Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Sportska dvorana u Velikoj Gorici

Go down 
+2
Neo
JOSIPJOŽA
6 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty18.02.11 3:20

Neo je napisao/la:
Mislim da si to Šuki neće dozvoliti .

On nije više nikakav faktor. Prošlo svršeno vrijeme.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty18.02.11 9:41

Ante je napisao/la:
Neo je napisao/la:

Koji su argumenti za takvu tvrdnju?
Misliš da neće tražiti političko oživljavanje preko Velike Gorice, ponovno ili da bi trebao otići u Krapinu i tamo politički oživljavati kao što je VŠO došla u Goricu?
Mislim, ne kužim po čemu je prošlo svršeno vrijeme? Zato što više nije Ministar.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty18.02.11 11:05

JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ante je napisao/la:
Neo je napisao/la:

Koji su argumenti za takvu tvrdnju?
Mislim, ne kužim po čemu je prošlo svršeno vrijeme? Zato što više nije Ministar.

Odgovorila sam ovjde, jer je tema postao počasni građanin:

https://gorica.forumhr.com/t73p240-suker#5089
Naslov: Re: Šuker Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 EmptyToday at 9:02
[Vrh] Go down
Neo
Moderator
Moderator
Neo

Broj postova : 287

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty18.02.11 13:17

plemenitašica je napisao/la:
Taj vaš Šuki

Kaj bumo se vređali?
Nije on nikada bio niti će biti moj, samo iznosim činjenice oko dvorane.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty18.02.11 15:57

Neo je napisao/la:
Taj vaš Šuki

Kaj bumo se vređali?
Nije on nikada bio niti će biti moj, samo iznosim činjenice oko dvorane.
Ne, ne, naravno da ne. Vi ste meni fest dragi. Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 58750
Napisala sam vaš zato jer mu tepate. Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 172457
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty26.02.11 2:17

Znači, ne znamo ništa više o dvorani nego prije par mjeseci.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty26.02.11 11:31

Ante je napisao/la:
Znači, ne znamo ništa više o dvorani nego prije par mjeseci.

Ante kaj ne čitaš GT? Ja sam redovni štovatelj djela GT. Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 920306
Tam ti je napisao čak i Saša piše sve o dvorani i problemima oko dovorane i spora sa Gradnjom, čak da je gradonačelnik i gradska uprava priznaju da su pogriješili oko dvorane, što nisu obnovili ugovor sa Gradnjom i krenuli u izgradnju dvorane.
Izgleda da će Gradnja da nas sve skupa opandrči masno zbog slučaja dvorane.
I da gradonačelnik se postavlja na trepavice da nađe dogovor i nagodbu sa Gradnjom da riješe taj spor, jer je očito da je Gradnja u pravu i da će Grad da plati masno za gluposti koje je radio gradonačelnik sa politiziranjem oko dvorane, sad je samo pitanje koliko kuna će nas sve to skupa koštati? Po svemu sudeći, jako puno.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty28.02.11 18:35

Naravno da ne čitam.

Ali ako je to GT napisao, to je opasno. Znači zato im treba kredit. Da plate štetu.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty16.11.11 17:13

Meni se čini kako ovdje neko nekoga u zdrav mozak.

Počinje gradnja-grad se nagodio-grad neće snositi nikakve financijske troškove-cijena ostaje ista kao sa Gradnjom Osijek-sve po zakonu......

jel to znači da će gradnju dvorane raditi Gradnja Osijek prema ranije postignutom ugovoru?

Izgubljeni vrijeme i sve po zakonu?

Tko je za to kriv? Je li dvorana tako odavno mogla biti izgrađena?

Lud zbunjenog, rekli bi.

Ili je sve ovo samo opet predizborni trik?

Ostaje nam da vidimo u sljedećem periodu.

http://www.gorica.hr/2011/11/pocinje-gradnja-sportske-dvorane/#more-9835

Počinje gradnja sportske dvorane

Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 SIMG_8786-125x93Otklonjene su posljednje pravne prepreke i još ove kalendarske godine počinje gradnja sportske trenažne dvorane u Velikoj Gorici.

- Sa zadovoljstvom mogu reći da su Grad Velika Gorica i Gradnja Osijek d.o.o. sklopili sudsku nagodbu o gradnji sportske trenažne dvorane. Time su skinute posljednje nedoumice i strahovanja o projektu koji smo zacrtali u našem četverogodišnjem mandatu. Napominjem, da, osim nažalost izgubljenog vremena zbog sudskih sporova, Grad Velika Gorica ne snosi nikakve dodatne financijske troškove. Slijedom navedenog nema više nikakvih „repova“ te je ovaj postupak proveden transparentno i zakonito i kao što sam govorio od početka: „Dvorane će biti, ali će biti po zakonu“ – izjavio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Cijena vrijednosti radova na sportskoj dvorani ukupne bruto površine 3.378 m2 iznosi 14.439.492,44 kuna + PDV, a sredstva su osigurana kreditom Hrvatske poštanske banke. Radovi na dvorani započet će do kraja 2011. godine, rok izgradnje je 200 kalendarskih dana te bi u ljeto 2012. godine gorički klubovi mogli useliti u svoj novi dom.

- Znam da će ovakvim raspletom najsretniji biti naši sportaši koji već dugi niz godina čekaju svoj objekt u kojem će moći trenirati i igrati utakmice. I ovom prilikom zahvaljujem im se na strpljenju te im želim još bolje rezultate u budućnosti, u našoj novoj gradskoj sportskoj dvorani – ističe gradonačelnik Barišić.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty16.11.11 17:35

JOSIPJOŽA je napisao/la:
........- Sa zadovoljstvom mogu reći da su Grad Velika Gorica i Gradnja Osijek d.o.o. sklopili sudsku nagodbu o gradnji sportske trenažne dvorane. .......

Napominjem, da, osim nažalost izgubljenog vremena zbog sudskih sporova, Grad Velika Gorica ne snosi nikakve dodatne financijske troškove. Slijedom navedenog nema više nikakvih „repova“ te je ovaj postupak proveden transparentno i zakonito i kao što sam govorio od početka: „Dvorane će biti, ali će biti po zakonu“ – izjavio je gradonačelnik Dražen Barišić.
.........

a sredstva su osigurana kreditom Hrvatske poštanske banke. Radovi na dvorani započet će do kraja 2011. godine, rok izgradnje je 200 kalendarskih dana te bi u ljeto 2012. godine gorički klubovi mogli useliti u svoj novi dom.

....... ističe gradonačelnik Barišić.

Laže čim zine.

Sredstva su postojala ali ih je potrošio skupa sa svojim mentorom i ostatkom gadova. Zapili ili izgradili kućne bazene, baš me briga uništili su 21 000 000 kn.

Sve po zakonu - a zakon se zove HDZ poslušnik. Sve je bilo i do sad po zakonu i da nije bilo tog njegovog poslušničkog zakona dvorana bi već bila izgrađena. Totalni predizborni trik. Samo budale vjeruju u te njihove riječi.

Nema dodatnih finacijskih troškova - nema, sad više nema (i to je možda) a koliko li je potoršio do sad u posljednjih 2,5 godine?????

Laže čim zine. Baš me zanima koliko bu još dugo lagao? Do izbora ili možda do Božića?

Bolje da ne izgradi dvoranu jer mu 2012 Jadranka ne bu mogla doći na otvorenje, a bome niti položiti kamen temeljac - a kad toga nema nema ni dvorane.Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty17.11.11 12:19

Dadatnih troškova IMA.

Kamata je dodatni trošak, novce sa računa je potrošio, a sada ćemo plaćati kamatu.

Odvjetničke tarife i sudske naknade su troškovi.

Izgubljeno vrijeme je trošak.

Plaćanje najma za dvoranu (do sada 2 i pol godine) je trošak.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty07.12.11 20:48

JOSIPJOŽA je napisao/la:
........- Sa zadovoljstvom mogu reći da su Grad Velika Gorica i Gradnja Osijek d.o.o. sklopili sudsku nagodbu o gradnji sportske trenažne dvorane. .......

Napominjem, da, osim nažalost izgubljenog vremena zbog sudskih sporova, Grad Velika Gorica ne snosi nikakve dodatne financijske troškove. Slijedom navedenog nema više nikakvih „repova“ te je ovaj postupak proveden transparentno i zakonito i kao što sam govorio od početka: „Dvorane će biti, ali će biti po zakonu“ – izjavio je gradonačelnik Dražen Barišić.
.........

a sredstva su osigurana kreditom Hrvatske poštanske banke. Radovi na dvorani započet će do kraja 2011. godine, rok izgradnje je 200 kalendarskih dana te bi u ljeto 2012. godine gorički klubovi mogli useliti u svoj novi dom.

....... ističe gradonačelnik Barišić.

Laže čim zine.

Sredstva su postojala ali ih je potrošio skupa sa svojim mentorom i ostatkom gadova. Zapili ili izgradili kućne bazene, baš me briga uništili su 21 000 000 kn.

Sve po zakonu - a zakon se zove HDZ poslušnik. Sve je bilo i do sad po zakonu i da nije bilo tog njegovog poslušničkog zakona dvorana bi već bila izgrađena. Totalni predizborni trik. Samo budale vjeruju u te njihove riječi.

Nema dodatnih finacijskih troškova - nema, sad više nema (i to je možda) a koliko li je potoršio do sad u posljednjih 2,5 godine?????

Laže čim zine. Baš me zanima koliko bu još dugo lagao? Do izbora ili možda do Božića?

Bolje da ne izgradi dvoranu jer mu 2012 Jadranka ne bu mogla doći na otvorenje, a bome niti položiti kamen temeljac - a kad toga nema nema ni dvorane.Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad

A ja pitam ovak javno i transparentno i želim konkretne odgovore na konkretna pitanja!

Gradonačelniče Barišiću - odgovorite, ma baš me briga gdje, ovdje ili na gradskom portalu:

1. Kakva je ta sudska nagodba sa izvođačem radova sportske dvorane (molim objavite taj dokument i učinite javnim i dostupnim svima nama građanima grada i Turopolja)?!
Hoćemo i želimo znati!

2. Po kojem projektu, po kojim dozvolama bude počela već do kraja ove godine gradnja te sportske dvorane? Da li po onim već postojećim koje su napravljene i ishodovane još za bivše gradske vlasti ili .....???

Hoćemo i želimo znati sve detalje! Javno, transparentno i po zakonu!!!

3. Odgovorite i obrazložite jasno: zašto se tzv. najavljena gradnja vrši kreditom Hrvatske poštanske banke kada je bivša gradska vlast u gradskom proračunu ostavila 21.000.000,00 kuna namjenjenih upravo izgradnji sportske dvorane?
Hoćemo i želimo znati i čuti objašnjenje!

4. U što ste "protrajbali" naslijeđenih 21.000.000,00 kuna kada sada gradski proračun zadužujete kreditom za gradnju sportske dvorane?
Hoćemo i želimo detaljno objašnjenje "trajbanja" gradskog novca!

5. Zar Vi & ekipa "zlogukih" od kada ste došli na vlast niste niš priskrbili sredstava u taj gradski proračun? Čija je to matematika (Vaša ili Kapitalca - "meštra od rupetina") da se iz finog pluseka u proračunu dospije u takve minuse da građane zadužujete kreditima i prodajom gradske imovine?
Hoćemo i želimo jasne odgovore!

6. Jeste se "zmirili" s Kapitalcem ili možemo očekivati još "fajta"?
Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 28382
Hoćemo i želimo znati!
Laughing

@Đurda, čitaš li?
Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 375790 Čitaj, čitaj, lijepo skopiraj (bu ti valjda Žic pomogel) i gradonačelniku na stol, a onda odgovore i dokumente na gradski portal, prosim lepo! Da vidimo mi svi građani lažete li ili ne. Hoćemo i želimo znati!!! Čak i po Zakonu o pravu na informaciju - mi imamo pravo - ZNATI I DOBITI INFORMACIJE! Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 375790 Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 668755 Lijepi pozdrav! Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 489940

Moj potpis je: Gledam i pratim vas!!! Ali videli ste to je i potpis većine građana ovoga grada i kraja.... Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 572358
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 12:25

Puno vi očekujete od nesposobnog gradonačelnika.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 12:47

Ante je napisao/la:

Molim lijepo kolegica se s pravom pozvala na Zakon o informiranju.

A naš gradonačelnik radi sve po zakonu.Laughing
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 12:57

Ante je napisao/la:

JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ante je napisao/la:

Molim lijepo kolegica se s pravom pozvala na Zakon o informiranju.

Znam Ante i da je nesposoban i nikakav gradonačelnik, em to vidimo i osjetimo u svakodnevnom životu, pardon ali ..... da, dobro JOSIPJOŽA kaže, lijepo sem se pozvala na Zakon o pravu na informaciju. A on furt ponavlja kak je nekaj napravil po zakonu, eeee, pa ja želim znati kaj, kak i sve drugo kaj sem pitala, jer to je moje pravo građanina ovog grada i kraja.

Gradonačelniče, izvolite odgovoriti JAVNO, JASNO I TRANSPARENTNO kaj želimo znati, informacija bu došla do mene i nas koje interesira! I ne zabijte - Gledamo i pratimo vas!!! Rolling Eyes
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 18:15

Rožica - smirite strasti. I love you

Čovjek je utučen, nemre funkcionirati, prvo ga tlači Šuker, sad ga tlače svi i u stranci i izvan nje jer ZNA SE kako je hadezej pregažen i potučen i na državnom nivou i u VI izbornoj.

Nije njemu sad dvorana na pameti. Osim toga radi rebalans jer nije stigao prije izbora, morao je ići u predsavljanje. A čujte, nije rebalans mačji kašalj da se može napraviti u mjesec dana, za to treba bar 6 mj. Ima zakazane tri sjednice... nije mu lako.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 18:21

Bogme nije mu lako, no sam si je kriv, jer nikada ništa nije htio čuti, sjećam se priča kako i kada mu se nešto i govorilo na GV, napuštao je dvoranu, nije želio slušati i čuti. A to se uvijek obije o glavu prije ili poslije.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 21:50

Ma ne zanima me je li njemu lako ili teško ..... tak kak ni njega ne zanima kak je građanima gorice i Turopolja ..... hoću znati, to je moje pravo ..... i javno ga pitam jer nas mnoge isto zanima.

Uostalom, neka manje "trkelja laži" a više radi ..... od 0-24?..... pa stigel bi već uz priređeni rebalans i wc-ee u općini počistiti usput ..... a ak ga tlačiju i ak je "stisnut" molim - neka izvoli na jedan od trgova grada zakazati ak treba i "javni fajt" s takvima Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 84372 Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 570667 Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 185738 Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 531100 Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 28382 - bumo to rado došli pogledati i posluhnuti Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 703205. Ak ni to neće ili nemre, nek odstupi!!!
Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 922828
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty08.12.11 22:16

Njemu je uvijek netko drugi kriv....
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty01.03.12 18:50

JOSIPJOŽA je napisao/la:

I radi - evo pa pročitajte:Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 672564

- Hvala svim sportašima koji su vjerovali da ćemo dvoranu ipak napraviti, i to po zakonu, kao što smo cijelo vrijeme ponavljali – rekao je gradonačelnik Dražen Barišić te je istaknuo kako će ovo biti najmodernija trenažna sportska dvorana u Hrvatskoj.

http://www.gorica.hr/2012/02/radovi-na-gradilistu-nove-sportske-dvorane-u-punom-jeku/
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty02.03.12 9:44

Drago mi je da se krenulo sa izgradnjom, a da mi se od gradonačelnika bljuje, bljuje mi se.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty02.03.12 10:48

Ante je napisao/la:
..... gradonačelnika bljuje, bljuje mi se.

Opet.... Ante, mislim da ste pokvarili želudac. Da niste hodali po Medvednici i uhvatili mišju.. Prosim, ako već idete po šumama i gorama orjenitrajte se na pješačke staze po našem vrhovlju - imate Šumaricu, krasna stazica.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty04.03.12 10:39

Hvala na sugestiji Very Happy
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty12.03.12 19:06

Gradsko vijeće Siska danas je založilo nekretnine u vrijednosti većoj od 100 milijuna kuna kod Hypo banke, odnosno njezine tvrtke kćeri Epsilon građenje. Ova odluka u režiji HDZ-a i HSP-a donesena je s 20 glasova 'za' i 10 'protiv'.

Naime, tvrtka kćer Hypo banke u Sisku gradi sportsku dvoranu koju se Grad Sisak obvezao unajmiti nakon izgradnje, no s obzirom da je već potrošeno oko 100 milijuna kuna, za što se dobila samo betonska konstrukcija, a za dovršetak će biti potrebno najmanje toliko, banka se dosjetila da se založnim pravom na nekretnine u vrijednosti investicije osigura za slučaj da se Grad po završetku gradnje predomisli oko najma.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/03/12/0717006.html

Znam da se kod nas dvorana gradi s našim (odavno potrošenim) novcima, no kako je hadezej na vlasti ne bi me začudilo da se dogode primjeri slični ovom.

Jer, i preko leševa do slave. ZNA SE.. živijo hadezej i njihovi nebitni koalicijski partneri.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty13.03.12 8:57

Baš ovu informaciju iz Siska htio postaviti.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/181915/Sisak-pod-hipoteku-stavio-nekretnine-vrijedne-sto-milijuna-kuna.html

Čitam članak i ne vjerujem, pa jesu ti ljudi normalni?!? Halooooooo.

Ma i trebamo svi skupa propasti.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sportska dvorana u Velikoj Gorici   Sportska dvorana u Velikoj Gorici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Sportska dvorana u Velikoj Gorici
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Investicije u Velikoj Gorici
» G - Shoping u Velikoj Gorici
» Dijaliza u Velikoj Gorici
» Novi Grafiti u Velikoj Gorici
» PROLJETNI SAJAM U VELIKOJ GORICI