| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.12.10 18:52 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 28.12.10 15:33 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Molim, zna li netko što se to danas u gradu Velika Gorica slavi? ........
I ja sam primjetila vatromet. Meni se čini da se slavila smjena, velikogoričani su si dali oduška. sv. Ivo je donio smjenu Ivana Šukera, simptomatično na sv.Ivu, je li Jaca to baš tako i planirala, imendanski dar? | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.01.11 3:16 | |
| Neo - a di ste još moderator? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.01.11 16:05 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- ............. "urolam" u teme.
Avatar vam je mrak. I ja ću svoj vratiti čim se vrnem. Dosta je ovog fonda koji je ionako skoro pa ne postojeći, ništa se o njemu ne zna, niti se zna je li kome pomogao. Više sam valjda, sama prikupila i odnijela, nego li je fond prikupio. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.01.11 20:43 | |
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- ............. "urolam" u teme.
Avatar vam je mrak. Je stvarno je mrak, Rožica nam ulazi simbolično u 2011. godinu lepršavo, bravo za Avatar. P.S. danas ste mi se svi vratili živi i dobro naspavani, lijepo vidjeti da ste se danas družili na forumu, pih šta sam propustio. | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.01.11 22:03 | |
| Gotovi praznici, svi ponovo tu | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 03.01.11 0:04 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 03.01.11 2:29 | |
| Ovo je bilo općenito. Ne znam ni ja na kojem forumu. Ovdje je bilo mirno. A nije ni red svađati se preko blagdana. Općeniti komentari. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 04.01.11 13:47 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 04.01.11 14:04 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 06.01.11 22:06 | |
| - Ante je napisao/la:
- ...............
Uhuhuhu ali ove zvjezdice svijetle, nakitio se kolega, pa čestitam. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.01.11 21:11 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 15.01.11 21:19 | |
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
- .........Među gostima je bio jedan gospodin HDZ-ovac, ne poznam ga po imenu, koji je pokušao isprovocirati GBR koji mu je žestoko uzvratio.
Mislim da taj nije iz HDZ, nego iz HSP ali isti k.... znate već koalicija. A onaj drugi je iz HSD (jel se tak zove ta strankica?). U svakom slučaju poznata forumska dvojka (još ima fali onaj novopečeni DC-ovac ali taj nema veze s plemenitašima pak ga ni niti bilo, ajde bar ima malo srama). Sve divni ljudi. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.01.11 19:26 | |
| A molim, recite, dragi forumaši, da li je to i po vama "udarila" gripa? Jeste mi možda umorni od svih ovih "s*anja" što svakodnevno čujemo i živimo, ha? Ma, mene malo "izbacio" onaj jedan grozomorni članak, a onda proradio "čir", pa malo neke obaveze, a vi....što se dešava....je li vas zahvatila apatija, depresija ili što već...ma, napišite da znamo . | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.01.11 19:54 | |
| Kruha bez motike-tak bi se ovo moglo nazvati, nekoliko puta sam dobio na meil ovu poruku, samo bi Vas upozorio da ova priča služi samo tome da otkrije je li Vam Operatvni sustav na kompu ilegalan ili licenciran, te ukoliko je ilegalan, ubrzo će Vas početi zezati i blokirati računalo, koliko sam dobio info od jednog prijatelja kada je to proslijedio a nije imao instaliran licencirani OS, odnosno na jednom računalu je imao licenciran a na drugom ilegalan, koja su bila spojena na jednu mrežu pa su mu se nakon toga "zdrmala" oba računala. Nema para bez motike, osim ak niste slučajno u HDZ-u. "Normalno ne šaljem obavijesti ove vrste, ali ova vijest dolazi od jedne jako dobre prijateljice moje prijateljice, koja je pravnica i čini se kao interesantna mogućnost. Ako ona tvrdi da funkcionira, onda i funkcionira. U svakom slučaju, ne može se ništa izgubiti.
Ispričala mi je slijedeće:Ja sam pravnica i poznajem zakon. To je činjenica. Nemojte se zavaravati, AOL i Intel drže svoja obećanja iz straha da budu dovedeni pred sud i konfrontirani s milionima, kako je Pepsi Cola nedavno učinila sa General Electric-om.
Dragi prijatelji, ne smatrajte ovo za neku glupu šalu. Bill Gates upravo brani svoje bogatstvo. Ako na to ne reagirate, može vam kasnije biti žao. Windows je još uvijek najčešće korišten program. Microsoft i AOL upravo eksperimentiraju njime pomoću e-mailom poslanog teksta (e-mail beta test).
Ako ovu poštu pošaljete prijateljima, Microsoft ce moći slijediti njezin trag dva tjedna. Svakoj osobi koja ovu obavijest pošalje, Microsoft plaća 245 eura. Za svaku osobu kojoj ste ovo poslali ali i koja to dalje proslijedi, plaća Vam 243 eura.
Za treću osobu u nizu, Microsoft Vam plaća 241 euro. Nakon dva tjedna će Vam se Microsoft obratiti s molbom o potvrdi poštanske adrese da bi Vam poslao ček.
Ja sam ovo smatrala prevarom, ali dva tjedna nakon što sam ovu poruku primila i poslala je dalje, zamolio me Microsoft za moju poštansku adresu i dobila sam ček na 24 800.- eura. Vi morate odgovoriti prije nego što se ovaj test zavrsi. Ako netko od vas ima tu mogućnost, treba je iskoristiti.
Za Billa Gatesa su ovi troškovi za jednu natjecateljsku kampanju. Molim, pošaljite ovu poruku na onoliko ljudi koliko je to moguće. Trebalo bi da dobijete najmanje 10 000 eura. Ja ne bih prosljeđivala ovu poruku dalje, ako od toga ne bih imala korist.Jedna poznanica moga oca koja se prije nekoliko mjeseci ovdje doselila, pokazala mi je, kad sam je posljednji put posjetila, njezin ček. Suma je iznosila 4 324,44 eura. Tetka jednog dobrog prijatelja, teta-Patricija koja radi za Intel, je upravo za dalje slanjeove poruke dobila ček u iznosu od 4.543,23 eura.Kao što sam kazala, ja poznajem zakon i točno je da Intel i AOL upravo pregovaraju o jednoj fuziji koja bi ih učinila najvećim ponuđivačem usluga na svijetu. Da bi potvrdili da je njihov program od svih najkorišteniji, provode ovaj test.Posto sam ovim završila njemački prijevod i poslala Vam ovu poruku, ostaje mi davjerujem da ćete je i Vi dalje proslijediti i da nije neslana šala. Ja sam probala, probajte i Vi! Sa Vaše strane nije potrebno na tekstu nista mijenjati niti dodavati. Jednostavno pritisnuti "Forward" i poslati što većem broju primaoca. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.01.11 23:20 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.01.11 23:35 | |
| Danas u busu iz Zagreba u Veliku Goricu pričaju neki gospodin i gospođa.Pita gospodin gospođu kako joj je kčer,dali se zaposlila,a kaže dotična gospođa bez ustezanja,da još nije,nemože naći nikako posao,ali se uključila u mladež hadezea i jako je aktivna nebili dobila posao.No veli sad je problem zaposliti aktiviste,ali nema veze jer će joj dati stan u Sesvetama.Kaže da im trenutno onima koji su nezaposleni nemogu srediti posao zbog situacije,ali im se revanširaju tako da dobe stan.Veli ta gospođa da je zadovoljna jer i to je nešto dok ne dođe posao.Veli da su drugi već dobili stanove,a sad će još njih par šta je ostalo.Šta reći,a kažu da su čistih ruku. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.01.11 0:01 | |
| - Mišel je napisao/la:
- Danas u busu iz Zagreba u Veliku Goricu pričaju neki gospodin i gospođa.Pita gospodin gospođu kako joj je kčer,dali se zaposlila,a kaže dotična gospođa bez ustezanja,da još nije,nemože naći nikako posao,ali se uključila u mladež hadezea i jako je aktivna nebili dobila posao.No veli sad je problem zaposliti aktiviste,ali nema veze jer će joj dati stan u Sesvetama.Kaže da im trenutno onima koji su nezaposleni nemogu srediti posao zbog situacije,ali im se revanširaju tako da dobe stan.Veli ta gospođa da je zadovoljna jer i to je nešto dok ne dođe posao.Veli da su drugi već dobili stanove,a sad će još njih par šta je ostalo.Šta reći,a kažu da su čistih ruku.
Ah, a šta reći? HDZ (hrvatska družba zločinačka) uvijek bio pa i ostao Kra-De-Ze - banda lopovska. Znači tako se to radi u KDZ-kriminalnoj, tako to ide "zbrinjavanje" vojnika. Pa kako čovjeku da ne proradi ulkus . | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OFFFFFF | |
| |
|
| |
| OFFFFFF | |