| OFFFFFF | |
|
+8Neo mariovg manimal Rožica-ljutibijes Goran JOSIPJOŽA Ante plemenitašica 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.10.10 14:13 | |
| - Ante je napisao/la:
- plemenitašica je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
-
Koliko vidim što je Antiša postavio, Bi prosila da "našeg" Antu ne oslovljavate sa Antiša. ZNA SE zašto. Hvala, hvala Ups tek sada vidje, mene prozivate, Ante, Ante kak ste odmah sretni, dobro može ond Antica? Ali svejedno ako mi promakne koji put Antiša ne se ljutiti, slab sam na to ime. | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.10.10 14:22 | |
| jede mi se slatko | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.10.10 14:30 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: OFFFFFF 27.10.10 22:26 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 28.10.10 17:39 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Prosim za razumjevanje, ja sam danas imala jako velike tegobe "u svezi glede" oih što bi kao trebali i na lokalnoj i državnoj razini kao "služiti" hrvatskom narodu, hrvatskim građanima pa sam stalno .
Valjda se budem nekak oporavila, pa se vrnem. Do tada Kako mi se "tegobe" malo sporije i teže saniraju, to sam odlučila do daljnjega, osim ovog foruma, ne pratiti nikakve druge medije. Tak da se zna, moj izvor informacija ste Vi dragi forumaši. Tamo negdje u temi kolega forumaš Ante napisa da je odlučio da se neće više živcirati, pa eto idem i ja pokušati tom linijom, tko zna, možda i uspijem.....hm, hm..... | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 28.10.10 23:16 | |
| Pametno | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 28.10.10 23:32 | |
- Tamo negdje u temi kolega forumaš Ante napisa da je odlučio da se neće više živcirati, pa eto idem i ja pokušati tom linijom, tko zna,
Nisam baš sigurna da Anti treba vjerovati. Nekak je neopredjeljen u zadnje vrijeme. (ovo je moj najdraži smajlić zato je tu) | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 29.10.10 20:14 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- Tamo negdje u temi kolega forumaš Ante napisa da je odlučio da se neće više živcirati, pa eto idem i ja pokušati tom linijom, tko zna,
Nisam baš sigurna da Anti treba vjerovati. Nekak je neopredjeljen u zadnje vrijeme. (ovo je moj najdraži smajlić zato je tu) Ma šta Vam je, nikome kome je ime bilo kakva izvedenica od Ante-Antiša, ja baš potpuno ne vjerujem. Samo sam "prisilno" morala taj preporučeni recept primjeniti . A što se tiče "neopredjeljenosti", daa, u pravu ste, nešto i meni nije "baš jasan"...cccc..... Ante, Ante ..da i Vas nije obuzela snaga moći i vlasti . | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: OFFFFFF 30.10.10 12:30 | |
- Ante, Ante ..da i Vas nije obuzela snaga moći i vlasti .
Nije još jer bi u protivnom stavio ovaj avatar | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 31.10.10 1:31 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 31.10.10 1:51 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
Pa nije naš moderator takav primitivac, niti gradi ugled na represiji i diktaturi.
Užas. Lik ima smisao za humor prilagođen samo njemu. Sve više se ostvaruje amarkulinova tvrdnja da će moderirati sam sebe.
Da, u pravu ste, već jučer sam to uhvatila, a večeras vidim "JA CLAUDIJE, JA MODERATOR, JA SAM SVOJ MAJSTOR...." . Koliko smiješno, toliko i žalosno A joj, što se tiče "našeg moderatora" ma ni u primisli mi nije da bi mogao biti niti P od primitivca, naprotiv, mislim da je vrlo razuman, tolerantan, komunikativan, čak evo dopušta da se mi forumaši i našalimo na njegov račun. Ahahahaaa, a ovo prethodno smo se zezali Neo i ja na račun našeg moderatora . Hellou, Mod može od mene i , ali nemojte se zato , još mi budemo i i . Može, ha ? | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 31.10.10 2:08 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: OFFFFFF 31.10.10 11:05 | |
| Jao, jao, sada crvenim od silnih komplimenata | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 31.10.10 11:29 | |
| - Ante je napisao/la:
- Jao, jao, sada crvenim od silnih komplimenata
Dobar dan, dobri naš Mod, našeg foruma, mi se "malo, samo malo" zezili na Vaš račun , ali da nam niste , to uistinu jeste . Nemate se što kad je sve istina, znate Vi to, ha...ćin-ćin . | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: OFFFFFF 02.11.10 20:35 | |
| A da nam napišete i opišete malo - tekstualno. Znam da se mnogo toga "tamo gdje se poslikali slikice" koje ste nam poklonili, teško može riječima opisati, da je to samo za "oko" veličanstveno, ali ipak....malo više, bilo bi lijepo. Hm, vidjela sam ja i atraktivnijih "vaših" valova koje ste slikali i pokazali. Ma, razumijem, htjeli ste da vidimo i ljepotu oblutaka ispod vala . Lijepo, i hvala što ste podijelili sa nama, sada znamo da ste i mislili na nas . | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: OFFFFFF 06.11.10 11:51 | |
| | |
|
| |