| Turopoljska stranka - radni naziv | |
|
+4JOSIPJOŽA koko-vg Ante plemenitašica 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 18.02.11 19:57 | |
| @ plemenitašica Poštovana, koliko mi je za vidjelti samo par forumaša ovaj Vaš projekt smatra izvedivim i ozbiljnim ali me čudi da se i drugi nisu uključili sa komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim ( poseban naglasak na poštovaniu Ljubicu!). Znači, ostatak je već donio odluku koga bi trebao pratiti na regionalnom nivou i nema nekih konstruktivnih ideja. Hm, šteta.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 19.02.11 20:26 | |
| @plemenitašica Članak 6. Političku stranku može osnovati najmanje 100 punoljetnih, poslovno sposobnih državljana Republike Hrvatske. Članom političke stranke može, pod jednakim uvjetima propisanim statutom, postati svaki punoljetni, poslovno sposoban državljanin Republike Hrvatske. Au, mislite li da u turopolju ima 100 punoljetnih državljanina RH koji bi mogli postati članovi Vaše stranke? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 19.02.11 23:26 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Razmišljam se aktivirati u politiku volonterski i želim obnoviti bivšu Turopoljsku
demokratsku stranku. Jedino kaj sad znam hoću da ima maslinasto crno bijelu boju. Ak more domaći dečec, more bome i domaća dekla i još k tome plemenita. - plemenitašica je napisao/la:
- Nego upravo kao regionalna
koja nema tenzija ići ka nacionalnom nivou. A imala bi svakako tiječ Turopolje u nazivu i bavila bi se SAMO Turopoljem.
- mariofil68 je napisao/la:
-
Regionalna stranka svakako bi bila "svježa krv" na političkoj sceni ukoliko bi bila statutom koncentrirana i usmjerena za gospodarski i socijalni razvoj našeg Turopolja, a pogotovo ako joj intencije da ulazi u Parlament ili da se širi na Županiju ne bi bili konačni ciljevi. Točno, i sama tak mislim, i nema potrebe ići globalno.
-
Dobra Vam je ideja, imate moj glas. Krenite u akciju. Ime iste možete pojednostaviti na " Turopoljska stranka" izbjegavajući pojam demokracije jer isti otvara neka čudna vrata. Fala, i u "demokraciji" se slažem s vama. Imam ja već jedan zgodan naziv. Ali to će biti kad će i ako će biti. - plemenitašica je napisao/la:
....da mi ne traba mecena. Pametnog prijatelja imam, on ima drugog, taj drugi trećeg itd. - plemenitašica je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
- ....Plemenitašice, pa Vi ste
odlični, već za tako kratko vrijeme ste prevazišli DC, po broju članstva ......... A ja samo razmišljam, kaj bu tek kad donesem odluku. Ovaj smajlić sam tek jučer otkrila, i baš mi odgovara. - mariofil68 je napisao/la:
- @plemenitašica
Onda? Kad kreče akcija "Turopoljska Akcija"? Možda da nam ukratko objasnite koje ste ljude mislili aktivirati i nekakav krači program, tek toliko da znamo da li da se uključimo u projekt. Znate da ima dosta posla oko organizacije ovakvog projekta. Možda bi bilo dobro da i mi forumaši malo proanaliziramo projekt kako ne bi bilo posle, ovaj je bio do sada tu, ona je bila do sada tamo, čuo sam iz neprovjerenih izvora da je ovaj radio ovo, a onaj ovo itd. Da li bi pozvali i koju braniteljsku udrugu da Vam se priključi? Hajde, dajte malo krvi na političku scenu. Kaj Vam se mariofil68 čini da vu Turopolu nema i ovak dosti krvi...na političkoj sceni, mislim... ili Vam se čini da još nije dosti duboko i krvavo kak je derano . - plemenitašica je napisao/la:
- Onda? Kad kreče akcija "Turopoljska Akcija"?
Još ne kreće. Stoji na mjestu. U ramišljanju sam, vaganju, razgovorima. Evo i s vama razgovaram, ali vidim da me baš niste shvatili ozbiljno.
-
Možda bi bilo dobro da i mi forumaši malo proanaliziramo projekt kako ne bi bilo posle, ovaj je bio do sada tu, ona je bila do sada tamo, čuo sam iz neprovjerenih izvora da je ovaj radio ovo, a onaj ovo itd. Da li bi pozvali i koju braniteljsku udrugu da Vam se priključi? Hajde, dajte malo krvi na političku scenu. Nema se još kaj analizirati.
Braniteljsku udrugu? Uopće mi to nije palo na pamet. Udruge su se ionako obećale već nekome, koja bi to udruga htjela s nekom anonimkom. Oni super funkcioniraju bez mene. Koji su to koji bi rado iza mene stali, po kojem ključu ili zasluzi. Jedino oni koji nisu ni u kojoj udruzi, i nakon forme branitelja vratili se u normalan život i ne brine ih kaj je bilo prije 20 godina. No, znam nekoliko branitelja koji su itekako kvalitetni ljudi, budem se porazgovarala, pitat ću za mišljenje.
Dajte se svi uozbiljite, ovo je ozbiljan projekt (u povojima). - mariofil68 je napisao/la:
- @ plemenitašica
Poštovana, koliko mi je za vidjelti samo par forumaša ovaj Vaš projekt smatra izvedivim i ozbiljnim ali me čudi da se i drugi nisu uključili sa komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim ( poseban naglasak na poštovaniu Ljubicu!)???. Znači, ostatak je već donio odluku koga bi trebao pratiti na regionalnom nivou i nema nekih konstruktivnih ideja. Hm, šteta.. - mariofil68 je napisao/la:
- @plemenitašica
Članak 6. Političku stranku može osnovati najmanje 100 punoljetnih, poslovno sposobnih državljana Republike Hrvatske. Članom političke stranke može, pod jednakim uvjetima propisanim statutom, postati svaki punoljetni, poslovno sposoban državljanin Republike Hrvatske. Au, mislite li da u turopolju ima 100 punoljetnih državljanina RH koji bi mogli postati članovi Vaše stranke? Pri mene pišite za sada sigurna 2 (dva) pametna punoljetna ..... | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 20.02.11 0:02 | |
| - mariofil68 je napisao/la:
- @plemenitašica
Članak 6.
Političku stranku može osnovati najmanje 100 punoljetnih, poslovno sposobnih državljana Republike Hrvatske.
Članom političke stranke može, pod jednakim uvjetima propisanim statutom, postati svaki punoljetni, poslovno sposoban državljanin Republike Hrvatske.
Au, mislite li da u turopolju ima 100 punoljetnih državljanina RH koji bi mogli postati članovi Vaše stranke? Ne da mislim, znam da ih ima. Ali nisam sigurna žele li postati članovi bilo koje stranke, pa tak i uvjetno rečeno moje. Ljudi su lijeni, vode revoluciju ispred računala, u birtiji, na stočnom placu, ali kad treba dati najobičniji SVOJ potpis onda se sakriju u mišje rupe.Mariofil68 - razmišljam, razgovaram, skupljam informacije i iskustva.Od tih 100 treba bar 20-30 radnika kojima neće biti teško odraditi mnoge zadatke, pametnih ljudi, ljudi neopterećenih za osobni probitak itd. Ne znam, ne znam kaj bi vam odgovorila. | |
|
| |
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 20.02.11 15:44 | |
| @ Rožica Ja ih imam 10!!!!! | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 21.02.11 16:34 | |
| Ja imam samo sebe | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 22.02.11 0:00 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 22.02.11 14:05 | |
| @Rožica; @Plemenitašica Pa nije to baš ni toliko komplicirano kako izgleda ako ste mišljenja da je Turopoljska Akcija projekt za naše Turopolje. Malo sam razmišljao o nekim dijelovima našeg Turopolja i ne vidim nikakvih problema da se u njima pronađu osobe kojima je stalo do njihovog kraja i nemaju namjeru vršiti globalne pregovore sa Ljubljanom npr. Matematika je egzaktna znanost, brojke govore više od riječi. Ako forumaši mogu posložiti ovu slagalicu broj nije uopče problem. Uzmimo za primjer. Uključi se 10 forumaša i podjele si zadatke na 23 lokacije + Grad Velika Gorica kao jedinstven slučaj. Na svakoj lokaciji pronađu 3 zainteresiranih, a u Gradu 30. Dakle: Turopoljska Akcija = ( 23x3)+(1x30)=69+30=99 + 10 forumaš=109 Jednostavno, zar ne? | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 22.02.11 14:20 | |
- .....Turopoljska Akcija ...
Od kud vam taj naziv?[/quote] Pa to je radni naziv. Čekam Vaš prijedlog. Za sada niste izrazili nikakvu ideju o nazivu akcije. Neče valjda biti nekakva skračenica kao npr, TMUSTN - Turopolje moje u srcu te nosim! | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 22.02.11 14:32 | |
| Nije loše,čak mi se i sviđa taj naziv. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 25.02.11 18:45 | |
| - Mišel je napisao/la:
- Nije loše,čak mi se i sviđa taj naziv.
Ne bu baš takav, ali slično bi moglo biti. Ali Turopoljska akcija ne bu, podsjeća me na Aliju i njegovu akciju. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 25.02.11 18:46 | |
| Evo zore a evo i dana Iz vlade nam evo i našijeh Jarana Vladimir skviče i Andrija Kliče Popušili mi smo, oj izbjegli Poglavniče Ostavio si nam Jacu da počisti štalu našu da namiri sve pastire i potjera sve gmazove i priljepke brčina velikih Al spustila se gusta magla Na carinu i na fond Hebali smo sada sebe, Odjebo nas i Đejms Bond Vrati nam se Poglavniče, Jer bez tebe ni gute nam nema Morat čemo sve vratiti raji, A velika nevera se sprema Vrati nam se Poglavniče Ivo, Sav narod nas odjebo u živo Treba nama naša jaka Faca, Viđe narod da ne pali Jaca ________________________________________________ Autor buduči član Turopoljske Akcije zvani Osvetnik iz Velike Mlake, sused od pročelnikaDobih ovo na mail, čovjek ima stila. Stavila sam u ovaj naslov, jer vidim da se čovjek poziva na buduće članstvo stranke koja još i ne postoji, | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 26.02.11 2:19 | |
| I jesmo li došli do naziva stranke? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 07.03.11 21:24 | |
| Brže malo to. Idu izbori | |
|
| |
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 12.04.11 21:00 | |
| Plemenite milostive, gdje je nestao osmjeh? Pa zar Vam nisu dosadili razni poltroni, izmišljeni "stručnjaci" i "školovani" političari na političkoj hard core scebni grada Velika Gorica? Zar ste odustali od Turopoljske Akcije? Čitajuči Vaše komentare kao i komentare ostalih članova foruma, stiče se dojam da je lakše razapinjati nekakve mini stranke koje broje ukupno 50 članova diljem RH i razmišljati o njihovim " kombinacijama i koalicijama". Pustite ih da se utope u vlastitim percepcijama sa mirisom veterine. Primite se posla ili odustanite. Lokalni izbori polako se približavaju, treba stvarati pokret i konkretne realne programe za Turopolje, okupljati istomišljenike i stvarati političku infrastrukturu, širiti informacije da dolaze neki novi klinci sa nekim novim idejama koje su fokusirane na lokalnu zajednicu, a ne zamarati mozak kvazi političarima ili sličnim abnormalnim pojavama. treba Vam vremena da uvjerite ljude da su oni koji su stekli obrazovanje sa SSS i praksom kvalitetniji od onih koji su studirali do 48 godine života ili su još uvijek na faksu, a godine prolaze. Ajdeeee, vrijeme je da se krene! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 12.04.11 21:52 | |
- Plemenite milostive,
gdje je nestao osmjeh?
Pa zar Vam nisu dosadili razni poltroni, izmišljeni "stručnjaci" i "školovani" političari na političkoj hard core scebni grada Velika Gorica? Zar ste odustali od Turopoljske Akcije? Čitajuči Vaše komentare kao i komentare ostalih članova foruma, stiče se dojam da je lakše razapinjati nekakve mini stranke koje broje ukupno 50 članova diljem RH i razmišljati o njihovim " kombinacijama i koalicijama". Pustite ih da se utope u vlastitim percepcijama sa mirisom veterine. Primite se posla ili odustanite.
Lokalni izbori polako se približavaju, treba stvarati pokret i konkretne realne programe za Turopolje, okupljati istomišljenike i stvarati političku infrastrukturu, širiti informacije da dolaze neki novi klinci sa nekim novim idejama koje su fokusirane na lokalnu zajednicu, a ne zamarati mozak kvazi političarima ili sličnim abnormalnim pojavama. treba Vam vremena da uvjerite ljude da su oni koji su stekli obrazovanje sa SSS i praksom kvalitetniji od onih koji su studirali do 48 godine života ili su još uvijek na faksu, a godine prolaze.
Ajdeeee, vrijeme je da se krene! Post je genijalan. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv 28.04.12 1:36 | |
| Plemenitašice, požuri, osnivaju turopoljsku stranku. Uvjet za biti član je da budeš na prodaju, ali to vi ne zadovoljavate. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Turopoljska stranka - radni naziv | |
| |
|
| |
| Turopoljska stranka - radni naziv | |
|