Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pohvale adminu za novi dizajn i ugođaj s pahuljama snijega.
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 10:47
Koji se veliki praznik slavio na današnji dan nekada, zna netko? Tad je kod mene obavezno bilo kolinje. Drugarice i drugovi posadimo cvijeće kuda naš drug Ivan Šuker kreće.......sad kad postane počasni, biti će ko drug Tito, moj imenjak.
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 11:17
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Koji se veliki praznik slavio na današnji dan nekada, zna netko? Tad je kod mene obavezno bilo kolinje. Drugarice i drugovi posadimo cvijeće kuda naš drug Ivan Šuker kreće.......sad kad postane počasni, biti će ko drug Tito, moj imenjak.
Hihihihihihi smijem se na glas. Bravo vi.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 11:18
Kad smo kod kolinja, volim čvarke.
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 13:21
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Koji se veliki praznik slavio na današnji dan nekada, zna netko? Tad je kod mene obavezno bilo kolinje. Drugarice i drugovi posadimo cvijeće kuda .........
Evo stare "nostalgičarke" Rožice. Kak su to bila dobra, dobra stara vremena. Bio je to praznik za kojega je SVATKO, ali baš svatko znao što slavi. Dan Republike! I bilo je i kolinja i druženja i zabava i manifestacija....ah, ja to bolje i duže pametim od Vas svih. Da, pjevali smo "drugarice i drugovi posadimo cvijeće ......neću da onim prljavim imenom kvarim napjev. Zato sam ga zbrisala. Preprljavo i prenegativno a da bi i blizu ovog napjeva moglo stati.
plemenitašica je napisao/la:
Hihihihihihi smijem se na glas. Bravo vi.
I ja se slatko nasmijah, hvala JOSIPJOŽA, kak ste mi priuštili lijepom pjesmom ljepši sanak, tak ste mi ovim postom uljepšali ulazak u lijepi dan-ak. Tnx.
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 14:07
Uh, baš me zdrmala ova "nostalgija" i ne mogu a da ne nalijepim jednu krasnu, lijepu pjesmu koju sam voljela, sorry ako nekome ne paše - ovo za moju dušu molim uvažite.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 14:11
Rožica-ljutibijes je napisao/la:
Uh, baš me zdrmala ova "nostalgija" i ne mogu a da ne nalijepim jednu krasnu, lijepu pjesmu koju sam voljela, ......
Mrak - Ismeta i Ambasadori. To je divna pjesma.
Na mobu imam zvonjavu Od Vardara pa do Triglava u izvedbi Ladarica. Da vidite kak se zgledavaju kad mi svira mob na nekom mjestu tipa kafić, banka, Konzum, vlak itd....
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 14:28
Uh, baš me zdrmala ova "nostalgija" i ne mogu a da ne nalijepim jednu krasnu, lijepu pjesmu koju sam voljela, ......
Mrak - Ismeta i Ambasadori. To je divna pjesma. Na mobu imam zvonjavu Od Vardara pa do Triglava u izvedbi Ladarica. Da vidite kak se zgledavaju kad mi svira mob na nekom mjestu tipa kafić, banka, Konzum, vlak itd....
Uh, isto lijepa izvedba, da. Mogu si samo zamisliti to zgledavanje, hihihihiiiiii
Ante Admin
Broj postova : 2140
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 16:13
Tada su najbolje i najluđe proslave bile kod današnjih najžešćih HDZ-ovaca.
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 16:40
Ante je napisao/la:
Hihihihihiiiiiiiii, a jesu, jesu, samo su oni naglo dobili amneziju i pretvaraju se da im je "postojanje" počelo od HamzigaDrpZasebe, sve prije su "sanjali i obrisali" za razliku od mene i mnogih drugih nas. Ne stidim se svoga bitka niti ranije niti danas, jer niti sam od onih (čitaj njih onda) niti od ovih danas (opet njih sada) imala bilo što, samo pošteni rad, rad i rad i pametno razmišljanje mi je dalo ono što imam. Pih, a gdje bi mi/nam tek bio kraj da nije njih ljigavih, nečasnih, bahatih pokvarenih lopina - bande lopovske.
JOSIPJOŽA Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 20:34
Uh, baš me zdrmala ova "nostalgija" i ne mogu a da ne nalijepim jednu krasnu, lijepu pjesmu koju sam voljela, sorry ako nekome ne paše - ovo za moju dušu molim uvažite.
Prekrasna skladba, stara ali dobra kao staro vino, odličan tekst, izvedba, glazba a koga smeta zbog možebite "nostalgije", neka pati, dobra i šteta što je češće ne čujemo, ona govori o zemlji mojoj.
JOSIPJOŽA Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 29.11.10 20:37
Ante je napisao/la:
Da, upravo tako, jednom prilikom sam rekao komunisti koji su vodili finacije i radili s parama su završili u HDZ-u, ideolozi i iskreni komunisti su zvaršili u SDP-u, dokazano i potvrđeno mnogo puta do sada. Da, samo oni koji su završili u HDZ-u su naglo obolili od amnezije.
Ante Admin
Broj postova : 2140
Naslov: Re: OFFFFFF 30.11.10 2:53
Svatko ima pravo na svoj stav, slagao se ja s njime ili ne. Mogu razumjeti i promjenu stava, ali ne mogu razumjeti "pljuvanje" po njemu.
I ima narodna: gori poturica od Turčina.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 30.11.10 18:03
JOSIPJOŽA je napisao/la:
......Da, samo oni koji su završili u HDZ-u su naglo obolili od amnezije.
Bravo za post.
ZNA SE njima u spomen:
Danas kada postajem pionir, dajem časnu pionirsku riječ da ću marljivo učiti i raditi, poštovati roditelje i starije, i biti vjeran i iskren drug koji drži datu riječ.
Moj želudec se nemre smiriti - još - i ipak, moram ići "out". Sve je "to much" za mene , a njima neka Bog oprosti, ja ne mogu i ne budem nigdar .
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 03.12.10 1:52
...ja ne mogu i ne budem nigdar
Ja još , čitamo se kad se oporavim.
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
Naslov: Re: OFFFFFF 03.12.10 15:19
Najte se sekirati,treba samo sve dobro bilježiti i arhivirati,jer se bumo slatko smijali kad mu budu ti isti to priznanje nazad zimali,jer ih uskoro nebude mogao namirivati po željama. Tetu Škaricu je šutnul kad mu ni trebala,a kad je si ju ju prigrlil,tak bu i ona njega ,bilo bu ljepo gledati taj igrokaz,a ne bu dugo trebalo da se realizira.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 0:08
Citat :
quote]
uh, zeznula sam s qotanjem, ali valjda će se razmujeti...
Fali vam [/ na kraju teksta. Kad se briše dio citata treba paziti na te uglate zagrade.
Goran Admin
Broj postova : 130
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 0:25
Citat :
quote]
uh, zeznula sam s qotanjem, ali valjda će se razmujeti...
Fali vam [/ na kraju teksta. Kad se briše dio citata treba paziti na te uglate zagrade.
gdje je taj post da ispravim??
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 2:22
Kaj pitate kad znate i sami naći.
Goran Admin
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 2:25
bio sam lijen tražiti prije nego sam pitao... kasnije nađoh...
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 2:30
Goran je napisao/la:
bio sam lijen tražiti prije nego sam pitao... kasnije nađoh...
Tak znači. A ja se trudim, nađem, krenem da budem kopirala i onda vidim da je već popravljeno. A sa moba u krevetu sam čitala zadnej psotove, i onda sam ustala, opet upalila računalo, logirala se i htjela napisati. (sa moba ne mogu c/p - ili ne znam, i to je moguće). I onda doživim to kaj doživim. Pih.......
Goran Admin
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 2:41
moje isprike...
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 04.12.10 17:26
Heh, Ante, ma "naježit" će svakako uz nas i Vaš "bombonček"... bome bi mogla i glavu izgubit, da znate