| Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt | |
|
+5Ante plemenitašica koko-vg Rožica-ljutibijes JOSIPJOŽA 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 14.10.11 14:59 | |
| | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 05.11.11 2:07 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 05.11.11 22:20 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 13.11.11 14:56 | |
| Jadranka Kosor: Škare Ožbolt će biti na listi HDZ-a- Na list HDZ-a bit će Vesna Škare Ožbolt - objavila je predsjednica HDZ-a, a u njenom društvu je bila i Škare Ožbolt. Predsjednica DC-a bit će tako četvrta na listi HDZ-a u 6. izbornoj jedinici, a nitko drugi iz njene stranke neće se naći na listi Prema koalicijskom dogovoru, Ožbolt će saborski mandat zamrznuti na dvije godine, a njena stranka će pružiti podršku HDZ-u u svim izbornim jedinicama. Najavljena je i suradnja na lokalnoj razini. http://www.vecernji.hr/vijesti/jadranka-kosor-skare-ozbolt-ce-biti-listi-hdz-a-clanak-345812Ipak se uspjela prodati. Sada je mogu izbaciti iz DC-a.Prodala je svoju stranku. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 13.11.11 15:30 | |
| - Ante je napisao/la:
Ipak se uspjela prodati. Sada je mogu izbaciti iz DC-a.
Prodala je svoju stranku. Ona se prodala onog trena kada je preuzela GV Velike Gorice i to svi znamo.Jako mi je žao njene stranke, moš mislit, kao da se nisu i oni prodali s njom?I to onog trena kad su tako licemjerno napustili koaliciju u GV i prešli HDZ-u, te zauzeli pozicije za sebe.Iako se to može gledati kao njihov trenutni uspjeh ali dugoročno DC je nestao. Drugo nije ni zaslužio.Neznam što premijerka misli o tome, je li to politička korupcija? Neznaš tko je veći smrad. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 13.11.11 17:01 | |
| A što će biti sa TAZ sada? I njihovom odlukom da idu samostalno? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| |
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 13.11.11 20:12 | |
| super su mi komentari na njenom facebook zidu i kako joj se smanjuje brooj prijatelja. Ali znamo onu njenu radim ne trgujem,,ne više,sad se bavim prostitucijom.Tko više plati. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 14.11.11 18:13 | |
| Nakon što je ušla u koaliciju s HDZ-om, Facebook-profil Vesne Škare Ožbolt (DC) zatrpan je negodovanjem njezinih prijatelja na toj društvenoj mreži. "Danas ste me užasno razočarali. Vjerovala sam da ste karakterna i poštena osoba, a ovo s HDZ-om je nešto što me tjera da se pozdravim s vama i zahvalim na virtualnom prijateljstvu. Ljudima kojima ne vjerujem ne želim biti ni na koji način blizu, čak mislim (nadam se da sam u krivu) da ste politički zamrznuli samu sebe zauvijek", jedan je od komentara nezadovoljnih na koji je predsjednica DC-a odgovorila sljedeće: – Ništa ja vas nisam razočarala, ja sam u politici centar – desni centar i jasno vidim kad se netko počinje čistiti. Nemam se zašto zamrznuti jer nikome ništa nisam loše napravila, naprotiv. Jedan komentator bio je sasvim kratak – "Sramota za tu koaliciju". – Zašto sramota? Ja nisam ništa ukrala, a niti neću! – poručila mu je Škare Ožbolt. http://dalje.com/hr-hrvatska/facebook-prijatelj-vesni-skare-ozbolt--idete-s-hdz-om-nisam-vas-prijatelj/395432 | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 15.11.11 14:03 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Kuja iz pakla - jako dobra stvar VIS Peri deri.
Ko te kara nek ti piše pjesme - jako dobra stvar Elvis J. Kurtovich | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt 22.11.11 1:27 | |
| Otkrivena obiteljska veza Keruma i V. Škare-OžboltUz Željka Keruma, njegovu sestru Nevenku Bečić i zeta Petroslava Sapunara, na izbornim listama HDZ-a još je jedna osoba rodbinski povezana s Kerumima: to je Vesna Škare-Ožbolt, bivša ministrica pravosuđa i predsjednica DC-a. vi su detalji, ističe list, zanimljivi kada se zna da je Ministarstvo pravosuđa upravo u mandatu Škare-Ožbolt zamijenilo svoju nekretninu u Splitu sa Željkom Kerumom. Kerum je tako 2005. godine Ministarstvu prepustio zgradu bivše robne kuće Standa, a zauzvrat je dobio bivšu vjenčaonicu. No, bivša robna kuća do danas nije pretvorena u sudnicu. http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/11/21/0875006.html?pos=n1VŠO je jedna vrlo pristojna i visoko moralna persona | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt | |
| |
|
| |
| Novoustoličena Predsjednica Gradskog Vijeća Vesna Škare Ožbolt | |
|