Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
Početna stranicaRegistracijaLogin

 

 Škole u Turopolju

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty01.10.10 22:39

Evo jedan projekt, koji se financira od strane ministarstva, konačno privodi kraju uz sve poteškoće koje su bile oko njega.
Bolje ikad nego nikad i kam puste sreće da imamo više ovakvih i sličnih projekata.
Vjerujem da će djeca u Ščitarjevu uživati u ovakvim uvjetima školske nastave.
Sada treba uprijeti i da se projekt škole Novo Čiče čim prije realizira i time rastereti škola u Vukovini. Basketball bounce

http://www.gorica.hr/2010/10/gradski-celnici-u-scitarjevu/#more-6110

Podsjetimo, tamo je nastava počela s odgodom, zbog radova na toj školi. Radovi još traju samo na sportskoj dvorani koja će biti završena do sredine listopada. Bit će to jedna od najvećih sportskih školskih dvorana, koja će sigurno zadovoljiti potrebne učenika, a moći će ju koristiti i sportski kolektivi.
Škola je uređena prema svim europskim standardima, a učenicima se osigurava maksimum kvalitete prostora, nastavnih pomagala i sadržaja.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty02.10.10 9:46

JOSIPJOŽA je napisao/la:
.... tamo je nastava počela s odgodom, zbog radova na toj školi.
Tjedan dana je kasnio početak nastave zbog radova, a još tjedan zbog poplave.
No, srećom, škola nije bila pod vodom (ni blizu).
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore


Broj postova : 441

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty16.11.10 10:07

ETo novosti,od projekta škole Novo čiće ništa,što znači da djeca koja su ove godine četvrti razred ,peti neće nastaviti u Novom Čiću kako je bilo planirano i čvrsto obečavano roditeljima.

Najlakše je posaditi nešto doniranog drveća,uz to se poslikati i reći mi radimo i realiziramo velike projekte.ZAR NE VIDITE?
Ne ne vidimo,nažalost,jer niti su to veliki projekti niti su realizirani iz blagajne gdje bi vidjeli u šta je otišao novac građana.Uložili ste trud da posadite jedno drvo kako bi vas se moglo slikati da nešto radite.Treba naglasiti donirano drvo.
Hahaha ,eto smjeha.
Inače nije sve za kritiku.DObar je projekat koji je ribolovna udruga napravila za uređenje jezera ježevo i koji se sada realizira.Bit će to lijep dio za šetnju i rekreaciju kako stanovnika Novog Čića tako i okolice.Mnogi su odahnuli što tamo više nema naagomilavanja smeća i odbacivanja uginulih životinja.
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore


Broj postova : 441

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Dograddonačelnik Kos   Škole u Turopolju Empty16.11.10 10:31

Htjela bih napraviti paralelu izmeu dva ravnatelja dviju srednjih škola.
Jedan je ravnatelj srednje škole u Zagrebu.iza njega stoje rezultati i to nevjerovatni.Znak da kad ima volje i kad čovjek shvati svoje radno mjesto kao ozbiljnu obavezu,rezultati su neizbježni.Naime taj ravnatelj dočekuje djecu na ulazu u školu gotovo svaki dan,provjerava tko kasni,razgovara sa tim djetetom,ne kao kritičar nego kao učitelj.U školu se ulazi sa iskaznicama škole.škola je zaključanaNa hodnicima za vrijeme odmora provodi svaki slobodan trenutak.Redari imaju veliku odgovornost koju potkrepljuju izvještajima dnevno.Sve je transparentno nema zabušavanja.Strogo je protiv da roditelji djeci plačaju instrukcije.Svaki profesor mora pratiti djecu u smislu da kad se javi problem kod nekog odmah nađe drugog učenika koji zna da uči sa tim slabijim.Za to se osigurava poseban prostor u školi,ako to ne da uspjeha,onda kreče individualni rad učitelj,učenik,tek na kraju u krajnjoj nuždi instrukcije privatno.Izleti su nešto zaista dobro.Prije svega edukativni,a tek onda igra.Djeca su toliko motivirana,da sama bez roditeljskog nadzora razvijaju osječaj odgovornosi i motiviranost za rješavanje zadanih zadataka.Postoje i nagrade.Npr,cijela škola je od ravnatelja dobila karte za koncert za Luku Ritza,zatim za konjičke trke,pa za Top Stars,ima toga još.Želim reći ravnatelj živi sa školom,poznaje učenike po imenu i provodi jako puno vremena sa djecom.

A ravnatelj Kos?

Večinom ga se nemože pronači jer nitko nema definirano kada će biti gdje.Čak ni njegova tajnica to nezna,ni na jednom radnom mjestu.Dali on osluškuje potrebe djece'Naravno da ne.Dali se trudi da ta djeca budu motivirana ,uspješna,naravno da ne .On je sušta suprotnost ravnatelja iz prošle priče.
Npr djeca pedikerke željele su ići na edukaciju dodatnu i neko natjecanje za što je školi trebalo sedam tisuća kuna,koje naravno ravnatelj nije mogao pronači pa su djeca ostala doma ,išlo ih je samotroje ili šestero,nisam sigurna u ovaj broj.

Moram se sekundu vratiti na ravnatelja iz prijašnje priče.On ima i kozmetičarke u školi.Djeca imaju tako opremljen salon na kakvom mu zavide mnogi kozmetički saloni,vrhunsku profesionalnu opremu i to samo s toga što je uspostavio suradnju sa vrhunskum firmama koje su mu opremile salon i uložile u što kvalitetniju edukaciju te djece.
Mislite li da naša velikogorička škola ima kvalitetnog ravnatelja ili ravnateljicu,koji bi bio inovativan,voljan raditi,baviti se djecom i biti tu na svom radnom mjestu kakve li bi tek stručnjake mi mogli imati?

Upravo na RVG kažu da su jučer podijeljene stipendije za deficitarna zanimanja,Šteta što ne iskoristimo kvalitetno potencijal djece koji imamo pred sobom.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty17.11.10 10:50

Mišel je napisao/la:
ETo novosti,od projekta škole Novo čiće ništa,što znači da djeca koja su ove godine četvrti razred ,peti neće nastaviti u Novom Čiću kako je bilo planirano i čvrsto obečavano roditeljima.

Najlakše je posaditi nešto doniranog drveća,uz to se poslikati i reći mi radimo i realiziramo velike projekte.ZAR NE VIDITE?
Prije početka iduće školske godine su ljetni praznici. A ljeto je godišnje doba kad se ide na more na kupanje, uživanje. VŠO i ostali pametni su se pobrinuli da se djeci "donese" more u njihovo Novo Čiće, pa će i ostala djeca iz okolnih naselja moći doći na "more".

Kako su na početku zime priredili za ljetni odmor, tako je za očekivati da će iduće ljeto prirediti za školske dane, ali tek za onu godinu iza. Čujte, Mišel, treba sve pomno isplanirati, nemre se na vrat na nos. Pa to je škola.

Što se drveća i Ježeve jame (Halooooooo Večernji list - to je jama, a ne more) tiče, prošla sam i izgleda super, čisto, uredno, naravno još bu bolje kad se drveće razraste i kad bude fini hlad. Nadam se da se bude i trava redovito kosila, pa bu stvarno lijepo za prošetati se, sjesti i odmarati.
Kad idući put odem na onaj kraj budem poslikala.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty17.11.10 11:04

Ovaj prvi ravnatelj je iz neke priče ili možda Švedske, a ovaj drugi je pravilo za sve ravnatelje u ovoj državi.
Zagrebački ravnatelj je iznimka koja samo potvrđuje pravilo, iako ima sigurno još dobrih ravatelja, ali su u manjini.

Nemam iskustva, ne mogu ništa reći na tu temu, osim da dobijem ospice kad pročitam da je ravnatelj postvljen po podobnosti i pripadnosti nekoj stranci.
Uz to, zašto su ravnatelji "svete krave" koji kad zasjednu u fotelju nemreš ga niti pomaknuti, a kam tek maknuti. A za isto vrijeme su kolege profesori nezadovoljni radom tog ravnatelja.

U našem društvu ravnatelji nemaju novca za mnoge projekte koje bi možda željeli provesti, osim toga sebični su (sjećam se onog koncerta za školske ormariće) i ne djeluju niti u niti za širu zajednicu, nego eventualno u svojoj školi. Osim toga mislim da uopće nisu povezani na gradskom nivou (bar ne svi), a na kraju krajeva u gradu imamo pročelnika za kojeg mogu tvrditi da se ništa previše ne angažira oko naše djece i boljih uvjeta školovanja.
Djeca moraju ići u školu, škole postoje i kaj bi još htjeli.

No, moram reći da su školske zgrade u zadnjih godinu dana uređene iznutra i da se investiralo.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty18.11.10 2:43

Na žalost, kvaliteta ovisi o ravnatelju. To ne bi smjelo biti tako, ali je.

Ministarstvo je sve odgovornost maknulo sa sebe, pa su svi prepušteni sami sebi.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty25.03.11 16:26

Dobivena građevinska dozvola

Zemljište je osigurano, prikupljena je projektna dokumentacija, a dobivena je i građevinska dozvola- najnovije su informacije iz gradske uprave gdje, kažu, rade na što skorijoj izgradnji škole u Novom Čiču.

http://www.rvg.hr/index.php?id=4035

Odlično.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty10.05.11 15:45

Škole u Turopolju Kosor10

http://www.gorica.hr/2011/05/premijerka-kosor-danas-u-scitarjevu/#more-8205

U Ščitarjevu su jučer popodne saznali da gospođa sa svitom dolazi u pohode. I od tada do jutros je trebalo sve pripremiti.
Došla je otvoriti dvoranu????
Kad nema druge, i ta je dobra.

A pogledjate namrgođene face. Brrrrrrr. I zašto se slika ispred birtije?
Da su ranije najavili da će doći možda bi se više građana okupilo da je pozdrave.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty10.05.11 15:57

Premijerka radi 0-24 Laughing
Kao i naš gradonačelnik

Mene zanima samo kada ona stigne nešto raditi, a stalno se poziva na rad dok je istovremeno svaki dan na putovanjima, u obilascima i predizbornoj kampanji.

Baš se mislim da ju pozovem da mi otvori jedan pilićarnik?

Šteta što saznado prekasno a mogao sam otići da joj bacim jednu kiticu cvijeća i pozovem je na otvorenje.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty10.05.11 16:11

JOSIPJOŽA je napisao/la:
........
Šteta što saznado prekasno a mogao sam otići da joj bacim jednu kiticu cvijeća .........
Pa da, to sam i mislila. I ja bi išla stajati u špaliru i mahati. zeko bleh
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty10.05.11 16:57

plemenitašica je napisao/la:
JOSIPJOŽA je napisao/la:
........
Šteta što saznado prekasno a mogao sam otići da joj bacim jednu kiticu cvijeća .........
Pa da, to sam i mislila. I ja bi išla stajati u špaliru i mahati. Škole u Turopolju 580510 Škole u Turopolju 812283

Aaaaaa .... ne bi to bilo onak kompletno ak i mene ne bi poveli, jer .... ovaj, ja imam tak fini red carpet - onak bas za takve.... pa Vi mašete, ushićeni cupkate, zasipate ju cvijecem, a ja prostrem taj "especially red carpet" - eeee, to bi bilo tooooo Škole u Turopolju 812283 Škole u Turopolju 580510 Škole u Turopolju 138410 Škole u Turopolju 70775
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty10.05.11 23:48

Da sam znao da je moj bombonček u gradu ja bi svakako išao.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty11.05.11 8:57

Ante je napisao/la:
Da sam znao da je moj bombonček u gradu ja bi svakako išao.

Kak to da nisi bio informiran, obzirom da se radi o tvom bombobnčeku.
Vjerojatno je držano u tajnosti da se tamo ne pojave nepodobni i ne izvižde premijerku. Laughing
Nego samo podobni, poslušni i mladi HDZ koji dobiju po 10-ak tisućica za eskort. Laughing
I onda se mi čudom čudimo kako mladi HDZ-a voze sve nove Pasate.(Nekoliko eskorta i eto ga)
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore


Broj postova : 441

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty11.05.11 16:00

Odgledala sam video otvaranja škole u Ščitarjevu,moja konstantacija je da su svi bili normalni,pristojnog držanja sem Ožboltice i Šukera koji su toliko iritantno se ponašali,da me uopče ne čudi više ni malo prelazak Ožboltice na drugu stranu vladavine.Njeno ponašanje odaje osobu čiji je moto sve za vlast.Onaj iritantni smijeh što stoji uz premijerku,je kao ostvarenje dječjeg sna da dobije najslađu lizaljku na svijetu,a ožboltica se baš tako veseli kao da je dobila najslađu lizaljku koju će lizati taman da padne i u *****,ona će je podići i nastaviti lizati.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty11.05.11 22:19

Ono što je bitno je da je škola otovrena. Sve ostalo je manje važno.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty12.05.11 10:31

Ante je napisao/la:
Ono što je bitno je da je škola otovrena. Sve ostalo je manje važno.
Škola i dvorana su otvorene početkom školske godine, prije 8 mjeseci.
Zašto je došla sad? Tko ju je zvao?
Zašto je Šuker njoj zdesna, kad je Šuker nitko i ništa u ovom gradu (mislim na papiru)?
Fujjjjj povrac povrac povrac povrac hfgd


[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty12.05.11 10:57

plemenitašica je napisao/la:
Ante je napisao/la:
Ono što je bitno je da je škola otovrena. Sve ostalo je manje važno.
Škola i dvorana su otvorene početkom školske godine, prije 8 mjeseci.
Zašto je došla sad? Tko ju je zvao?
Zašto je Šuker njoj zdesna, kad je Šuker nitko i ništa u ovom gradu (mislim na papiru)?
Fujjjjj Škole u Turopolju 550616 Škole u Turopolju 550616 Škole u Turopolju 550616 Škole u Turopolju 550616 Škole u Turopolju 6614
Naravno da je dobro da je škola otvorena i završena.
Ali kao da neznamo da HDZ koristi svaku mogućnost za ovakav cirkus i svoju kampanju.
Čak i po nekoliko puta da otvara isti objekat.
Naravno da se građanima to i gadi, kada vide premijerku svaki dan kao da iskače iz paštete na HTV-u u obilasku, neprekidno je na putu i u kampanji, dok istovremeno se poziva na rad, ma kada ona stigne nešto raditi molim Vas lijepo kada se samo vozika okolo naokolo, dok mi i dalje grcamo u problemima, naravno čini sve kako bi i dalje zadržala vlast, što je njeno legitimno pravo ali nije pravo da premijerski mandat i naše novce ponovo koristi za svoju kampanju, i to je ono što bi i zakonski trebalo urediti, koji su to kapitalni objekti koje premijer/ka ili predsjednik može otvoriti, a ne da otvara svaki "kokošinjac", za to postoji lokalna samouprava, koja napravi otvorenje, jer ovo se itekako zlorabi radi osobne i stranačke koristi.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty14.05.11 10:45

Šuker je saborski zastupnik ovog kraja, htjeli mi ili ne.

Mislim da nije pitanje zašto je on bio, nego zašto drugi nisu bili.

A Jaca dolazi na što ju zovu, ništa loše u tome.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty14.05.11 11:22

Ante je napisao/la:
A Jaca dolazi na što ju zovu, ništa loše u tome.
Dobro, nemam zamjerke osim da se odrede prioriteti, ali to nije moj problem nego njen i njenih savjetnika.
No, ako nije stigla doći na vrijeme da otvori školu i dvoranu kad su zgotovljene po koga vraga dolazi sada? Ante, to je pitanje? Za dvoranu i školu u Ščitarjevu je prošla baba s kolačima još prošlu jesen, sad je proljeće.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty15.05.11 0:35

plemenitašica je napisao/la:
Ante je napisao/la:
A Jaca dolazi na što ju zovu, ništa loše u tome.
Dobro, nemam zamjerke osim da se odrede prioriteti, ali to nije moj problem nego njen i njenih savjetnika.
No, ako nije stigla doći na vrijeme da otvori školu i dvoranu kad su zgotovljene po koga vraga dolazi sada? Ante, to je pitanje? Za dvoranu i školu u Ščitarjevu je prošla baba s kolačima još prošlu jesen, sad je proljeće.

Djeca nesmiju ni čokoladu otvoriti, Kosorica dolazi odmah na otvorenje.
Škole u Turopolju 67749
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty15.05.11 10:29

Imala je gust raspored i sada je uspjela doći. Da je došla na ovu jesen rekli bi da je to zbog izbora.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty15.05.11 12:53

Ante je napisao/la:
Imala je gust raspored i sada je uspjela doći. Da je došla na ovu jesen rekli bi da je to zbog izbora.

Kao sada nije došla radi izbora? Škole u Turopolju 920306
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty07.10.11 21:04

danas sam se vozio kroz Novo Čiče i vidim da je kran montiran na gradilištu škole, to bi trebalo značiti ili "skladištenje krana" preko zime ili da bi se Jaca uskoro mogla pojaviti na otvorenju. Jedino što je jasno, teško da će biti nekih radova obzirom na vrijeme pred nama.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty10.11.11 17:25

JOSIPJOŽA je napisao/la:
danas sam se vozio kroz Novo Čiče i vidim da je kran montiran na gradilištu škole, to bi trebalo značiti ili "skladištenje krana" preko zime ili da bi se Jaca uskoro mogla pojaviti na otvorenju. Jedino što je jasno, teško da će biti nekih radova obzirom na vrijeme pred nama.


Gradski portal ne laže:

Povjerenstvo za praćenje izgradnje škole u Novom Čiču održalo je danas svoju prvu sjednicu. Članovi povjerenstva prethodno su obišli radove i upoznali se sa stanjem na gradilištu.

Povjerenstvo je ocijenilo kako je dinamika radova sada zadovoljavajuća, te se očekuje kako će škola biti gotova u predviđenom roku, odnosno do 25. kolovoza 2013.http://www.gorica.hr/2011/11/skola-u-novom-cicu-bit-ce-izgradena-do-ljeta-2013/Jel postoji kakva sumnja??? Da vas nisam čula. Na gradskom portalu piše da će ŠKOLA BITI GOTOVA u ljeto 2013 - dakle u godini lokalnih izbora. Povjerenstvo je imala svoju PRVU sjednicu, valjda oni ZNA SE znaju. Živijo hadezej.
[Vrh] Go down
Sponsored content
Škole u Turopolju Empty
PostajNaslov: Re: Škole u Turopolju   Škole u Turopolju Empty

[Vrh] Go down
 
Škole u Turopolju
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Forum Velika Gorica :: Domaće teme :: Gradonačelnik, Gradsko vijeće-
Forum(o)Bir: