Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
... vidim da ste se Vipotrudili za kavu s hladnim mlijekom, ma može i toplo mlijeko obziromda ste si zaista dali truda, da bi riječi rekao, ako ste za dogovorimopreko pp.
Pa cijelo popodne sjedim za računalom. Već bi mi i masaža vrata dobro došla. Kavu ne pijem, a ne volim niti mlijeko. Niste ponudili ništa drugo, stoga ništa od PP. (ima li smajlić friška figa?)
Poziv na kavu nekako podrazumijeva sam po sebi i bilo koje drugo piće, ako ne pijete kavu. A vi bi sada još i masažu. Pa postali ste mi zahtjevni, kao ovi iz HEP-a.
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:03
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Pa postali ste mi zahtjevni, kao ovi iz HEP-a.
Koji sad iz HEP-a? Kakve veze ima masaža vrata sa HEP-om?
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:09
plemenitašica je napisao/la:
Nemrem baš svugdje ići u off pa donosim ovdje:
JOSIPJOŽA je napisao/la:
......
... vidim da ste se Vipotrudili za kavu s hladnim mlijekom, ma može i toplo mlijeko obziromda ste si zaista dali truda, da bi riječi rekao, ako ste za dogovorimopreko pp.
Pa cijelo popodne sjedim za računalom. Već bi mi i masaža vrata dobro došla. Kavu ne pijem, a ne volim niti mlijeko. Niste ponudili ništa drugo, stoga ništa od PP. ()
, baš ste me danas/večeras nasmijali i raspoložili, a za JOSIPJOŽU preporučam a propo ponude. Najmanje što ste zaslužili da Vam ponudi jeste neka fina po guštu papica a poslije toga i . Masažu ipak ostavljam da ponudi dragi muzić . Pa kavu s hladnim mlijekom jos uvijek i neprijatelji bi si ponudili. CcccccccJOSIPJOŽA,
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:11
JOSIPJOŽA je napisao/la:
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:13
Papica - super je ovaj smajlić. Rekli smo da ne budemo bili prezahtjevni, ali Gorane - u pomoć. Ima još krasnih smajlića za dodati u zbirku, a mogu vam reći i da su potrebiti. ____________________________________________
Ste vi vidjeli Rožica - on bi meni kavu. Pih... Čak bi i Ante Jadranki ponudio nekaj drugo, a ne kavu. Kaj nije ponudio bar salatu od muzgavaca u Mon amiju, ili zelene rezance sa plodovima mora.
Zadnja promjena: plemenitašica; 07.11.10 0:15; ukupno mijenjano 1 put.
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:15
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ima, ima veze, jer su i manageri HEP-a išli na masaže i plaćali enormne cifre za masažu, ups jeli to bilo u HEP-u, ma da mislim u HEP-u, a i Vi bi masažu vrata, pa i oni su između ostalog masirali i vrat. Samo u Vašem slučaju ne bi nas ništa koštalo, a ni Šuki ne bi dobio ništa u proračun. Ja bi Vas izmasirao ali nemogu ići u sivu zonu.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:18
Rožica-ljutibijes je napisao/la:
.........baš ste me danas/večeras nasmijali i raspoložili,
I meni je zabavno cijeli dan.
No, mislim di nekaj, da mi ne bu zabavno kad muž dođe s puta, a ja sanjam večeru umjesto da sam nekaj priredila. Ali, baš mi se ne da.
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:20
Slažem se plemenitašica, pa zato sam i poslala smjernice JOSIPJOŽI, možda se malo "pogubio" i dezorjentiran (mene ne bi čudilo, jer mi je i samoj tako kak nam je turbulentno)
Za smajliće Vam u PP posaljem link, pa birajte, a Admin je rekao da više ne može stati pa držim da je to tako. Ne razumijem se puno, ali vjerujem da je ucinio najvise sto je mogao. Bravo za Admina i za ove
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:27
........Za smajliće Vam u PP posaljem link, pa birajte, .....
Čekam, a aonda bolje da mi se svi maknete s puta. Gotovi ste, neću vam dati mira.
Zadnja promjena: plemenitašica; 07.11.10 0:31; ukupno mijenjano 1 put.
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:29
Ma dajte, pa nije Vam muž u Kradezeju pa da je zao, a osim toga kaj Vam bude jelo kad on dolazi s puta , time i masaža riješena, a Vi JOSIP JOŽA ne bojte se "sive zone" .
No da ne bi mogli prijateljski i kolegijalno moj dobronamjeran smjerokaz prihvatiti - bogme bi trebali
JOSIPJOŽA Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 0:40
Rožice, primio na znanje.
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 1:00
........Za smajliće Vam u PP posaljem link, pa birajte, .....
Čekam, a aonda bolje da mi se svi maknete s puta. Gotovi ste, neću vam dati mira.
Fala Rožica.
Baš sam .
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 1:09
Joj, joj, gdje smo došli ....sjetim se one pjesme "samo kap veselja tražim, samo malo, malo smijeha..." , a nas tako uveseljavaju "samo smajlići". Ej, živote, na što li si nam spao
Goran Admin
Broj postova : 130
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 3:37
Rekli smo da ne budemo bili prezahtjevni, ali Gorane - u pomoć. Ima još krasnih smajlića za dodati u zbirku, a mogu vam reći i da su potrebiti.
popunenja kvota za stavljanje smajlića u galeriju... treba brisati neke koje već imamo u tom slučaju...
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 22:58
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Rožice, primio na znanje.
Baš mi drago da ste shvatili . Lijepo, ležerno druženje smo imali, kaj ne? Dobro veče JOSIPJOŽA, ovaj lijepi weekend je za nama, a žao mi? Kaj nije i Vama?
Najavljuju opet kišu, a ne volim ju
JOSIPJOŽA Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 07.11.10 23:07
Bili najavili i za danas pa nigdje kiše, nisu više ni prognostičari što su nekada bili. Sve ide naopčake, pa i vrijeme.
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 0:18
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Sve ide naopčake, pa i vrijeme.
Ma evo nešto lijepo i za kišovite dane: nećemo baš sve pesimistično, sumorno i tmurno
pa još malo lijepog
ima i neke ljepote, čari i romantike
JOSIPJOŽA Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 0:24
Bravo Rožice, zaista lijepo.
Ante Admin
Broj postova : 2140
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 2:20
Ne mogu vas sve pohvatati što ste sve napisali. Izgubljen sam
Goran Admin
Broj postova : 130
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 3:48
Slažem se sa Antom
plemenitašica Expert
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 10:40
Ante je napisao/la:
Ne mogu vas sve pohvatati što ste sve napisali. Izgubljen sam
Da, najlakše reći ne razumijem, i nestati. Koji vam dio nije jasan? A samo nas je troje sudjelovalo.
Ante Admin
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 21:06
Pa da. To je najlaške. Valjda se i ja jednom mogu tako provući
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 21:17
Ante je napisao/la:
Pa da. To je najlaške. Valjda se i ja jednom mogu tako provući
Obzirom na Vaš "bombonček" - dopuštamo . Još da ste se snašli pa znali i "kupili diplomu" a ne toliko štrebanje sada, bilo bi za +5 .
Ante Admin
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 21:27
Ne bojim se ja učenja
Rožica-ljutibijes Boss
Naslov: Re: OFFFFFF 08.11.10 21:56
Ante je napisao/la:
Ne bojim se ja učenja
Znam, znam, jedino Vam je "mala zapreka" bombonček Jaca