| Šuker | |
|
+9Goran mariovg Neo koko-vg Mišel JOSIPJOŽA plemenitašica Rožica-ljutibijes Ante 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Šuker 12.02.11 20:44 | |
| Mislim da nećemo dugo čekati. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Šuker 12.02.11 22:31 | |
| - Ante je napisao/la:
- Mislim da nećemo dugo čekati.
Tko drugom jamu kopa, sam u nju pada.......doc Ivo | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 13.02.11 0:19 | |
| Treba veeeelika jama | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 15.02.11 16:03 | |
| Sokol Marić u četiri godine dobio 256 mil. kuna od FineKad se pribroji ovogodišnjih 35 milijuna kuna, proizlazi da je ta tvrtka u četiri godine dobila od jedne državne agencije posao vrijedan 256 milijuna kuna. Zaštitarska konkurencija je ne samo nezadovoljna već pomalo i sumnjičava, pogotovo s obzirom na događaj iz ljeta 2004. kad je Ivan Šuker, tadašnji ministar financija i predsjednik NO-a Fine, doživio nesreću vozeći gumenjak u vlasništvu Sokol Marića. Navodno je i nekoliko velikih banaka otkazalo ugovor o prijevozu i deponiranju gotovog novca s Finom i osnovale su svoje gotovinske centre jer su im Finine usluge obrade novca bile preskupe, što je navodno bila posljedica previsokih cijena Sokol Marića. http://www.poslovni.hr/vijesti/sokol-maric-u-cetiri-godine-dobio-256-mil-kuna-od-fine-172026.aspx | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 15.02.11 16:32 | |
| Šukerova bajka o Fini u koju se vjerovaloLijepo je zvučalo da država nije više zaštićena kao 'sveta krava' i ne naplaćuje prva u uvjetima hipernelikvidnosti. No svi koji su povjerovali bili su u zabludi Siječanjskim promjenama Općeg poreznog zakona država je zadržala prioritet u prisilnoj naplati poreza. To je loša vijest za vjerovnike koji su vjerojatno u šoku. Cijelo vrijeme su smatrali da su Zakonom o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima profitirali. Razlog? http://www.poslovni.hr/vijesti/sukerova-bajka-o-fini-u-koju-se-vjerovalo-171481.aspx | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 15.02.11 17:41 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: Šuker 15.02.11 21:27 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 15.02.11 23:41 | |
| Moram priznati da ne znam ništa o tome. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 15.02.11 23:46 | |
| - Mišel je napisao/la:
- http://hr.wikipedia.org/wiki/Sokol_Mari%C4%87
Dali se sječate kako je Marić kupio Sokol Šafranić i zašto Šafranić nakon toga nikada nije htio dati izjavu u javnosti? Kako sam čul Marić je imao zaštitu i podršku državnog inspektorata, gdje su glavni državni inspektori prijetili pojedinim tvrtkama ukoliko ne uzmu Sokole da će imati problema sa Inspektoratom. Kada bi uzeli Sokol Marića bili bi mirni, što se tiče inspektorata. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Šuker 18.02.11 11:02 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
-
- Neo je napisao/la:
- ....... Šuker pobrinuo da tužba ide na dno hrpe, a kada dođe vrijeme presuda će biti ekspresno donesena. ..........Šuki neće dozvoliti i sigurno ide s izgradnjom ali da otvaranje bude pred same izbore.
Taj vaš Šuki si je odveć dozvolio, i odzvonilo mu je, samo još nije zadnja klapa pala. Snimanje još traje. Premijera se očekuje do kraja godine, kao i sa vršiteljicom dužnosti. - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Neo je napisao/la:
- Mislim da si to Šuki neće dozvoliti .
On nije više nikakav faktor. Prošlo svršeno vrijeme. Koji su argumenti za takvu tvrdnju? .......Mislim, ne kužim po čemu je prošlo svršeno vrijeme? Zato što više nije Ministar. Da, upravo zato. Nema blagajnu. Nema utjecaja. Bar ne, dok ne prođu izbori i dok Jadranka se sazna ono što već svi znaju. Kad ona pogubi, onda ima šanse za njega i to možda. Možda će se kandidirati za predsjednika stranke, sve je moguće (ako ga se prije ne odreknu, što je isto moguće). A na loklanom nivou smišlja već danima, sastanči satima na jednu jedninu temu: kako se riješiti gradonačelnika. Baš me zanima na kojoj stolici sjedi VŠO: Šukerovoj ili Barišićevoj, isto kao što me zanima i kako diše Kos i Kolarec. Pa za primjetiti je da se danima ništa u gradu ne događa, tj sve od podjele odlikovanja. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 18.02.11 11:14 | |
| Mislim da on nemože smaknuti gradonačelnika ni po kojoj osnovi, osim ukoliko gradonačelnik sam ne podnese ostavku, što slijedi tada, novi Izbori? Gradonačelnik je izabran izravno, u tom slučaju ga nemože nitko zamijeniti bez Izbora? Osim ako gradonačelnik ne pristane na formalno vođenje Grada a da Gradom upravlja Šuker. Toliko bedast nije, da preuzme odgovornost na sebe za ono što netko drugi radi. | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Šuker 18.02.11 13:23 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Osim ako gradonačelnik ne pristane na formalno vođenje Grada a da Gradom upravlja Šuker.
To je dogovoreno prije izbora, uostalom Barišić se nije želio kandidirati ali ga je Šuki prisilio jer nije imao pametnijeg kandidata. | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Šuker 18.02.11 20:03 | |
| Možda se Gradonačelnik osvjestio! A možda ga muče frekvencije na novom radiju! Možda se napio pive koju reklamira u spotu "cuga je tuga zato se kod mene masovno i cuga", a možda je puhnuo "vruč vetar"! Bit će da je južina kriva za sve teško je imati mu.. i jaranu reči NE!!! Haiku iz zbirke haiku "POT ko plot" autor nepoznat tisak Velkom tu the pleažer done | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Šuker 19.02.11 1:43 | |
| - mariofil68 je napisao/la:
- ........teško je imati mu.. i jaranu reči NE!!!
Da, bit će da je to. Radije ga izbjegavam, nego da mu kao "domaći dečec" velim: od**bi, kaj si zaboravil da sam ja gazda, tebe su iscipelarili isto onako kako si ti cipelario sve ove godine. No, on ga je proglasio počasnim građaninom. Eto mu sad. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 19.02.11 3:35 | |
| Sve se prije ili kasnije dođe na naplatu. | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: Šuker 22.02.11 16:05 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 1:00 | |
| Mislim na slikicu broj devet | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 1:01 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 1:51 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 11:15 | |
| | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 13:28 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 14:13 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 16:26 | |
| Bit će veselo. Ali opet što će HDZ-u plavuša? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 24.02.11 16:41 | |
| - Ante je napisao/la:
- Bit će veselo. Ali opet što će HDZ-u plavuša?
Bože, Ante kakvo je to pitanje, što mu je trebala plavuša i do sada? Kad su interesi u pitanju uzeli bi oni i crvenog vraga, samo da sačuvaju svoje gu*ice i vlast, puno je para u igri a kako vidimo njima to dobro ide. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šuker | |
| |
|
| |
| Šuker | |
|