raku predložili da se i on kandidira. Twisted Evil
Tko je gospođa iz foruma mladih? Koje su joj zasluge? - postavljanje pitanja na GV?
Kao i gradonačelnik kad je u izvješću svojeg rada napisao da je gostovao u TV emisiji?
Ove godine budu pisali da su bili u Šangaju i u Sarajevu.

Čudim se, čudom, čudom da se ideš Đurđa nije kandidirala. whistle zahebant

Najbolja mi je ova rečenica:

"...Ponovno se, dakle, na čelnu poziciju Pučkoga otvorenoga učilišta pokušava instalirati osoba koja nema apsolutno nikakve relevantne reference za taj posao (nitko čak niti ne pamti da je ikada bila viđena na nekom koncertu ili predstavi u POU).." Hihihihihihihihihihihihihihihi geek geek rendeer geek geek

Ne pamti se da je ikada viđena - Mislim da je kriva Senka jer joj nije, kao Kuniću i TaZe, slala gratis ulaznice.
No, ako je imenuju bila bu bar u zgradi POU jednom tjedno, a i to je napredak. .
[Vrh] Go down
glava
Učenik
Učenik

Broj postova : 53

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty13.05.11 19:22

JOSIPJOŽA je napisao/la:
http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=299:nove-kadrovske-bezobratine-vladajuih&catid=1:latest-news

Nove kadrovske bezobraštine vladajućih

Horini posao savjetnika ako smjesti Grđan-Odorčić u Pučko

Izvor blizak vodstvu HDZ-a tvrdi da je Vlado Horina, predsjednik velikogoričkoga HSS-a i Upravnoga vijeća POU dobio jasan zadatak da taj izbor provede pod svaku cijenu kako bi imenovanje nove ravnateljice moglo biti izvršeno već na sjednici Gradskoga vijeća 25. svibnja.

Ako je kandidat Romana Rožić uopće nema prostora ni za koga drugog.
Nek domaći dečec skupa sa "domaćim" Horinom odradi posao bez Šukera i VŠO koji se bar ne deklariraju kao domaći.
Nego, kak se ne natječe sadašnja ravnateljca? Question Question

Što se tiče HDZove vijećnice, nije prošla jedna pa ide druga. Dobro da nisu Raku predložili da se i on kandidira. Twisted Evil
Tko je gospođa iz foruma mladih? Koje su joj zasluge? - postavljanje pitanja na GV?
Kao i gradonačelnik kad je u izvješću svojeg rada napisao da je gostovao u TV emisiji?
Ove godine budu pisali da su bili u Šangaju i u Sarajevu.

Čudim se, čudom, čudom da se ideš Đurđa nije kandidirala. Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 70775 Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 694809

Najbolja mi je ova rečenica:

"...Ponovno se, dakle, na čelnu poziciju Pučkoga otvorenoga učilišta pokušava instalirati osoba koja nema apsolutno nikakve relevantne reference za taj posao (nitko čak niti ne pamti da je ikada bila viđena na nekom koncertu ili predstavi u POU).." Hihihihihihihihihihihihihihihi geek geek rendeer geek geek

Ne pamti se da je ikada viđena - Mislim da je kriva Senka jer joj nije, kao Kuniću i TaZe, slala gratis ulaznice.
No, ako je imenuju bila bu bar u zgradi POU jednom tjedno, a i to je napredak. .

Što tebi Horina Vlado stalno smeta? Što ga napadaš? počisti prvo svoje trnje iz ormara. da nebi hodaš uokolo sa kačketom na glavi da te nevidi
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty13.05.11 23:38

glava, prvo dobrodošli!
Imate li Vi nama kaj važnoga lošega ili dobroga reći za Horinu, umjesto ovak upasti na forum.
Kaj ak joj smeta, smeta i meni ne Horina osobno, nego politika koja instalira jednog po jednog na izmišljena radna mjesta, gdje se uhljebljuju i zadovoljavaju određeni interesi na temelju kojih se održava na vlasti po svaku cijenu, koju ne plaća niti Horina niti gradonačelnik nego svi mi.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty14.05.11 11:37

glava je napisao/la:
..........

Što tebi Horina Vlado stalno smeta? Što ga napadaš? počisti prvo svoje trnje iz ormara. da nebi hodaš uokolo sa kačketom na glavi da te nevidi

Priznajem, nije baš da razumijem kaj ste napisali, ali odgovorit ću na onaj meni razumljiv dio.
Horina meni ne smeta niti ga napadam. Gdje to piše u mojem komentaru?
Horina je isntrument ZNA SE gadova i mora odraditi zadani zadatak uspješno.
No, to uspješno je različito za njega i POU VG.
Horina nije cijela komisija za izbor ravantelja.
Uostalom kolega JOSIPJOŽA je perfektno odgovorio, pa prosim pročitajte još jednom:

Citat :
...."ne Horina osobno, nego politika koja instalira jednog po jednog..."
Što se njega kao osobe tiče imam stav o tome, ali ne želim pisati jer ga ne poznajem dovoljno - ne družim se s takvima.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty14.05.11 12:45

MURLIN MURLO, premijera Scene Gorica

autor: Nikolaj Koljada
redatelj: Boris Svrtan
dramaturgija, scenografija te izbor glazbe: Boris Svrtan
glume: Mirela Videk, Ivana Legati, Ivan Ožegović i Filip Detelić
asistentica režije: Nina Erak – Svrtan
kostimografija: Vedrana Rapić
prijevod:Vladimir Gerić

Premijera!
PETAK, 13. 05.

dvorana Gorica
20 sati

Redovne izvedbe:

NEDJELJA, 15. 5.
20 sati

SRIJEDA, 18. 5
20 sati

http://www.pouvg.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=263&Itemid=36

Kunić, VŠO, ideš Đurđa, gradonačelnik i svi vidovi pratilja - kak vam se svidjela predstava?
Je li bilo interesnih skupina ili su bili samo ljubitelji gratis ulaznica?
Je li dvorana bila krcata ili je trebalo dodavati još stolica?
Jesu li došli kandidati za ravnatelja pogledati što gđa Špehar "perfektno" radi?
Horina - jel uopće potrebna Scena Gorica ili se POU sam financira iz tečejeva i prekvalifikacije vojske nezaposlenih?

Usput, pitam se zašto Senka nije zapečatila loggo Scena Gorica jer je taj "proizvod" ona proslavila i da se nju pita može li se koristiti, jer ovo na što je Scena spala/opala je prestrašan užas.

[Vrh] Go down
glava
Učenik
Učenik

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty14.05.11 14:11

MURLIN MURLO, premijera Scene Gorica

Horina - jel uopće potrebna Scena Gorica ili se POU sam financira iz tečejeva i prekvalifikacije vojske nezaposlenih?

Opet po Vladi Horini. De reci što ti je on skrivio
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty14.05.11 23:05

glava je napisao/la:

Opet po Vladi Horini. De reci što ti je on skrivio

Ovaj naslov ima 17 stranica sa hrpom komentara pa dajte si truda i pročitajte kaj smo do sad pisali o ovoj temi unatrag 6 mj, možda nađete odgovor.
Inače, da bi bili relevantan sugovornik morate se prije rasprave pripremiti.
Jer u protivnom događa vam se ovo neznanje. Twisted Evil
[Vrh] Go down
glava
Učenik
Učenik

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty17.05.11 18:30

Ovaj naslov ima 17 stranica sa hrpom komentara pa dajte si truda i pročitajte kaj smo do sad pisali o ovoj temi unatrag 6 mj, možda nađete odgovor.

ja znam da pričate i smijete se svima. niko vama nevalja. ajd recite jednog političara koj vam se sviđa
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty17.05.11 22:16

glava je napisao/la:

ja znam da pričate i smijete se svima. niko vama nevalja. ajd recite jednog političara koj vam se sviđa
Danas sam tolerantna. Twisted Evil
Mislite li na političara u VG ili na državnom nivou?
Ovo ja ZNAM vam baš i nije dobar početak.
Kako vi znate da ja znam da vi jako dobro znate tko je za mene dobar političar u ovoj zemlji, čemu takvo pitanje?
Ili bi mi vi preporučili Horinu? Dajte najte biti smiješni.
[Vrh] Go down
glava
Učenik
Učenik

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty18.05.11 12:32

što fali horini
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty07.06.11 19:51

Priča se po gradu:

"HDZ, HSS i DC sinoć na Upravnom vijeću predložili da nasljednica Senke Bulić na dužnosti ravnateljice POU bude HDZova gradska vijećnica Barbara Grđan Odrčić, službenica Ministarstva uprave."

A jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tugo moja.
Pa ta grupacija gadova stvarno nema granice.
Go Barbara go. Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 67749
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty07.06.11 23:01

Znači Horina je odradio dug za svoje radno mjesto u Poduzetničkom centru.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Smjena ravnatelja POU Velika Gorica   Smjena ravnatelja POU Velika Gorica - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Smjena ravnatelja POU Velika Gorica
[Vrh] 
Stranica 10 / 11.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» portal Grada Velika Gorica - www.gorica.hr
» DC Velika Gorica
» HDZ Velika Gorica
» HSP Velika Gorica
» SDP Velika Gorica