Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Čestitke, pozdravi, blagdani

Go down 
+7
Goran Beus Richembergh
manimal
Neo
plemenitašica
Ante
Rožica-ljutibijes
JOSIPJOŽA
11 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty25.12.10 2:52

U prvim minutama iza pol noci - ove tihe, svete noći, mislim na sve vas, moje drage forumaše, moju širu dragu obitelj. Zelim svima vama dragim forumasima, nasim postovanim posjetiteljima i čitateljima ovog foruma i vašim obiteljima uputiti čestitku.
Čestit i sretan Božić, mir u dušama svima vama i svim ljudima dobre volje.
Blagoslovljen Božić i božićn blagdani.

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 0001059131_m_0_z93unn

meni ipak najdraža izvedba:

Marianne & Michael - Stille Nacht, heilige Nacht

A draga mi je i ova:

MARIO LANZA "Stille Nacht, heilige Nacht" Sept. 28.1951

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 FAA059000058Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 IBXHOR01486234
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty25.12.10 17:54

Sretan svima Božić.
[Vrh] Go down
Neo
Moderator
Moderator
Neo

Broj postova : 287

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty26.12.10 0:08

Čestit Božić
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty26.12.10 3:10

Blagoslovljen Božić svim forumašima i onima koji čitaju.

http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl999
[Vrh] Go down
Goran Beus Richembergh
Novi član
Novi član

Broj postova : 2

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty26.12.10 21:34

Radosne i mirne božićne blagdane i sretnu i uspješnu novu 2011. godinu vam svima želim.
Pozdrav,
GBR
[Vrh] Go down
manimal
Ide prema gore
Ide prema gore
manimal

Broj postova : 413

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty27.12.10 11:31

...sa malim zakašnjenjem (k'o i uvijek drunken )... čestit Božić queen king queen i sretnu santa i jocolor uspješnu rendeer novu Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 138410godinu Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 47620 Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 730334 želi Vam vaš mani Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 59319 ...
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty28.12.10 3:45

Users having a birthday today : Goran (20)

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 684296

Našem poštovanom adminu koliko vidim je rođendan.
Poštovani admine ovim putem čestitam vam rođendan, želim vam puno zdravlja, sreće, uspjeha i ljubavi u životu i još mnogo, mnogo sretnih rođendana.

Sretan ročkaš Gorane!Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSbjksftyVeCJx9Mdv72U2kudzhLwfu5xpkxrHFDwJjJiAwD8g-qQ

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTs56Cc8Dd-YO4e_d6hlUk5l9ix9yL3IyJ6EyoSXw60_yqsFTRE

[Vrh] Go down
Goran
Admin
Admin
Goran

Broj postova : 130

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty28.12.10 9:07

hvala Rožice!

a sada, off to work!!!
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty28.12.10 12:09

Vidjela sam i ja da će biti, ali ne znam koji dan.

No, svakako želim Goranu sretan rođendan. I love you
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty28.12.10 15:28

Pridružujem se čestitkama za rođendan! santa
[Vrh] Go down
Neo
Moderator
Moderator
Neo

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty28.12.10 16:32

Sretan rođendan drinks
[Vrh] Go down
manimal
Ide prema gore
Ide prema gore
manimal

Broj postova : 413

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty28.12.10 16:38

za gorana

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 730334
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty30.12.10 3:00

Kasnim, ali za dobre želje nikada nije kasno.

Sretan rođendan Very Happy
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty31.12.10 19:59

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Animacije-novogodisnje-cestitke-e-card-slike10

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 10wreath5432110

Sretna Nova godina svim dragim forumašima, njihovim obiteljima, našim dragim sugrađanima velikogoričanima i turopoljcima, svim građanima Republike Hrvatske - Bog nam svima bio na pomoć

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 1470000b34vfcs8cy
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty31.12.10 20:39

Pridružujem se lijepim četitkama za Novu 2011. godinu,
neka bude zdrava, sretna i uspješna, kako u privatnom životu tako i u poslovnom,svima Vama forumašicama i forumašima, posjetiteljima foruma, našim sugrađankama i sugrađanima Velike Gorice i Turopolja,
neka sve ono što je bilo loše ostane iza nas, da pokušamo pronaći tračak svjetlosti koji će nas zbližiti a ne razdvajati, da u Novoj izvučemo iz sebe samo onu pozitivnu energiju, koja će svakome od nas po na osob dati boljitak,više sreće i zadovoljstva, kao i cijeloj zajednici u kojoj živimo.
Sretno svima i dobar provod u novogodišnjoj noći!
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty31.12.10 21:43

[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty31.12.10 22:47

Potpisujem sve gore navedeno za Novu 2011.

ps. *****, tek sada kužim koliko mi godina Very Happy
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty31.12.10 23:05

Ante je napisao/la:
Potpisujem sve gore navedeno za Novu 2011.

ps. *****, tek sada kužim koliko mi godina Very Happy

Živjeli! Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 730334
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty02.01.11 3:01

Kolege po forumu - Sretna vam nova, da ipak bude bolja od stare. (ja ne gajim takve nade, ali ipak želim). m19 m17
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore

Broj postova : 441

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty02.01.11 14:40

Dragi forumaši,evo da se i ja javim sa čestitkama nakon neponovljivog dočeka i još luđe reprize želim vam svima da vam 2011 bude svima tako dobra,sretna i vesela kao što je bio meni doček.Želim vam svima uspjeh prvenstveno u privatnom,a zatim i u poslovnom životu.Više bezbrižnosti i lakšeg,opuštenijeg života i pune bankovne račune zarađene poštenim radom i uloženim trudom.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty02.01.11 16:08

Mišel je napisao/la:
Dragi forumaši,evo da se i ja javim sa čestitkama nakon neponovljivog dočeka i još luđe reprize želim vam svima da vam 2011 bude svima tako dobra,sretna i vesela kao što je bio meni doček.

Poštovana Mišel, iz ovoga čitam da ste mi se proveli "ludo i nezaboravno"....i neka ste, baš mi drago....znači da nam makar NADU još nisu ubili...a nigdar ni bilo da nekak ni bilo. Very Happy cheers
[Vrh] Go down
Neo
Moderator
Moderator
Neo

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty05.01.11 15:02

Poželio bi vam svima bolju novu od stare s malim zakašnjenjem zbog tehničkih razloga m15
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Sveta tri kralja   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty06.01.11 0:14

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcS7KhAOcCN1bZh0boX-ISi-2j3nLrzje4pr6EUvoL1rnP7ie1vlYw

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSaT6uL8a8UZsfRG2ac_Pb-yBLyWOUw06ih7DTl69fcipWM7Mhaiw

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRKnmTaPuV2_Kuz9PQcAmVIEHm9jXKYd_qgx_TxasT-iSCB8NoJ

[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty06.01.11 18:48

Svim sugrađankama i sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru želim sretan i blagoslovljen Božić, mir i blagostanje s tradicionalnim pozdravom Hristos se rodi.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty06.01.11 19:41

JOSIPJOŽA je napisao/la:
Svim sugrađankama i sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru želim sretan i blagoslovljen Božić, mir i blagostanje s tradicionalnim pozdravom Hristos se rodi.

Pridružujem se čestitkama

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSVjERZ5v-wLwx8uFmlkYZqty4WyDtmiWLeRqDPoFWeZ-wUNHPJ

Da ostvaris svaki san
pomog'o Ti "BADNji DAN"
Da u kuci novac tece
pomoglo Ti ''BADNjE VECE".
Nek se sreca sa zdravljam srodi
"MIR BOZI HRISTOS SE RODI"

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQd5_tAq3SWZWMuI4fT4vEcVIJMPp8DSXp-EsPOf27GD3cMkwiE

Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTs2-ah8aorahlZOV6q8ctuDqE4l9IgJTGSkw5GVe88zbp5hAn8RQ
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Čestitke, pozdravi, blagdani   Čestitke, pozdravi, blagdani - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Čestitke, pozdravi, blagdani
[Vrh] 
Stranica 2 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next