Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
Početna stranicaRegistracijaLogin

 

 G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta

Go down 
Autor/icaPoruka
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty08.09.10 17:16

A koji je to ERADIO? Vidim da je ulaganje u Marketing otvaranje novih dimenzija poslovnog uspjeha.
Sport po prvi puta dobiva na značaju na jednom gradskom sajmu, makar i to kada nemamo sportske dvorane, koja je davno trebala biti sagrađena. G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Affraid Možda bude maketa Dvorane izložena.
Svako događanje je dobro došlo pa i ovaj Sajam, rezultate ćemo vidjeti u sljedećim danima pred nama. G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_bounce G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_basketball
http://cms.gideon.hr/content/clients/120/documents/17/1/2357.pdf

http://www.tzvg.hr/?show=18237&pid=57453

Jesenski sajam poduzetništva i sporta


Organizacijom sajma, Velika Gorica postaje jedan od značajnijih sajamskih gradova u Hrvatskoj. Na jednom mjestu na elitnoj lokaciji očekujemo u tri dana preko 10.000 posjetitelja. Na preko 14000 m2 izlagačkog prostora izlagači će imati priliku predstaviti novitete iz svoje ponude roba i usluga, a u sklopu sajma očekuje se i značajan broj izlagača iz područja auto industrije sa ponudom najnovijih modela automobila.
Preuzmite promidžbeni materijal ovdje.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty08.09.10 17:21

JOSIPJOŽA je napisao/la:
http://www.tzvg.hr/?show=18237&pid=57453

Jesenski sajam poduzetništva i sporta


Organizacijom sajma, Velika Gorica postaje jedan od značajnijih sajamskih gradova u Hrvatskoj. Na jednom mjestu na elitnoj lokaciji očekujemo u tri dana preko 10.000 posjetitelja.

A gdje je ta elitna lokacija?
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty08.09.10 18:00

Elitna lokacija je gotov uronulo parkiralište Tržnog centra, koje je davnih dana trebalo biti zatvoreno zbog sigurnosnih razloga a na temelju ispitivanja koja su tamo provedena tada.
E sada i jedan od značajnijih sajamskih gradova u Hrvatskoj, pa kak ne plemenita, zaboravljate da je iz našega Grada Ministar financija, glavni kapitalac jedne posrnule zemlje, koju upravo taj kapitalac baca na pod i možda ovaj Sajam upravo izvuče gospodarstvo Hrvatske iz krize, možda je on po tome itekako značajan Sajam. G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_bounce G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_basketball
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty10.09.10 10:46

Idemo dalje, "sve po zakonu", za sebe, svoje interese, svoje stranačke prijatelje, svoje ortake a u onom RVG glasilu i u ovom novom ortačkom Radiu sada vjerojatno ćemo i dalje čitati i slušati bajke o radu za javno dobro.
Ko voli nek izvoli, samo kada mu bude kasno kao i sada na državnoj razini nek se ne žali, kao što se sada glasači za ortake žale svakodnevno, kad je voda došla do ušiju.

Očito da HDZ ima dobro uhodani model kako prati javne novce, od koga ne odstupa, kako na državnoj razini tako i na lokalnoj. Ajmo "sve po zakonu" kuku lele, kuku lele, privatni Party na "elitnoj lokaciji", to je valjda zato jer je novi Radio na toj lokaciji sada. G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_basketball G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_bounce


http://hns-vg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=205&Itemid=1


Velikogorički gradonačelnik Barišić u središtu novoga skandala

JAVNI NOVCI (OPET) OTIŠLI U PRIVATNE DŽEPOVE HADEZEOVACA
Danas je na vjetrobranskim staklima nekoliko tisuća velikogoričkih automobila osvanuo promotivni letak „Jesenskog sajma poduzetništva i automobila“ koji će, kako se najavljuje, sutra, u petak poslijepodne biti i svečano otvoren a održat će se ovoga vikenda na parkiralištu Tržnoga centra u Velikoj Gorici.
Najavljuje se da će na 14 tisuća četvornih metara prostora svoje proizvode predstaviti uglavnom autokuće i osiguravajuća društva, poneki obrtnik i poduzeće a za zabavu će se pobrinuti brojna turopoljska kulturno-umjetnička društva. Sve će to pratiti posebni „sajamski radio“. Da Sajam uspije pobrinuli su se financijskom pomoći zlatni sponzori Fina i Auto kuća Štarkelj, generalni pokrovitelji Croatia osiguranje d.d., Grad Velika Gorica, Zagrebačka županija, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Turistička zajednica Grada, a lijepe novce su kao pokrovitelji dali i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva te Turistička zajednica Zagrebačke županije.
Hvale vrijedan projekt, reklo bi se „na prvu loptu“, kojim će se promovirati proizvodi i usluge velikogoričkih poduzetnika. Začudo nigdje u priči nema velikogoričkoga Udruženja obrtnika. Nema ni Gospodarske komore Zagreb u kojoj djeluju i velikogorički poduzetnici.
Sajam, kojega se proteklih tjedana najavljivalo i kao „Jesenski sajam poduzetništva i sporta“, obavijen je gustim velom tajni jer se ni na jednome promotivnom materijalu (ni tiskanom niti onom na internetu) ne vidi tko je njegov organizator. Očito s razlogom. Jer kad se ta „magla“ razgrne eto ti narodnoga veselja!
Organizator sajma je prema svemu sudeći famozna VG Grupa d.o.o. (samo se na internetskoj stranici TZ Zagrebačke županije navodi organizator), čiji su vlasnici petorica velikogoričkih ortaka. Dva su posebno zanimljiva: Dražen Barišić, sadašnji gradonačelnik i Nenad Črnko, vlasnik „Netre“ i predsjednik velikogoričke Zajednice športskih udruga kao i Nogometnog kluba Gorica. Obojica, naravno hadezeovci. Uostalom kao i ostala trojica ortaka od koji javnost znade dvojicu (Zagorec i Beloša-Fijan) dok je peti „tajan“ (baš kao i u onom famoznom Kutlinom ortakluku iz 90-ih). Naime javnost već godinama nagađa da se zapravo radi o Anti Šimunoviću, tajniku velikogoričkoga HDZ-a.
Dakle, Jesenski sajam poduzetništva i automobila zapravo je dosadašnji VG Auto Show, kojega je VG Grupa preimenovala, prebacila na novu lokaciju, zaogrnula novim ruhom i prikrila velom organizacijskih tajni.
No, nije to sve. Pogledajmo tko je omogućio da se javni i proračunski novac slije na račun VG Grupe. Predsjednik Nadzornoga odbora Croatia osiguranja d.d., dakle „zlatnog sponzora“ i tvrtke u državnom vlasništvu nije nitko drugi nego Ivan Šuker, predsjednik velikogoričkoga HDZ-a. Član uprave FINE, također poduzeća u državnom vlasništvu, „generalnog sponzora“ Sajma i to zadužen baš za marketing je Ante Šimunović, tajnik velikogoričkoga HDZ-a i navodni peti ortak u VG Grupi. Čelni čovjek Turističke zajednice Grada je glavom i bradom gradonačelnik Dražen Barišić, koji je eto isposlovao da Turistička zajednica bude sponzor baš njegovoj tvrtki. I ne samo to. Barišić je odriješio kesu i kao gradonačelnik pa je kao „generalni pokrovitelj“ iz proračunske zalihe odobrio financijsku pomoć opet samome sebi i svojim ortacima.
Ali ne lezi vraže. Gradonačelnik Dražen Barišić se u ovoj priči o zlouporabi javnih dužnosti i prelijevanju javnih novaca u vlastitu firmu ne pojavljuje u „samo“ tri uloge. Eto njega i u četvrtoj: Barišić je navodno 25-postotni vlasnik i bivšega Radio Lekenika (RTL-a) koji baš u prigodi ovoga Sajma iz novoga studija na velikogoričkom Tržnom centru počinje emitirati kao City Radio (tijekom proteklih mjeseci dok se uređivao i namještao prostor, Barišića se često moglo vidjeti u prostorijama City Radia). A to je taj famozni „sajamski radio“ na čiji će račun „leći“ novci za marketing i oglašavanje Sajma. Njegov poslovni partner i većinski vlasnik radija je opet stari ortak Nenad Črnko, naravno.
Nema što, hadezeovci su uvijek znali naći put do javnih novaca i tu im u novijoj hrvatskoj i velikogoričkoj povijesti nema ravnih.

Hoće li Državno odvjetništvo reagirati na ovaj novi i nečuveno bezobrazan slučaj pogodovanja dodjelom javnih novaca sebi i svojima u kojemu je glavni akter velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić? Gdje je sad Jadranka Kosor sa svojim velikim pričama o borbi protiv korupcije i zlouporabe javnih dužnosti?
G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Pdf_button G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta PrintButton G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta EmailButton
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty10.09.10 11:14

A ima li onda sporta ili je samo u naslovu? G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_question

I kako to da nema nekakvog "besplatnog" koncerta?
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty10.09.10 20:44

Danas popodne i predvečer je Sajam otvoren, slučajno sam bio u prolazu i na žalost Sajam je prazan, elitna lokacija je prazna, kišilo je popodne malo ali predvečer ne, ne bih rekao da je kiša uzrok.

Naime bilo bi zanimljivo dobiti podatak koliko novaca je potrošeno na organizaciju tog sajma ali je po meni neupitno da je ozračje u Velikoj Gorici jako loše, što se može vidjeti i po ovom sajmu, kao uostalom i po broju drugih manifestacija koje su se događale u Gradu i oko Grada, gdje nema građana a to znači da nema onog nekakvog pozitivnog duha koji je vladao ranije.
Što je tomu razlog? Da li kriza i recesija ili političko ozračje u Velikoj Gorici koje je totalno kontaminirano, sve učinjeno da se građani odbace na rub svih događanja, ubio se onaj pozitivni duh i volja za sudjelovanjem u bilo čemu ili bilo kojoj manifestaciji. Nešto se događa, nešto loše a nedolazak i nesudjelovanje građana to nedvojbeno potvrđuju.

Ovo mi više izgleda kao "privatni party zamagljenih namjera".

Možda ovdje i leži dokaz svega predhodno rečenog?

http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/hns--barisicev-sajam-je-paravan-za-bogacenje-hdz-a_306863

Radio ne radio svira nam Radio.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty16.09.10 10:51

JOSIPJOŽA je napisao/la:
Idemo dalje, "sve po zakonu", za sebe, svoje interese, svoje stranačke prijatelje, svoje ortake eto ti narodnoga veselja!
Organizator sajma je prema svemu sudeći famozna VG Grupa d.o.o. (samo se na internetskoj stranici TZ Zagrebačke županije navodi organizator), čiji su vlasnici petorica velikogoričkih ortaka.
Dva su posebno zanimljiva: Dražen Barišić, sadašnji gradonačelnik i Nenad Črnko, vlasnik „Netre“ i predsjednik velikogoričke Zajednice športskih udruga kao i Nogometnog kluba Gorica. Obojica, naravno hadezeovci. Uostalom kao i ostala trojica ortaka od koji javnost znade dvojicu (Zagorec i Beloša-Fijan) dok je peti „tajan“ (baš kao i u onom famoznom Kutlinom ortakluku iz 90-ih). Naime javnost već godinama nagađa da se zapravo radi o Anti Šimunoviću, tajniku velikogoričkoga HDZ-a.
..........


Član uprave FINE, također poduzeća u državnom vlasništvu, „generalnog sponzora“ Sajma i to zadužen baš za marketing je Ante Šimunović, tajnik velikogoričkoga HDZ-a i navodni peti ortak u VG Grupi.

Pa i Ante je imao priliku reći kaj misli:

"Ante Šimunović iz HDZ-a navodi da FINA nije nikakav sponzor već da će imati štand na sajmu, za što će izdvojiti 7000 kuna. Na naš upit zašto je onda na promotivnom letku sajma FINA istaknuta kao zlatni sponzor Šimununović nije znao odgovoriti, pretpostavio je da je to autonomna odluka organizatora.

- Kao član Uprave za marketning sigurno bih znao da ih sponzoriramo. Mi smo na Sajmu samo jedan od izlagača - kazao je Šimunović i nastavio:

- Inače redovito imamo štandove na takvim manifestacijama što nam se isplati, jer značajan dio FINA-inog prometa čine građani koji u našim poslovnicama plaćaju račune."

Čujte, vi, ZNA SE, da bi on znao. Kak bi uopće bilo moguće da on nekaj ne zna.
Nemojte da sad Ante sazove pressicu pa da sve objasni.
Molim da se i mene pozove, s obzirom da me izuzetno zanima kaj ZNA SE gliste imaju za reći.

A joj, sad sam se sjetila, nema više pressica, sad je tu govornica ideš Đurđa koja isto ZNA SE sve zna (i može). G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_porc

Nego, kaj to FINA nudi na tim štandovima? Građani plaćaju račune na šalterima u poslovnicama, a na štandovima su možda nekaj i dobivali ili se varam?
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty16.09.10 10:54

Nude radna mjesta ;-)
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty16.09.10 11:03

Ante je napisao/la:
Nude radna mjesta ;-)

Pratioc ili pratilac (ne znam kak je ispravno) ZNA SE kibidabi koalicije, gdje oni tu i on.
Organiziran prijevoz, zastavice i kape, na pratitelju je da plješće čim se spomene ime Ante Šimunović, Rudolf Vujević ili neko drugo ime meni nepoznato kao npr. Jadranka Kosor ili Ivan Šuker. (tu je pljesak najgromoglasniji).
G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Icon_cyclops

Plaća - kobasice, uskoro kesteni, a pecilke su preskočili jer ni ne znaju kaj to je.
[Vrh] Go down
Sponsored content
G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty
PostajNaslov: Re: G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta   G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta Empty

[Vrh] Go down
 
G - Jesenski sajam poduzetništva i sporta
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Forum Velika Gorica :: Razne teme :: Politika i gospodarstvo-
Forum(o)Bir: