| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: OFFFFFF 10.12.10 3:23 | |
| - Ante je napisao/la:
- Nadam se da se neće predugo zadržati.
Nisam sigurna, Sava je van korita, a u Sopi metar od nasipa. Od jučer je porasla 1,70 m. Zmije caruju. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 11.12.10 1:04 | |
| Hihihihihiiiiii, evo mene malo malo iz daljega od našeg Turopolja, ipak se iz usluge domogla jednog laptopa da vas sve obiđem i pozdravim, a ono nađem i poruke, pozive, ma svakakvih vijesti, e-mailova, sms-ova, "puno lijepih stvari" - ma nebitno. Mili moji dragi ukućani, moja obitelji, evo javljam da znate - dobro sam do sada a vidim i vi mi se držite, ma koliko potresno/trusno bilo. Samo naprej, samo dajte, Nek mi vas svih Bogek dragi u zdravlju sačuva - plemenitašica je napisao/la:
- Rožica - ne vraćajte se jer vam bu pozlilo.
Ovdje su zmije i štakori izmigoljili više i jače nego u Metkoviću gdje je navodno smrad neizdrživ. Samo kaj ovi ovdje ostaju, dok se u Metkoviću voda povukla, pa budu i zmije. Poštovana plemenitašica, budem, budem se svakako vrnula i ne budu me stirali a bogme ne pada mi na pamet niti da bježim, aaaa jok, pa nisam ja zabadaf prozvana "rožica ljuta babetina" . Kak sam bila vesela kad sam dobila sms s tom informacijom i da znate tak ponosna na sebe takvu kojoj "ne mogu niti ikada budu" mozga mogli isprati, to mi samo kaže da "mislim, pišem i djelujem - pravo u sridu (alkarski rečeno)" , hahahahahaaaaa.Kaj se smrada dotikavle iz naše Gorice i Turopolja, evo da javim, osjeća se, smrdi, smrdi i guši i do tu gdje ja jesam. Čak i dalje i šire diljem "lijepe naše poplačkane", a kak znate i šire i daljše - prek meja.
Pih, a kaj se tiče štakora, zmija, krokodila i ostalih ljigavih smrdljivih gmazova kaj su se raspuzali - se vidi, razme, polako ali sigurno budu i oni po malo otišli, nestali, zbrisani ....a kaj više VAM reći, em sve čujete i čitate. Samo molim svih za malo strplenja kuliko god smrde, gaze, moramo biti jaki i strpljivi, zar ne....pometanje je počelo i mislim da se neće zaistaviti. Tnx . - Ante je napisao/la:
Ante, , ste mislili da se neću ja predugo zadržati ili ovi štakori, zmije, krokodili i ini puzajući smrdljivi gmazovi? - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
Nisam sigurna, Sava je van korita, a u Sopi metar od nasipa. Od jučer je porasla 1,70 m. Zmije caruju. Žao mi zbog straha tih naših dragih stradalnika, strahujem kak i oni i vi svi a strahujemo baš i jedino zato jer nažalost još uvijek "zmije i ine vrste caruju". Zato nam svima stradanje i jeste takvo kakvo jeste, zbog njih gmazova/gmizavaca smrdljivih.Ah, budem još malo prošetala po kući da vidim što ima novog a odavde . | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 17.12.10 23:49 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 2:53 | |
| - Neo je napisao/la:
- Pa na goričkim forumima nema modova, samo dva admina. Molim te da obratiš pažnju na nove trendove.
ADMINI nemaju vremena
Očito se Neo nudi i podupirem njegovu želju da bude Moderator. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 3:05 | |
| - Ante je napisao/la:
Očito se Neo nudi i podupirem njegovu želju da bude Moderator. Ne bih rekla da se nudi, ali da bi se trebao prihvatiti tog posla - bi. Neo, imate već 2 glasa. Ajde budite moderator. Svi znamo da ste izvrsni. Moja kćer bi rekla: daj helpaj. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 11:55 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
Očito se Neo nudi i podupirem njegovu želju da bude Moderator. Ne bih rekla da se nudi, ali da bi se trebao prihvatiti tog posla - bi. Neo, imate već 2 glasa. Ajde budite moderator. Svi znamo da ste izvrsni. Moja kćer bi rekla: daj helpaj. Uz ta dva glasa ima i moj treći, ajde Neo, podrška je tu, nema smisla je sada odbiti. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 14:22 | |
| Dragi moji, kak stojimo sa snijegom, jel pada još, kod mene sada malo sitnije pada, već drugi put završio čišćenje snijega, snježne radosti dolaze, jeli se čiste ulice kod Vas? Kako zimska služba radi/neradi? | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 20:05 | |
| - Goran je napisao/la:
- evo admini nešto i rade...
Da, polovično. Trebali ste pobrisati i Antin "vic" jer takav tekst već postoji na stranicama ispred, i zbog toga je i počeo off. - Goran je napisao/la:
Neo ako si zainteresiran i želiš bit Moderator javi se na PM... Neo, plizzzzzzzzzzz - Goran je napisao/la:
i dosta spamanja ovdje, tema je za viceve, pa pišite samo viceve... hvala! Ufffff kak smo oštri. | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 21:35 | |
| Sve ste krivo shvatili, nisam se ja nigdje gurao nego sam samo malo bockal i usporedio dva foruma Kao što sam i Goranu napisao ovaj forum je kulturan i ne treba mu moderator. Malo smo zaspamali jednu temu ali to je bilo iz zeke da vidimo | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 18.12.10 23:05 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 2:52 | |
Da, polovično. Trebali ste pobrisati i Antin "vic" jer takav tekst već postoji na stranicama ispred, i zbog toga je i počeo off.
mea culpa... nisam obratio pozornost na to, evo sad je i to riješeno... - plemenitašica je napisao/la:
Ufffff kak smo oštri. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 10:41 | |
| A gdje ste bili do 3 ujutro ;-))) | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 10:47 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 13:35 | |
| Novac i ekonomija čine svoje. Ništa novo, zato treba paziti što se i kako izjavljuje, nikad ne reci nikad. To je stvar i karaktera svake osobe. Očito ona spada u onu grupu ljudi koji su u stanju govoriti u dnevne potrebe, te vrlo brzo mijenjati svoje stajalište prema osobnim potrebama, nije ona jedina, gledamo to svaki dan. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 16:05 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Novac i ekonomija čine svoje. ............. te vrlo brzo mijenjati svoje stajalište prema osobnim potrebama, ...
Razočarala me Tereza. Ali Joža, nije baš vrlo brzo promijenila mišljenje, pak je to skoro 20 godina.
I ja sam svojevremeno rekla da moja noga više ne bu nikada kročila na to tle, no ako može Tereza, mogu i ja promijeniti mišljenje, tko sam ja u odnosu na Terezu. No, za sad još uvijek mislim kaj i prije.
| |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 19:09 | |
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Novac i ekonomija čine svoje. ............. te vrlo brzo mijenjati svoje stajalište prema osobnim potrebama, ...
Razočarala me Tereza. Ali Joža, nije baš vrlo brzo promijenila mišljenje, pak je to skoro 20 godina.
Jasno Plemenitašice, htio sam reći da je novac i ekonomija u biti razbio i razbija sve barijere. Znam mjesta gdje su se ljudi jučer gledali preko nišana, danas je nastupilo primirje, isti tren, taj dan su počeli surađivati i trgovati, eto to je apsurd cijelog rata i žrtava koje su pale u njemu. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 19.12.10 19:40 | |
| Skinuh ovaj citat sa jednog foruma, ajmo nagradno pitanje što ovdje nije u redu i ne štima?Nagrada je razglednica Velike Gorice, kad je konačno naprave. "Još nisam imala prilike ući unutra no gledajući izvana super je uređena. No, s obzirom da su stalno govorili da će ovo biti modernija i funkcionalnija pošta očekivala sam da više neće biti redova na šalterima (a to je bilo prvo što sam zamjetila u novoj pošti). " | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
plemenitašica Expert