JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Novi život 06.11.10 12:52 | |
| Ovu temu sam zamislio da prikupimo sve o nastajanju novog života bilo ljudskog, životinjskog, biljnog i svakog drugog. Novi život je nova nada za budućnost planeta Zemlja. Hvala Plemenitašici na ukazivanju o veličini slike, sada će biti u redu. Treba me | |
|
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Novi život 06.11.10 19:32 | |
| Da, ove fotke jesu za pohvalu, bez obzira što nisu vrhunske, ali motiv je zaista teško pronaći, a još više odabrati trenutak. Kao dijete sam gledala male prašćiće i znam da sam sama sebe nazvala njihovom kumom. I meni je pobudilo sjećanja. Hvala. | |
|
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Novi život 06.11.10 19:55 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Da, ove fotke jesu za pohvalu, bez obzira što nisu vrhunske, ali motiv je zaista teško pronaći, a još više odabrati trenutak. Kao dijete sam gledala male prašćiće i znam da sam sama sebe nazvala njihovom kumom. I meni je pobudilo sjećanja. Hvala.
Nema na čemu, neka nam ovo bude poticaj da donesemo ovdje više takvih i sličnih motiva, kojih nažalost viđamo sve rjeđe i rjeđe, zato me je ovaj motiv impresionirao a i mene podsjetio na djetinjstvo kada smo mogli kao djeca vidjeti puno više svinja i malih praščića, danas djeca mogu vidjeti domaće životinje i njihovu mladunčad vrlo rijetko, a da bi životinje uopće vidjeli moramo ih voditi u ZOO. | |
|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Novi život 06.11.10 20:47 | |
| a joj, kako ste me raspekmezili...baš mi se plače na ovu ljepotu i sjećanja. Tnx . Molim, za danas je dosta, dajte malo miline i dragosti mi priredite i neki drugi od slijedećih dana. | |
|