| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.10 9:15 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.10 11:24 | |
| - pogledajte dobro ovog smajlića i molim vas lijepo pomozite mi. - asocira li ovaj samo mene na osobu "locirati, uhitititi, izručiti", ili i vi imate takvu asocijaciju? Molim pomozite ili moram mijenjati "pomoćne oči". | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.10 11:29 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Sad budem u svaki svoj kometar lijepila ovoga rogatog. Ima li tko kaj protiv?
Ima li smisla biti protiv? | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.10 12:07 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.10 14:26 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 14.10.10 22:35 | |
| Forumaši dragi, htjela bih pitati, što se dešava? Zna li netko? U toku večeri zamijetila sam i čula NEUOBIČAJENU aktivnost na, oko, iznad aerodroma. Zrakomlati posebno su aktivni i u prometu Vozila crna, ZNA SE pod rotirkama i sl.??? Čudna neka atmosfera, nešto neuobičajeno, baš se i u gradu i u zraku osjeća a mediji ništa ne javljaju. Ima li tko nekakva saznanja o čemu se radi | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.10.10 23:05 | |
| Dobro veče, forumaši , što ima i kako ste? Da li se osjećate konfuzno, zbunjeno, izgubljeno ili je samo kod mene taj grubi osjećaj? Zašto vas to pitam? Pa zato što sam potpuno izgubljena u svem ovom kaosu pa razmišljam da li se i ostali ljudi koji sve čuju, vide i čitaju, koji sav jad i ovu bijedu žive, tako isto osjećaju. Pišite kako ste da i vas čujem, jeste prazni, iscjeđeni, umorni, letargični, deprimirani, imate li probavne smetnje itd. Imate li želju za ili , izgarate li , što se s vama dešava | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.10.10 23:44 | |
| E moja Rojžica izgleda da samo tebe to puca | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.10.10 23:50 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 20.10.10 23:59 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.10.10 0:42 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.10.10 12:32 | |
| hehehe, kako Dr. Ante zna što ti treba . Moja bi preporuka bila recimo ili | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.10.10 12:41 | |
| A tek ta kombinacija, mali normabel sa malom čašicom vina fijuuuuuuuijuuuuuuuuuuuuuuuuuujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Baš je divan ovaj svijet | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 21.10.10 21:44 | |
| - Neo je napisao/la:
- hehehe, kako Dr. Ante zna što ti treba . Moja bi preporuka bila recimo ili
- Ante je napisao/la:
- A tek ta kombinacija, mali normabel sa malom čašicom vina fijuuuuuuuijuuuuuuuuuuuuuuuuuujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Baš je divan ovaj svijet Ma, hvala vam dragi moji na savjetima, ne bi meni pomogli svi sedativi i antidepresivi zajedno sa sa svim čašama, ja sam izgleda neizlječiv slučaj. Ne pijem alkohol, ali i kad nešto popijem, nažalost sve znam što tko govori, radi i onda uzalud mi sve vaše preporuke. U svakom slučaju dobri recepti za one kod kojih "to pali". A izgleda da kod većine naših ljudi ipak "pali" ili jedan ili drugi recept. Mi ostali ostajemo i dalje u "bedu", pomoći nam nema, jer vrijeme za "bežaniju" iz ove kaljuže nam je iscurilo . Ih, da makar mogu biti "stara kak jesam i k tome pijana | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.10.10 15:58 | |
| Danas imam "obje lijeve noge" i baš se umorno osjećam. Je li tako i drugim forumašima? Ima li to veze sa vremenom ili je baš individualno-ponaosob, pitam se.... Ipak bih ja trebala možda početi ili , što mislite | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.10.10 16:01 | |
| Idemo danas upaliti svijeću i bit će odmah bolje, budete vidjeli. Sam ja nisam razmel jel treba ponijeti i PIPS? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.10.10 16:07 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- PIPS?
Što je PIPS? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.10.10 16:22 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.10.10 16:24 | |
| Onda je JospiJoža krivo napisao. PIPS na gradsku upravu Ma kada već toliko inzistirate, može i na Vladu A koliko nam treba za "Kapitalca"? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 26.10.10 16:53 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.10.10 10:18 | |
| Može l onda Antek? Pazi ipak je on izbacivač a sa takvima nema šale. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.10.10 11:02 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
-
Koliko vidim što je Antiša postavio, Bi prosila da "našeg" Antu ne oslovljavate sa Antiša. ZNA SE zašto. Hvala, hvala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OFFFFFF | |
| |
|
| |
| OFFFFFF | |
|