|
| Gradsko Vijeće Velike Gorice | |
|
+8Neo koko-vg mariovg Mišel Ante Rožica-ljutibijes plemenitašica JOSIPJOŽA 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| | | | Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 27.05.11 0:24 | |
| - marac je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
- marac je napisao/la:
- ........Šuker je navodno planirao već jučer na gradskom vijeću rušiti Barišića, ali je to netko dojavio Kosorici koja je intervenirala.
Kaj je bilo na vijeću? Jel to dobro razumijem da je Šuker bio na vijeću? Isprika što sam bio nejasan. Šuker nije bio na vijeću, bar ne fizički. Ali zato je telefonski izdavao naredbe svojima. Dugo se već priča da nije dobro u HDZ-u. Ali baš da je do toga došlo? Mada mi nije jasno, kako ga je mislio rušiti? To ne može jer je direktno izabran. Može izgubiti većinu u GV, ali okej, što poslije toga? | |
| | | JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 27.05.11 11:03 | |
| Ostavruju se nagađanja da Barišić neće moći izdržati taj i takav pritisak, koji mu se nameće. Da bude pametan i odpili ih sve, izabran je neposredno imenom i prezimenom, adio stranka HDZ, posveti se gradu, suradnji sa svima u GV, pa i najvećim oponentima SDP-om i HNS-om, napravio bi sebi veliku uslugu a i nama svima što je još daleko važnije. | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 30.05.11 8:01 | |
| Jel to nešto kao opće bratstvo i jedinstvo | |
| | | JOSIPJOŽA Boss
| | | | plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 30.05.11 17:29 | |
| U srijedu, 25. svibnja 2011. održana je 16 sjednica Gradskog vijeća. Nakon gotovo tri mjeseca ne sazivanja predstavničkog tijela i to smo konačno dočekali. Da nije zakonske odredbe o obvezi sazivanja sjednica najmanje jednom u tri mjeseca, pitanje je da li bi bila i sada sazvana. Bravo VFK.Ovaj osvrt upoznat će vas s točkama dnevnog reda: 1. IZVJEŠĆE O RADU GRADONAČELNIKA ZA RAZDOBLJE SRPANJ – PROSINAC 2010. U Izvješću o radu Gradonačelnika ima veliko ništa i puno svašta!Veliko ništa: Što se tiče sistematičnosti i analitičnosti u raspravi je ukazano da nije važno da mi samo dobijemo podatak nego i stav, analizu što podatak znači u kontekstu. Osobito u kontekstu vođenja Grada, izvršne vlasti u Gradu Velika Gorica. Što se tiče vjerodostojnosti i istinitosti trebalo bi navesti i one stvari u izvješću koje ne izgledaju ne važno, npr. da je rezultat rada Gradonačelnika manjak u proračunu od 3,2 mil kn! Manjak u proračunu koji je s 650.000,00 kn prerastao u 3,2 mil kn. U izvještaju ne da ne vidimo, nego se niti ne spominje što je gradonačelnik poduzimao da nakon 1. srpnja 2010., kad je bio sasvim izvjestan pad prihodovne strane, da manjak kojeg je proizveo u prvom polugodištu svog mandata sanira, nego li štoviše poveća gotovo četiri puta! Pad prihoda je bio i u prvom polugodištu i prije izmjene Zakona o dohotku 1.7. Što je gradonačelnik poduzeo? Čitajući izvješće – NIŠTA! To su stvari koje se neizbježno moraju navesti. U svjetlu te činjenice, čitajući gradonačelnikov izvještaj iz teksta gradonačelnik poručuje: Ja nisam odavde! http://www.sdpvg.org/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=27&cntnt01pagelimit=3&cntnt01returnid=78Bravo VFK. | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 30.05.11 23:16 | |
| I to smo sve znali, samo je netko verbalizirao. | |
| | | plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 03.06.11 17:11 | |
| - Ante je napisao/la:
- I to smo sve znali, samo je netko verbalizirao.
Kako tko, ja nisam. | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 03.06.11 20:27 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- I to smo sve znali, samo je netko verbalizirao.
Kako tko, ja nisam. Kako ne, pa on radi od 0-24 | |
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.06.11 14:27 | |
| Wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu P R E S T R A Š N O:"......u znak protesta napustili su sjednicu praćeni riječima predsjednice "vi ste nas sramotili 1991. godine u Beogradu", "idite", "odlazite već jednom" i "napustite dvoranu" ...." Farsa na Gradskome vijeću pokazala je svu bijedu vladajuće koalicije predvođene HDZ-om i DC-om koja je za ravnateljicu POU imenovala HDZ-ovu vijećnicu Grđan Odrčić, inače službenicu Ministarstva uprave bez ikakvih stručnih referenci i bez dana radnoga staža u djelatnostima kojima se bavi POU.Pokazala je također i u što se pod predsjedanjem Vesne Škare Ožbolt pretvorilo Gradsko vijeće u Velikoj Gorici.Skandalozan "program" nove ravnateljice sadrži 4 rijetko ispisane stranice s prepisanim zakonskim odredbama o pučkim otvorenim učilištima te 2 i pol stranice nemušto i općenito ispisanih floskula o ciljevima rada POU. Ni jedne jedine riječi u tome "programu" nema o najvažnijim djelatnostima POU .......... ....................... Nije ni čudo jer gospođa Grđan Odrčić o tome ne zna ništa.POU je noćas formalno dobio novu ravnateljicu a Velika Gorica novi kulturni skandal u režiji Vesne Škare Ožbolt i HDZ-a.http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=320%3Asjednica-gradskog-vijea-okonana-skandalom&catid=1%3Alatest-newsMogu pisati samo odvratnosti zbog kojih bi admin imao posla, pa ću sve svesti na: Ožbolt - fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Prije godinu dana sam joj posvetila jednu pjesmu iz 80-tih i vidim da se bukvalno pridržava ako ništa naslova. OĐdoK | |
| | | JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.06.11 18:32 | |
- Wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu P R E S T R A Š N O:
"......u znak protesta napustili su sjednicu praćeni riječima predsjednice "vi ste nas sramotili 1991. godine u Beogradu", "idite", "odlazite već jednom" i "napustite dvoranu" ...."
Farsa na Gradskome vijeću pokazala je svu bijedu vladajuće koalicije predvođene HDZ-om i DC-om.... Ako je i od VŠO, previše je, s govornice predsjednice GV ovakvu mržnju izgovarati, zaista je umobolno.Jad i bijeda vladajuće koalicije, retorika koju slušamo i na državnoj razini od tih istih, žalosno da žalosnije nemože biti. | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.06.11 20:38 | |
| To govori o njoj, a već odavno znamo da ne vrijedi ništa. | |
| | | mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.06.11 20:59 | |
| Ma ja mislim da ste Vi to krivo razumjeli. 1991 godine u Beogradu se održavao Gay parada na koju su bile pozvane ekipe iz svih Republika tadašnje Unije. S obzirom da se kod nas budilo proljeće mi smo poslali pridružene članove tzv. dijasporu iz Bosne i ako je vjerovati novinarima Večernjih novosti u disciplini " vic do vica " nismo dobro prošli jer je žiri u sastavu Predsjedništvo SFRJ i dva člana iz UN-a vic ispričan u ime naše dežele proglasio ponižavajućim, društveno neprihvatljivim, očitim kršenjem ljudskih prava i slobode, te politički destruktivnim. Iz neprovjerenih izvora tadašnji predsjednik predsjedništva jedini je dao pozitivnu ocjenu i kesio se još pola sata nakon performansa. Poslije se spustila gusta magla koja trenutno još uvijek nije ventilirana, sukladno volji biračkog tijela. A ono ..."napustite dvoranu".. zapravo je bio uljudan poziv da se presele na terasu kako bi se moglo objaviti stanka i zapaliti pljugu jer se unutra ne smije popušiti tj.pardon, pušiti. A Vi plemenita uopće ne kužite politički dijalog ili monolog ili percepcijine mame percepciju pa odma riknete Wauuuuuuuuuuuuuu. U našem rvatskom jeziku mi nemamo slovo W, to ima samo pri seljacima z Texaco pokrajne. Oni nemaju problema sa oduzetom zemljom kad su ju oni indijanerima zeli, ono, dok su demokraciju uvodili, ne. | |
| | | | mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 28.06.11 23:12 | |
- mariofil68 je napisao/la:
- ...............
A Vi plemenita uopće ne kužite politički dijalog ili monolog ili percepcijine mame percepciju pa odma riknete Wauuuuuuuuuuuuuu. U našem rvatskom jeziku mi nemamo slovo W, to ima samo pri seljacima z Texaco pokrajne. Oni nemaju problema sa oduzetom zemljom kad su ju oni indijanerima zeli, ono, dok su demokraciju uvodili, ne. Da, oni nemaju problema s oduzetom zemljom. Zato nema niti Jadranka, ona i ostatak elite (fujjj) ionako idu stalno po instrukcije i blagoslov kod Amera. A čujte, već sam se naviknula da imate vrlo perfektne komentare, i drago mi je da vam ponekad poslužim kao ispiracija. A čujte, morate biti inspiracija kad na sami spomen ove stabilne proevropske stranke i njezinih čvrstih koalicijskih partnera punih iskusnih međunarodnih stručnjaka predvođenih iskusnim odvjetničkim snagama Vi dobivate osipe, gangrene i trzajeve. Iz Vas izletavaju vokabularne konstrukcije ( Fujiiiiiiiiii) japanskog porijekla ili ( Wauuuuuuuuuuuuuuu) američkog porijekla koje mene podsječaju na Punk scenu sedamdesetih u Londonu ili Novi primitivizam u Sarajevu. Sad, ima tu dosta poveznica sa sadašnjim likovima na političkoj sceni našeg malog mista i našire ali to je samo jednostrano mišljenje mene, pripadnika stoke sitnog zuba, kao takvog. | |
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 14.07.11 13:24 | |
| 18. sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice održati će se 14. srpnja 2011. godine (četvrtak) u 17,00 sati, u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37. Predložen je sljedeći dnevni red: 1. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Izvješća Mandatnog povjerenstva o mirovanju i utvrđivanju mandata vijećnika Gradskog vijeća Grada Velike Gorice 2. Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o izvršavanju proračuna 3. Prijedlog Odluke o kreditnom zaduženju 4. Prijedlog Odluke o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Velike Gorice 5. Prijedlog Odluke o povećanju temeljnog kapitala trgovačkog društva Distributivni centar za voće i povrće d.o.o. za trgovinu uplatom u novcu i o preuzimanju ustupljenog poslovnog udjela 6. Prijedlog Odluke o načinu provedbe javnog natječaja i uvjetima za članove upravnih tijela i nadzornih odbora trgovačkih društava u kojima Grad Velika Gorica ima udjele u vlasništvu 7. Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na prijedlog izmjena i dopuna Statuta Dječjeg vrtića „Velika Gorica“ http://www.gorica.hr/2011/07/najava-18-sjednice-gradskog-vijeca/To je, molim lijepo, danas u 17,00. Posljednjih 5 dana (danas naročito) je najtoplijih 5 uzastopnih dana u zadnjih 100 godina u Hrvatskoj. Kakve veze ima temperatura i sjednica GV?
HIhihihihih - smijem se zbog onih koji sjede u desnom dijelu gledano od stola predsjedavajućeg (bliže prozoru).
Naime, cijeli POU NEMA klima uređaj (tj ima ali je od lani u kvaru). I gradonačelnik, predsjednica vijeća, dosadašnja vd ravnateljica, novoizabrana ravnateljica nisu poduzeli ništa da se uređaj popravi, pardon nisu stigli, oni rade od 0-24.
Razumijem da njima nije bitno da dječji odjel knjižnice radi samo ujutro ( DJEČJI ODJEL (Zagrebačka 37, potkrovlje) zbog problema s klimom Dječji odjel radi od ponedjeljka do petka od 8,00-14,00 subotom ne radi ) razumijem i da u kinu nemreš disati taman i da nikoga nema, a kak je tek bilo kad je dvorana puna, razumijem i da im se živo fučka što zaposlenici u POU ne mogu raditi od prevelike temperature.
No, da se za sebe nisu pobrinuli i kak budu danas izdržali na sjednici vijeća, to ne razumijem.
Zato poruka vijećnicima sa lijeve strane (usput, koji nikad nisu ni na jednoj fotografiji sa sjednica jer valjda dežurni ZNA SE fotograf njh niti ne vidi na sjednicama) da obavezno glasaju za točku broj 3 - Prijedlog Odluke o kreditnom zaduženju i da zatraže malo veći iznos zaduženja da bi se imalo i za popravak klima uređaja.
Danas bi umjesto novinara mogli doći na sjednicu fotografi jer će sigurno biti super sličica s obzirom da se očekuje revija badića i kupaćih gaća. Ima u ljekarnama kupiti termalne vode u spreju, pa vijećnici kupite si da se možete špricati tijekom trajanja sjednice, jer neće vam biti dosta samo voda iz flašice, treba i koži okrijepa izvana. | |
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 15.07.11 10:14 | |
| U središtu interesa vijećnika bila je odluka o kreditnom zaduženju Grada u iznosu od 22,5 milijuna kuna kod Hrvatske poštanske banke. Navdenim kreditom planira se financiranje izgradnje trenažne sportske dvorane i groblja u Kušancu.Odluka o kreditnom zaduženju prihvaćena je sa 15 glasova većinske koalicije, dok su oporbeni vijećnici bili suzdržani.HDZ-ovu vijećnicu Barbaru Grđan Odrčić, nakon što je stupila na dužnost ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta, zamijenio je njezin stranački kolega Željko Deverić. http://www.gorica.hr/2011/07/grad-rijesio-financiranje-sportske-dvorane-i-groblja-u-kusancu/#more-8857A naslov - "Grad riješio financiranje sportske dvorane i groblja u Kušancu"
Vi ste HDZovci MI gliste toliko bezobrazno jadni ljudi da me sad već stvarno tjerate da poslušam vašeg glasnogovnika iz sjene Božića i da počnem doslovno pljuvati po svima vama. Ološ najgore vrste, nema životninje s kojom bih vas usporedila. Grad je riješio? Lova za dvoranu je postojala, lova na računu je postojala, lova za groblje je bila vrlo pametno isplanirana. Sve ste zatrajbali, uništili, prodali, potrpali u džepove svojih slugu, i sad se nekakav pisač na portalu usudi napisati da je grad riješio???? Koje sporstke dovrane? Gdje je ta dvorana? Šuftovi, smrdite. Marš. Prokleti bili svi vi i svi koji glasaju za vas.
Željko Deverić - a di je Šuker? Na obavijesnim razgovorima ili još čeka na kućnom pragu da dođu po njega. Valjda je shvatio da nemre pobjeći, pa šutke uništava tragove, no jednog dana, jednog dana ćete se svi pitati - zašto ja? | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 15.07.11 12:28 | |
| A koju to dvoranu? Staru ne smije graditi, a za novu nema lokaciju.... | |
| | | JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 15.07.11 23:57 | |
| Čak je i Božić u GT napisao da je grad u minusu 15 mil, ako je to GT napisao onda je taj minus i veći. Kreditom će pokrpati rupe i minuse u proračunu, ne da su samo potrajbali gotove novce za dvoranu nego trajbaju i dalje, što će kreditom pokriti i koga briga za to? Biće velika briga za neku novu vlast koja će 2013 doći i rješavati taj "kredit za ništa".
I kakva slučajnost, imamo isto i na državnoj razini. A da otvorimo anketu hoće li biti dvorane od kredita ili neće? A joj čul sam, priča se po gradu kak je g.Pavišić, podpredsjednik GV diskutirao na temu pisanog odgovora s kojim nije bio zadovoljan pa je kometirao na kraju otprilike ovako: "Ovakve odgovore ne šaljete ni oporbi kao što ste poslali meni" Pa kaj se za oporbu pišu "specijalni" odgovori? | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.07.11 1:23 | |
| Na kraju se moramo složiti sa Šukerom, zbilja nesposoban gradonačelnik i podržavam Šukera što ga poziva na odgovornost. | |
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.07.11 13:02 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- ..........
A joj čul sam, priča se po gradu kak je g.Pavišić, podpredsjednik GV diskutirao na temu pisanog odgovora s kojim nije bio zadovoljan pa je kometirao na kraju otprilike ovako: "Ovakve odgovore ne šaljete ni oporbi kao što ste poslali meni" Pa kaj se za oporbu pišu "specijalni" odgovori? Ne specijalni, nego šturi. Di je to od specijalnog. Na linku VG danas možete pogledati i poslušati kak je to Pavišić rekao: http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/3019/gradsko-vijece-podrzalo-podizanje-kredita.aspx Molim svakako bar kliknite da vidite prvu scenu videa - vrlo štovani nadasve naročito pametan i uglađen vijećnik Rak sa dvije eminentne ZNA SE vijećnice. Ej, Mirjana, Mirjana - kaj to tebi treba.
Tko je gospođa koja sjedi pored gradonačelnika?" Oporba predvođenja SDP-om još je jednom predložila odluku kojom bi se članove nadzornih odbora tvrtki u kojima Velika Gorica ima učešće biralo putem javnog natječaja kako to propisuje Zakon o sukobu interesa koji je na snazi već pet mjeseci. Vladajuća koalicija predvođenja HDZ-om takav prijedlog je odbila." Ako je zakon prije par mjeseci rekao da se to mora, ne kužim kak netko može odbiti.PS - komentatoru sjednice iz onog media nešto savjet - daj nekom drugom sa zvučnijim glasom da čita tekst koji mu se pripremi. Naime, komentator guta riječi, vrlo nerazgovjetno izgovara što znači da ne otvara usta dok govori nego kao kroz zube. (riječi: nesnosna (vrućina), (prošlogodišnje) ljetne) | |
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 16.07.11 13:06 | |
| E da, zaboravih napisati. Znate zakaj nema klime u POU? Rekao je gradonačelnik da je Senka tome kriva.
A kaj drugo i očekivati od HDZ gadova, nego da za svoje grijehe i propuste optuže nekog iz prošlosti, pogotovo one kojima nisu dostojni očistiti čizme. | |
| | | naturalis Učenik
Broj postova : 46
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 18.07.11 10:08 | |
- E da, zaboravih napisati.
Znate zakaj nema klime u POU? Rekao je gradonačelnik da je Senka tome kriva.
A kaj drugo i očekivati od HDZ gadova, nego da za svoje grijehe i propuste optuže nekog iz prošlosti, pogotovo one kojima nisu dostojni očistiti čizme. Senka ju je pokvarila i nije potpisala ugovor o održavanju, a popravak stoji oko cca 300 000 kuna. | |
| | | Ante Admin
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 18.07.11 10:21 | |
| Koliko znam sve troškove održavanja odobrava pročelnik za društvene djelatnosti i gradonačelnik. A koliko je ta zgrada dobra, znamo od početka i tko je vodio obnovu, opet pročelnik za društvene djelatnosti i Šimunović. Uostalom, pisalo se svugdje na forumu i medijima da su joj zadnju godinu mandata drastično srezali budžet uključujući i onaj za održavanje. | |
| | | naturalis Učenik
Broj postova : 46
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice 18.07.11 12:18 | |
| - Ante je napisao/la:
- Koliko znam sve troškove održavanja odobrava pročelnik za društvene djelatnosti i gradonačelnik.
A koliko je ta zgrada dobra, znamo od početka i tko je vodio obnovu, opet pročelnik za društvene djelatnosti i Šimunović.
Uostalom, pisalo se svugdje na forumu i medijima da su joj zadnju godinu mandata drastično srezali budžet uključujući i onaj za održavanje. Da odobravaju, no nije njihova dužnost obilaziti objekte i provjeravati njihovu ispravnost. To je dužnost ravnatelja koji ima i takve ovlasti, ugovoriti održavanje objekta i sve što spada u tu domenu, pa i klima uređaja. Po tome se može zaključiti da je Senka Bulić bila neodgovorna ravnateljica i da ona snosi krivicu. Zato sam sretan što imamo novu mladu ravnateljicu koja se već primila posla oko toga | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gradsko Vijeće Velike Gorice | |
| |
| | | | Gradsko Vijeće Velike Gorice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |