| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.06.11 13:40 | |
| Ovo je ispod pojasa. Neki od nas imaju razvijenu maštu!!!!!!!!!!!! i sada ih imati ispred očiju, definitivno ispod pojasa! | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.06.11 15:19 | |
| Kapitalac i VŠO goli????????????? Pa vi se šalite? Pa to bi bilo degutantno ispod svake mjere. Fujjjjjjjjjjj. Kapitalac i još gol? Ajme meni. | |
|
| |
glava Učenik
Broj postova : 53
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.06.11 18:04 | |
| ova plementašica mora da nije odavde, neznade baš mnogo hrvatski pričat fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj joj je 90 procenata riječi. alo de malo se urazumi | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: OFFFFFF 24.06.11 11:52 | |
| - glava je napisao/la:
- ova plementašica mora da nije odavde, neznade baš mnogo hrvatski pričat fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj joj je 90 procenata riječi. alo de malo se urazumi
Si skužil, Plemenita ti je dotepenka. Vele ljudi da joj je to ostalo još dok je slušala Hip Hop u izvedbi poznatog rvatskog repera i hiphopera March PerkkowichThompson rodom iz Utah-a. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.06.11 0:49 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.06.11 22:35 | |
| - mariofil68 je napisao/la:
-
- glava je napisao/la:
- ova plementašica mora da nije
odavde, neznade baš mnogo hrvatski pričat fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj joj je 90 procenata riječi. alo de malo se urazumi Si skužil, Plemenita ti je dotepenka. Aha, najdotepenkija dotepenka v Turopolju.
- mariofil68 je napisao/la:
-
Vele ljudi da joj je to ostalo još dok je slušala Hip Hop u izvedbi poznatog rvatskog repera i hiphopera March PerkkowichThompson rodom iz Utah-a. March Perkkowich je tip iz susjedstva. Svaki tjedan sam ga morala tjerati dok mi je sviral gitaru ispod prozora. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.07.11 23:45 | |
| Zahladilo malo i odmah tako aktivni na forumu, lijepo, lijepo. A moglo bi se malo pobjeći s asfalta, bar na par dana, | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.07.11 0:25 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- No konačno ste se vrnuli. Kaj ej gotov godišnji?? E nek je. Imate se sad kuhati na pari ovdje u VG, možete eventualno pobjeći k svojima v brege.
Sad je vrijeme za nas druge da izmigoljimo s asfalta. - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Zahladilo malo i odmah tako aktivni na forumu, lijepo, lijepo.
A moglo bi se malo pobjeći s asfalta, bar na par dana, Aaaaa... , kak bi ja rado "na jug", uuuufffffff ... a niš, za sada mi ostaju - hihihiiii - moji v brege, neg kaj . A Vama drugima "kaj se bute izmigoljili s asfalta" - sretan put i ugodan fini odmor kak ga volite i želite . Aaaa, znate da ocekujem da nekaj zakeljite i ovdje kaj bi videla i malo zavidjela . | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.07.11 1:05 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- ...sretan put i ugodan fini odmor ..... Aaaa, znate da ocekujem da nekaj zakeljite i ovdje ....
Fala. Ovdje mogu tek kad se vrnem lijepiti, ali pratite na fb tam ljepim s moba. Večeras sam si dala truda i poljepila. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.07.11 1:32 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 01.08.11 0:14 | |
| Kakva je ovo pustoš? Kaj ste baš svi na GO u istom terminu? Mogli smo onda proglasiti kolektivni godišnji. Nemrem već danima pročitati slovo iz svojeg kraja!???! | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 01.08.11 12:43 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.08.11 0:43 | |
| Naravno da nema kada u gradskoj upravi samo kave piju, hihihiihhi | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: OFFFFFF 03.08.11 17:28 | |
| Zbilja ste svi na odmoru,nigdje glasa čuti nije.Ajde bar napišite kako vam je.Mi bili i vratili se,sutra opet idemo.Ajde se javite kojim destinacijama putujete,Hrvatskom ili šire.Čini mi se da je vanka sve nekako jeftinije ,ako i prijevoz uključimo račun je ipak povoljniji.
Ima jedna zanimljivost.Vozeći se autoputom kroz Sloveniju,Austriju,Njemačku primjetih samo jedan jedini naš kamion i to onaj podravke,ali zato Slovenskih koliko hočeš.Šta vam to govori?
Ima još jedan zanimljiv podatak,posla ima bez obzira što nismo u EU još,papiri također nisu problem i koliko vidim koliki odlaze pitam se tko će ostati.jedina prepreka je jezik,ali ako ga znaš široko ti polje. Sunčane i vesele pozdrave vam šaljem,valjda se više pišemo na jesen kad se vratimo sa ljetovanja. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 17.08.11 10:51 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: OFFFFFF 17.08.11 11:30 | |
| Ma napisao bi ja nešto ali ne mogu doći do riječi. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Parkiranje 19.08.11 0:56 | |
| Ne znam ima li tema o parkiranju, pa pišem ovdje, a admin neka prebaci.
Naime, pomozite - od kad se naplaćuje parkiralište u Svačićevoj? Nigdje to nisam pročitala, pa niti obratila pažnju da postoje znakovi za plaćanje. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.08.11 1:15 | |
| Proširivane su zone parkiranja. Ima tome već neko vrijeme. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.08.11 9:35 | |
| - Ante je napisao/la:
- Proširivane su zone parkiranja. Ima tome već neko vrijeme.
Da znam, ali nisam znala da je i Svačićeva obuhvaćena. Naime, parkiram se tamo vrlo često, i do sad nisam vidjela te table niti sam platila, a nisam niti dobila kaznu. Zato pitam, je li plaćanje i za to parkiralište nekaj friško? | |
|
| |
naturalis Učenik
Broj postova : 46
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.08.11 11:02 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ne znam ima li tema o parkiranju, pa pišem ovdje, a admin neka prebaci.
Naime, pomozite - od kad se naplaćuje parkiralište u Svačićevoj? Nigdje to nisam pročitala, pa niti obratila pažnju da postoje znakovi za plaćanje. Možeš autom stati kod "Dijane" tam uvijek ima mjesta i ne plaća se. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OFFFFFF | |