| Šuker | |
|
+9Goran mariovg Neo koko-vg Mišel JOSIPJOŽA plemenitašica Rožica-ljutibijes Ante 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: Šuker 05.10.10 0:23 | |
| Zanimljiv prilog večeras u dnevniku HTV.Prvo Šuker kaže da je prihvačen proračun iz 2008 onakav kakvog je on predložio danas bi bili u puno boljoj poziciji ALI NIJE jer to politika nije dozvolila.ZAR NIJE I ON IZ POLITIKE?
Na to mu kaže onaj treći na slici iz EU ovako:"da zaključimo gospodine Šuker ,za provedbu proračuna treba vizija,sredstva i politička moć."
PAMETNOME DOSTA,ALI TAMO NIJE BILO PAMETNIH KOJI BI TO ČULI. | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Šuker 05.10.10 2:28 | |
| - Mišel je napisao/la:
- Zanimljiv prilog večeras u dnevniku HTV.Prvo Šuker kaže da je prihvačen proračun iz 2008 onakav kakvog je on predložio danas bi bili u puno boljoj poziciji ALI NIJE jer to politika nije dozvolila.ZAR NIJE I ON IZ POLITIKE?
Na to mu kaže onaj treći na slici iz EU ovako:"da zaključimo gospodine Šuker ,za provedbu proračuna treba vizija,sredstva i politička moć."
PAMETNOME DOSTA,ALI TAMO NIJE BILO PAMETNIH KOJI BI TO ČULI. Danas je imao dosta izjava, ali nisam baš siguran da je ikoga uvjerio u ono što je govorio. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Šuker 05.10.10 2:44 | |
| Tko njemu još nešto vjeruje, osim što ga neki slijepo slijede, pozdrav Anti. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Šuker 05.10.10 2:49 | |
| | |
|
| |
koko-vg Ide prema gore
Broj postova : 106
| Naslov: Re: Šuker 05.10.10 3:16 | |
| ... i kako oni u (zna se) kojoj stranci vele: a sada pozdravimo največeg (misle najdebljeg) među nama ... nismo ti mi krivi što mirno ne spavaš i imaš čudne snove ... veliš, vidiš u snu RBA (Remetinec Business Academy) ... hm, vele ljudi da ia i neke istine u tim snovima .... | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 0:09 | |
| Problematična mi je ova tema, iako sam ju sam otvorio. U bilo kojoj temi možemo pisati o Šukeru. Čovjek je toliko svestran da uspije pokriti sve teme foruma | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 9:35 | |
| | |
|
| |
koko-vg Ide prema gore
Broj postova : 106
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 10:40 | |
| ... Slušao sam ga jučer u Dnevniku ... zar nas sve smatra kretenima ??? Ne samo da mu je odavno trebalo uzeti putovnicu nego je i njega trebalo pohraniti na duže vrijeme . | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 12:13 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Da pogađamo jel će dotaći i Kapitalca? Čiji je resor proračun? Hm ....pitanje je vrlo jednostavno, zar ne?
http://www.jutarnji.hr/mladen-barisic-progovorio-i-tereti-ivu-sanadera/893028/ Izvor Jutarnjeg lista bliskih Barišiću navode da bi osim o Sanaderu, Barišić mogao progovoriti i o ulozi drugih još uvijek aktualnih ministara u manipuliranju novcem javnih tvrtki iz proračuna. - koko-vg je napisao/la:
- ... Slušao sam ga jučer u Dnevniku ... zar nas sve smatra kretenima ??? Ne samo da mu je odavno trebalo uzeti putovnicu nego je i njega trebalo pohraniti na duže vrijeme .
Pih, ali on-Kapitalac je poznat već po tome što ne zna, ne pamti, ne čita što potpisuje - treba i on "oprosnicu" dobiti :shock: | |
|
| |
mariovg Učenik
Broj postova : 49
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 12:29 | |
| Baš ste zločesti! Pa onaj tko je čovijek taj i nekad nešto krivo kaže. Trebalo bi to podijeliti prvo vama | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
mariovg Učenik
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 13:07 | |
| ma država je lijepa i meni najlijepša, ali ljudi koji je vode o njima treba raspravljati. Nemojte molim Vas vrijeđati Hrvatske ljepote, zemlju sa više od 1000 otoka,... kakva ste to vi osoba kad vam se Hrvatska ne sviđa i nazivate ju kaljužom? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 13:17 | |
| - mariovg je napisao/la:
- ..... zemlju sa više od 1000 otoka,...?
Misliš otoke koje bi trebalo još rasprodati.....pokupiti malo lovice.....a mi i dalje da se tješimo kak je lijepa naša...... ma to je sada lijepa Vaša i mislim da bi trebalo i himnu promijeniti i nazvati je lijepa Vaša...... jer u Hrvatskoj ništa više nije Hrvatsko, osim to malo otočića.......koje još treba razbucati. | |
|
| |
mariovg Učenik
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 13:24 | |
| je upravu si pa kad naši neznaju upravljat imovinom i otvarat nova radna mjesta. Sjeti se samo Čačića i koliko je hotela kupio, a svi zatvoreni! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 13:26 | |
| Kaj ovo nije tema o Šukeru? Jedva čekam da dobije ulicu. A možda imenuju i neki otok po njemu. Kaj bi otoci imali stoljetna imena tipa škoj, ždrilce, itd. | |
|
| |
mariovg Učenik
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 13:36 | |
| heheheh da da... a sve zatvorene hotele i konobare, konobarice, sobarice na burzi nazvati Čačići | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 14:03 | |
| | |
|
| |
mariovg Učenik
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 14:25 | |
| ne nije to taj nego Ratko Čačić HNS-ovac koji je nedavno ubio dvoje ljudi u Mađarskoj, samo on nije monstrum kao Stričak | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 14:52 | |
- ... kao Stričak
...i, šta se to desilo sa Stričkom? Strašno je prošao, jel da!? Kakva usporedba :shock: OFFFFF TOPIC!!! Tema: Kapitalac
Zadnja promjena: Rožica-ljutibijes; 07.10.10 14:58; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
mariovg Učenik
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 14:57 | |
| neznam kak je prošel, ali nije kak bi trebal. Znam da je na naslovnici pisalo monstrum, a za Čačića sve divno i krasno | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 15:01 | |
|
Zadnja promjena: Rožica-ljutibijes; 07.10.10 15:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
mariovg Učenik
| Naslov: Re: Šuker 07.10.10 15:06 | |
| da je u pravu si, ne paše ti o tome pisati. primi isprike od srca ) | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 08.10.10 10:52 | |
kakva ste to vi osoba kad vam se Hrvatska ne sviđa i nazivate ju kaljužom? Koliko sam shvatio nitko nije goovrio o Hrvatskoj kao državi nego o Hrvatskoj s Vladom HDZ-a. Mislim da je to više nego jasno svima. Ja nisam jedan od onih koji misli da je napad na HDZ napad na Hrvatsku, ili da Hrvatsku izjednačavam sa HDZ-om. Percipiranje da je Hrvatska samo HDZ je krivo, ali isto tako i poimanje HDZ-a da je Hrvatska samo njihova i da jedini imaju pravo na nju je isto kriva. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 13.10.10 22:59 | |
| Inspekcija razotkrila Tri člana Uprave u INA-i radila na crno Državni je inspektorat u inspekcijskom nadzoru Ine utvrdio da je od početka ove godine u Ini radio 61 stranac od čega je rad 23 stranca, među njima i tri člana Uprave i pet članova Nadzornog odbora, bio protivan odredbama Zakona o strancima, a ukupan novčani iznos kazni za utvrđene prekršaje iznosi 1,8 mil. kuna. http://danas.net.hr/novac/page/2010/10/13/0766006.html Eto što se događa kada je ministar financija predsjednik Nadzornog odbora. Zadatak Nadzornog odbora je pratiti zakonitost rada Uprave. Zar ni ovdje nije čitao dokumenete. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šuker | |
| |
|
| |
| Šuker | |