| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 1:52 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 15:51 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Sinoć nisam bio ovdje, išao tražiti gdje Admin radi ....
Nadam se da nije u klubu sa cajkama. Pa zar Vam ja tako djelujem???? | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 17:10 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 22:19 | |
| Joj Rožice, tvoji postovi sve više liče na rebuse. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 22:32 | |
| - Neo je napisao/la:
- Joj Rožice, tvoji postovi sve više liče na rebuse.
Auć, ja se malo zaigrala, sorry Neo. Budem pazila. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 23:25 | |
| Baš su mi zgodni ovi kunići, kada padaju, poput pahulja snijega. Hvala Gorane, žuto lišće ili kunići?. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.11.10 23:30 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 17.11.10 0:35 | |
| Halooooooooooo? Gdje ste cijli dan? Sad kad pada kiša onda ste posjeli ispred računala? Ste pratili sjednicu, ako jeste, onda je moguće da vam je slabo pa povraćate. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 17.11.10 0:41 | |
- Halooooooooooo? Gdje ste cijli dan? Sad kad pada kiša onda ste posjeli ispred računala?
Ste pratili sjednicu, ako jeste, onda je moguće da vam je slabo pa povraćate. Baš tako nekako...i baš se jadno osjećam...fuuuuujjjjjj JA A vidim niti drugi nisu baš "cool"
| |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 17.11.10 15:08 | |
| - Neo je napisao/la:
- ....samo me zanima da li ga je Sleđ odobrio?
P.S. nisam mogao izdržati da ne pitam Čujte, nije problem kaj niste mogli izdržati. I meni je smiješno. Nego, sad ozbiljno - nemam baš nikakve veze sa Udrugom S4Y (solution for you), niti sam u odboru za organizaciju, niti sam bilo kaj dogovarala, osim kaj sam nešto malo (zanemarivo) posredovala prema VIS Peri deri. No, znam neke ljude koji su članovi Udruge, pa sam eto dobila na mail da proslijedim, što sam i učinila.Kupit ću ulaznicu za koncert i biti na tribini kao i svi ostali koji dođu. Što se onog spomenutog tiče - taj je nanio dosta ljage na koncert koji je organizirala Udruga Duge pruge, zabrinuo je djecu, omalovažio sve nas koji smo bili dio koncerta. No, pokazao je tko je i kaj je, sirovina. Bolje bi mu bilo da nestane i ušuti jer mnogi su čuli kaj je drobio kontra koncerta, Udruge i bikersa.Začudila sam se koliko puno ljudi čita kaj pišemo. Ali sada nema šanse, zato jer je ova Udruga S4Y vrlo jako potkovana, ima ljude koji se razumiju u takvu organizaciju, (a ne mi prošli put, nama je bio prvi koncert i išli smo srcem), a ima i ljude koji se ne žele exponirati u javnost niti im je to potreba. No, imate praf, poslat ću ja njima mail nek pribave dozvolu i od nejga, jer kaj je sigurno je sigurno. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.11.10 1:07 | |
| Kako "trpite" nemogućnost telefoniranja na mobitel? Jeste li uopće primijetili da vam mob ne zvoni? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.11.10 10:08 | |
- Kako "trpite" nemogućnost telefoniranja na mobitel?
Jeste li uopće primijetili da vam mob ne zvoni? Da, jučer su izjavili kako će nam nadoknaditi štetu. Baš me zanima kako će nam nadoknaditi? Uz to mislim da lažu, jer im je mreža preopterećena iz razloga jer iznajmljuju svoju mrežu drugim operaterima, onda ponekad dođu u kuršlus sa svojim korisnicima zbog toga i nije ovo prvi put da se događa, samo je sada otišlo malo i u medije više pa je javnost upoznata s tim. Već dugo razmišljam da napustim HT i T-com posebno, HT-a sam se riješio( na žalost moram njima još pretplatu plaćati, što mi uzimaju protivustavno i protivzakonito) a T-com ću konačno nakon 15 godina korištenja i ovog zadnjeg ugovora koji imam s njima odbaciti kao staru krpu, jer ništa drugo ni ne zaslužuju, što se mene tiče osobno. | |
|
| |
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.11.10 12:32 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
Jeste li uopće primijetili da vam mob ne zvoni? Da, jučer su izjavili kako će nam nadoknaditi štetu. Baš me zanima kako će nam nadoknaditi? Uz to mislim da lažu, jer im je mreža preopterećena iz razloga jer iznajmljuju svoju mrežu drugim operaterima, onda ponekad dođu u kuršlus sa svojim korisnicima zbog toga i nije ovo prvi put da se događa, samo je sada otišlo malo i u medije više pa je javnost upoznata s tim. Već dugo razmišljam da napustim HT i T-com posebno, HT-a sam se riješio( na žalost moram njima još pretplatu plaćati, što mi uzimaju protivustavno i protivzakonito) a T-com ću konačno nakon 15 godina korištenja i ovog zadnjeg ugovora koji imam s njima odbaciti kao staru krpu, jer ništa drugo ni ne zaslužuju, što se mene tiče osobno. ...t-com i ht odavno odyebani...i nimalo ne žalim za njima...zel sam si tele2 i prek metroneta fixni tel i internet (flat oboje) i bog te veseli... | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.11.10 20:58 | |
Jeste li uopće primijetili da vam mob ne zvoni? Nakon 24 sata mi je proradio mob tj pojavio se signal tako da vas mogu pratiti a ne da plaćam skupe internetske minute u hotelu. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.11.10 21:17 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.11.10 23:18 | |
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- sada će nacionalni simbol - tamo preko......
Mrak jel da? Super se netko sjetio. Ma više nego SUPER. I što je najzanimljivije - istinit prikaz stanja, nažalost. Ali me nasmijalo, a ja nagradila kak sam mogla - znate već. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.11.10 23:50 | |
| Ne znam jeste li vi forumaši nekada u toku noći kasnije na ovom forumu, ali znalo se desiti da kasno-kasno u poponoćnim i ranojutarnjim satima dođem na forum i skoro uvijek vidim da na forumu imamo 1 gosta koji nas gotovo cijelo vrijeme prati i čita. Da to možda ipak glasnogovornica ne radi posao za koji je "postavljena" ha? Šta mislite? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OFFFFFF | |
| |
|
| |
| OFFFFFF | |
|