| HSS Velika Gorica | |
|
+3plemenitašica Rožica-ljutibijes Ante 7 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 2:17 | |
| Da to je taj. Fin gospon. | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 12:46 | |
| Na izbornoj skupštini imali su samo jednog kandidata,unaprijed dogovorenog.Gospodin Kos je održao naravno govor kojim je želio demantirati glasine koje navodno kruže i govore o navodnoj svađi u vrhu hss Velika Gorica.To je sve opovrgnuo,naglasio da su odnosi idilični,a njegova ostavka je samo sljed okolnosti,te prije svega korist za stranku,navodeći kao pravi razlog njegovu pretrpanost obavezama koje ima kao ravnatelj i kao dogradonačelnik.Tih dužnosti se ne želi odreči,jer smatra da ih dobro odrađuje,a kao predsjednik smatra da novi izbor ponudio puno bolju osobu u vidu pregovarača,govornika i boljeg političara koji će donjeti više koristi stranci.Posebno naglasivši kao pregovarača jer im je to sada zaista potrebno,ali ne objašnjavajući u kojem vidu . | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 12:50 | |
| Možemo si misliti samo, ako je dogradonačelnik Kos inzistirao na pregovaraču, što on očito priznaje onda da nije bio kako će tek za Grad izpregovarati, jao kukulele. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 13:13 | |
| HSS više ne treba HDZ-u. DC ga je zamijenio. Tko može zadovoljiti potrebe i interese i HSS i DC. Ostat će HDZ bez gaća. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 14:07 | |
| - Ante je napisao/la:
- HSS više ne treba HDZ-u. DC ga je zamijenio. Tko može zadovoljiti potrebe i interese i HSS i DC. Ostat će HDZ bez gaća.
Kak da to shvatim, želite reći da je DC jači od HSS? Ili da bi HSS sada mogao promijeniti koalciju i prijeći na lijevu stranu? E to bi bilo zanimljivo. Nemre Gorica živjeti mjesec dana bez turbulencija. Očito da je došlo do gužve u šesnaestercu. Netko bi mogao biti i kartoniran. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 14:14 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ili da bi HSS sada mogao promijeniti koalciju i prijeći na lijevu stranu? Nikako u ovom sazivu, a ako je SDP i HNS pametan neće ni ubuduće s ovim prevrtljvcima i poslušnicima koalirati. A da je VŠO veći (pokvarljiviji) kadar od Kosa to stoji. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 14:26 | |
| Mislim da je ključna uloga HDZ-a koliko će ih moći namiriti oboje. HSS je ponosna stranka i ponosni ljudi, što s razlogom što bez. Ključna stvar je stvar ega. Tu je rivalitet između DC i HSS. Mislim da je to i ključni razlog zašto je Kos otišao. Njegovo obrazloženje ma koliko smisleno bilo ne čini mi se pravim. S druge strane odnosi uvelike ovise i o županiji. Naime, Kos je ravnatelj zato što županija tako želi, kao osnivač srednje škole. Kako bi narod rekao, penezi, penezi. Ukoliko su svi zadovoljeni neće biti nikakvih problema. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 23.11.10 21:00 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ili da bi HSS sada mogao promijeniti koalciju i prijeći na lijevu stranu? Nikako u ovom sazivu, a ako je SDP i HNS pametan neće ni ubuduće s ovim prevrtljvcima i poslušnicima koalirati. A da je VŠO veći (pokvarljiviji) kadar od Kosa to stoji. Pa ja hoću sebe uvjeriti da više nisu tak bedasti (mislim na SDP i HNS). Ako školu nisu naučili već iz ranijih iskustava, onda ni oni nisu bolji od "prevrtljivaca i poslušnika". N i k a k o učiniti taj bezumni čin. Ante je napisao/la: - Citat :
- Mislim da je ključna uloga HDZ-a koliko će ih moći namiriti oboje.
Sve su dublje a praznije rupe za namirenje. Hih, a ovi izgleda budu sve jeftiniji- gotovo pa bezvrijedni. Ante je napisao/la: - Citat :
HSS je ponosna stranka i ponosni ljudi, što s razlogom što bez. Bili nekada, bili dok su bili...ovo što su sada postali izgleda da je HamzigaDrpiZasebe škola. Časni ljudi i časni i pošteni naši seljaci su bili glasači te stranke, ali kako je vreća sve praznija, to se i oni budu sve više osvještavali. A mislim da im je već dosta svih "tih prljavih igara". Ante je napisao/la: - Citat :
- Ključna stvar je stvar ega. Tu je rivalitet između DC i HSS. Mislim da je to i ključni razlog zašto je Kos otišao. Njegovo obrazloženje ma koliko smisleno bilo ne čini mi se pravim.
Mislim da je bit ovdje rečena. Ostaje da se vidi. Vrijeme će pokazati. Možda u Kosu ima još "mrva svijesti"... Ante je napisao/la: - Citat :
- S druge strane odnosi uvelike ovise i o županiji. Naime, Kos je ravnatelj zato što županija tako želi, kao osnivač srednje škole.
Kako bi narod rekao, penezi, penezi. Ukoliko su svi zadovoljeni neće biti nikakvih problema. Ma i toga je sve manje....i peneza i želja županije. | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 29.11.10 0:24 | |
| Kaže Friščić da je HSS spreman samostalno izaći na izbore.
Neznam koju vodu pije,nekak mi se više čini ,previše gemišta.Nisu ih poplave odnesle,ali taj potez ih definitivno bi,možda i bolje.Prije bi ih se rešili. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 29.11.10 0:39 | |
| - Mišel je napisao/la:
- Kaže Friščić da je HSS spreman samostalno izaći na izbore
Tanka je nit koalicije, rivalitet s DC-om u koaliciji ne podnose, s pravom, jer HSS je stranka u odnosu na DC koji prag ni na lokalnoj razini nemože proći a kamoli tek na državnoj ( VŠO predsjednički izbori jedva 2%) HSS-ovci bi trebali biti ponosna Radićevska stranka, hoće li njihov ubijeni ponos probuditi se? Turbulencija se nedavno dogodila i u goričkom HSS-u. Ostaje nam da vidimo ubrzo. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 29.11.10 0:50 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- .......
Turbulencija se nedavno dogodila i u goričkom HSS-u Kakva turbolenicja - imali su jednog predloženog kandidata. I to onog koji je jednom kad su izbori izgubljeni podnio "časnu" ostavku. I sad ga pred izbore ponovno biraju? A neiti nemaju koga drugog jer su se drugi - mogući ispričali da oni baš i ne bi.
HSS je bolje da ide samostalno na izbore, ali onda Kukuriku koalicija (ukoliko pobjede, a valjda budu) NI POD KOJU CIJENU ne bi smjela s njima kreirati vlast. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 29.11.10 0:58 | |
| [quote="plemenitašica"] - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- .......
HSS je bolje da ide samostalno na izbore, ali onda Kukuriku koalicija (ukoliko pobjede, a valjda budu) NI POD KOJU CIJENU ne bi smjela s njima kreirati vlast. Slažem se, jer HSS uvijek pretčava lijevo-desno kako je tko na vlasti, pored toga što drže lojtre nesposobnom vođenju države, zadovoljavajući svoje interese koji opet ovako ili onako pucaju svima nama preko leđa, treba reći dosta takvom licemjerstvu HSS-a u politici. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Mišel Ide prema gore
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 29.11.10 1:17 | |
| Ima puno tubulencija u Goričkom haesesu,dosta članova koji samo uzdahnu i mahnu rukom na rukovodstvo.Navodno da budu osnivali novi ogranak u Lomnici.Sječate se da je stari raspušten cijeli kad su svi zajedno istupili sa Dehinima iz Hss-a.Od kad nema Đurđe niti im žene ne funkcioniraju kak treba.Na zadnjoj skupštini Bile su dve kandidatkinje,jedna iz Mraclina za koju je Kos fest lobiral,ali nije prošla.Vidi se kolko se do njegovog mišljenja drži u haesesu. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 30.11.10 0:29 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 24.04.11 22:34 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 14.06.11 11:54 | |
| - za poslovni prostor u Velikoj Gorici, Šetalište Franje Lučića 15 površine 40,20 m2 ponuda Hrvatske seljačke stranke u iznosu od 85,50 kuna mjesečno i
HSS:Muzej Turopolja 1:0 | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 14.06.11 16:52 | |
| - Ante je napisao/la:
- - za poslovni prostor u Velikoj Gorici, Šetalište Franje
Lučića 15 površine 40,20 m2 ponuda Hrvatske seljačke stranke u iznosu od 85,50 kuna mjesečno i
HSS:Muzej Turopolja 1:0 Pa to je puno. 2,00 kn/m2. Pa to je strašno. Morali bi se mi udružiti na forumu pa organizirati neki koncert narodne popevke za humanitarnu pomoč ovako hrabrom potezu. Recimo " susret turbo folk generacija" u klubu 100 ili " Lepi naši dečki sa sjevera Bačke i dekle iz Letovanič citya - rave party". | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 14.06.11 17:35 | |
| - Ante je napisao/la:
- - za poslovni prostor u Velikoj Gorici, Šetalište Franje
Lučića 15 površine 40,20 m2 ponuda Hrvatske seljačke stranke u iznosu od 85,50 kuna mjesečno i Kak ih nije sram? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| |
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 14.06.11 21:37 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 14.06.11 23:00 | |
| - Ante je napisao/la:
- Nemaju oni srama
A zakaj bi ih bilo sram? Em su uspješno trgovali i po povoljnoj cijeni s obzirom na krizu na tržištu nekretnina izvojevali kvalitetne uvjete i lokaciju za svoje geopolitičke projekte na čelu sa fascinantnim iskusnim predsjednikom, poznatim poduzetnikom i dugogodišnjim savjetnikom velikim međunarodnih koroporacija. Vi ste zapravo ljubomorni na takav kvalitetan politički kadar jer nije u nekoj drugoj stranci. Uostalom, zar tu ima imalo sumnje kad odluke i procjene donose bivši športski direktor Real Madrida ( trenutno u mladeži HDZ-a), bivši suvlasnik međunarodne TV & Radio korporacije ( trenutno na ledu) i doktor ekonomije sa sveučilišta u Vrtovima Sunca ( bivši ljubimac milostive Plemenite, tiha patnja...). Bolje Vam je dačitate glčamurozne uratke Aleksandra do trečeg koljena rvata Božičkovića zvanog Lucky Druk jer njegova satira satire sve pred sobom sa mirisom tamjana. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 15.06.11 10:04 | |
| - mariofil68 je napisao/la:
- ........ zar tu ima imalo sumnje kad odluke i procjene donose bivši športski direktor Real Madrida ( trenutno u mladeži HDZ-a), bivši suvlasnik međunarodne TV & Radio korporacije ( trenutno na ledu) i doktor ekonomije sa sveučilišta u Vrtovima Sunca ( bivši ljubimac milostive Plemenite, tiha patnja...).
Prva dva sam identificirala, ali ovoj treći je ostao nepoznanica jer "tiha patnja" nije bio niti jedan. Kako ja imam nekoliko "ljubimaca" teško mi je odlučiti kojeg bi izabrala. Stoga - jocker: pitaj publiku. | |
|
| |
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica 15.06.11 15:06 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- mariofil68 je napisao/la:
- ........ zar tu ima imalo sumnje kad odluke i procjene donose bivši športski direktor Real Madrida ( trenutno u mladeži HDZ-a), bivši suvlasnik međunarodne TV & Radio korporacije ( trenutno na ledu) i doktor ekonomije sa sveučilišta u Vrtovima Sunca ( bivši ljubimac milostive Plemenite, tiha patnja...).
Prva dva sam identificirala, ali ovoj treći je ostao nepoznanica jer "tiha patnja" nije bio niti jedan. Kako ja imam nekoliko "ljubimaca" teško mi je odlučiti kojeg bi izabrala. Stoga - jocker: pitaj publiku. GBRRRRRRRRRRRRRR | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HSS Velika Gorica | |
| |
|
| |
| HSS Velika Gorica | |
|