| Voda, Zemlja, Zrak - u slici | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Voda - Plitvice 08.09.10 23:44 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 09.09.10 0:14 | |
| Jako lijepe slike! Plitvice su zakon! Bio dva puta, još bi trebalo po zimi otići! preuzeto sa http://www.plitvicehouse.com/ (oprosti ako prljam temu... ) | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 12.09.10 22:14 | |
| - Goran je napisao/la:
- Plitvice su zakon! Bio dva puta, još bi trebalo po zimi otići!
Da, zima na Plitvicama. Bila sam puno puta na Plitvicama, ali nikada zimi. U stvari, kak bi tamo i hodala po velikom snijegu? Pogotovo po onim dugačkim drvenim mostićima? A temperatura ispod nule? Brrrrrrrr. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 12.09.10 22:35 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 12.09.10 22:44 | |
| Evo jedne lijepe kontinentalne - Dugo selo | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 31.10.10 19:50 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 31.10.10 22:59 | |
| Eh....da, da... pa i južnije... Tnx , , . Prelijepa mi je slika - Dugo selo. Vi ste za ljepote ove otužne "lijepe naše". | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 01.11.10 10:55 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 14.11.10 22:48 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 14.11.10 23:44 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 15.11.10 1:26 | |
| Prolazio sam pored ove crkvice/kapelice, nisam ju ranije primjetio, ali bio je sunčan vikend, upalilo se crveno na semaforu i usitinu nisam mogo ne uslikati ju, mislivši pri tome na forum. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 15.11.10 1:47 | |
| - Ante je napisao/la:
- Prolazio sam pored ove crkvice/kapelice, nisam ju ranije primjetio, ali bio je sunčan vikend, upalilo se crveno na semaforu i usitinu nisam mogo ne uslikati ju, mislivši pri tome na forum.
Ma, bravo Ante , majstore! Prelijepe slike. A da ste i više toga poslikali ne bi bilo suvišno, naprotiv imali bi više predodžbu koliko je to sada uređeno, obnovljeno itd. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 11.12.10 15:09 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 17.12.10 22:03 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 03.01.11 17:02 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Sjeverna polarna svjetlost naziva se aurora borealis, a ime je dobila prema rimskoj božici svitanja Aurori i grčkom nazivu za sjeverni vjetar, Boreas. Polarnu svjetlost uzrokuje Sunčev vjetar, odnosno struja vruće plazme koju Sunce izbacuje.
Solarni maksimum 2012. godine moći će se vidjeti čak i iz Zagreba! http://www.index.hr/xmag/clanak/prekrasne-fotografije-rapsodija-boja-polarne-svjetlosti-snimljene-na-islandu/528041.aspx
Ne mogu c/p fotke, ali svakako pogledajte. Tako mi je žao zbog fotki koje putem ovog linka ne mogu vidjeti - koliko sam shvatila, takve slike mogu vidjeti samo oni koji mogu ući na fb i twitter, a mi ostali - ne. Šteta, jer to mora biti fantastično za vidjeti. A da ste se ipak malo pomučili da nam tu koju slikicu ovdje stavite, a molim i druge forumaše ako to mogu naći i prenijeti - bila bih zahvalna. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 03.01.11 17:16 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 03.01.11 18:20 | |
| Plemenitašica, jesam, puno puta sam klikala na link i ja samo dobijem tekstualni dio - članak i nema mi nikakvih slika, nažalost. Razbiti ću komp., ako je to zbog njega. I pokušala sam svugdje klikati da bi mi se otvorile fotografije, ali ne ide, pa ne ide,aaaaajooooj, a to mora biti divota vidjeti (već sam ranije negdje vidjela tu ljepotu). Nemojte se, molim Vas, sada radi toga uznemiravati, dovoljno je što sam ja ljuta. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 04.01.11 0:13 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 04.01.11 0:18 | |
| Iz Zvjezdarnice Zagreb ranije su priopćili da do pomrčine dolazi kad se Mjesec nađe točno između Zemlje i Sunca. No, kod djelomične pomrčine, kakvu ćemo vidjeti 4. siječnja, Mjesec ne zaklanja kompletno Sunce zbog čega je potrebno nositi zaštitne filtere kod promatranja inače može doći do trajnog oštećenja oka. Astronomi upozoravaju da se pomrčina ni u kojem slučaju ne smije promatrati teleskopom ili dalekozorom, jer postoji opasnost od gubljenja vida. Djelomična pomrčina će se iz Zagreba vidjeti od 7,59 do 10,50 sati http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-gledajte-direktno-u-pomrcinu-sunca/531458.aspx | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 04.01.11 0:44 | |
| Ooooooo, Bože, kako ste Vi dobra i draga osoba, poštovana plemenitašica. Ma tak ste se namučili samo da i ja vidim te slikice - beskrajno Vam hvala. Malo sam se raspitala, izgleda da ja ipak imam neki problem sa kompom tj. programom, jer ja na Indexu uopće ne vidim, niti mi prikazuje bilo kakve slike. Dakle meni ne prikazuje to što vama ostalima prikazuje na njihovom portalu. U čemu je problem, ne znam, ali ću se potruditi, ako bude milosti, da mi se tu nešto popravi, a ako ne, što mogu (nije žvaka za seljaka). Ne pomaže niti ovaj zadnji link - ne ide, samo tekst bez slika. Na drugim stranicama novina i portalima - imam slikice, a samo na Indexu - NE. A sada idem guglati i tražiti slike - rapsodiju boja polarne svjetlosti, hahahahaaa. Puuuuno Vam hvala još jednom na pomoći. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 04.01.11 1:16 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Voda, Zemlja, Zrak - u slici 12.04.11 16:59 | |
| | |