| HDZ Velika Gorica | |
|
+7marac plemenitašica Mišel Rožica-ljutibijes koko-vg JOSIPJOŽA Ante 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 24.02.12 1:30 | |
| Bitka za šefa goričkog HDZ-a: Šuker poslije 11 g. ima protivnikaPrvi puta u jedanaest godina Ivan Šuker imat će protukandidata na izborima za šefa Gradskog ogranka HDZ-a u Velikoj Gorici. Protivnik će mu, doznajemo, biti gorički gradonačelnik Dražen Barišić, koji će svoju kandidaturu objaviti sutra na konferenciji za novinare. Cijela priča još je zanimljivija kada se zna da Šuker i Barišić i nisu “u ljubavi”. http://www.vecernji.hr/vijesti/bitka-sefa-gorickog-hdz-a-suker-poslije-11-g-ima-protivnika-clanak-380221Kada ovo čitam odmah mi je toplo oko srca | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 24.02.12 11:34 | |
| Biti će zanimljivo u Areni! | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 24.02.12 16:45 | |
| Ništa neće biti zanimljivo što se tiče izbora. Ali ono nakon Šukijeve pobjede što će napraviti s Draženom će biti interesantno. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 24.02.12 16:57 | |
| - Neo je napisao/la:
- Ništa neće biti zanimljivo što se tiče izbora. Ali ono nakon Šukijeve pobjede što će napraviti s Draženom će biti interesantno.
Neo i mislim na to sve u paketu, 2+1 gratis. Varijanta 1: Ak pobedi Šuker, ne bu dobro Varijanta 2: Ak pobedi Barišić, opet ne bu dobro | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 27.02.12 1:26 | |
| Ali u svim varijnatama se guštamo unutarstranačkom sukobu.
Sada će biti jasno tko je na čijoj strani. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 27.02.12 10:55 | |
| - Ante je napisao/la:
Sada će biti jasno tko je na čijoj strani. do sada ni bilo jasno? ili na sjednici GV, nije bilo jasno? Ajde da vidimo i to. Da otvoriš anketu Šuker ili Barišić? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 01.03.12 1:09 | |
| Lako za članove GV nego sam mislio na druge.
Mislim da će Barišića dočekati šok, neće biti niti jednog od onih koji ga tapšaju po leđima. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 01.03.12 18:26 | |
| - Ante je napisao/la:
Mislim da će Barišića dočekati šok, neće biti niti jednog od onih koji ga tapšaju po leđima. Ja ništa ne kužim. Gdje šok, zakaj... | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 02.03.12 9:47 | |
| Pa kada bude glasanje, svih onih koji su ga tapšali po leđima neće biti. Nego, između Barišića i Šukera biram Šukera. Za njega znam kakav je, ali Barišić koji se prodaje kao fin, ama, baš mi se bljuje.... Ovo bljuje kopiram plemenitašicu i rožicu, vidio kod njih taj izraz | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 03.03.12 17:32 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 03.03.12 21:18 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 04.03.12 10:43 | |
| Bilo bi odlično da se pojavi treći kandidat i da obojica izgube | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 06.03.12 1:10 | |
| Glavni sabor stanke je negdje u petom mjesecu...znači ovo mora biti prije.
DC, pa valjda se HDZ treba rješiti smeća iz stranke, a ne dovlačiti novo. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 06.03.12 10:57 | |
| - Ante je napisao/la:
- pa valjda se HDZ treba rješiti smeća iz stranke, a ne dovlačiti novo.
Opće poznato je kad se inicira i najmanja hrpa smeća, povlači za sobom odmah ilegalno odlagalište otpada. A može biti da će HDZ to i počistiti, viš kak nam je gradonačelnik uveo naknadu za saniranje ilegalnih odlagališta, čak je bio toliko dalekovidan pa predviđa i koje količine smeća će biti, te prema tome nam odredio visinu naknade. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 07.03.12 2:00 | |
| Gradonačelnik nam je kao vidoviti Milan | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 09.03.12 19:32 | |
| Sutra navečer je obračum Barišić protiv Šukera u Starom Čiču. Izborna skupština HDZ Velika Gorica. Što mislite tko pobjeđuje? Hoće li puknuti koja boca? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 09.03.12 20:10 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 10.03.12 11:23 | |
| Uz prijetnje kojima ide prema delegatima koji imaju pravo glasa na skupštini neće biti ni čudo ako pobijedi.No nadam se ipak da su se ti ljudi probudili i da glasom protiv mogu ga poslati u ropotarnicu prošlosti.Dosta je prijetnji delegatima njihovim obiteljima,ćak i ljudima s kojima kontaktiraju ili piju kavu.Pa je..te ne bira se predsjednik HDZ-a Hrvatske nego Velike GOrice,no ni jedan izbor nesmije biti uz prijetnje.Držim fige da pobijedi Barišić. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 10.03.12 11:35 | |
| Mišel Šuker će sve učiniti kako bi pobjedio a to znači na sledećim lokalnim izborima njegova kandidatura za gradonačelnika, jer mu ništa drugo ne preostaje, osim ako ne otpluta u neku drugu baj........ku. S tog stanovišta bi volio da pobjedi, jer onda na sledećim lokalnim izborima HDZ sigurno gubi. | |
|
| |
marac Novi član
Broj postova : 15
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 10.03.12 12:16 | |
| Koliko čujem Barišić ima većinu, ali Šuker drži organizaciju i osiguranje izbora. A ZNA SE da u HDZ-u pobjeđuje onaj koji ima zaštitare, a ne većinu glasova | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 10.03.12 12:18 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 10.03.12 17:01 | |
| Mladi HDZ-ovac: Ako si razveden, ulaziš u predsjedništvo strankeVelikogorički HDZ-ovci okupili su se u Starom Ćiću kako bi izabrali novo vodstvo gradske organizacije, ali i novog predsjednika iz redova dvojice kandidata. Na mjesto predsjednika računa dosadašnji Ivan Šuker te velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić. Upućeni kažu da su izbori velika lakrdija te da će Ivan Šuker sasvim sigurno postati stari novi predsjednik velikogoričkog HDZ-a zato što je, kažu, izbornim malverzacijama, po temeljnim ograncima isposlovao da od 191 delegata s pravom glasa, njegovih birača bude barem 70 posto. Ivan Šuker poručio je nazočnima kako njegov protukandidat o svojoj kvaliteti govori kroz djela koja čini kao gradonačelnika V. Gorice, uz ostalo i s minusom proračuna od 30 milijuna kuna.
- Nije mi jasno na čemu to Barišić temelji optimizam i obećava pobjedu na lokalnim izborima, zapitao se aktualni predsjednik Šuker http://www.vecernji.hr/vijesti/mladi-hdz-ovac-ako-si-razveden-ulazis-predsjednistvo-stranke-clanak-385659Gadno, ali lijepo za čitati. Iskreno meni je Šuker draži od Barišića. Sa Šukerom znaš što dobivaš ma koliko loše bilo, a ova ljiga, užas. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica 10.03.12 18:33 | |
| 98 naspram 88 prilično tijesno, taman za nategnuti Barišića:lol:
Iako mi je izjava Barišića slikovita, vjerojatno zna najbolje kako je biti u strahu, pod prijetnjama i pritiscima!
Kad je gradonačelniku tako, kak je tek običnim smrtnicima? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HDZ Velika Gorica | |
| |
|
| |
| HDZ Velika Gorica | |
|