| SDP Velika Gorica | |
|
+6Neo Mišel plemenitašica Ante Rožica-ljutibijes JOSIPJOŽA 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 03.05.11 0:13 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 03.05.11 0:26 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Nigdje nisam naišla na poziv sdp-eja da bih i ja došla, pa eto, šta ću, budem ostala doma.
Ma mislim, kaj vama treba specijlana pozivnica. Dobro da niste potrebovali i crveni tepih. Svi su bili pozvani i svi su mogli doći. Pa bar na vuru vremena. Ma mislim, nego kaj nego specijalna pozivnica za mene i nas, a bome bi trebal i crveni tepih . Pa jesmo mi njihovi birači ili ne (šalim se malo). Ali, to sam napisala radi činjenice kaj nigdje na njihovoj stranici nije bilo nikakve informacije i obavijesti za građane o prvosvibanjskom grahu. Kaj bi ih prsti zaboljeli da ipak neke informacije građanima napišu na stranici - zaboga pa zato i služi. Kaj morem kad me naši HaeNeS-ovci navikli da kod njih sve na stranici bude "tip-top" objavljeno . Ali, zato sam saznala da je po gradu bilo obavijesti, a evo da se pohvalim da su članovi moje obitelji također bili na SDP-ovom prvosvibanjskom finom grahu, dobro se najeli i lijepo družili . Hvala SDP-ovci, kao da sam i ja bila. Zato evo . | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 04.05.11 0:36 | |
| Imali su dosta aktivnosti zadnjih tjedana (uređivanje parka, pisanice, grah) pa im je oprošteno. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 04.05.11 23:49 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- (Hihihihiiiii ..... kak Vam se malo dodvoravam, he)
To ne spašava od moderiranja | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 18.05.11 0:49 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 20.05.11 23:56 | |
| SDP Velike Gorice ima nove internetske stranice www.sdpvg.org Ne izgledaju loše, pregledne, jednostavne. Skroz ok. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.05.11 9:21 | |
| | |
|
| |
glava Učenik
Broj postova : 53
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 21.05.11 12:27 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 22.05.11 23:11 | |
| - Ante je napisao/la:
- SDP Velike Gorice ima nove internetske stranice www.sdpvg.org
Odlično - samo ih, prosim, punite redovito. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 23.05.11 21:06 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 26.05.11 15:57 | |
| Humanitarni događaj «Forum za Udarnik» Forum Mladih SDP-a Velika Gorica -------------------------------------------------------------------------------- Pozivamo vas na veliki humanitarni događaj «Forum za Udarnik» koji će se održati 11. lipnja 2011. (SUBOTA) na ŠRC-u Kurilovec (Sportska ulica bb, Velika Gorica) s početkom u 10 sati!!Od humanitarnih aktivnosti smo pripremili: - Humanitarni malonogometni turnir (ekipe 5 + 1 + do 4 zamjene; kotizacija 200 kn; prijave do 9 sati na dan turnira na broj 098 983 0435 - Goran) >osigurane svlačionice i tuševi, piće i pošteni suci< POČETAK 10 SATI - Humanitarni turnir u belotu (kotizacija 50 kn po paru; prijave do 13 sati na dan turnira na broj 098 983 0435 – Goran) >osigurano piće i žestoka konkurencija naših parova< POČETAK 14 SATI - 1. turopoljska kotlovinijada (2 člana po ekipi; prijave do 13 sati na dan natjecanja na broj 095 895 0614 - Sale) >osigurana 1kg mesa, suncobrani i kvalitetni gemišti< POČETAK 14 SATI Za najmlađe (osnovnoškolci od 5. do 8. razreda) smo pripremili 6. tradicionalni otvoreni malonogometni turnir osnovnih škola Velike Gorice koji će se održati na travnatom terenu (ekipe 5 + 1+ do 4 zamjene; kotizacije NEMA; prijave na dan turnira do 9 i 30 sati). >osigurane bogate nagrade, sendviči, piće, dodatni sadržaji i dobra zabava< Osim humanitarnih aktivnosti nudimo i razonodu: -nogomet u kavezu (cageball) -stolni tenis -pikado -frizbi -badminton -odbojka -ostale igre Što se glazbenog dijela programa tiče, tijekom dana zabavu će osiguravati DJ Turky i nastup FA Turopolja, a navečer očekujemo nastup najboljeg mladog velikogoričkog benda «Retrodukcija» s gostom iznenađenja.Posjetitelji ovog humanitarnog događaja će se moći okrijepiti uz promotivne cijene pića i kotlovine, a svi prihodi od turnira će se iskoristiti za financiranje potrebitih stvari za najmlađe polaznike nogometne škole «Udarnik» Kurilovec. PROVEDITE UGODNU SUBOTU UZ SPORT I ZABAVU. VIDIMO SE NA UDARNIKU!!!! | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 26.05.11 16:57 | |
| | |
|
| |
marac Novi član
Broj postova : 15
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 26.05.11 16:58 | |
| Hvala uvaženoj plemenitašici što je prenijela informaciju o humanitarnom događaju u Kurilovcu. Isto tako hvala na svim kritikama i primjedbama oko internetskih stranica SDP-a Velike Gorice. Mogu najaviti da će uskoro biti osvježene i nekim novim sadržajima. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 26.05.11 18:28 | |
|
Zadnja promjena: plemenitašica; 26.05.11 18:41; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
glava Učenik
Broj postova : 53
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 28.05.11 23:29 | |
| Živnula je i webstranica SDP-a, pohvala. http://www.sdpvg.org/ U srijedu, 25. svibnja 2011. održana je 16 sjednica Gradskog vijeća. Nakon gotovo tri mjeseca ne sazivanja predstavničkog tijela i to smo konačno dočekali. Da nije zakonske odredbe o obvezi sazivanja sjednica najmanje jednom u tri mjeseca, pitanje je da li bi bila i sada sazvana. Na dnevnom redu sjednice bile su izuzetno važne točke za funkcioniranje Grada. Predsjednica GO SDP-a Velike Gorice i vijećnica SDP-a Vesna Fabijančić Križanić predala je predala je za uvrštenje u dnevni red po žurnom postupku Prijedlog odluke o načinu provedbe javnog natječaja i uvjetima za članove upravnih tijela i nadzornih odbora trgovačkih društava u kojima Grad Velika Gorica ima udjele u vlasništvu. U skladu s Poslovnikom Gradskog vijeća predani su i amandmani (ukupno sedam) na gradonačelnikovPrijedlog odluke o obračunu i naplati naknade za razvoj na području Velike Gorice.Vijećnici pozicije HDZ-HSS-HSP-HSU-DC nisu prihvatili prijedlog Vesne Fabijančić Križanić da se na sjednicu uvrsti Prijedlog odluke o načinu provedbe javnog natječaja i uvjetima za članove upravnih tijela i nadzornih odbora trgovačkih društava u kojima Grad Velika Gorica ima udjele u vlasništvu. Naime, Zakon o sprječavanju sukoba interesa Hrvatski sabor je donio 11.02.2011. Kako niti po proteku od tri mjeseca ovom Gradskom vijeću nije dostavljen prijedlog izvršne vlasti da se izbori članova nadzornih odbora trgovačkih društava provedu na zakonit način, a sam postupak izbora je višemjesečan i relativno dugotrajan, smatrala sam da su ispunjene pretpostavke donošenja odluke po žurnom postupku. Prijedlog možete vidjeti ovdje. Da li će ga staviti na sljedeću sjednicu Gradskog vijeća, ostaje nam za čekati. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 29.05.11 17:14 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.06.11 0:45 | |
| Ažurni su. Dobro, dobro. « Jako smo zadovoljni odazivom i drago nam je što su građani prepoznali humanitarni aspekt događaja. Možemo sa sigurnošću reći da nas je na «Udarniku» u subotu posjetilo oko tisuću i pol građana koji su uživali u različitim aktivnostima. Osim što smo se svi dobro zabavili na nama je sada da sjednemo sa voditeljima SRC «Kurilovec» te odlučimo gdje bi bilo najbolje uložiti prikupljena sredstva» - kazao nam je Sven Fabijančić, predsjednik Foruma mladih SDP-a Velika Gorica. Humanitarnu su akciju svojim prisustvom uveličali i gosti iz vrha SDP-a i to: Marina Lovrić-Merzl, županica Sisačko-moslavačke županije i koordinatorica VI. izborne jedinice, Mihael Zmajlović, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije, Dinko Suton, poslovni direktor SDPH i predsjednik MO SDP-a Zagreb-Istok, Mirando Mrsić, saborski satupnik SDP-a iz VI. izborne jedinice, te Ivo Jelušić saborski satupnik SDP-a. http://www.sdpvg.org/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=28&cntnt01pagelimit=3&cntnt01returnid=78Bravo SDP. Nemojte stati, važno je otvoriti se prema građanima. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.07.11 11:04 | |
| Iako su proračuni nadležnih odjela u rujnu 2010. g. znatno smanjeni, neutrošeno je ostalo 7,2 mil, zbog neprepoznatljivih i neučinkovitih programa, što je pokazala i analiza u Županijskoj razvojnoj strategiji. - SDP je u rujnu 2010.g. predlagao povećanje pomoći stanovništvu na područjima pogođenim katastrofalnom poplavom za 1 mil kuna. Prijedlog je odbijen, uz obrazloženje da za to ne postoje sredstva. Danas, kada izvršenje proračuna pokazuje da je ukupno neutrošeno 5 mil kuna, postaje jasno da je povećana pomoć stanovništvu uskraćena samo zbog toga što je to tražio SDP! http://www.sdpvg.org/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=33&cntnt01pagelimit=3&cntnt01returnid=78Ovo što slijedi je na istom linku i sa iste županijske sjednice pa ću priljepiti ovdje:3. Odluka o raspisivanju natječaja za članove nadzornih odbora - Ispunjavajući obvezu iz Zakona o sprječavanju sukoba interesa, Koalicija HDZ-HSS-HSU-DC predlaže raspisivanje natječaja za članove nadzornih odbora u trgovačkim društvima kojima je Županija vlasnik ili suvlasnik, ali tek po isteku mandata članova koje je ta koalicija imenovala, dakle, nakon sljedećih lokalnih izbora.Za nevjerovati.4. Zaključak o dodjeli javnih priznanja - Vladajuća koalicija HDZ-HSS-HSU-DC dodjeljuje Nagradu Zagrebačke županije za životno djelo Stjepanu Kožiću (HSS), aktualnom županu Zagrebačke županije, a Povelju Zagrebačke županije Anđeli Cirkveni (HSS) aktualnoj načelnici Općine Pušća, Krešimiru Guliću (HDZ), načelniku Općine Bistra, te Krunoslavu Markovinoviću (HDZ), nedavno smijenjenom predsjedniku Gradskog vijeća Grada Sveta Nedjelja. Za nevjerovati. Ne raspravljajući o osobama, SDP-u je principijelno neprihvatljiva dodjela nagrada i priznanja aktualnim političarima na vlasti, jer oni kroz dužnost koju obnašaju obavljaju svoj redoviti posao, a priznanje za taj posao će dobiti – ili neće dobiti – na izborima. Još je neprihvatljivija okolnost da nagrađeni pripadaju političkim strankama koje su trenutno na vlasti u županiji koja te nagrade dodjeljuje. A na činjenicu da župan Stjepan Kožić, kao predsjednik Povjerenstva za dodjelu nagrada, Nagradu za životno djelo dodjeljuje sam sebi, svaki komentar je suvišan.Bravo SDP. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 05.07.11 18:13 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Zanimljiv je taj zakon o sukobu interesa, kaj se on može prolongirati za tek sljedeće mandate?
Sve po zakonu i dalje. Zakoni za sve ne vrijede podjednako, tek kad isteknu njihovi mandati onda će raspisati natječaje? Pa toga nema ni u Tunguziji a kamoli u jednoj zemlji koja ide u EU. Ovo je klasična demonstracija moći i vlasti, možemo kako hoćemo, he*e nam se. Jednom riječju Anarhija. To je Demokracija. Mi smo još uvijek "sirovina" koja nije izbrusila zakone do kraja jer imamo nekakav oblik države tek dvadesetak godina pa nam se događa da ljudi sami sebe predlažu za nagrade, predsjednici raznih viječa i klubova žive izvan mjesta gdje odlučuju, neki koriste i socijalne stanove pored vlastitih imanja, a drugi skrivaju identitete svojih predaka. Sirovi smo, sirovi. Za jedno 40 godina uskladit ćemo se sa "stoljetnim demokratskim društvima" oko nas bliže i šire. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 09.10.11 20:05 | |
| Svjestan sam da nekim ljudima idem na živce, ali znam da ne manipuliram i da ne zlorabim javnu funkciju", kazao je Zoran Milanović. ..." ali ne želi nametati svoje liberalne stavove". "Živim u Hrvatskoj i moram osigurati dijalog", ...šef SDP-a je kazao da nikad nikoga nije zlostavljao, niti je osobno ikad bio zlostavljan u životu.http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-znam-da-nekim-ljudima-idem-na-zivce/576279.aspxPametan čovjek. Dopao mi se zbog ovih rečnica. Imam neke sličnosti. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica 14.10.11 22:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SDP Velika Gorica | |
| |
|