| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 0:10 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Ne znam jeste li vi forumaši nekada u toku noći kasnije na ovom forumu, ali znalo se desiti da kasno-kasno u poponoćnim i ranojutarnjim satima dođem na forum i skoro uvijek vidim da na forumu imamo 1 gosta koji nas gotovo cijelo vrijeme prati i čita.
Da to možda ipak glasnogovornica ne radi posao za koji je "postavljena" ha? Šta mislite? Nema šanse. Pa ta ne radi u radno vrijeme (iako ne znam koje je to), a ne da bi usred noći buljila u komentare koji su kritika njoj i njenim glistama. Ne bi čitala usred noći ni da su hvalospjevi, a kam tek ovo kaj mi pišemo. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 0:14 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Ne znam jeste li vi forumaši nekada u toku noći kasnije na ovom forumu, ali znalo se desiti da kasno-kasno u poponoćnim i ranojutarnjim satima dođem na forum i skoro uvijek vidim da na forumu imamo 1 gosta koji nas gotovo cijelo vrijeme prati i čita.
Da to možda ipak glasnogovornica ne radi posao za koji je "postavljena" ha? Šta mislite? Nema šanse. Pa ta ne radi u radno vrijeme (iako ne znam koje je to), a ne da bi usred noći buljila u komentare koji su kritika njoj i njenim glistama. Ne bi čitala usred noći ni da su hvalospjevi, a kam tek ovo kaj mi pišemo. Ah, ali netko nam jeste "u gostima". Možete li pretpostaviti? A možda ima i onih koji rade noćne smjene pa ubijaju vrijeme na forumima ili Fejsu . | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 1:07 | |
| Ja ostanem često logiran, iako nisam online.... i čestitam si 500 post | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 1:13 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ja ostanem često logiran, iako nisam online....
Ali ako ste logirani onda piše Vaš nick ili....aaaaa, znači moguće da ste Vi taj "gost" ha...!? Ma ne razumijem se u taj dio, ali ako jeste, bogme ste "pravi anđeo čuvar" foruma. Tnx da i ovo znamo. Dakle ipak to nije "ideš Đurđa" hihihihihihiiiiii | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 1:17 | |
| Ne znam...znam da ja ostanem i piše moj nick.... | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 1:21 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ne znam...znam da ja ostanem i piše moj nick....
Ovo što sam ja u nekoliko navrata vidjela ne piše nikakav nick, nego piše baš "1 gost". Ali dobro, nema veze, možda ipak netko dežuran po noćni u smjeni "ubija" vrijeme. Hihihihiiii | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 1:32 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 20:07 | |
- Aha, meni piše forumaš (kao i JOSIPUJOŽI)
Meni i maniju piše Po-četnik i mislim da to nije u redu, pogotovo što se mene tiče. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.11.10 21:13 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 2:39 | |
| Registriranih korisnika/ca: Ante, plemenitašica, Saša Jesmo li zaspali na tastaturi ili kaj? Pak bu Rožica rekla da nas ima, a u biti nema. Ona je starija gospođa, nemre spati pa po noći mesečari i nalukava se gdje je tko. | |
|
| |
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 10:29 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 10:35 | |
| Aha broj postova definira taj status, manimal 55 pa učenik. Ah sada ja vidim zašto se Ante šepuri sa svojih preko 500 postova. manimal navalite. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 15:34 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 15:39 | |
- Registriranih korisnika/ca: Ante, plemenitašica, Saša
Jesmo li zaspali na tastaturi ili kaj? Pak bu Rožica rekla da nas ima, a u biti nema. Ona je starija gospođa, nemre spati pa po noći mesečari i nalukava se gdje je tko. Hoće Rožica, hoće...hihihihiiiiii...naluknuti se negda u neka nedoba,negdje, hihihihiiiii. Dobro mi i prolazite da nisam vampirica (kak "bombonček), kaj mislite, kaj bi bilo onda, ha? Ma imamo mi fest vampira, jel da? Piju nam i meni i vama krvcu, piju. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 16:05 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 16:22 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 17:05 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 18:13 | |
| Djevojke hvala vam. Ali napisao gore u temi foruma ;-) Admin i ja isporbavamo neke stavri, pa će biti petljanja. Hoću ja svoj Moderator naziv, ovaj opterećuje | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 19:27 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.11.10 21:29 | |
| Hej, dragi moji, kaj gledate, kaj se čudite?
Pa kak vidite puna sam optimizma kad sve tak fino pročitam.
Kaj vi niste?
A tak mi vas svih lijepo vidjeti tu na ovom našem malom "izvanzemaljskom" forumu Ukupno je: 9 korisnika/ca online; 4 registriranih, 1 skriven/a i 4 gostiju. Registriranih korisnika/ca: Ante, mali_od_palube, Mišel, plemenitašica, Rožica-ljutibijesmah, mah svima dragima poštovanima | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 22.11.10 2:10 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: OFFFFFF 22.11.10 2:29 | |
| pardoniram... nije ispalo sve kako sam zamislio ovdje na ovom desnom dijelu stranice... vraćeno je dolje ono sve sa statistikama | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OFFFFFF | |
| |
|
| |
| OFFFFFF | |
|