Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
No, zanimalo me od kad se u Svačićevoj plaća parkiranje, a to nisam saznala.
...čini mi se da je unatrag mjesec dana počelo... ili dva, najviše (mada nis' siguran)... a parkat se možeš u cvjetnom - tamo se (za sada) još ne naplaćuje ... ili u bivšem 8. martu - neznam kak' se sad zove... ili iza ZABA-e... sve je u krugu cca 50 m od svačićeve...
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
Naslov: Re: OFFFFFF 22.08.11 16:44
manimal je napisao/la:
plemenitašica je napisao/la:
No, zanimalo me od kad se u Svačićevoj plaća parkiranje, a to nisam saznala.
...čini mi se da je unatrag mjesec dana počelo... ili dva, najviše (mada nis' siguran)...
Nemoguće, jer sam u zadnja dva mejseca bar 7 puta bila tamo parkirana po 2 sata, a nisam platila niti dobila kaznu. To bi značilo da tamo ne hoda prometni redar? A ako je tak, onda sam imala sreće.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 22.08.11 16:45
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Pozdravček svima, nije me bilo neko vrijeme, dok Vas polovim, vraćam se uskoro na druženje s Vama, vidim bili ste marljivi, raduje me ta činjenica.
Čekamo vas.
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
Naslov: Re: OFFFFFF 22.08.11 20:46
Ne znam ima li tema o parkiranju, pa pišem ovdje, a admin neka prebaci.
Naime, pomozite - od kad se naplaćuje parkiralište u Svačićevoj? Nigdje to nisam pročitala, pa niti obratila pažnju da postoje znakovi za plaćanje.
Naplaćuje se od kad je WC ( tj.DC) koalirao sa CDP ( tj.HDZ). Iz neprovjerenih izvora saznali su da se Vaša uzoritost učestalo parkira sa svojom Volgom SW na parkiralištu Mandarina tower pa su na telekonferenciji donjeli odluku da se parking u navedenoj zoni počne naplačivati jer je to zona u kojoj stanuje jedan od istaknutijih članova stranke koju Vaša uzoritost podržavat tj. CNP ( tj. HNS). Kako su tajni agenti Poskoka koji se voze u srebrnom MB preko svojih tajnih kanala saznali, Vaša uzoritost koristi parking u Svačićevoj za proklamaciju i dijeljenje letaka sumljivog karaktera pa su pod hitno uveli naplatu jer su dobili informaciju iz debelo neprovjerenih izvora da se Vaša veličnost ježi kad mora plačati parking, članstvo u HDu ili TV pretplatu.
Akcija kodnog imena " Hlapić sekuritata" uspješno je provedena jer je evidentirano na satelitu "Al kikinda" da Vam je naplačena kazna.
Za sve ostale informacije možete se obratiti u ured istaknute Turopoljke od stoljeća sedmog koja trenutno obnaša funkciju borca za prava dragovoljaca POT-a u njihovim željama i pozdravima za povrat šumarka zvanog " Plemenita suza".
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 30.08.11 17:29
mariofil68 je napisao/la:
Akcija kodnog imena " Hlapić sekuritata" uspješno je provedena jer je evidentirano na satelitu "Al kikinda" da Vam je naplačena kazna.........
Nije mi naplaćena kazna, jer sam platila onog dana kad sam ugladala tablu. No zanimalo me od kad ta tabla postoji. Saznala sam - od prije nekih 2-3 TJEDNA. Dakle, nije da sam neplaćeno parkirala i ranije i imala sreće nego se prije nije naplaćivalo.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 30.08.11 17:30
Dobro, jeste li se vrnuli s mora, godišnjeg, planina ili niste?
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
Naslov: Re: OFFFFFF 30.08.11 21:40
Jesam, nažalost u svakidašnju zbilju.
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
Naslov: Re: OFFFFFF 12.09.11 17:23
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Jesam, nažalost u svakidašnju zbilju.
..... a komp mi šteka samo tak ... neće, pa neće ...
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 12.09.11 17:36
Rožica-ljutibijes je napisao/la:
No, konačno. Ima da se ne mičete do Božića koliko ste se naodmarali.
Ante Admin
Broj postova : 2140
Naslov: Re: OFFFFFF 13.09.11 1:29
Božića 2012
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 15.09.11 16:00
No, konačno. Ima da se ne mičete do Božića koliko ste se naodmarali.
Ante je napisao/la:
Božića 2012
.... hihihihiii, bum pokušala kad me pusti "kutija" tak s vremena na vrijeme nekaj napisati kak moje vlastito mišljenje i stav ... ovak ... telegramski ... kao vi Ante . Drugačije ne ide ...
Ante Admin
Broj postova : 2140
Naslov: Re: OFFFFFF 15.09.11 18:12
A trudim se, nekada imam više vremena nekada manje. Iako više ide na ovo manje. Ali se javim, da sam tu
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 28.09.11 20:05
Ma ljudi moji, meni je doista zlo .... ja nemam želudec za sve ovo pročitati i slušati, sorry ....
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
Naslov: Re: OFFFFFF 28.09.11 21:58
Ma ljudi moji, meni je doista zlo .... ja nemam želudec za sve ovo pročitati i slušati, sorry ....
...aaaaaa, kaj nam to hoće reć ??? da ni rožica noseća da nebu morti malih ljutibjesov ...
p.s. sorrrrrrrrrry, znaš mene...nis' mogel odolet...
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 29.09.11 20:26
manimal je napisao/la:
...aaaaaa, kaj nam to hoće reć ??? da ni rožica noseća da nebu morti malih ljutibjesov ...
p.s. sorrrrrrrrrry, znaš mene...nis' mogel odolet...
.... ma znam i može .... može - bar ste me nasmejali .... pa kaj bi mi bez Vas .... samo napred (vrgla sem i jeden plusek).
O da, kak ne???? Pa nisam ja hadezejka da mi pronalazite društvo za piti kavu i ne zalazim u Loby? Hihihihi na mala vrata bi on mene upoznavao - frišku figu, nisam ja mala iako sam često Hlebinka. Hvata Rožicu na sentiment. Friška figa.
O da, kak ne???? Pa nisam ja hadezejka da mi pronalazite društvo za piti kavu i ne zalazim u Loby? Hihihihi na mala vrata bi on mene upoznavao - frišku figu, nisam ja mala iako sam često Hlebinka. Hvata Rožicu na sentiment. Friška figa.
Ma mislim!! Siguran sam da bi Vaša uzoritost i Miss Rojžica žile prerezale samo da z menum kavicu srknu Vu bosanskemu kahve baru na Zagrebačkoj. Ma Vas dve bi ziher šljokice bacile na kaputeke, ziher!
Ma mislim!! Siguran sam da bi Vaša uzoritost i Miss Rojžica žile prerezale samo da z menum kavicu srknu Vu bosanskemu kahve baru na Zagrebačkoj. Ma Vas dve bi ziher šljokice bacile na kaputeke, ziher!
... ste me nasmejali , koji ste vi provokator ..... hihihihiiiii
Hvata Rožicu na sentiment. Friška figa.
... ah, da, baš me se više netko može na to hvatati ... baš, friška figa ... kaj se ne vidi da sem "ispuhala" kakti prazna vreća ... nebu išlo više, ziher!
Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.11 16:15
@ Rojžica
Ak usporedite moju i vašu sliku sa slikama Huby i šerif pak smo mi kak Holivudski Blockbusteri u usporedbi sa filmom " Maratonci....". Još kad bi i plemenita frignula kakvu fotku..Aiii, fatamorgana!
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.11 21:26
O da, kak ne???? Pa nisam ja hadezejka da mi pronalazite društvo za piti kavu i ne zalazim u Loby? Hihihihi na mala vrata bi on mene upoznavao - frišku figu,....
Ma mislim!! Siguran sam da bi Vaša uzoritost i Miss Rojžica žile prerezale samo da z menum kavicu srknu Vu bosanskemu kahve baru na Zagrebačkoj.
Ma mislim, kaj got. Koju vi taktiku furate da bi me upoznali???? hihihihihi, skompajte se s naturalisom, on isto slini. A kavu i rakiju ne pijem, pa nemam potrebu ići u bosanski bar. Tamo me mogu privući jedino trbušne plesačice. A to ziher ne bi gledala s vama u društvu.
Još kad bi i plemenita frignula kakvu fotku..Aiii, fatamorgana!
Kad odem pogledati plesačice fotka bu tu na forumu.
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.11 21:41
Kad ste već kod trbušnjaka, evo malo trbušnjaka iako je mnogo ljepše uživo....živo je živo.
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 20.10.11 21:02
Prije neg si ostanem bez ove kutije ..... hihihihihihhiiiiiiiii samo da vidim je li plemenitašica još tu ili je morti ..... hihihihihihiiiiiiii.
Dobro je .
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 23.10.11 21:05
Tu sam, tu sam... samo imam malo manje vremena.
A čujte, sva sam u razmišljanju za koga glasati, pa ne stignem komentirati.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 29.10.11 14:27
Kaj ste zamrli????
Ili vas je snimka drIve i njegove Biance dovela u očaj pa ste snuždeni i niste u stanju napisati niti riječ?
A možda vas je Jadranka dovela do ludila?
A ne, sjetila sam se, čitate novi Reporter - naslovnica (za nevjerovati) na slici Šuker uzdiže Barišića a naslov ispod slike - Šuker ruši Barišića.
Izašao prije par dana, ali vidim u crvenim sandučićima ima ga još dovoljno da se pozove Unija i odveze u stari papir.
Aha, da hadezejcima je Kolarec zabranio uzimanje besplatnog medijagupačasopisZNASEbesplatnogrupa pa su njihovi primjerci ostali po sandučićima.
Naslov: Re: OFFFFFF 30.10.11 12:30
Prvi poceci interneta datiraju jos iz 1941 godine. Dokaz je pronadjena sifrirana poruka Draze Mihajlovica. Poruka glasi: Drazo, okani se tog cetovanja!!
Kako se pozdravljaju informaticari HSP/a i HDZa za vrijeme predizbornih aktivnosti u 6 izbronoj jedinici: