Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Šuker 11.10.11 13:22 | |
| | |
|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Šuker 11.10.11 18:18 | |
| - Ante je napisao/la:
- Bit će veselo.
I prije i nakon izbora. Slažem se da će biti samo ipak ne baš veselo.No, Šuker bu sve posložil tak da nema straha za poslušnike. Ipak su oni istrenirani. Dečki iz goričkog hadezeja???? kako ste? Jel vam idu dani?Šuker vam bu opet određival s kim budete igrali tenis, a u kojoj birtiji smijete popiti gemišt. | |
|
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Šuker 13.10.11 19:53 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Bit će veselo.
I prije i nakon izbora. Slažem se da će biti samo ipak ne baš veselo.
No, Šuker bu sve posložil tak da nema straha za poslušnike. Ipak su oni istrenirani.
Dečki iz goričkog hadezeja???? kako ste? Jel vam idu dani?
Šuker vam bu opet određival s kim budete igrali tenis, a u kojoj birtiji smijete popiti gemišt. Uvek sam zeleo da osetim dodir Novac u rukama Lepljiv od znoja i masan od krvi Novac u rukama Voli ne voli me voli ne voli me Novac u rukama Kupi me, prodaj me Kupi me, prodaj me Novac u rukama Velika, cista, poslovna zgrada ( Velkom) Novac u rukama Prljavo djubre na ulazu grada ( kod Baje) Novac u rukama Voli me ne voli me voli ne voli Voli me voli me -- ne voli, ne voli Novac u rukama Kupi me, prodaj me Kupi me, prodaj me Novac u rukama Voli ne voli me ne voli ne Voli me, voli me Ne voli, ne voli... Novac u rukama... Novac u rukama... | |
|
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 25.12.11 10:52 | |
| Čovjek se aktivirao u Saboru (govori, ali što je manje važno). Spriječio tučnjavu na predsjedništvu HDZ-a.
Bori se za poziciju, mislim da Barišiću to nije drago vidjeti. | |
|
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Šuker 26.12.11 22:17 | |
| - Ante je napisao/la:
- ..... Spriječio tučnjavu na predsjedništvu HDZ-a.
Ima li kakvih detalja više? Tko, koga, zašto? | |
|
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 27.12.11 0:38 | |
| Ne bih znao. Promatram.
Vjerojatno je vezano uz unutarstranačke izbore. | |
|
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 29.04.12 14:53 | |
| Iskaz Stjepana Fiolića USKOK- u: Svaki sam tjedan Šukeru nosio 20 kilograma mesa!Stjepan Fiolić u iscrpnom osmosatnom svjedočenju u sjedištu USKOK-a priznao je da je zajedno s bivšim premijerom Ivom Sanaderom osmislio prodaju zgrade u Planinskoj, čime je ostvario korist od 26,4 milijuna kuna. Kako je tih 26,4 milijuna kuna raspoređeno i tko je koliko dobio, Fiolić bi istražiteljima USKOK-a tek trebao otkriti. http://www.jutarnji.hr/fiolicev-iskaz--svaki-sam-tjedan-sukeru-nosio-20-kilograma-mesa/1024868/Sada je puno toga jasnije | |
|
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Šuker 30.04.12 11:54 | |
| - Ante je napisao/la:
- Iskaz Stjepana Fiolića USKOK- u: Svaki sam tjedan Šukeru nosio 20 kilograma mesa!
Sada je puno toga jasnije Ili će tek biti jasnije? | |
|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |