| Šuker | |
|
+9Goran mariovg Neo koko-vg Mišel JOSIPJOŽA plemenitašica Rožica-ljutibijes Ante 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Šuker 25.10.10 15:31 | |
| Šukerijada Kad poskupi benzin, skratit ćemo ceste. Kad iščezne kerozin, imamo paštete. Za dojilje je lahko: bit će ptičjeg mlijeka. Jeftinija bit će jahta neg kolijevka. Državni semafor Među državama grade se mostovi a među županijama brvna. Gdje mostove grade državni lopovi, sva se brvnara drma. A povijest je kak dimnjačar crna. Zakon o zaštiti neznalica ...Nemamo znanje. A treba nam zvanje. Dođeš u grad. Kucaš: Sezame otvori se! A ono pušiona!...
Vesna Parun | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 25.10.10 23:10 | |
| A plusić za to, heheheheheh | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 03.11.10 22:48 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 03.11.10 22:56 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 04.11.10 1:51 | |
| HDZ-ov PLAN ZA POBJEDU U 7 POTEZA Papu u Zagreb, Ivu u Remetinec, Stepinca za sveca, a Šukeru otkaz Vrh HDZ-a, ohrabren propalim pokušajem oporbe da se u Saboru izglasa nepovjerenje Vladi, priprema strategiju za veliki preokret u izbornoj, 2011. godini kojim bi poništio prednost lijeve koalicije te stvorio uvjete za još jedan mandat na vlasti Iako je u javnosti unaprijed stvoren dojam da će na idućim parlamentarnim izborima sigurno doći do smjene vlasti i da će novu Vladu formirati koalicija sa SDP-om na čelu, u HDZ-u ne misle tako. U vladajućoj se stranci, daleko od očiju javnosti, prave alternativni scenariji po kojima bi HDZ, koliko god se sad moglo činiti fantastičnim, ostao, nakon izbora 2011., na vlasti i iduće četiri godine. http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/papu-u-zagreb-ivu-u-remetinec-stepinca-za-sveca-a-sukeru-otkaz Kako god se okrene s neke strane našeg Šukera lupi. Bilo i vrijeme | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 09.11.10 18:39 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 09.11.10 20:26 | |
| Ma naravno, sve on zna najbolje. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 11.11.10 18:15 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ma naravno, sve on zna najbolje.
A kako je on "moj omiljeni" evo jos malo o tome što nam, i kako radi:U sjeni obračuna Sanader-Kosor: Šuker nas zadužio još 200 milijuna euraGOTOVO neprimjetno, u debeloj sjeni obračuna na relaciji Ivo Sanader-Jadranka Kosor, proći će još jedno "sitno" zaduženje koje je danas Vlada predložila Saboru. Radi se o iznosu od 200 milijuna eura koje ćemo posuditi od Europske investicijske banke na 25 godina uz pet godina počeka, s rokom korištenja zajma do kraja rujna 2015. godine. Naime, Vlada je Saboru predložila da potvrdi ugovor o financiranju između Hrvatske i Europske investicijske banke (EIB) prema kojem bi se, umjesto iz državnog proračuna, zajmom EIB-a od 200 milijuna eura financirala domaća komponenta već odobrenih projekata koji se sufinanciraju iz pretpristupnih fondova ISPA-e i IPA-e. Ministar financija Ivan Šuker kazao je kako se ukupni troškovi tih projekata procjenjuju na 816,5 milijuna eura. 593,2 milijuna eura osigurat će se iz sredstava europskih fondova, a 23,3 milijuna eura iz drugih izvora financiranja. Hrvatska se sada već počela zaduživati na mjesečnoj razini. Naime, Šuker je, ima točno 30 dana, podigao devizni kredit sindiciran kod domaćih banaka "težak" 750 milijuna eura kako bi se njime otplatili krediti podignuti ranijih godina. http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-sjeni-obracuna-sanaderkosor-suker-nas-zaduzio-jos-200-milijuna-eura/521908.aspxPa neka netko kaže da to nije naš "dobroTVOR" , naša "uzdanica" , naša "svijetlost" :idea:na putu u budućnost našeg naroda... , dragi moji sugrađani, dragi moji turopoljci.... Eeee, moj narode... | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 15.11.10 18:31 | |
| Kome trebaju katastrofičari? Dovoljno je slušati Šukera i KosoricuDOBRA vijest glasi: državni proračun prestao je rasti. Loša vijest: ostao je isti kao i lani. Zaključak: nema nam spasa.Ivan Šuker je u pravu. Kome trebaju dežurni katastrofičari kad imamo ovakvu Vladu? Kome trebaju svi pusti ekonomisti, guverner HNB-a, europski bankari, oporbenjaci, analitičari, stručnjaci i poduzetnici koji upozoravaju da srljamo u propast, kad imamo vladajuću garnituru koja će nam mirno, staloženo i nadasve slatkorječivo, bez podizanja glasa i znakova panike, kroz nacrt proračuna i iz prve ruke, sve to uvjerljivo potvrditi? ............. Nemojte plašiti ljude. Pustite Šukera da to obavi umjesto vasDakle, panici nema mjesta. Valja mirno i trezveno sagledati stvari. Valja bez pretjeranog uzbuđivanja konstatirati da država ide kvragu. Čemu urlanje? Čemu zlokobne najave? Čemu crni scenariji? Nemojte plašiti ljude. Pustite Šukera da to obavi umjesto vas. Poslušajte kako objašnjava da su prihodi proračuna na razini 2007., a rashodi na razini 2010. godine i odmah će vam sve biti jasno. I svega će vam biti dosta. Država je u sigurnim rukamaHrvatskoj doista ne trebaju katastrofičari. Kad o katastrofi najviše znaju oni koji nas u nju vode. Nema mjesta panici, kad se zapravo ništa strašno ne događa. Nema mjesta ni neizvjesnosti i bojazni. Država je još uvijek u sigurnim rukama. I sigurno srlja u propast. Stoga nemojte paničariti. Ako se opustite manje će vas boljeti. http://www.index.hr/vijesti/clanak/kome-trebaju-katastroficari-dovoljno-je-slusati-sukera-i-kosoricu/523578.aspxA to je "naš čojek", domači...još k tome Kapitalac - ZNA SE Da ne bi netko slučajno zabunom pomislio na nekog drugog...ovaj Kapitalac je poseban, jedinstven Što ga obožavam kad mi je ovako "dubokouman".... | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 19.11.10 9:46 | |
| Uz to, kako doznajemo od jednog istaknutog člana Predsjedništva HDZ-a, posljednjih nekoliko mjeseci na sastancima najužeg stranačkog vodstva sve je očitiji sukob dijela ministara s ministrom financija i potpredsjednikom Vlade i HDZ-a Ivanom Šukerom. Navodno se stvorila "fronta" od nekolicine ministara koji su zaprijetili da će, bude li ih Šuker i dalje vrijeđao, kao što ima običaj, početi napuštati sastanke, kako je to nedavno učinio Tomislav Ivić, ministar branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti. A da je napetost među visokim dužnosnicima HDZ-a sve veća pokazuje pojedinačna rasprava kad je Šuker bez ustezanja pokazivao netrpeljivost prema stranačkom zastupniku Goranu Mariću. Iznerviran Marićevim kritikama, Šuker mu je, glasno i uz zapanjene poglede zastupnika, iz klupe dobacivao "neka on sam napravi proračun jer se ionako vidi na mjestu ministra financija". http://dalje.com/hr-hrvatska/cistka-u-hdz-u--na-margini-stranke-darko-milinovic-a-i-suker-je-sve-dalje/325875http://www.vecernji.hr/vijesti/u-hdz-u-se-traze-ljudi-cistih-ruku-milinovic-margini-stranke-clanak-217349 | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Šuker 19.11.10 11:24 | |
| I u obitelji dolazi do nesuglasica, pa svađa, pa prijetnji i dobacivanja, pa raskida i prekida kad ponestane novca. Kak ne bi bilo kod ovakvih koji pojma nemaju o raspodjeli niti znaju zaraditi niti uštedjati. A svaki misli da je najpametniji i da uživa posebnu zaštitu tj da je iznad jednakijih. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 19.11.10 21:08 | |
| Zar nije on nedavno rekao neka se javi onaj prema kome sam bio bezobrazan | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 20.11.10 23:46 | |
| Danas u Dnevniku prilog o rekonstrukciji Vlade, i Suker u prvom kadru. Nadam se da to nešto znači | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 0:15 | |
| Ali se i sjetim što kažu za nadu | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 11:21 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Danas u Dnevniku prilog o rekonstrukciji Vlade, i Suker u prvom kadru. Nadam se da to nešto znači
I ja se nadam.
Prodavanje magle ponovo, koga ima da stavi u Vladu, koji su to kadrovi koje HDZ ima? Još jedna u nizu Jacinih floskula o tobožnjem činjenju nečega u što se uvjeravamo cijeli njen mandat, promjene? Nemaju oni vremena za to jer se trebaju međusobno obračunati a to zahtijeva ogromno vrijeme i energiju u njihovu slučaju . | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 11:40 | |
| Postavlja se pitanje što je moj bombonček do sada čekao | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 13:54 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 15:19 | |
| - Ante je napisao/la:
- Šuker će ipak ostati ministar, a Kalmeta bi želio otići iz Vlade?
Premijerka Jadranka Kosor o svojim planovima ne govori mnogo čak ni najbližim suradnicima Sada je izvjesno: nakon što Sabor u utorak izglasa proračun za sljedeću godinu, premijerka Jadranka Kosor primit će se rekonstrukcije Vlade. Tu nam je informaciju jučer potvrdilo nekoliko izvora iz same Vlade i stranaka vladajuće koalicije. http://www.jutarnji.hr/rekonstrukcija-vlade--suker-ce-ipak-ostati-ministar--a-kalmeta-bi-zelio-otici-iz-vlade-/905558/ Pih. Nismo bili sretne ruke. Baš nismo. Kapitalac ostaje izgleda. Aaaajoooooj nama.... Eeeee, moj narode.....ništ prije bankrota | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 20:13 | |
| - Ante je napisao/la:
- Šuker će ipak ostati ministar, a Kalmeta bi želio otići iz Vlade?
Premijerka Jadranka Kosor o svojim planovima ne govori mnogo čak ni najbližim suradnicima
Sada je izvjesno: nakon što Sabor u utorak izglasa proračun za sljedeću godinu, premijerka Jadranka Kosor primit će se rekonstrukcije Vlade. Tu nam je informaciju jučer potvrdilo nekoliko izvora iz same Vlade i stranaka vladajuće koalicije.
http://www.jutarnji.hr/rekonstrukcija-vlade--suker-ce-ipak-ostati-ministar--a-kalmeta-bi-zelio-otici-iz-vlade-/905558/
Pih. Nismo bili sretne ruke. Zanimljivo da bi se Kalmeta povukao? Čovjek stalno daje izjave kako je čist ko suza a u njegovom resoru se pomelo toliko novaca. Nije li to pokušaj izvlačenja od svih odgovornosti koje bi upravo taj ministar trebao imati, bijeg u zaborav? Hm. Naprosto meni tu nešto ne štima. A finacije, tko bi to HDZ-u mogao voditi financije? Dajte prosim Vas, koji bi to kandidat mogao zamijeniti Šukera takvog kakav je? Otvaram pitanje za sve Vas, tko bi mogao biti ta osoba iz HDZ-a? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 21:38 | |
| Slušam ga u Dnevniku Nove TV. Jadan, ima poštapalicu GLEDAJTE. Ma vidimo mi tebe sve šireg i šireg O Kamenskom, nije on kriv, nije gledao kroz prste, nije znao, a nosi njihova odijela. 5 godina nisu primile plaću, 2 godine nisu plaćeni doprinosi, a on kaže nikome nije gledao kroz prste. 71 000 ljudi radi a ne prima plaću. OIB-om će sve riješiti, već govori par godina. I naravno za sve je kriva Račanova vlada. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 21.11.10 21:44 | |
| - Ante je napisao/la:
- Slušam ga u Dnevniku Nove TV. Jadan, ima poštapalicu GLEDAJTE. Ma vidimo mi tebe sve šireg i šireg
O Kamenskom, nije on kriv, nije gledao kroz prste, nije znao, a nosi njihova odijela. 5 godina nisu primile plaću, 2 godine nisu plaćeni doprinosi, a on kaže nikome nije gledao kroz prste.
71 000 ljudi radi a ne prima plaću.
OIB-om će sve riješiti, već govori par godina.
I naravno za sve je kriva Račanova vlada. Ako mu kažem da je "Kapitalna kre*****", a kažem, te ako smatrate da to nije u redu, molim brišite post, ali ja ponavljam za njega: "raritetna kapitalna kre*******". Hug *Morao sam malo, ne puno. Bez ljutnje - Moderator | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šuker | |
| |
|
| |
| Šuker | |
|