Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
U prvim minutama iza pol noci - ove tihe, svete noći, mislim na sve vas, moje drage forumaše, moju širu dragu obitelj. Zelim svima vama dragim forumasima, nasim postovanim posjetiteljima i čitateljima ovog foruma i vašim obiteljima uputiti čestitku. Čestit i sretan Božić, mir u dušama svima vama i svim ljudima dobre volje. Blagoslovljen Božić i božićn blagdani.
meni ipak najdraža izvedba:
Marianne & Michael - Stille Nacht, heilige Nacht
A draga mi je i ova:
MARIO LANZA "Stille Nacht, heilige Nacht" Sept. 28.1951
Našem poštovanom adminu koliko vidim je rođendan. Poštovani admine ovim putem čestitam vam rođendan, želim vam puno zdravlja, sreće, uspjeha i ljubavi u životu i još mnogo, mnogo sretnih rođendana. Sretan ročkaš Gorane!
Sretna Nova godina svim dragim forumašima, njihovim obiteljima, našim dragim sugrađanima velikogoričanima i turopoljcima, svim građanima Republike Hrvatske - Bog nam svima bio na pomoć
Pridružujem se lijepim četitkama za Novu 2011. godinu, neka bude zdrava, sretna i uspješna, kako u privatnom životu tako i u poslovnom,svima Vama forumašicama i forumašima, posjetiteljima foruma, našim sugrađankama i sugrađanima Velike Gorice i Turopolja, neka sve ono što je bilo loše ostane iza nas, da pokušamo pronaći tračak svjetlosti koji će nas zbližiti a ne razdvajati, da u Novoj izvučemo iz sebe samo onu pozitivnu energiju, koja će svakome od nas po na osob dati boljitak,više sreće i zadovoljstva, kao i cijeloj zajednici u kojoj živimo. Sretno svima i dobar provod u novogodišnjoj noći!
Dragi forumaši,evo da se i ja javim sa čestitkama nakon neponovljivog dočeka i još luđe reprize želim vam svima da vam 2011 bude svima tako dobra,sretna i vesela kao što je bio meni doček.Želim vam svima uspjeh prvenstveno u privatnom,a zatim i u poslovnom životu.Više bezbrižnosti i lakšeg,opuštenijeg života i pune bankovne račune zarađene poštenim radom i uloženim trudom.
Dragi forumaši,evo da se i ja javim sa čestitkama nakon neponovljivog dočeka i još luđe reprizeželim vam svima da vam 2011 budesvima tako dobra,sretna i vesela kao što je bio meni doček.
Poštovana Mišel, iz ovoga čitam da ste mi se proveli "ludo i nezaboravno"....i neka ste, baš mi drago....znači da nam makar NADU još nisu ubili...a nigdar ni bilo da nekak ni bilo.
Svim sugrađankama i sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru želim sretan i blagoslovljen Božić, mir i blagostanje s tradicionalnim pozdravom Hristos se rodi.
Svim sugrađankama i sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru želim sretan i blagoslovljen Božić, mir i blagostanje s tradicionalnim pozdravom Hristos se rodi.
Pridružujem se čestitkama
Da ostvaris svaki san pomog'o Ti "BADNji DAN" Da u kuci novac tece pomoglo Ti ''BADNjE VECE". Nek se sreca sa zdravljam srodi "MIR BOZI HRISTOS SE RODI"