| Zašto, kako,...? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Zašto, kako,...? 14.10.10 9:42 | |
| Pitaju mene, pitam ja: "Zašto vam forum nema opciju last post? Ovo je muka isusova klikati po temama i tražiti friške postove..." Hvala na mailu, dostupan je od 0-24 (hihihihi). | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 11:08 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 11:26 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 11:34 | |
| Pa neka se logiraju kao da je to problem ako prate forum. Ima još jedna opcija Today's active topics da li si mislila na to? | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 11:38 | |
| - Neo je napisao/la:
- Pa neka se logiraju kao da je to problem ako prate forum.
Vjerojatno je. Ne znam. - Neo je napisao/la:
Ima još jedna opcija Today's active topics da li si mislila na to? Nisam ja mislila, iako bi i meni dobro došlo da ne tražim - today.A di to ima? | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 12:04 | |
| Kao što je Neo rekao, ne vidim razloga zašto ne biti logiran... Što se tiče tih opcija, logično je da korisnici koji su logirani imaju veće "ovlasti/opcije" od onih koji prate forum kao gost! Imate opciju "pogledaj postove od zadnjeg posjeta" i forum Vam automatski izbaci sve nove postove koje niste pročitali! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 14:00 | |
| Na početnoj stranici ispod svih podforuma sa desne strane piše vam: Today's active topics | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 14.10.10 14:22 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 22.10.10 18:37 | |
| U temi o taxi sporosti, Antin post u kojem piše: Baš si brz... je zelene boje. Zašto? PS Sad nisam u mogućnosti kopirati, pa prepisujem. | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 22.10.10 18:42 | |
| | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 31.10.10 1:34 | |
| Opet ja s pitanjem : Zašto ne mogu vidjeti link od postavljenih fotografija, nego ako quotam ili editiram vlastiti post onda se prikazuje cijela fotografija? | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 31.10.10 18:22 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Opet ja s pitanjem :
Zašto ne mogu vidjeti link od postavljenih fotografija, nego ako quotam ili editiram vlastiti post onda se prikazuje cijela fotografija? mislim da to ovisi u kojem web pregledniku gledate stranicu. Ja koristim Google Chrome i vidim prilikom editiranja. Probao sam gledati i u Internet Exploreru, tamo vidim sliku, bez linka. Ista stvar i u Mozilla Firefox pregledniku. Barem je kod mene takav slučaj... | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 31.10.10 19:23 | |
| pogledajte da li Vam je u opcijama dok pišete maknuta kvačica sa "Disable HTML in this post" i "Disable BBCode in this post" ... ako kvačica stoji na te prve dvije stavke,trebate ih maknuti... ako kvačica nema,onda nema biti što drugo nego do web preglednika koji se koristi. Ja u Internet exploreru imam isti problem kao Vi, dok u Google chrome-u nemam! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 31.10.10 20:02 | |
| mora izgledati ovako... ako je tako,onda Vam ne mogu pomoći... Instalirajte Google Chrome | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 31.10.10 20:30 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 31.10.10 20:42 | |
| ja Vam ne mogu pomoći... kao što sam već rekao, Google Chrome probajte instalirat! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 03.11.10 10:17 | |
| - Ante je napisao/la:
- S obzirom na iskustvo s VSO u Gorici baš joj i ne vjerujem.
Kada nemaš ništa drugo, tako se gradi "karijera". Ogadi sve oko sebe, a sebe prikaži kao časnu osobu. O toj časti smo se nagledali i naslušali.
Tko o čemu, ............................... (znate narodnu) Ovaj post u temi Latinica sam označila sa +. Vidim desno dugačku zelenu liniju,ali cijeli post nije dobio zelenu podlogu. Zašto? | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 03.11.10 11:28 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- S obzirom na iskustvo s VSO u Gorici baš joj i ne vjerujem.
Kada nemaš ništa drugo, tako se gradi "karijera". Ogadi sve oko sebe, a sebe prikaži kao časnu osobu. O toj časti smo se nagledali i naslušali.
Tko o čemu, ............................... (znate narodnu) Ovaj post u temi Latinica sam označila sa +. Vidim desno dugačku zelenu liniju, ali cijeli post nije dobio zelenu podlogu. Zašto? postoji razlika između "+" i "thanks" gumba... plus možete dati na apsolutno sve postove koji Vam se svide, to znači samo da se Vama svidio taj post i korisnik koji ga je napisao je dobio par bodova kao "nagradu" što se Vama svidio njegov post. gumb "thanks" smo rekli da se može koristiti samo u temama koje ste Vi otvorili! Dakle u temi o Latinici, samo JOSIPJOŽA vidi taj gumb "thanks". Vi to recimo možete vidjeti u temama koje ste otvorili, zadnja npr. o Šimonoviću, i tamo ako želite možete nekome kliknuti "hvala" za post... | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? 13.11.10 1:21 | |
| Kako se mogu poslužiti tražilicom? Naime, treba mi post u kojem mi je Rožica priljepila link sa smajlićima, i ne mogu ga pronaći. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto, kako,...? | |
| |
|
| |
| Zašto, kako,...? | |