interesantno da se naturalis javlja samo u vrijeme rada gradske uprave,da nemamo možda neko novo radno mjesto s funkcijom javljanja po forumima.
Vezano za projekte koje financira vlada,izneseno je prošli tjedan na presici nevladinih udruga da se projekti provode samo u mjestima gdje je na vlasti hdz,a da su druga mjesto debelo zakinuta i onemogučena su im sredstva.Nadam se da će škola biti izgrađena na dobrobit građana i djece toga kraja,građani vjerujem neće u kpnačnici nikome trebati zahvaliti,ma tko god se kitio tim perjem i tko god si pripisao zasluge jer to je čista potreba ovoga kraja i financira se novcima građana,a ne ni Šukera,ni Barišića,ni Šimca ni inih drugih koji si te zasluge žele pripisati.
Zanima me dali će taj projekat uspjeti(nadam se da hoće)zbog toga što mi nije jasna baš računica kojom se ide u projekat.Prvo je Šuker pričao o osiguranih 17 miliona za školu,sad ih je 15,a u Ščitarjevu je samo školska dvorana koštala 13 miliona.Znam da nema u planu zasada tim novcima graditi i školsku dvoranu,ali ipak mi nije jasna ova računica,ovdje cijela škola,a tamo samo školska dvorana za gotovo iste novce.