| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 30.01.11 2:47 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
- Molim, molim -------> Kapitalac - Šuker. Nemojte susjedu oduzimati titulu.
Rožica - a tko je Ustaša sa salaša? Ma, poštovana moja, ni ja Vam nisam dosta toga mogla pohvatati pa sam molila pojašnjenje, ali....i dalje nepoznato "Ustaša sa salaša" . ......... Šta ne vidite da sam potpuno "zbrčkana" . Jeste, totalno. Asocijacije: 1. iz stranke "ustaša" (molim da se ne uvrijede članovi, ne percipiram tako, ali uvriježen je taj izraz) 2. bilo je govora o kupljenoj diplomi koja je potvrđeno kupljena tj prepisana, ali nije oduzet niti je čin sankcioniran 3. salaši su gdje Očekujem odgovor, možete koristiti kviska, ali to vam umanjuje broj bodova tj dobitak. Eto ga na, sada ste mi još dali i zadatak odgonetavanja: idemo redom - plemenitašica je napisao/la:
Jeste, totalno. Asocijacije: 1. iz stranke "ustaša" (molim da se ne uvrijede članovi, ne percipiram tako, ali uvriježen je taj izraz)
Iz stranke "ustaša" - na lokalnoj razini možemo čitati = Brdek, a na državnoj razini Đapić - plemenitašica je napisao/la:
Jeste, totalno. Asocijacije: 2. bilo je govora o kupljenoj diplomi koja je potvrđeno kupljena tj prepisana, ali nije oduzet niti je čin sankcioniran Po ovome bi se definitivno trebalo odnositi na Đapića - HSP. - plemenitašica je napisao/la:
Jeste, totalno. Asocijacije: 3. salaši su gdje Ha, salaši su definitivno u Slavoniji (sigurna sam da u Hercegovini nisu ) , dakle Đapić je iz Slavonije - opet HSP.S kviskom ili bez, to je moje mišljenje i odgonetavanje, a dajte me prosvijetlite ako nije točno . | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 30.01.11 2:54 | |
| Đapić je moj konačan odgovor. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: OFFFFFF 30.01.11 3:21 | |
| - Ante je napisao/la:
- Đapić je moj konačan odgovor.
Rožica žao mi je ali Ante odnosi pobjedu jer vaš odgovor kaže: opet HSP, a traži se osoba. U svakom odgovoru ste težište stavili na stranku, a to je pogrešno. Više sreće drugi put. [i] | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 30.01.11 3:35 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 30.01.11 21:58 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.02.11 2:02 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.02.11 2:10 | |
| Hvala, hvala | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.02.11 2:25 | |
| - Ante je napisao/la:
- Hvala, hvala
Ajme kako su lijepi labudići, vole se ko labudi. Hvala Rožice i od mene. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.02.11 14:04 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Dragi forumaši - pozdravljam vas svih
A kam ste pak otišli? Ne zaboravite potpisati ono pismo vladi, ima štandova u svakom gradu ako u našem niste jučer stigli.Nego, kaj nemrete spavati pa noću lutate po forumu? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.02.11 15:58 | |
- Nego, kaj nemrete spavati pa noću lutate po forumu?
Mi smo svi tu, a vi? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 03.02.11 3:17 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 04.02.11 11:33 | |
| - Ante je napisao/la:
Mi smo svi tu, a vi? Noću spavam, danju lutam. Tu sam, po čemu zaključujete da falim? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 04.02.11 13:19 | |
| Slabo vas ima u malim noćnim razgovorima | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 05.02.11 1:31 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: OFFFFFF 05.02.11 12:20 | |
| Ja sam već u drugoj temi čestitala,ali neka da se i ovdje ponovim.Još jednom čestitke- | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 05.02.11 12:39 | |
- Ante je napisao/la:
Mi smo svi tu, a vi? Noću spavam, danju lutam. Pa naravno, to danas mogu samo pravi Boosovi, čestitam. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 05.02.11 13:28 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 05.02.11 16:00 | |
- Hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa vidi me.
Hvala vam, Rožica vama na sličicama. Dobro je da vas imam. Nisam pratila, znam da sam bila blizu, onda kad sam polemizirala (bila u neznanju) s JosipomJožom, a sad se eto i ostvarilo.
Potičem i ostale forumaše, i one koji ne pišu da krenu s pisanjem. Na prošlom starom forumu sam sa cca 1800 ugašena kao i svi, pa opet sa cca 1600 na novom-starom sam otišla, nadam se da se to ovdje neće ponoviti. Jel to boss isto kao i šerif? Aaaaaa, nema "hvale" - sve ste Vi to zaslužili, pa i puuuuunooo više . Već sam puno puta napisala "da Vas nema trebalo bi Vas izmisliti, isklesati ili makar kao hologram realizirati Vaše postojanje".
Hih, a za sličice, aaajoj, da makar znam i umijem ovdje napraviti sve što je moguće i što bih željela...pih, ali naučiti ću ja, mlada sam još, ima dosta do mojih 100 godina života, jel tak....je .
I ja se nadam, vjerujem i sve ćemo mi ekipa učiniti da se i ovdje to ne desi, slažete se valjda. Malobrojni ali dosljedni, ustrajni, korektni, tolerantni, kulturni i civilizirani - to je naša snaga. Ponosna sam i sretna što sam dio takve ekipe . - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa vidi me.
Jel to boss isto kao i šerif? Nije bez brige, šerif nemože biti bos, on mora imati čizme, ono kao faca u čizmama, kužite Slažem se, nije isto boss kao i šerif.....mmmrrrljmmmm..... . Mada i mi imamo ovdje jednog koji je okićen sa puno zvjezdica i obuven u čizmice (baš su slatke, čak slađe i od njegovog bombončeka) i ima moć , samo je razlika veeeeeeelika - on ne zlorabi svoju moć i oznake koje mu to omogućuju. Zato našem zvjezdonoši u čizmicama šaljem i . | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 10.02.11 2:27 | |
| Imao bih i ja boss da nisam admin, heheheheheh | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 10.02.11 2:34 | |
- mariofil68 je napisao/la:
... možda i nije ova kučica jedne političke opcije tema za diskusiju o programima ali nema veze. Molim lijepo mariofil68, budite ljubazni i objasnite onako zdravoseljački jasno, bez dvojbi i zagonetki ovu Vašu gornju rečenicu i posebno ovaj poboldani dio. . Rozzžica ne dižite se na zadnje noge sa šakama naprijed, nije mislio da je forum neadekvatno mjesto za izražaj, nego kućica sa oznakom DC. Skužajte na grubim riječima, ali učinilo mi se da ste narisali ratničke boje. Poštovana, kak vidite po avataru još mi jedino ostalo koturanje...a kakve su to ratničke boje...ja Vam to ne znam više ako sam i znala...sada jedino znam za maglu-sivo i črno kao mrak/kmica, pa ak to jesu "ratničke boje" onda Vam se dobro učinilo. - mariofil68 je napisao/la:
- mariofil68 je napisao/la:
... možda i nije ova kučica jedne političke opcije tema za diskusiju o programima ali nema veze. Molim lijepo mariofil68, budite ljubazni i objasnite onako zdravoseljački jasno, bez dvojbi i zagonetki ovu Vašu gornju rečenicu i posebno ovaj poboldani dio. Želim čuti i znati Pa, zdravoseljački, ovaj Forum je ozbiljnija i kvalitetnija udruga građana koja konkretizira svoje priojedloge i ima više članova od "kučice"!!! Dok se u Rvatskoj bude moglo osnivati stranka sa 5, 10 ili 200 članova razbacanih na sve strane, dok u Rvatskoj budu mogle funkcionirati takve "političke opcije" dotle mislim da ovaj forum ne bi trebao raspravljati o marginalnim pojavama na političkoj sceni jer danas u Rvatskoj ima više od 100 "političkih stranaka ili udruženja" što je klasični primjer prčije kao takve. U tom smjeru sam pisao dok sam stavljao svoju misao kad sam se Dnevnika nasisao i na toaletu zbrisao. Ispričavam se na umjetničkoj slobodi u haiku poeziji radnog naslova Duvno Commerce versus Livno Lithenštajn Ltd. Hvala lijepa na "zdravoseljačkom" objašnjenju, nejasno pojašnjeno . Inače Vama za informaciju volim poeziju pa i haiku . | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 10.02.11 8:56 | |
| Hvala, hvala | |
|
| |