Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Šuker

Go down 
+9
Goran
mariovg
Neo
koko-vg
Mišel
JOSIPJOŽA
plemenitašica
Rožica-ljutibijes
Ante
13 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next
Autor/icaPoruka
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty25.01.11 13:04

Isti onaj koji je takva vozila dogovarao za Grad Velika Gorica.

Sjećate se onih 6.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty05.02.11 19:56

Novi hrvatski članovi Uprave Ine idućeg bi tjedna trebali postati Niko Dalić, Ivan Krešić i Davor Majer, doznaje HRT iz neslužbenih izvora.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Suprug-Martine-Dalic-ulazi-u-Upravu-Ine

Znači nema INA-e za Šukera...

Popu... saborski Odbor za financije, dobio tek turizam, popu... INA-u, mislim da mu se smračuje pred očima
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty05.02.11 21:20

Ante je napisao/la:
Novi hrvatski članovi Uprave Ine idućeg bi tjedna trebali postati Niko Dalić, Ivan Krešić i Davor Majer, doznaje HRT iz neslužbenih izvora.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Suprug-Martine-Dalic-ulazi-u-Upravu-Ine

Popu... saborski Odbor za financije, dobio tek turizam, popu... INA-u, mislim da mu se smračuje pred očima
Kako dooooobrooooo.......hej, wau.... Šuker - Page 10 375790 .
Još samo da pročitam o nekim rezultatima istraga... Šuker - Page 10 70775
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty05.02.11 23:11

Ante je napisao/la:

A da ga Jaca angažira za pastira? Laughing
On bi mogao voditi komoru pastira, recimo. Kad imamo već sve silne komore, red bi bio, obzirom na veliki projekt Vlade sa pastirima da se bogme osnuje još jedna komora, komora pastira.
[Vrh] Go down
mariofil68
Ide prema gore
Ide prema gore
mariofil68

Broj postova : 245

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty05.02.11 23:20

A jel pastiri spadaju pod ministarstvo koje vodi Čobankovic?
Možda ima u proračunu poticajnih sredstava za uvoz ČOBANA? cheers
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty05.02.11 23:37

mariofil68 je napisao/la:
A jel pastiri spadaju pod ministarstvo koje vodi Čobankovic?
Možda ima u proračunu poticajnih sredstava za uvoz ČOBANA? cheers

mariofil68 pa kada već sve uvozimo, od čačkalica, preko toaletnog papira do svake voćkice i povrtnice a o mesu i da ne pričam, naše meso jadni seljak nema kome da proda, neki dan čujem, čovjek ima 25 kom svinja, lijepih ko slika, glavitih, teških 120-130 kg i prodaje ih po 7 kn po kg, a istovremeno jedemo sve evropsko smeće a i svjetsko, Vi bi sada da uvozimo još i čobane? Kad imamo toliko već i dokazanih čobana u zemlji, nema smisla.
I ja tu podržavam premijerku da krene i konačno povede svoje čobane u akciju.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty06.02.11 12:53

Znači umjesto kapitalca imamo čobana. U prilog tome istinita priča: Na bregu Jajtina na Vincekovo (link videa u temi Stari kotao ) bil je i taj čoban. Tradicija je da se vino pije iz šalica koje posjetitelji kupuju. To su šalice koje imaju vezicu i vise oko vrata i samo iz nje piješ jer nema čaša. Imaju i prigodan tisak pa kasnije služe kao suvenir za uspomenu. Čoban je došao do mjesta gdje su se prodavale, pital koliko koštaju, rekao daj mi dvije i kad je trebao platiti (100 kn obje) onda je po ramenu potapšao tog čovjeka i rekao: "budeš se ti snašao". Ova ideja da se zaposli kao čoban je vrlo dobra jer vidjeli smo Šuker nema 100 kn. Možda da se otvori žiro rn za pomoć bivšem ministru financija. SRAMOTA I ŠPOT. Fuuuuuuujjjjjjjjj gnjido. Inače tim novacem od prodaje se djelomično pokrivaju troškovi jela i pila. Ove godine je bilo cca 150 ljudi. Naglašavam ova štorija nije anegdota niti verzija priča se po gradu.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty06.02.11 13:49

plemenitašica je napisao/la:
Znači umjesto kapitalca imamo čobana. U prilog tome istinita priča: Na bregu Jajtina na Vincekovo (link videa u temi Stari kotao ) bil je i taj čoban. Tradicija je da se vino pije iz šalica koje posjetitelji kupuju. To su šalice koje imaju vezicu i vise oko vrata i samo iz nje piješ jer nema čaša. Imaju i prigodan tisak pa kasnije služe kao suvenir za uspomenu. Čoban je došao do mjesta gdje su se prodavale, pital koliko koštaju, rekao daj mi dvije i kad je trebao platiti (100 kn obje) onda je po ramenu potapšao tog čovjeka i rekao: "budeš se ti snašao". Ova ideja da se zaposli kao čoban je vrlo dobra jer vidjeli smo Šuker nema 100 kn. Možda da se otvori žiro rn za pomoć bivšem ministru financija. SRAMOTA I ŠPOT. Fuuuuuuujjjjjjjjj gnjido. Inače tim novacem od prodaje se djelomično pokrivaju troškovi jela i pila. Ove godine je bilo cca 150 ljudi. Naglašavam ova štorija nije anegdota niti verzija priča se po gradu.

Kaj se čudite plemenitašice, čobani su naučili džabalesku sve. Laughing
Ali svejedno priča mi je prestrašna, unatoč tome što je i kapitalac u pitanju.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty06.02.11 18:53

JOSIPJOŽA je napisao/la:
.....Ali svejedno priča mi je prestrašna, unatoč tome što je i kapitalac u pitanju.
Ako mi ne vjerujete pitajte vinogradare.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty06.02.11 20:21

plemenitašica je napisao/la:
JOSIPJOŽA je napisao/la:
.....Ali svejedno priča mi je prestrašna, unatoč tome što je i kapitalac u pitanju.
Ako mi ne vjerujete pitajte vinogradare.

Vjerujem Vam, ali je prestrašno iako je od kapitalca, previše je. Mad
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore

Broj postova : 441

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty08.02.11 12:44

[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty09.02.11 2:25

Nismo mi te sreće da je prošvikao....
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty12.02.11 14:54

Ajme ljudi moji,-----steže se ,sve više stež se obruč.Iju koliko je pa ovaj zamračio para.Naveliko se o tom priča,a kad to pukne i izađae iz okvira priče.Šta će da bidne tada ljudi moji,ajme.....ajme.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty12.02.11 15:41

Nema problema, strpit ćemo se još malo Very Happy
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty12.02.11 17:32

Netreba još dugo
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty12.02.11 20:44

Mislim da nećemo dugo čekati.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty12.02.11 22:31

Ante je napisao/la:
Mislim da nećemo dugo čekati.

Tko drugom jamu kopa, sam u nju pada.......doc Ivo Laughing
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty13.02.11 0:19

Treba veeeelika jama Very Happy
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 16:03

Sokol Marić u četiri godine dobio 256 mil. kuna od Fine

Kad se pribroji ovogodišnjih 35 milijuna kuna, proizlazi da je ta tvrtka u četiri godine dobila od jedne državne agencije posao vrijedan 256 milijuna kuna. Zaštitarska konkurencija je ne samo nezadovoljna već pomalo i sumnjičava, pogotovo s obzirom na događaj iz ljeta 2004. kad je Ivan Šuker, tadašnji ministar financija i predsjednik NO-a Fine, doživio nesreću vozeći gumenjak u vlasništvu Sokol Marića.

Navodno je i nekoliko velikih banaka otkazalo ugovor o prijevozu i deponiranju gotovog novca s Finom i osnovale su svoje gotovinske centre jer su im Finine usluge obrade novca bile preskupe, što je navodno bila posljedica previsokih cijena Sokol Marića.

http://www.poslovni.hr/vijesti/sokol-maric-u-cetiri-godine-dobio-256-mil-kuna-od-fine-172026.aspx
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 16:32

Šukerova bajka o Fini u koju se vjerovalo

Lijepo je zvučalo da država nije više zaštićena kao 'sveta krava' i ne naplaćuje prva u uvjetima hipernelikvidnosti. No svi koji su povjerovali bili su u zabludi

Siječanjskim promjenama Općeg poreznog zakona država je zadržala prioritet u prisilnoj naplati poreza. To je loša vijest za vjerovnike koji su vjerojatno u šoku. Cijelo vrijeme su smatrali da su Zakonom o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima profitirali. Razlog?

http://www.poslovni.hr/vijesti/sukerova-bajka-o-fini-u-koju-se-vjerovalo-171481.aspx
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 17:41

Ante je napisao/la:

pogotovo s obzirom na događaj iz ljeta 2004. kad je Ivan Šuker, tadašnji ministar financija i predsjednik NO-a Fine, doživio nesreću vozeći gumenjak u vlasništvu Sokol Marića.

[url=http://www.poslovni.hr/vijesti/sokol-maric-u-cetiri-godine-dobio-256-mil-kuna-od-fine-172026.aspx
http://www.poslovni.hr/vijesti/sokol-maric-u-cetiri-godine-dobio-256-mil-kuna-od-fine-172026.aspx[/quote[/url]]

Pa naš počasni građanin je stvarno bogec, koji stalno mora nešto posuđivati i voziti tuđe. Laughing
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 18:55

JOSIPJOŽA je napisao/la:

Pa naš počasni građanin je stvarno bogec, koji stalno mora nešto posuđivati i voziti tuđe. Laughing
I plaćati popravke, zato i nemre imati ništa svoje.
A njegovo je žena razbila na ravnom komadu ceste u centru grada (valjda je to njihov auto, nisu valjda i i to posudili ili dobili na korištenje).
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 21:27

http://hr.wikipedia.org/wiki/Sokol_Mari%C4%87

Dali se sječate kako je Marić kupio Sokol Šafranić i zašto Šafranić nakon toga nikada nije htio dati izjavu u javnosti?
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 23:41

Moram priznati da ne znam ništa o tome.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty15.02.11 23:46

Mišel je napisao/la:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sokol_Mari%C4%87

Dali se sječate kako je Marić kupio Sokol Šafranić i zašto Šafranić nakon toga nikada nije htio dati izjavu u javnosti?

Kako sam čul Marić je imao zaštitu i podršku državnog inspektorata, gdje su glavni državni inspektori prijetili pojedinim tvrtkama ukoliko ne uzmu Sokole da će imati problema sa Inspektoratom. Kada bi uzeli Sokol Marića bili bi mirni, što se tiče inspektorata.
[Vrh] Go down
Sponsored content

Šuker - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Šuker   Šuker - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Šuker
[Vrh] 
Stranica 10 / 16.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next