| SDP Velika Gorica | |
|
+6Neo Mišel plemenitašica Ante Rožica-ljutibijes JOSIPJOŽA 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.03.11 9:38 | |
| - marac je napisao/la:
- Hvala na dobrodošlici. Da ne bi bilo zabune, ja nisam nikakav glasnogovornik, niti ovdje službeno predstavljam SDP. Pišem kao običan član stranke i iznosim svoje osobne stavove.
Vidim da je forum zaživio, vode se konstruktivne diskusije i zato sam tu. Za razliku od onog drugog foruma gdje pojedinci liječe osobne frustracije.
Dapače, kako god samo se Vi javite, sudjelujte i pišite, doprinesite da diskusije budu još bolje i konstruktivnije. Svaki od nas može tome doprinijeti, manje ili više samo ako sudjeluje u diskusijama iznošenjem svojih stavova, viđenja i promišljanja. U tom smjeru Vas pozivam da sudjelujete aktivno koliko Vam vrijeme dozvoljava. | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.03.11 12:55 | |
| Dajemo fore još danas za objavu na njihovim stranicama | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.03.11 17:43 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.03.11 17:55 | |
| E sada. Moj bombonček ima puno posla. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.03.11 19:40 | |
| Velikogorički SDP-ovci obilježili 20. godina SDP-a Velika Gorica
Pred SDP-om je povijesni zadatak da ponudi potpuno novi model za državu i društvo, poručio je danas predsjednik SDP-a Zoran Milanović velikogoričkim SDP-ovcima koji su proslavili 20. obljetnicu osnutka svoje gradske organizacije. http://www.sdpvg.org/news.php?subaction=showcomments&id=1300709542&archive=&start_from=&ucat=& Stavili su informaciju. Prenijeli sa HINA-e, ali ipak stavili. Kapa dolje. Plus SDP-u. | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.04.11 22:33 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.04.11 22:39 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.04.11 23:27 | |
| Ako je kriv, treba gdje i svi takvi, a ako nije treba to maknuti i ne povlačiti svaki put kada zatreba. | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 24.04.11 22:45 | |
| http://www.sdp.hr/sdp-lokalno - ništa, nothing, nichts, nic, nada, nič, niente, rien..... http://www.sdpvg.org/index.php - ništa, nothing, nichts, nic, nada, nič, niente, rien..... Eeee, moji SDP-ovci, a kaj vi delate, pa ak i niste vjernici i ak vama ti blagdani niš ne znače, trebate znati da znače ovom narodu našem. A mislim da da bi trebalo da ste vi tu za i radi naroda, a ne narod za i radi vas. Veliki špot SDP VG i mladima i starima na čelu sa VFK. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 25.04.11 9:13 | |
| Možda nema na webu ali su u subotu bili na Tržnom centru sa pisanicama. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 25.04.11 23:09 | |
| - Ante je napisao/la:
- Možda nema na webu ali su u subotu bili na Tržnom centru sa pisanicama.
Pohvalno. Hvala Ante, bitno je da netko zna. Dobar glas daleko se čuje.Ali ne bi bilo zgorega da postave koju sličicu i na stranicu.No evo novosti, s malim zakašnjenjem, ali aktivni su:"Samoj akciji povodom Dana planeta Zemlje prethodio je humanitarni turnir u pokeru pomoću kojega su sakupljena potrebna sredstva za provođenje akcije."http://www.sdpvg.org/news.php?subaction=showcomments&id=1303107943&archive=&start_from=&ucat=& Bravo SDP-ovci. Sviđa mi se, sličice su super. Ajde dajte i ubuduće objavite kaj ste radili. Hvala. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 26.04.11 8:44 | |
| - Ante je napisao/la:
- Možda nema na webu ali su u subotu bili na Tržnom centru sa pisanicama.
Da potvrdim, ja sam dobil jednu pisanicu od SDP-a. Djelili su da i čestitali Uskrs. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.04.11 8:06 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.04.11 8:52 | |
| - Ante je napisao/la:
- Kada je grah?
1. svibnja, na igralištu u Cvjetnom naselju. Grah je besplatan za građane a biće i različitih osvježenja pod šatorom, glazba, ........ | |
|
| |
tomy Učenik
Broj postova : 58
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.04.11 12:24 | |
| svi na grah, grah za sve! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.04.11 12:26 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Kada je grah?
1. svibnja, na igralištu u Cvjetnom naselju. Grah je besplatan za građane a biće i različitih osvježenja pod šatorom, glazba, ........ Na fb dobih ovu poruku: Proslava 1. maja u Velikoj Gorici Mjesto: Kombinirano igralište u Cvjetnom naselju Vrijeme: 1. svibanj 2011 12:00 Kao nema se pojma. Pih.... To znaju svi.
I bilo bi super kad bi svi i došli druženja radi, i da izađu iz učmalosti. | |
|
| |
tomy Učenik
Broj postova : 58
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.04.11 12:34 | |
| Ja dolazim tamo me uvijek dočeka vesela družina | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.04.11 21:35 | |
| Grah nemoj zaboraviti | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 30.04.11 20:07 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 02.05.11 0:55 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
-
I jeste bili na grahu, jeli netko bio, kako je bilo je li grah bio dobar? Bila sam. Naime, došla sam iza 13,00 i već je bilo vrlo malo ljudi.Kažu SDP-ovci da se 1300 porcija graha podjelilo za pola sata i da je bilo premalo.Ja ionako nisam došla na grah, nego na druženje, pa sam svoj "apetit" zadovoljila.Istina, više bih ljudi susrela da sam stigla doći ranije, ali kaj mogu. - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Nigdje nisam naišla na poziv sdp-eja da bih i ja došla, pa eto, šta ću, budem ostala doma.
Ma mislim, kaj vama treba specijlana pozivnica. Dobro da niste potrebovali i crveni tepih.Svi su bili pozvani i svi su mogli doći. Pa bar na vuru vremena. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica | |
| |
|
| |
| SDP Velika Gorica | |
|