| Vic do Vica | |
|
+8Ante plemenitašica Neo koko-vg manimal Rožica-ljutibijes JOSIPJOŽA Goran 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Vic do Vica 01.10.10 21:29 | |
| Policija ima akciju na alkoholizirane vozače. Naravno, smjeste se ispred najprometnije birtije i čekaju. Oko fajrunta krenuli svi van, promatraju ...policajci i primijete jednog koji izlazi na parking i pokušava naći svoj auto, proba jedan otključat, proba drugi, pada, i nakon dobrih pola sata padanja po parkingu i traženja svog auta, u međuvremenu parking se ispraznio, pronalazi auto i kreće kući. Naravno, ophodnja koja ga je promatrala odmah ga zaustavi i gurnu mu alkotest koji pokaže 0,0 promila. Gleda njega policajac i u nevjerici kaže - Pa daj, kako imaš 0,0 promila, a tu padaš po parkingu već više od pola sata? Vozač odgovara - Je*i ga, večeras sam ja morao biti mamac... | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 02.10.10 14:49 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Vic do Vica 04.10.10 11:13 | |
| Deda raširio novine na kuhinjskom stolu i čita osmrtnice dolazi unuk, baci pogled i kaže: "Kaj je deda opet si na fejsu" | |
|
| |
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
| Naslov: Re: Vic do Vica 05.10.10 9:09 | |
| Doso Mujo kod vidovite Dzemile i kuca joj na vrata. Pita Dzemila: "Ko je ? " Mujo odogovara: „E yebem te vidovitu“. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 07.10.10 18:29 | |
| ZABA-ina pjesma za njene najdraže kreditno zadužene klijente:
"Jer ti si jaaaaamac, a ja sam ZABA ZABA, možeš da beeeeežiš, ali džaba džaba..." | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| |
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Vic do Vica 11.10.10 13:04 | |
| Pitali Muju na Birou za zapošljavanje šta je po zanimanju. On odgovori: - Pomoćni bagerista. - A šta vam je to? - Pa jebote, ono što bager ne može, ja lopatom... Na jednom medicinskom kongresu postavljeno je interesantno pitanje: Zašto je glavić penisa širi od ostatka? Amerikanci su se prihvatili istraživanja i nakon utrošenih 100.000 $ došli do zaključka: To je zato da bi muškarac više uživao kod seksa! Francuzi se nisu složili da je tome tako, ponovili su i proširili istraživanje i, nakon utrošenih 200.000 $ došli do zaključka da je glavić penisa širi od ostatka zato da bi žena više uživala kod seksa! Iznervirani čitavom pričom, prihvatiše se istraživanja Bosanci. Utrošili su 2 dolara na dvije pive i od Muje saznali istinu: To je zato da se ne opizdiš šakom po čelu dok drkaš! Ulazi Mujo u jednu kafanu negdje u Africi. Sjeda za šank, iz džepa izvadi neko malo zeleno ušato čudovište i stavi ga na šank. Prilazi im šanker: - "Šta želite?" Mujo odgovori: - "Meni vinjak, a za mog prijatelja (pokazuje na čudovište) jedno pivo." - "A šta je to", upita ga zbunjeni šanker. - "Znate, ja sam istraživač, pa smo sa ekspedicijom išli u selo... (pogleda u čudovište), je li Huso, kako se ba zvaše ono selo gde si vraču opsovao majku?" Za kraj nagradna pitalica: Živi u sumi, vuk nije, sjedi na jajima , kokos nije, ima glavu, čovjek nije, ide u rupu, miš nije. Ako pogodiš što je dobiti ćeš sedmodnevni boravak na njemu! | |
|
| |
manimal Ide prema gore
| Naslov: Sasvim običan dan u kreativnoj radionici staračkog doma 11.10.10 16:53 | |
| 1) Prijavi se još danas! Ograničen broj polaznika!
2) Radionica za terapiju bolesti zaboravljanja – demencije!
3) Tema: Izrada najdražeg predmeta kojeg pamtiš! | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Vic do Vica 11.10.10 20:50 | |
| Kako se zove dominantni Cigo? Alfa Romeo! Polagao cigo vozački ispit i pita njega instruktor: - "Cigo koji je ovo znak", a on mu začuđeno reče: - "Aluminijski bre." Many, dragi, jel te mogu zvati Q? - upita žena Manya. - Zašto? Jer sam tajanstven, pametan i jak kao oni likovi iz Jamesa Bonda? - Ne. Jer si debel i imaš malu karu. | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Vic do Vica 12.10.10 11:31 | |
| Molitva Oče naš koji jesi, Mercedes mi donesi, Da se sveti ime tvoje neka bude metalik boje, U ime Oca i Sina, Neka bude pun benzina A najviše te molim, Bože, Sjedišta da budu od kože Kladili se Francuz, Švabo i Bosanac da će izdržat najdulje zatvoreni u sobi s nečim što najviše vole, a da to ne taknu... I kaže Francuz, zatvorite mene s najboljim vinima ovog svijeta neću popiti ni gutljaj. I ništa, zatvore njega na cijelu noć, kad ujutro otvaraju vrata a Francuz pijan ko' majka... Kaže Švabo, zatvorite mene s najboljim pivama ovog svijeta, neću popiti ni jednu... Zatvore njega, otvaraju ujutro vrata, kad ovaj ne može stajat na nogama koliko se natrubio... Kaže Bosanac, zatvo'te mene s najboljim pljugama ovog svijeta, neć' popušt' ni jednu... Zatvore i njega, otvaraju ujutro vrata, kad izlazi Bosanac, sav se trese, drži cigaretu u rukama i kaže... Imal' ko' vatre..? | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Vic do Vica 13.10.10 18:56 | |
| Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera. Ispod stabala jabuka i bresaka je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik. Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje. Jedno popodne, odlučio je pogledati je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao pobrati. Uzeo je veliko vjedro i krenuo prema jezeru. Prvo je čuo hihot ženskih glasova, a kad se približio obali vidio je grupu djevojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru. Kad su ga primijetile sve su uronile u vodu do vrata. Jedna od djevojaka je povikala: "Nećete ništa vidjeti. Ne izlazimo vani dok ste vi tu !" Starac odgovori: "Nisam ja Vas došao gledati kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode". Pokazao im je vjedro i rekao: "Samo sam došao nahraniti krokodile!" Pouka: I starci mogu brzo misliti Mladić stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smije se. Iznenadio se da mu maše takva ljepotica i iako mu se odnekud činila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: - Oprostite, mi se znamo? Ona mu odgovori: - Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mojeg djeteta! Film mu se odvrti unatrag na zgodu kad je jedan jedini put bio nevjeran: Rekao je: - Bože, jeste vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim kompićima ševio na bilijarskom stolu, dok me je vaša frendica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak? - Ne. - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 13.10.10 19:15 | |
| Žali se Fata Muji: - "Mujo, ja sam trudna"... - "Pa kako, bolan, Fato, kad sam pazio?" - "Ma to ti je kao u saobraćaju, džabe što ti paziš kad drugi ne paze." | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 13.10.10 19:42 | |
| Tko su splašeni zečići? | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Vic do Vica 15.10.10 11:07 | |
| Al me NIK TITANIK nasmijao do suza. Odličan je. | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Vic do Vica 19.10.10 10:51 | |
| Što je Halloween?
Isto što i Dan žena samo po mraku. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 19.10.10 10:58 | |
| Kak se talibani skrivaju pred amerikancima. | |
|
| |
manimal Ide prema gore
| Naslov: Kako objasniti Bosancu 19.10.10 11:50 | |
|
Ude Mujo u banku i trazi da mu isplate 200 eura. Slulbenik pripremi novac, pruzi mu formular: - Potpisite ovdje... - Necu ja nista potpisivati. - ?! ... Ali bez potpisa nema isplate. - Ne mere, jel ? Odo onda ja u drugu banku. Predje ti Mujo preko puta u drugu banku. - Dajte mi 200 eura. - Evo, potpisite ovdje... - Necu ti ja nista potpisivati. Babo mi je rek'o da nista ne potpisujem. - ?! ... Jeste li vi Bosanac ? - Jasta!!! Slulbenik uzme cekic ispod saltera i mazne Muju po glavi: - POTPIŠI OVDJE, JEBO TE OTAC BLESAVI!!! Potpise Mujo. Izvolite. 50, 100, 150, 200. Izade Mujo i sretne slulbenika iz prve banke. - I? Jeste li dobili pare? - Da. - Bez potpisa??? - Jok, potpis'o. - Pa, sto niste kod mene potpisali?! - Eee, pa niste mi objasnili.
| |
|
| |
manimal Ide prema gore
| Naslov: dobarrrrrrrrrrrrrr 19.10.10 11:51 | |
| Stala je u kuhinji i pripremala nas uobicajni dorucak, meko kuhana jaja i prepeceni kruh. Na sebi je imala samo majicu u kojoj je spavala. Kad sam usao u kuhinju, okrenula se i rekla: Odmah moramo voditi ljubav! Oci su mi zazarile i pomislio sam : "Sanjam li, ili je ovo moj sretni dan?!" Da ne bi izgubio ni trenutka, zgrabio sam je i odmah polegao na kuhinjski stol. Kad je sve bilo gotovo, rekla je" Hvala", i opet se okrenula stednjaku, s majicom jos uvijek oko vrata. Sretan, iako vidljivo zbunjen, sam je upitao: "Zasto se zahvaljujes?" Rekla je: "Sat za kuhanje jaja je pokvaren." | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 20.10.10 21:55 | |
| Šunkerovo kolinje 2010. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 21.10.10 21:49 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Vic do Vica 21.10.10 22:04 | |
| VIDEO: Dežulović i Lucić opjevali Ivu, 'Bandićev' zahod... Riječ je o pjesmama i poeziji koje u feralovskom stilu govore o aktualnim problemima moderne Hrvatske, a pjesnički kabare i sit-down komedija nastala je spontano prije tri godine. Svakodnevne situacije, društveni problemi pronašli su mjesto u njihovoj satiri. Pa je tako opjevan i slavni Bandićev zahod od milijun i pol kuna. >> Lucić i Dežulović: Thompson će Dylanu poslati svoje Hrvate >> Boris Dežulović: Naša regija je zlatni rudnik idiotizama i kretenluka Komentara likova iz svog djela se ne boje. Jednom ih je slušao i bivši predsjednik Mesić. Kažu da je pjesmu o sebi podnio junački. 'Satirički lik postane tko to zasluži, i tu nema gledanja kroz prste', Lucić. Nasmijati se s Borisom i Predragom možete već sutra u 23 sata u foajeu kazališta Kerempuh. Cijena ulaznica je 80 i 120 kuna. U priloženom videu pogledajte i poslušajte neke od satiričnih pjesama u izvedbi ovog dvojca. http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/dezulovic-i-lucic-u-kerempuhu-predstavljaju-melodije-borbe-i-pretvorbe.html | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Vic do Vica 22.10.10 15:37 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| |
| |