| Topla voda | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Topla voda 06.10.10 0:47 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 0:50 | |
| I nama oko tebe je to problem, hihiihihihih | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 0:51 | |
| zato se i pitam... Nije meni zbog mene nego zbog vas... pijuuuu ko sam | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 0:53 | |
| Savjet dana: Vani pada kiša, znači problem rješen | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 0:54 | |
| ali je brrrrrr hladno mogao sam onda i u savu lagano skočit danas sa mosta... | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 1:00 | |
| Ako to napraviš u pravilu te vode u onu žutu zgradu na kraju grada Drž se kiše | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 1:02 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 1:06 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 9:09 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 11:40 | |
| Drug Tito nema ništa s time... Vjerujem da je za njegova vremena uvijek bilo tople vode, a i kad nije bilo zbog kvara brzo bi se popravilo... Ovi već 3 dana dr**** k**** a i ne vidim gdje im je to pukla cijev kao... | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 11:47 | |
| - Goran je napisao/la:
- Drug Tito nema ništa s time... Vjerujem da je za njegova vremena uvijek bilo tople vode, a i kad nije bilo zbog kvara brzo bi se popravilo...
Ovi već 3 dana dr**** k**** a i ne vidim gdje im je to pukla cijev kao... Mislim da nije pukla cijev, nego to ima veze sa ovim prekopavanjem i prespajanjem velikogoričkih kotlovnica. Drugo je pitanje kako je to planirano da se ti radovi rade sada kada je već zahladnilo a ne za vrijeme ljeta. Možda je to sve opet Betika planirala. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Topla voda 06.10.10 23:04 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 07.10.10 0:06 | |
| Koliko sam čuo svaka 4 dana je neka druga zgrada na redu za isključivanje.
Sva sreća da to nisu radili ljeti. | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Topla voda 07.10.10 0:58 | |
| ali čemu lagati onda i lijepiti po ulaznim vratima od zgrada da je pukla cijev i da će biti bez tople vode do sanacije? nije mi jasno... | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 07.10.10 1:17 | |
| Zato jer ako napišu sanacija građani će se pitati što su radili ljetos. Zar to nisu mogli tada obaviti nego čekaju početak sezone grijanja. | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Topla voda 07.10.10 2:21 | |
| ma mislim,sve je to meni jasno, da su lijeni guzičari i marva, al opet... | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 18:33 | |
| Pojavile su se svakakve priče. O tome tko je kriv.
Mislim da je svima jasno da je to u naležnosti HEP-a što se tiče financiranja i gradonačelnika što se tiče izdavanja dozvola.
Pitanje je, hoće li HEP nakon završetka radova popraviti cestu i zelene površine. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 19:05 | |
| - Ante je napisao/la:
- Pojavile su se svakakve priče. O tome tko je kriv.
Mislim da je svima jasno da je to u naležnosti HEP-a što se tiče financiranja i gradonačelnika što se tiče izdavanja dozvola.
Pitanje je, hoće li HEP nakon završetka radova popraviti cestu i zelene površine. Nemojte Vi Ante nama u zagonetkama, molim lijepo. Želimo znati, napišite "kakve se to priče pričaju" da znamo konkretno i jasno procijeniti i prosuditi sami. Ima nas koji ne čujemo mnoge te "priče iz ulice ili kvarta a i šire" i sl. Čekam konkretno pojašnjenje pa onda budem iznijela mišljenje!!! Jedno znam, da je sramota da su ljudi na nekoliko dana bez riječi i objašnjenja ostavljeni bez tople vode (i grijanja - što je možda u ovom trenutku malo manje važno). Ah, da, možete misliti kako će HEP popraviti cestu i zelene površine . No, ipak mislim da to uvelike ovisi o gradskim vlastodršcima kako će se oni postaviti u odnosu na "vraćanje u prvobitno stanje", koliko će oni biti jasni i odlučni od HEP-a tražiti to. U prolazu sam primjetila neke žute trake ostavljene oko tih raskopanih mjesta, pa sada u "žutim trakama" može bidi nada ali i beznađe. Željela bih apsolutno da nisam u pravu u interesu sugrađana i samog grada, da sve bude "moje puhanje i na hladno", maaaaaa.....Hmmm, vrijeme će pokazati | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 19:24 | |
| Svakakve.
Tipa, zato je DC prišao Barišiću da bi se moglo raditi. Pa blokirala Fabijančićka. Pa gradonačelnik naredio. Svatko ima svoju priču što i kako.
Ljudi su zbunjeni i ne razumiju što je za tko odgovoran. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 20:00 | |
| - Ante je napisao/la:
- Svakakve.
Tipa, zato je DC prišao Barišiću da bi se moglo raditi. Pa blokirala Fabijančićka. Pa gradonačelnik naredio. Svatko ima svoju priču što i kako.
Ljudi su zbunjeni i ne razumiju što je za tko odgovoran. Prodavanje m**a pod bubrege! Poslije "pr(c) ljanja - nema (o)pra(vda)nja" Nećeš njene moći za blokiranje, a osim toga i ne vjerujem. Spin, čisti spin!Ako... ako je gradonačelnik "naredio". A je li to piše na gradskom portalu, jer ako je On-gradonačelnik naredio onda bi i moralo to tamo pisati - to je posao "ideš Betika". A zar ovi građani nisu već itekako platili i preplatili grijanje i toplu vodu u ovome gradu. Pa goričani imaju najskuplje grijanje u državi. To je nama "naša Kradeze-garda dala na čelu s vođom Kapitalcem". Čekam da počnu dolaziti zimski računi, pa onda da vidimo koliko je to "dobro ili bolje" za građane. A sigurno ću to ovdje napisati kako god bude | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 20:05 | |
| Sada o cijeni grijanja odlučuju graonačelnici (jedinice lokalne samouprave), to je po novom od prije možda mjesec dana.
Sada ćemo vidjeti i našeg gradonačelnika na djelu. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 20:48 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 23:15 | |
| - Ante je napisao/la:
- Pojavile su se svakakve priče. O tome tko je kriv.
Čul sam nešto da Antiša krivi druga Titu, gotovo uvijek na GV, more biti da je drug Tito glavni krivec, ak Antiša tak veli. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Topla voda 09.10.10 23:26 | |
| Istina, ako moj imenjak to kaže onda je to istina. I da nisi sumnjao JosioJoža. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Topla voda | |
| |
|
| |
| Topla voda | |
|