| Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica | |
|
+5JOSIPJOŽA Neo Ante plemenitašica Rožica-ljutibijes 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 30.01.11 13:18 | |
| Daje se na znanje, daje se na znanje!! pojašnjenje pojma "Ustaša sa salaša" je Gospodin Ante Đapić zvani u narodu "Ustaša sa salaša". Daje se na znanje, daje se na znanje!! Antiša kupio diplomu, peiznao da je kupio diplomu ( fotokopirao 90% dimplomskog rada itd.), al nije odležao. prijavio se "fiktivno" u osijeku da bi se mogao kandidirati za gradonačelnika i potpisao koaliciju sa Jaranom iz Osijeka koji je za vrijeme rata bio podređen šerifu kriznog stožera Drugu Šeksu koji je ( po izjavi suca u postupku protiv Glavaša - Jaran iz Osijeka) izjavio da je Gosp. Šeks lažno svjedočio ali za to nije odgovarao bez obzira što postoji zakonska osnova da odgovara. Dakle, Sad znate koje "Ustaša sa salaša" - scenario za izbor rađen po seriji "Zimovanje u Jakopsfeldu" ( nisu plačena autorska prava ZAMP-u). I onda pričamo da su svi pred zakonom isti! Jedan glumi zapovjednika ali za ništa ne odgovara čak ni za lažno svjedočenje, jedan odselio u Ercegovinu i sagradio kuću i još ga Sabor plačao, a Ustaša sa salaša razvalio Pravaše do temelja i jauče da je za sve kriv ivo i Thompson, a on se uvijek borio pa se od silne borbe toliko izživcirao da ima preko 150 kg. žive vage. Zaista ta borba za rvatsku samostalnost i financijsku neovisnost neke ljude natjera na volumensko širenje u beskonačnost, pa i Jadrolinija je odeblja u butu i lopaticama, zar ne cure? | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 30.01.11 20:37 | |
| - mariofil68 je napisao/la:
- Daje se na znanje, daje se na znanje!!
pojašnjenje pojma "Ustaša sa salaša" je Gospodin Ante Đapić zvani u narodu "Ustaša sa salaša".
Ovo si sam izmislio jer Đapić nije niti rođen niti rastao na salašu, što se tiče ustaštva ni tu nisi u pravu. Zbog takvog "ustaškog" stava osnovane su nove stranke. Ostalo o njegovoj diplomi i njegovim sumnjivim potezima tu si u pravu. Vjerojatno bi i on završio u Remetincu da se nije na vrijeme povukao, mada niti to nije bila njegova odluka. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 05.02.11 15:28 | |
| | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 05.02.11 15:32 | |
| Zakaj nema nikakvih komentara u medijima kako napreduje potpisivanje,dali ima građana ili je i tu cenzura na djelu? | |
|
| |
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 05.02.11 19:50 | |
| Ima. Do danas 28 000 potpisa. Lesar je rekao kada je krenulo da će prvu brojku dati danas, i onda svaka dva-tri dana. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 06.02.11 0:06 | |
| - Ante je napisao/la:
- Ima. Do danas 28 000 potpisa. Lesar je rekao kada je krenulo da će prvu brojku dati danas, i onda svaka dva-tri dana.
Pa i nije baš neka navala, što me malo i iznenađuje, možda je to posljedica izigravanja potpisa sindikata?Apropo vidio sam da je i Lesar narančast, jel to nostalgija za HNS-om ili je narančasto danas jednsotavno in? Svi su narančasti, ta boja se širi ko virus. Ali moram priznati i da je lijepa boja, živa, puna nade i optimizma. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 2:30 | |
| Nema jake medijske potpore, ali ni ovo nije lose. I ja ću ovih dana prošetati negdje potpisati. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 9:45 | |
| - Ante je napisao/la:
- Nema jake medijske potpore, ali ni ovo nije lose. I ja ću ovih dana prošetati negdje potpisati.
Treba potpisati svakako, neka ima potpisa, jer pored onih sindikalnih i ovih sada, jasno je svima samo ne premijerki šta se treba napraviti, ili bi premijerka radije da joj se dogodi zhunami kao u Tunisu? Veliki dio građana je na rubu..... | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 10:11 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- Nema jake medijske potpore, ali ni ovo nije lose. I ja ću ovih dana prošetati negdje potpisati.
Treba potpisati svakako, neka ima potpisa, ..... Veliki dio građana je na rubu..... A gdje su ti građani na rubu" kad treba dati potpis za ostavku ove degenerične vlade?Boje se? Pa nije ih nitko zvao da idu u prosvjede, nego da se potpišu da su nezadovoljni. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 10:29 | |
| Ante je dobro rekao, skupljanje potpisa nije medijski dobro popraćeno, očito g.Lesar nema medijsku podršku, vjerujem da puno građana i nezna za skupljanje potpisa, osim onih koji su na internetu, dok kod sindikalnih skupljanja, stalno su bili u medijima i mediji su upoznali širu javnost i podgrijavali na neki način odlazak na potpisivanje. Dok u ovom slučaju to nije tako i tu vidim zaista problem u manjem odazivu građana. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 10:36 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- Ante je dobro rekao, skupljanje potpisa nije medijski dobro popraćeno, očito g.Lesar nema medijsku podršku,
........... Kod Stankovića u Nu2 je čitao tekst pisma koje se potpisuje nekoliko dana prije nego li su osvanuli štandovi.Kužim da je u Vg slab odaziv, jer niti ne znamo da postoje. Mislim, ja znam, ali malo nas ima koji znamo, a znamo i da je medijska blokada zastrašujuća u gradu.Ali znam i da je jedan rekao: to nije moja stranka i nemam kaj potpisati. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 10:54 | |
| | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 11:51 | |
| Od ovog potpisivanja nema ništa to e samo predizborna reklama za laburiste. Stvarno mislite da će zbog vaših potpisa Jaca odstupiti? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 12:20 | |
| - Neo je napisao/la:
- Od ovog potpisivanja nema ništa to e samo predizborna reklama za laburiste. Stvarno mislite da će zbog vaših potpisa Jaca odstupiti?
Naravno da neće Neo, ali vrijeme do izbora se mora nekako trošiti u nedostatku boljih promidžbenih poruka. Bilo bi najbolje kada bi imali mir do mjesec dana prije izbora, u tom smislu, nažalost nismo takva zemlja, hranimo se kruhom i igrama iz dana u dan a kako se Izbori budu bližili igra će biti sve zanimljivija u onoj svojoj negativnoj komponenti, grubosti, prljavšitini, štipanju, guranju, podmetanju, klizećim startovima, udarcima iznad i ispod pleksusa.........I kada dođe dan za Izbore, otprilike polovna građana ne mrdne prstom, posebno ako bude kišilo, tko bi još po kiši šetao do biračkih mjesta. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 14:56 | |
| - Neo je napisao/la:
- Od ovog potpisivanja nema ništa to e samo predizborna reklama za laburiste. Stvarno mislite da će zbog vaših potpisa Jaca odstupiti?
Potpisivanjem ovog pisma odnosno podržavajuči ovu akciju laburista prije svega izražavate javno svoje nezadovoljstvo sadašnjom vlašču i ukupnim stanjem.To bi trebala biti osobna satisfakcija svakome. ....Vaš potpis je kap u moru, ali sa mojim i još njih nekollko tisuća napravit će se val koji će odnjeti nesposobnu vladu u duboko more.Već smo apsolvirali: Ovi potpisi NE OBAVEZUJU nego su informator onoj čobanki. | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 09.02.11 19:27 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Neo je napisao/la:
Potpisivanjem ovog pisma odnosno podržavajuči ovu akciju laburista prije svega izražavate javno svoje nezadovoljstvo sadašnjom vlašču i ukupnim stanjem.To bi trebala biti osobna satisfakcija svakome. ....Vaš potpis je kap u moru, ali sa mojim i još njih nekollko tisuća napravit će se val koji će odnjeti nesposobnu vladu u duboko more. Već smo apsolvirali: Ovi potpisi NE OBAVEZUJU nego su informator onoj čobanki. Pa i sindikati su potpise skupljali, u Dvore ih nosili i na TV laprdali pak su dobili "demokraciju u izvornom obliku" tj. ..rac na batini. Sad Laburisti - Stranka rada potpise skupljaju, troše novce i donacije, volontere i simpatizere kako bi pokazali Bjeloglavom Supu da mora raspisati prijevremene izbore, da mora dati ostavku i da je počinio 7 grijeha. I što je sad tu kreativno, kakav je to oblik izražavanja javnog nezadovoljstva vlašču i ukupnim stanjem? Poziv na mirni prosvjed, hodanje po ulicama i trgovima, pjevanje pjesama ponosa i slave konkretniji je i jeftiniji način da se svima pokaže daje dosta! Ali, postavlja se pitanje da li bi se okupili u dovoljnom broju ili je možda u nečem drugom kvaka. Jedan pametan čovjek je davno rekao da je demokracija sazidana na volji naroda koji svojim izlaskom na izbore pokazuje smjer u kojem želi da ga se vodi. ovaj narod je u konstanti pokazivanja DA MU OVI OBLICI VLASTI ODGOVARAJU, bilo to desno ili lijevo. Kad u prolječe preskočimo magičnu brojku od 50 milijardi duga ( jer sad više ni kamate nismo u mogučnosti servisirati) možda če nekome doći iz dupeta u glavu. Za sada je OK ( OK znači " ode koalicija"). | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 2:26 | |
| Vrlo optimistično vezano uz shvaćanje ljudi. A što se tiče potpisa, nema iluzija, naravno da od toga ništa. Jasno je da se na ovaj način laburisti promoviraju i neka se promoviraju. Štoviše sve bi stranke trebal biti više na cesti, ako ništa drugo da se barem zna njihov stav. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 10:00 | |
| Koliko sam čitao g.Lesar je vrlo ogorčen na pisanje po nekim forumima, koji negativno pišu o njemu, objavio je obračun s tim forumima, koliko vidim ovdje s nama nema nikakvih problema u tom smislu. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 11:44 | |
| On je ogorčen. Malo je pretjerao. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 11:49 | |
| - Ante je napisao/la:
- On je ogorčen. Malo je pretjerao.
A di to piše? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 12:03 | |
| To je moj komentar na ovo što je JosipJoža napisao. Na Lesarovu izjavu. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 12:18 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
- Ante je napisao/la:
- On je ogorčen. Malo je pretjerao.
A di to piše? Na facebook profilu od g.Lesara, za one koji su na društvenim mrežama. Jao što bi tek g.Lesar kazao na jedan naš gradski forum, s IP adresom Grada? Je li ono IP adresa Grada, ako se ne varam? https://www.facebook.com/group.php?gid=74540959260&ref=ts#!/profile.php?id=1037533375 "Dobro je, počeli smo im jako smetati. Najprije na forumima a sada mail porukama šire pamflet protiv mene, skriveni iza nickova i lažnih e -mail adresa. Zar neznaju da će se na zhtjev suda putem IP doći do njih? Barem ćemo riješiti problem financiranja Stranke"-Dragurin Lesar | |
|
| |
Neo Moderator
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 13:33 | |
| Dobro kaže Ante da je pretjerao. Zar i on ne piše protiv vlade pa što bi Jaca trebala reći?
| |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 13:56 | |
| - Neo je napisao/la:
- Dobro kaže Ante da je pretjerao. Zar i on ne piše protiv vlade pa što bi Jaca trebala reći?
Ja se slažem poptuno s Vama obojicom, ali sam Vas samo informirao u tom smjeru, što kaže g.Lesar koji isto tako glasno govori kao što se govori i po nekim forumima, e sada ako je bilo nekakvog nedopuštenog sadržaja, u to ne bi ulazio ali ako netko izražava svoje mišljenje uljuđeno i pristojno, njega niti bilo koga ne bi trebalo vrijeđati.Ja mislim da je ovo bilo samo isto tako u smislu daljnje promidžbe i ništa više. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica 10.02.11 15:54 | |
| Mi smo utvrdili pravila ponašanja, ona se odnose na sve, ali na sve koji žele participirati ovdje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica | |
| |
|
| |
| Hrvatski laburisti - Stranka rada - ogranak Velika Gorica | |
|