| 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
| Naslov: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 06.10.10 12:16 | |
| http://www.mkvg.hr/ Maraton klub „ Velika Gorica „ raspisuje 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 8.10.2010. (Dan Neovisnosti Republike Hrvatske) s početkom u 9 sati Mjesto održavanja: Velika Gorica, Srednjoškolski centar Velika Gorica (iza dvorane), Ulica Stjepana Tomaševića Organizator: Maraton klub ''VELIKA GORICA'' Suorganizatori: ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA VELIKA GORICA I TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VELIKA GORICA Pokrovitelji: GRADSKO POGLAVARSTVO GRADA VELIKA GORICA; MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I ŠPORTA; ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Medijski pokrovitelji: rvg.media grupa, GT Glasnik Turopolja Kategorije: 1. Djeca predškolskog uzrasta do 2 god. – dječaci/djevojčice 25 m 2. Djeca predškolskog uzrasta 3-4 god. - dječaci/djevojčice 100 m 3. Djeca predškolskog uzrasta 5-6 god. - dječaci/djevojčice 250 m 4. Djeca 1-2 razred - dječaci/djevojčice 750 m 5. Djeca 3-4 razred - dječaci/djevojčice 750 m 6. Djeca 5-6 razred - dječaci/djevojčice 1500 m 7. Djeca 7-8 razred - dječaci/djevojčice 1500 m Program natjecanja: 9:00-10:45; Okupljane sudionika i prijave 10:45-11:00; Službeno otvorenje trke 11:00-11:15; Utrka djece predškolskog uzrasta po kategorijama 11:20-13:00; Utrka djece školskog uzrasta po kategorijama 13:00-14:00; Glazbeni program RVG-a 14:00; Proglašenje pobjednika i podjela nagrada
Nagrade: Nagrade Zlatarne Križek - prvoplasirani Pehari - troje prvoplasiranih u svakoj kategoriji Majice - 30 prvoplasiranih u svakoj kategoriji te svi oni koji se prijave na donji e-mail kluba do 4.10.2010. ( u prijavi navesti: ime i prezime, godište te vrtić ili školu ) Diploma sa slikom i rezultatom - svi sudionici Oko staze će biti suci i redari te okrepa poslije trke Sve informacije i prijave:MARATON KLUB VELIKA GORICA, Zvonimirova 21, 10410 Velika Gorica, Telefon: +385 91 504 6034; e-mail: mkvg@mkvg.hr; internet: www.mkvg.hr ........................................................ ...ja sam svoja dva klinca prijavil, pa nek beže ... (prijavil bi i trećega samo još ne hodi ) | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 06.10.10 15:21 | |
| Zagadit ću temu, ali moram: Jedne godine je trčala i predsjednica GV. Hoće li trčati i ove, baš me zanima. | |
|
| |
manimal Ide prema gore
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 07.10.10 10:21 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Zagadit ću temu, ali moram:
Jedne godine je trčala i predsjednica GV. Hoće li trčati i ove, baš me zanima. ...moja tema - moje "zagađenje" ... ak' bu ona bum i ja ... | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| |
| |
manimal Ide prema gore
| |
| |
manimal Ide prema gore
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 08.10.10 18:45 | |
Jedne godine je trčala i predsjednica GV. Hoće li trčati i ove, baš me zanima. ...ja sam svoje odbežal al' nje ni bilo... | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| |
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 09.10.10 21:28 | |
Sjećam se plakata i mogu reći da je samo trećinu ispunila to onu zadnju "Ne odustajem". Mada mi prvi dio zapeo za oko i ne znam gdje ga je Vesnica izgubila, možda kod škija u ministarstvu? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 09.10.10 21:55 | |
| - Neo je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
Sjećam se plakata i mogu reći da je samo trećinu ispunila to onu zadnju "Ne odustajem". Mada mi prvi dio zapeo za oko i ne znam gdje ga je Vesnica izgubila, možda kod škija u ministarstvu? Auuuhhhh, Neo, jeste me slatko nasmijali koliko god sam bila ljuta. Naravno, nagradila sam taj smijeh +. Ovo bi meni išlo i u temu: Vicevi, hahahahahaaaaa Sve rečeno o njenoj vjerodostojnosti. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 09.10.10 21:59 | |
| - manimal je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
Jedne godine je trčala i predsjednica GV. Hoće li trčati i ove, baš me zanima. ...ja sam svoje odbežal al' nje ni bilo... ...znači, manimal i tu ste preveslani. Ništa nova, ništa nova....hihihihihiiiii No, Vama je to dobro za zdravlje, a nju nije zanimalo kad nije bilo "onih koji bi je naslikavali" | |
|
| |
manimal Ide prema gore
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
manimal Ide prema gore
| |
| |
mariovg Učenik
Broj postova : 49
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 11.10.10 17:00 | |
| | |
|
| |
manimal Ide prema gore
| Naslov: Re: 9. JESENSKI KROS osnovnih škola i dječjih vrtića 11.10.10 17:43 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| |
| |
Sponsored content