| SDP Velika Gorica | |
|
+6Neo Mišel plemenitašica Ante Rožica-ljutibijes JOSIPJOŽA 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 11.01.11 17:35 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 11.01.11 17:50 | |
| Prodavačica laže kao i uvijek. Ništa drugo ne zna. | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 13.01.11 17:48 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
Mislim da VFK misli ozbiljno. Bravo VFK.
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
VFK konačno - kreni, možeš ti to. I od mene jedan gromki WAAUUUUUUUUUUUU! VFK od mene gromki BUUUUUUUUUUUUUUUU! Baš bi bilo super da grad bude ove godine bez proračuna i još da plaćamo nove izbore. Sva sreća što ne može sprovesti svoje sulude ideje u djelo. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 13.01.11 19:08 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 13.01.11 21:59 | |
| - Neo je napisao/la:
Baš bi bilo super da grad bude ove godine bez proračuna i još da plaćamo nove izbore. Pitanje je što je manja a što veća šteta za grad. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.01.11 2:11 | |
| - Ante je napisao/la:
- Neo je napisao/la:
Baš bi bilo super da grad bude ove godine bez proračuna i još da plaćamo nove izbore. Pitanje je što je manja a što veća šteta za grad. Naravno, cijena izbora može biti ništa naspram učinjene štete i potrošenih/potrajbanih milijuna kuna. | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.01.11 12:43 | |
| Više baš i ne mogu potrajbati puno novaca. Veća bi bila šteta da Gorica još godinu dana vegetira bez proračuna i ništa se ne napravi. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.01.11 15:51 | |
| - Neo je napisao/la:
- Više baš i ne mogu potrajbati puno novaca. Veća bi bila šteta da Gorica još godinu dana vegetira bez proračuna i ništa se ne napravi.
Ovisi Neo, koliko vidimo Grad se zadužuje u narednom periodu za skoro 30-tak mil kuna, ovisno u koje projekte će biti uloženi ili neuloženi novci, uz sva proračunska sredstva Grada koja nisu mala i vrti se podosta milijuna. Osim toga podsjećam na potrošene novce od dvorane u "preživljavanje" Grada u protekloj godini kao i na minus koji je ova opcija na vlasti ostavila na koncu svog ranijeg mandata od cca 15 mil kuna. Dakle kada sve zbrojimo i oduzmemo ne ulijevaju neko veliko povjerenje i nadu. Može se vrlo lako dogoditi da se ništa opet ne napravi a da Grad ostane dužan 30 mil ili može se dogoditi ponovno obnova slična POU pa da za proračun i 30 mil kuna kredita ne dobijemo ono što bi se za te novce moglo i moralo dobiti dobrim gospodarenjem nego dobijemo mrvice a za koje će Grad biti još i zadužen. Ostaje nam da vidimo u narednom periodu, u pravu ste nemogu se sada trajbati pare kao ranije na POU, postoji i novi zakon koji obvezuje i poziva na odgovornost, situacija je nešto drugačija nego tada, ali opet cjepkano se može dosta upropastiti. | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 13:07 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 13:13 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 13:19 | |
| Nebi se ja ovdje baš nasmijala.Čak štoviše složila bih se sa njom,jer kad god čitamo neku odluku,zakon i sl.piše da stupa na snagu objavom u narodnim novinama,službenom glasniku i sl.Prema tome nisu svi informatički pismeni da bi mogli pročitati na internetskim stranicama,ali u papirnatom obliku mogu.Ako tiskamo nešto danas nemožemo staviti datum prije dvadeset dana. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 13:32 | |
| Mišel, oprostite ali vidite da može u lijepoj našoj sve, Ministar kaže da može, ako Ministar zemlje koja ulazi u EU kaže da može onda ....... zaključite sami Ja sam o ovome pisao i u ovoj temi a i u drugim temama, nema potrebe da se ponavljam, pa otuda i moj smijeh, jer smo svi znali a i VFK kakav će odgovor stići od Ministra, kao da to do sada nismo imali prilike naučiti. I samo naivci su mogli vjerovati u drugačiju odluku HDZ-ovog Ministra, kad je odlika u pitanju. A jednako tako i svi znamo što to znači. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 18:39 | |
| - Mišel je napisao/la:
- ...........kad god čitamo neku odluku,zakon i sl.piše da stupa na snagu objavom u narodnim novinama,službenom glasniku i sl.Prema tome nisu svi informatički pismeni da bi mogli pročitati na internetskim stranicama,ali u papirnatom obliku mogu. Ako tiskamo nešto danas ne možemo staviti datum prije dvadeset dana.
Slažem se s Mišel. Poboldana rečenica samo dokazuje koliko su prevarantski raspoloženi.Nego, Mišel, nije to bilo niti na portalu grada nego tek kad je VFK sazvala pressicu, dakle već onda kad su svi rokovi probijeni.HDZ i njihova prodavačica VŠO vara, krade, laže, mulja, omalovažava, i pravi građane budalama. Pozdrav ZŽ - jesam li vam još uvijek interesantna da bi vam bila facebook prijateljica???????????????? Dobit ćete packu od VŠO, ili samo odrađujete zadatak, no niste sazreli pa ga nećete moći izvršiti. Ništa ja tamo ne pišem više niti manje nego li ovdje. A ZNA SE da vi i ostatak grupe pišete u moje ime, stoga kaj vam nije dosta plemenitašice. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 19:40 | |
| Mlakar - Građani 2:0 Navode ustaljena praksa.....znači u redu je kršiti zakon i to ministarstvo šalje kao službeno obrazloženje. Van pameti. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.01.11 23:37 | |
| - Ante je napisao/la:
- Mlakar - Građani 2 : 0
Treba ga proglasiti počasnim građaninom. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 22.01.11 0:53 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.01.11 11:16 | |
| Nije lokalno al je globalno.Predizborna kampanja je očito počela, sad će da se izvuče sav prljavi veš a i da se zamaže što je moguće više.Vjerojatno ćemo se naslušati i nagledati svega i svačega, čime će nam se pokušati ogaditi politika i demotivirati nas da izađemo na Izbore ali to si svakako ne smijemo dozvoliti, treba birati po vlastitoj procjeni, pa makr bilo manje zlo od većeg zla.Predpostavljam da će i tiskovine dobro zaraditi s jedne strane povećanom tiražom a sdruge strane naručenim tekstovima kojih će biti sve više i više.http://www.jutarnji.hr/marina-lovric--za-cajnu-kuhinju--darove-i-vecere-820-tisuca-kuna/921333/Marina Lovrić: Za čajnu kuhinju, darove i večere 820 tisuća kunaUpozoravaju i kako je nadzor Ministarstva uprave pokazao da imenovanje 12 savjetnika županice nije u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi. Moja baka sa 86 godina života i bez ikakve škole će biti dobra županica uz 12 savjetnika. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.01.11 11:25 | |
| Mislim da Ministarstvo uprave je o sebi sve reklo na našem slučaju. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 30.01.11 3:11 | |
| | |
|
| |
tomy Učenik
Broj postova : 58
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 04.02.11 16:30 | |
| sdpejci su održali i izbornu skupštinu u četvrti Miljenko Granic, gdje je nestao Muhamed Dautović zvani Muki? | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 12:23 | |
| Svi znamo koji likovi ili lik stoje iza toga. Pitam se tko bi još bio toliko lud da ih uzme pod svoj kišobran?Pogotovu tetu prodavačicu svega i svačega. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 12:30 | |
| - Mišel je napisao/la:
- Svi znamo koji likovi ili lik stoje iza toga.
Pitam se tko bi još bio toliko lud da ih uzme pod svoj kišobran?Pogotovu tetu prodavačicu svega i svačega. A koji likovi Mišel? Ja to smeće od portala upće ne čitam nakon prve posjete, jasno mi je sve bilo, toliko gadosti, primitivizma, provala nisam dugo sreo negdje, ali eto danas Inetrnet sve omogućuje, pa smo u mogućnosti birati i tražiti informacije za sebe, te procjenjvati što je dobro a što loše, što je istina a što laž. Ali tamo nije problem ni laž koliko izliv primitivizma u komunikaciji. S toga alal vjera, onima koji u tome sudjeluju, vjerojatno sve veliki katolici. Mašala! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 13:43 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Mišel je napisao/la:
- Svi znamo koji likovi ili lik stoje iza toga.
........ Ali tamo nije problem ni laž koliko izliv primitivizma u komunikaciji. S toga alal vjera, onima koji u tome sudjeluju, ... Ljudi izvršavaju zadatak, ne baš uspješno, ali eto govori se o njima. Nego, sjećam se da ste mi vi forumaši pisali da nek se ne uzrujavam, kad sam se "branila" od onih "mojih" komentara tamo i objasnila da to nisam ja, iako vi koji me redovno čitate, ste i onda i danas znali da nisam. No, takvim lažima i podmetanjima se mora stati na kraj. Drago mi je da je SDP i Zmajlović reagirao, a da je portal imalo ozbiljan, tj da je u zakonskim normama tada bi taj demantij i objavio. I ne samo taj nego i moj i svih koji su se oglasili.Ne čitam to tamo, niti imam potrebu, niti me zanima. Ali postoje ljudi koji čitaju i koji povezuju končiće u, na žalost, čvorove. Nadam se da razumiju da to tamo nije ničije pisanje nego pisanje dvoje-troje ljudi po zadatku i bez mašte, kak je napisao Zmajlović - čista laž. | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.02.11 13:43 | |
| Sam si odgovorio koji likovi,sve redom veliki katolici. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica | |
| |
|