| SDP Velika Gorica | |
|
+6Neo Mišel plemenitašica Ante Rožica-ljutibijes JOSIPJOŽA 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 16:59 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 19:52 | |
| Pa zar nije provaljeno da je to na stranicama na kojima je grad imao GUP. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 20:51 | |
| - Ante je napisao/la:
- Pa zar nije provaljeno da je to na stranicama na kojima je grad imao GUP.
Da, i ja sam čitala tamo na onom forumu pisao je admin Alen, da je to domena ista kao i domena današnjeg portala grada VG (tak nekak).Stoga, ako netko koristi podloge koje može koristiti grad Velika Gorica onda ZNA SE tko stoji iza toga. Jedino su se okoristili DC-om da zavaraju tragove.Na izričito pitanje zašto pišu u moje ime, Zoran Žic je skinuo odgovornost sa sebe, rekao da on ne stoji iza toga iako ljudi misle tako. Nije mi naravno htio reći tko je odgovoran.Gadovima fali forum koji su ukinuli, a imaju strogu zabranu prijaviti se na druga dva foruma, pa su im dali dozvolu da se igraju na tom nazovi forumu. Idiotizam. | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 21:14 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Pa zar nije provaljeno da je to na stranicama na kojima je grad imao GUP.
Da, i ja sam čitala tamo na onom forumu pisao je admin Alen, da je to domena ista kao i domena današnjeg portala grada VG (tak nekak). Stoga, ako netko koristi podloge koje može koristiti grad Velika Gorica onda ZNA SE tko stoji iza toga. Jedino su se okoristili DC-om da zavaraju tragove. Na izričito pitanje zašto pišu u moje ime, Zoran Žic je skinuo odgovornost sa sebe, rekao da on ne stoji iza toga iako ljudi misle tako. Nije mi naravno htio reći tko je odgovoran. Gadovima fali forum koji su ukinuli, a imaju strogu zabranu prijaviti se na druga dva foruma, pa su im dali dozvolu da se igraju na tom nazovi forumu. Idiotizam. Pa i sami znate da piše jedna Vaša velika simpatija TAZ ( Tvornica autobusa Zrenjanin) iz radne organizacije DC ( Duvno Commerce) sektor VŠO ( Virtualno štovanje oligarha)! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 23:14 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 07.02.11 16:56 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 07.02.11 18:13 | |
| - Mišel je napisao/la:
- http://vgdanas.hr/na-korupcijskoj-lutriji-goricani-osvojili-veliko-nista-2190.aspx
"Upravo su stoga građanima na Korupcijskoj lutriji omogućili da osvoje godišnju kartu za gorički bazen, upisivanje svog imena na goričkoj šetnici te počasno građanstvo." Kartu za bazen neću, kupat ću se u moru, ali mislim da bi Plemenitašica bilo zvučno ime u zlatnoj zvijezdi na goričkoj šetnici. Ako ništa za pogaziti.Počasni građanin - to je ipak rezervirano za ZNA SE gadove. Nismo mi ostali svi skupa dovoljno dobri da bi mogli konkurirati. Eventualno trojka VŠO-TAZ-ZK (ili on u sredinu). | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 09.02.11 2:28 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Eventualno trojka VŠO-TAZ-ZK (ili on u sredinu).
Šnjima u Mraclin | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 09.02.11 3:22 | |
| - Ante je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
- Eventualno trojka VŠO-TAZ-ZK (ili on u sredinu).
Šnjima u Mraclin Kaj ste mislili na smetlišče? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 09.02.11 8:57 | |
| Nego kaj | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 09.02.11 19:16 | |
| Ali poštovani forumaši, nemojte se politički određivati podržavajuči jednu opciju na uštrb druge jer činjnice nije moguće izbjegnut!!! U ovoj kučici stoluje politička opcija koja je sa još nekoliko kučica koalirala i pobijedila udruženu skupinu, zar ne? Ali je ondak iznajmila prostore u objektu koji nijesu dozvolu imali dok je u Uredu koji izdaje ostalim građanima dozvole uposlila djelatnike koji su dozvole izdavali po par godina, masovno ih odbijali, a o uporabnim dozvolama da ne pričamo, zar ne? Pak se ondak Pauka namamilo u Grad i taj isti na sudu je završil, zar ne? Pak se ondak tadašnja/sadašnja štumbararfurerica z karticom od Grada picigina igrala i peglala ju po birtijama zagrebačkim ( umjesto da je u Turopolju lovu ostavljala), zar ne? Pak se nisu kaznene prijave podnosile za robu kaj je falila nakon adaptacije Sveučilišta, pak ovo pak ono i tak u beskrajno plavetnilo lokalne zbiljnosti. Nisu ni oni bez kubika drva u oku, a kak onda da vu drugome piljevinu glediju? Bolje kvalitetnije projekte komentirati i na projektima replicirati, a u povijest se vračati samo probavne smetnje mogu nastati. Barem je to moje, nevažno i izolirano, mišljenje. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 09.02.11 19:31 | |
| mariofil68 vrlo zanimljiva opservacija u ovoj, kak velite kućici-kuli od karata. Sve mi to izgleda ko ruski rulet. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 08.03.11 22:50 | |
| Socijaldemokratski forumi seniora i mladih, zajedno sa svojim kolegicama iz Foruma žena SDP-a, sugrađankama su zaželjeli sretan Dan žena uz poruku „ S ljubavlju i poštovanjem, sretan Dan žena“. Socijaldemokrati su na Tržnom centru i Trgu Stjepana Radića podijelili oko 400-tinjak teglica sa živim cvijećem te letke sa kojima se informiralo lijepši spol o neravnopravnosti žena u sferi zapošljavanja i rada. - Socijaldemokratska partija će se i dalje truditi smanjiti razlike između nepisanih prava žena i muškaraca te nastojati raditi na tome da svaki dan bude „Dan žena“ - složile su se goričke esdepeovke sa svojim muškim kolegama. http://www.vgdanas.hr/medunarodni-dan-zena-2316.aspx | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 12.03.11 11:36 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 18.03.11 2:35 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 18.03.11 8:56 | |
| Ambicija u poitici nije loša. Malo mi je rano za ovakve izjave, ali očito zna nešto što mi ne znamo. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 18.03.11 10:02 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ambicija u poitici nije loša. Malo mi je rano za ovakve izjave, ali očito zna nešto što mi ne znamo.
Može biti nekoliko razloga: -da si malo podgne rejting pred parlamentarne izbore i slaganje listi.-da sukob Barišića i Šukera dođe do nivoa da Barišić da ostavku, možda VFK ima neke informacije koje neznamo, da uslijede neki izvanredni izbori-da podigne autoritet u vlastitoj stranci-i na koncu prirodna ambicija u politici, da ona kao predsjednica SDP bude kandidat, što ovom izjavom daje do znanja. Diaskusija i pitanje koju bi mogli otovoriti je njena potencijalna kvaliteta, prednosti i nedostaci za gradonačelnicu?Kad je već dala takvu izjavu. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 20.03.11 2:15 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 20.03.11 11:09 | |
| Čestitke SDP-u povodom 20. godišnjice. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
marac Novi član
Broj postova : 15
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 20.03.11 23:25 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 20.03.11 23:40 | |
| marac hvala na javljanju i ako sam dobro shvatio od sada će nam se javljati netko iz SDP u Vašem liku? Jer kazali ste: "Hvala vam na čestitkama, a konstruktivnu kiritiku drugarski prihvaćamo." | |
|
| |
marac Novi član
Broj postova : 15
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.03.11 0:30 | |
| Hvala na dobrodošlici. Da ne bi bilo zabune, ja nisam nikakav glasnogovornik, niti ovdje službeno predstavljam SDP. Pišem kao običan član stranke i iznosim svoje osobne stavove.
Vidim da je forum zaživio, vode se konstruktivne diskusije i zato sam tu. Za razliku od onog drugog foruma gdje pojedinci liječe osobne frustracije.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica | |
| |
|
| |
| SDP Velika Gorica | |
|