| Šuker | |
|
+9Goran mariovg Neo koko-vg Mišel JOSIPJOŽA plemenitašica Rožica-ljutibijes Ante 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
marac Novi član
Broj postova : 15
| Naslov: Re: Šuker 07.06.11 0:27 | |
| - Ante je napisao/la:
- Čujem da je Barišić prijavio Šukera policiji zbog prijetnji.
Zna li netko ima li istine u tome? Čuo sam to prije tri mjeseca i vjerujem da je istina. Ne znam da li sad ima neki novi slučaj. Kao što sam čuo i da su neki ljudi dobili naređenje da prate Barišića i da mu nađu bilo što preko čega će ga Šuker rušiti. Među članovima HDZ-a pustili su priču da Barišić ima ljubavnicu i izvanbračno dijete. Ne biraju se sredstva. Ide se i na Barišićevu obitelj. To je HDZ. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| |
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: Šuker 07.06.11 7:29 | |
| Kolko vidim Ervin je siguran Šukerov igrač,može ih se vidjeti kako piju dopodne ,za vrijeme radnog vremena dogradonačelnika ,kavu u kafiću pokraj zlatarne Prahir.Vjerovatno Ervin i Šuker tamo imaju ured gdje ERvin dobiva instruktaže šta raditi. | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Šuker 07.06.11 8:05 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Šuker 07.06.11 19:58 | |
| - marac je napisao/la:
- ..........Među članovima HDZ-a pustili su priču da Barišić ima ljubavnicu i izvanbračno dijete. Ne biraju se sredstva. Ide se i na Barišićevu obitelj. To je HDZ.
Pa takvu glupost mogu izmisliti samo kreteni, a idioti vjerovati.Kaj nema ništa "pametnije" u glavama tih nikogovića? Ali, čujte, razmem, pa Barišić je tek na pol mandata, treba izdržati još 2 godine s njim. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 08.06.11 8:50 | |
| Nadam se dok se tako međusobno prepiru da će napraviti manje štete gradu. Činjenica je da se Šuker svim silama bori za poziciju. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Šuker 08.06.11 9:43 | |
| - Ante je napisao/la:
- Nadam se dok se tako međusobno prepiru da će napraviti manje štete gradu. .
Neće, štata je već sama činjenica da je HDZ na vlasti. Kaj to još nećete priznati? - Ante je napisao/la:
- Činjenica je da se Šuker svim silama bori za poziciju.
Ako je ovo istina, onda se Šuker bori ne silama nego prljavim i pokvarenim namještaljkama. **** bio, ***** će i ostati.
A biste li mi rekli za koju se to poziciju taj bori? Pa nije valjda da misli da bi bio izabran za gradonačelnika ili na izvarenednim ili na redovinm izborima? Post moderirao administrator. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 08.06.11 9:44 | |
| - Ante je napisao/la:
Činjenica je da se Šuker svim silama bori za poziciju. Činjenica je da je on uvijek imao male od kužine, da ih je mogao stavljati/smaknuti kad god se sjeti.Međutim Barišić je neposredno izabran i to sada neće ići, kako si je naučio do sada.Utoliko je nervoza veća, a u takvim odnosima grad samo može trpiti još više nego što trpi i ovako. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 08.06.11 11:34 | |
| Građani su izabrali, slagali se mi ili ne. Ako su već izabrani, smijem se nadati (klasa optimist) da će posao odraditi korektno. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 20.06.11 10:55 | |
| Nacional se u novom broju raspisao o sukobu Šukera i Barišića. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Šuker 26.06.11 22:48 | |
| - Ante je napisao/la:
- Činjenica je da se Šuker svim silama bori za poziciju.
Hmm... kao da je Barišić nasjeo ili izgubio bitku:
..."ekipa gradonačelnika Barišića je kompletno zaboravila i upravo je shvatila da Barbara Grđan Odrčić kao gradska vijećnica mora u roku od 8 dana od imenovanja podnijeti ostavku na vijećničko mjesto zbog nespojivosti dužnosti. Njenom ostavkom otvara se prostor za ulazak Ivana Šukera u Gradsko vijeće koji još uvijek ima većinu u predsjedništvu Gradskog odbora HDZ-a i vrlo je izvjesno da će ga izabrati kao zamjenskog vijećnika koji bi na sjednici 13. srpnja mogao položiti prisegu. To je situacija koju Barišić želi svakako izbjeći i nikako ne želi da mu Šuker sjedi kao gradski vijećnik i stvara probleme. Šuker pod svaku cijenu želi i na ovaj način kontrolirati rad, kako i sam kaže, nesposobnog gradonačelnika." http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:rat-u-kui-panika-kod-bariia-panika-kod-ukera&catid=1:latest-newsPogrizli se budu međusobno. A VŠO bu sutkinja. | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Šuker 28.06.11 23:05 | |
| Šetaju se plemenitašica, VŠO i Šuky po Gorici. Naiđu na vrtić i VŠO će; Šuky, mogli bi brifirati Jadrankicu da donira 5000,00 kn za vrtić. Šuky, okrene dva tri telefonska broja i ponosno izjavi; Evo, rješeno, sutra stiže lova. Šetaju se oni tako šetaju kao usred šumarka KPD Turopolje. Plemenita će; Šuky, mogli bi brifirati Jadrankicu da donira 500.000,00 kn za KPD. Šuky pogleda VŠO, VŠO pogleda Šuky-ja pa će; Plemenita, pa zašto toliko za KPD kad smo za vrtić lobirali do 5.000? A Plemenita će; Je, morate jače lobirati, poslije izbora ne bute sigurno išli u vrtić, ne? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 28.06.11 23:49 | |
| - mariofil68 je napisao/la:
- Šetaju se plemenitašica, VŠO i Šuky po Gorici.
Naiđu na vrtić i VŠO će; Šuky, mogli bi brifirati Jadrankicu da donira 5000,00 kn za vrtić. Šuky, okrene dva tri telefonska broja i ponosno izjavi; Evo, rješeno, sutra stiže lova. Šetaju se oni tako šetaju kao usred šumarka KPD Turopolje. Plemenita će; Šuky, mogli bi brifirati Jadrankicu da donira 500.000,00 kn za KPD. Šuky pogleda VŠO, VŠO pogleda Šuky-ja pa će; Plemenita, pa zašto toliko za KPD kad smo za vrtić lobirali do 5.000? A Plemenita će; Je, morate jače lobirati, poslije izbora ne bute sigurno išli u vrtić, ne? svi likovi su vjerojatno, slučajni. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 29.06.11 0:05 | |
| Ovo je odlična fora, hheheheh | |
|
| |
| Naslov: Re: Šuker 29.06.11 19:18 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ovo je odlična fora, hheheheh
Ima još jedan: Kaže Gradonačelnik VŠO: Usporedio sam troškove naše koalicijskog sporazuma sa procjenom tvoje političke snage na političkoj sceni u RH. I, upita VŠO, kakav je zaključak. A Draš odgovara: Izgleda da sam sa tobom koalirao iz ljubavi. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Šuker 02.07.11 14:55 | |
| Znači li ovo da više neće podržavati? http://www.rvg.hr/index.php?id=4190 Nekad idiličan odnos između HDZ-ovog gradonačlenika Dražena Barišića i aktualnog predsjednika goričkog HDZ-a Ivana Šukera, koji je vladao nakon Barišićeve izborne pobjede u Gorici, čini se tako daleko... Mladež prikuplja potpise?! Nakon što je Barišić poslao otvoreno pismo premijerki Jadranki Kosor da ga zaštiti od, kako piše, politike koju protiv njega u Gorici provodi aktualni predsjednik goričkog HDZ-a Ivan Šuker, priča je dobila nastavak. Naime u redakciju je stigao e-mail nepoznatog autora koji tvrdi kako Šuker ovih dana traži potpise podrške od članova stranačke mladeži. Riječ je, kaže naš izvor, formalno o podršci i inicijativi u radu zamjeniku Ervinu Kolarcu. „U direktim se kontaktima s članovima pojašnjava da to traži sam Šuker. Ljudi uglavnom potpisuju jer se boje da će biti optuženi da rade protiv stranke“, piše autor. Šuker: To nije istina Ivan Šuker to je demantirao. „To nije istina. Tvrdim kako to nije odluka gradskog odbora i vjerojatno je to krenulo samoinicijativno s obzirom na sve što se događa u posljednje vrijeme“, komentirao je Šuker. I dalje stoji pri tome da unutar stranke nema sukoba, te da on kao predsjendnik HDZ-a u Gorici nije prekoračio svoje ovlasti. Pismo upućeno Jadranki Kosor, ipak, nije želio komentirati. Kolarec: Ništa ne znam, morate pitati mladež A zamjenik gradonačlenika Ervin Kolarec za pismo podrške nije čuo, iako je potpredsjednik stranačke mladeži na nacionalnoj razini. Uputili smo se stoga i na adresu prvog čovjeka goričke mladeži. Što to članovi potpisuju, da li uopće potpisuju i zašto pitali smo Antu Štrljića. „Mladež daje punu podršku u radu predsjendnici stranke, Jadranki Kosor, zamjeniku gradonačlenika i potpredsjedniku mladeži na nacionalnoj razini Ervinu Kolarcu te predsjedniku GO HDZ-a Ivanu Šukeru“, kaže Štrljić. Je li to pismena ili usmena potpora, Štrljić nije konkretizirao. Podržavaju li jednako tako u radu i HDZ-ovog gradonačlenika Dražena Barišića Štrljić odgovara kako su, i kao gradski vijećnici i stranački kolege do sad uvijek glasali za gradonačelnikove prijedloge na sjednicama Vijeća. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 03.07.11 10:14 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Šuker 05.07.11 18:21 | |
| - Ante je napisao/la:
- Znaci rat.
"Ko igra za raju a zanemaruje taktiku završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku" ( Buševcu ma turopoljski) | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Šuker 06.07.11 11:19 | |
| Ako je to 1500 potpisa članova HDZ-a za Kolarca koji je u sukobu sa Barišićem, to znači da je to 1500 potpisa protiv Barišića. | |
|
| |
koko-vg Ide prema gore
Broj postova : 106
| Naslov: re 06.07.11 12:07 | |
| uopče me ne smeta kaj se ovi međusobno svade, nek se i tuku i svako popodne i prije i posle gableca, ali me smeta što to rade na naš račun, mi to sve moramo trpiti, ispaštati i na koncu plačati, baš žalosno ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Šuker 08.07.11 12:54 | |
| Ivo Sanader je, uz sufliranje svog financ. ministra Ivana Šukera i molbu terenskog stranačkog bossa Zdravka Sočkovića, omogućio pokretanje cijelog 'projekta' Gospodarske zone, odustajanjem od logične zamjene državnog zemljišta u Slobodnici sa gradskim zemljištem u Industrijskoj zoni Bjeliš. Naime, Grad Slavonski Brod je, manirom dobrog gospodara, tražio pravičnu naknadu za svoje zemljište koje je trebalo staviti u funkciju širenja (državne) Luke Brod. Umjesto toga, Sanader je odlučio zemlju pokloniti Sočkovićevom osobnom prijatelju i političkom partneru, načelniku Općine Sibinj Ivici Batiniću'. (Tportal)
General Kruljac and Co.Ltd. | |
|
| |
marac Novi član
Broj postova : 15
| Naslov: Re: Šuker 13.07.11 17:56 | |
| Šuker je politički mrtav otkad je izbačen iz fotelje ministra financija. HDZ ga samo drži da ne bi i on razvezao jezik. Kao što je i rekla gospođa Fabijančić-Križanić, Šuker previše zna o svima njima. Inače i Šukerov mali od palube Ervin Kolarec po Gorici priča kako se Kosorica ne usudi eliminirati Šukera jer on zna sve o njenoj umješanosti u privatizaciji INE. | |
|
| |
| Naslov: Re: Šuker 13.07.11 19:41 | |
| - marac je napisao/la:
- Šuker je politički mrtav otkad je izbačen iz fotelje ministra financija. HDZ ga samo drži da ne bi i on razvezao jezik. Kao što je i rekla gospođa Fabijančić-Križanić, Šuker previše zna o svima njima.
Inače i Šukerov mali od palube Ervin Kolarec po Gorici priča kako se Kosorica ne usudi eliminirati Šukera jer on zna sve o njenoj umješanosti u privatizaciji INE. Ma zamislite molim Vas, Jadranče naše umješano u privatizaciju INE. Ono, Ervin žiku ko iskusni politolog da bi i oni koji su potpisivali dokumente mogli odgovarati jer se nisu protivili nezakonitostima!!! Pa Jadranče Miss Kozjače je i triplala brojke sa braniteljima pak su i sekretarice sa trga Republike postale dragovoljke, a one po bankama i prvoborke jer su čuvale državne tajne o tome koliko je ko kome uplatio na račune i koliko je koja banka dala Generalu Zagorcu da kupuje satelitske laserske topove za obranu Krapinskih toplica. mojne me batje, kak sam ja glup pored otvorenih egzibicija salto kolare! | |
|
| |
koko-vg Ide prema gore
Broj postova : 106
| Naslov: re 17.07.11 7:59 | |
| a kak ne bi potrčko Kolarec sve znal, am ni tak daleko da je po placu hodal i bral placovinu, zna on sve, i čuje sve ... počevši od toga kak trava raste pa nadalje ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šuker | |
| |
|
| |
| Šuker | |
|