| P- Hrvatski sabor | |
|
+5Neo Rožica-ljutibijes Ante plemenitašica JOSIPJOŽA 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 14.02.11 2:15 | |
| Mislim da se svatko ima pravo kandidirati ako skupi potpise. Novci, ako nema nema. Ne smiju biti kriterij. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 14.02.11 9:43 | |
| - Ante je napisao/la:
- Mislim da se svatko ima pravo kandidirati ako skupi potpise. Novci, ako nema nema. Ne smiju biti kriterij.
Slažem se s tim, da ne bi bilo zabune, govorim ipak samo o realnosti. S druge strane svašta lijepoga je nama ustavom zagarntirano a je li to sve tako u praksi i realnosti? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 14.02.11 18:19 | |
| Trebalo bi biti sve. Ako pak nije, to ne znači da ono što je do sada bilo kako treba mijenjati tj. nepoštivati. | |
|
| |
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 16.06.11 10:04 | |
| Na pitanje kako to misli da je Nobilo 'doveo Sanadera', Markovinović proširuje svoju teoriju čak na Nobilovu kćer Ivanu: 'Ma to sam rekao onako, iako je moguće da zaista njime pojačava svoju navalu... Možda se čak sad osvećuje zbog svoje kćeri. Naime, ona je udana za Tonija Cetinskog, a njegova je majka Vinka pod istragom i blokirana joj je sva imovina. Kćer mu je, dakle, ostala bez svega zahvaljujući borbi protiv korupcije, a donedavno je na aukcijama u humanitarne svrhe mogla potrošiti 100-200 tisuća kuna za običnu loptu.' http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/133799/Nobilo-se-preko-Polanceca-osvecuje-za-svoju-kcer.htmlPa stvarno kad si ****** si ****** i još kad taj kretenizam ima predznak HDZ onda ti nema pomoći. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 12.09.11 18:02 | |
| "POLAKO, ali sigurno stižu dokazi o 'vrhu HDZ-a kao zločinačkoj organizaciji' koju sam izrekao u Hrvatskom saboru i zbog toga dobio dvije opomene i prijetnju malim prstom Vladimira Šeksa. Mislim da ću tražiti da mi se opomene ukinu, jer sam bio u pravu", napisao je Željko Jovanović saborski zastupnik SDP-a na svojem službenom Facebook profilu pod dojmom posljednjih tekstova o financiranju kampanje Jadranke Kosor, ali i ostalih kampanja HDZ-a te postojanja crnih fondova unutar te stranke. "Crne torbe, crni fondovi dokazuju da je HDZ zavio Hrvatsku u crno", kaže danas zastupnik Jovanović. http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljko-jovanovic-ukinite-mi-opomene-bio-sam-u-pravu-hdz-jest-zlocinacka-organizacija-/571312.aspx | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 13.09.11 1:23 | |
| Nije to prvi rekao Jovanović nego Kapraljević i između ostalog pitao Sanadera koliko je sati | |
|
| |
mariofil68 Ide prema gore
Broj postova : 245
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 14.09.11 14:08 | |
| - Ante je napisao/la:
- Nije to prvi rekao Jovanović nego Kapraljević i između ostalog pitao Sanadera koliko je sati
Prvi je to rekao "Bombarder s Kvarnera", zar ne? | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 14.09.11 19:45 | |
| Mislim da je Kapraljević, ali može se provjeriti. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 15.09.11 16:16 | |
| Citat: "Crne torbe, crni fondovi dokazuju da je HDZ zavio Hrvatsku u crno", kaže danas zastupnik Jovanović. Zavio, zavio i u crno ... nego kaj! I u crveno obojao - jer normalni se crvene što od ljutnje što od srama. I u modro i u zeleno, nego kaj - normalni se zelene i pomodre od muke u koju su ih doterali, a niš ne mogu. I u sve druge kolure sramote, jada, bezobrazluka, idiotizma, kretenizma, pokvarenluka, podlosti, lažljivosti, smrada, gnoja i svega ostalog najgoreg (sami si nabrajajte dalje) ... . Banda lopovska, mafijaška - Zna se .... ... i uopće nije važno tko je i kada to rekao, već odavno, odavno to znamo i osjećamo! | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 17.09.11 23:58 | |
| Dobar dan, dobili ste automatsku sekretaricu Sabora Republike Hrvatske. Za krađu i korupciju birajte HDZ, za nesposobnost i letargičnost birajte SDP, za deračinu bez pokrića birajte HNS, a ako ste se probudili iz hibernacije birajte HSLS. Kako god bilo, znajte da nikog nema na svom radnom mjestu i da vam je potpuno svejedno koga odabrati. Bip. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| |
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 28.09.11 19:39 | |
| Prvi dio 'paprenog' aktualnog sata u Saboru10.00 "Molim vas da to bude odrješito, jasno, glasno bez osobnih uvreda i diskvalifikacija i da to tako završi", naputak je predsjednika Sabora Luke Bebića zastupnicima, nakon što je utvrdio dnevni red. Upozorio je zastupnike da gledaju crveno svjetlo u sabornici – ono pokazuje kad je gotovo vrijeme za postavljanje pitanje. Neće biti pauze. http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/09/28/0633006.html Pa ovo je izvan svake pameti!!! Hrvatski Sabor su spustili na razinu kafanskog trača, ulice i tržnice.... strašno . Sramota!!! Kriva Jadranka Kosor došla u Sabor. Halo, straža?Na Aktualnom satu trebala se pojaviti premijerka Kosor, no to se nije dogodilo. Žena koja je zasjela na njezino mjesto, šefica je nedobrodržećeg HDZ-a, a saborsku govornicu koristi u predizborne svrhe. Jasno i glasno, Kosorica je rekla da će govoriti o programu HDZ-a, i to je i radila. Loše, doduše, ali ipak... ....... 13. 22 Luka Bebić je nakon rasprave Jurjevića i Kosor ustvrdio : "U svakom slučaju, izgleda da nas čeka sjajna i ružičasta budućnost". http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/09/28/0126006.html?pos=n0 Isuse i Marijo .... pa nemrem vjerovat .... dakle, znala sem da mogu jako nisko ići, alo ovoliko nisko .... mora svakom normalnom uistinu - pamet stati . | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 28.09.11 20:31 | |
| Bebić je odličan | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 28.09.11 21:36 | |
| - Ante je napisao/la:
- Bebić je odličan
On samo dobro shvaća svoju preozbiljnu ulogu predsjednika hrvatskog Sabora, dakle svih saborskih zastupnika a ne samo HDZ-ovih. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 12.10.11 15:31 | |
| Članovi Mandatno-imunitetnog povjerenstva Sabora iz redova HDZ-a predložili su da se Željku Jovanoviću, riječkom zastupniku iz redova SDP-a, skine saborski imunitet . Jovanovića se tereti da je oklevatao HDZ nazivajući ga zločinačkom organizacijom . Predsjednik povjerenstva Damir Sesvečan izjavio je na sjednici koja je još uvijek u tijeku kako se zapravo ne radi o kleveti, nego "zločinu iz mržnje čime je diskriminirano 220 tisuća čestitih domoljuba koji su članovi HDZ-a ". Na sjednici odbora, iako nije član, pojavio se i Vladimir Šeks . Kako stvari stoje, Jovanoviću će imunitet biti skinut, jer HDZ za to ima dovoljno glasova. http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zeljku-Jovanovicu-skida-se-imunitet-zbog-nazivanja-HDZ-a-zlocinackom-organizacijomMa fuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.Ne da ste zločinci, ma svi vi "220 tisuća čestitih domoljuba koji su članovi HDZ-a" kad ste još uvijek u toj stranci, nego ste idijoti. (sa j).ŠTO SU ONI NEGO ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA, 220 TISUĆA ČLANOVA HDZ-ZLOČINACA MALTERETIRA 4 MILIJUNA LJUDI, PRODALI I UNIŠTILI DRŽAVU, OPLJAČKALI I NJU I LJUDE.....ŠTO DRUGO REĆI NEGO DA SU Z L O Č I N C I komentar koji potpisujem.oporba bi trebala zatraziti izglasavanje nepovjerenja vladi danas ... komentar koji potpisujem. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 12.10.11 15:47 | |
| Nervoza raste sve više, biće napeto. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 12.10.11 19:59 | |
| Ne sjećam se da je ikada bilo ovako napeto u njihovim redovima.
Eeeee, što bi sada dali da se Sanader vrati i sve bude kako je i bilo. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 14.10.11 0:25 | |
| Takvo ponašanje u Saboru, i to posebice potpredsjednika Šeksa, nije, prema mom mišljenju, ni glupo, niti neprimjereno, nego tragično. Tragično je da takve glave imaju pretenziju voditi jednu državu, tragično je da se netko tako obraća kolegici u Saboru Gordani Sobol i pogotovo javno. Tako je aktualnosti iz Sabora komentirao splitski psihijatar i sudski vještak prof. dr. Ivan Urlić, napominjući kako je njegovo mišljenje da je za takav kalibar osobe suvišno trošiti riječi i vrijeme, ali je funkcija ta koja ipak zahtijeva komentar.- Jedno je što čovjek misli, ali važno je kontrolirati ono što se kaže. A ako se ne može kontrolirati bolje je da potraži stručnu pomoć nego da se sramoti svojom nekontrolom. Ako netko misli da ovo govorim iz idealističke sfere neka pogleda kako se u vrlo delikatnim situacijama ponaša predsjednik države. Nije, dakle, da u ovoj zemlji nema pristojnih ljudi, pa ako netko ne može biti pristojan bilo bi dobro da ustupi svoje mjesto onome tko to može i zna - zaključuje dr. Urlić. http://web2.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/151892/Default.aspxTragično je i to što to nije samo ova pijandura, a i neke žene. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 18.10.11 17:29 | |
| LUKA BEBIĆ bio je izrazito loš izbor za predsjednika Hrvatskog sabora i to se sada sasvim razotkrilo. ........ U prvom redu Luka Bebić ne razlikuje privatno od javnoga, jer dokle god je on predsjednik Sabora, ne može biti ja. Odnosno dokle god je treći čovjek u ovoj zemlji i prvi čovjek zakonodavne vlasti, on to ne bi smio raditi jer šteti demokraciji u zemlji. Da je Luka Bebić samo privatna osoba, koja se primjerice bavi poduzetništvom, ja bih ga razumio jer stoji uz svoga prijatelja kada mu je najteže", objašnjava Lalić koji smatra i da je davanje potpore Sanaderu na tako jedan drastičan način izrazito štetno po pitanju suzbijanja političke i druge korupcije, ali i za povjerenje građana u sustav. http://www.index.hr/vijesti/clanak/bebicev-pokusaj-spasavanja-sanadera-predsjednik-sabora-je-gol-i-pokazuje-ruzan-politicki-korpus/577900.aspxBebić nudi kuću - nije mu problem, kako ju je "zaradio" tak s njom i gospodari.I još jedan komentar koji nisam ja napisala, ali podupirem svaku riječ:"Problem nije u Bebiću, nego u vama koji ga podsvjesno ipak doživljavate kao predsjednika jedne časne funkcije. On dobro zna da je kriminalac i davanje podpore drugom kriminalcu on doživljava logično kao lojalnu solidarnost!" | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 18.10.11 20:24 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 22.10.11 9:54 | |
| Situacija koja se jučer dogodila u Saboru i što je napravilo 77 zastupnika je naša kolektivna sramota. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 16.01.12 23:27 | |
| JEDNODNEVNI PENZIĆIMeđu povlaštenim saborskim umirovljenicima Šeks, Lovrin i RadinČak je 46 zastupnika prethodnog, šestog saziva Sabora predalo zahtjeve za mirovinom. Otkrio je to u emisiji Hrvatskog radija 'S Markovog trga' predsjednik Sabora Boris Šprem. Iako se s ovako velikom brojkom već spekuliralo, među novopečenim povlaštenim umirovljenicima našli su se i neki koji su mirovinu aktivirali na jedan dan te se vratili u Sabor kao zastupnici aktualnog sedmog saziva. http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/170669/Medu-povlastenim-saborskim-umirovljenicima-seks-Lovrin-i-Radin.htmlI zato političari nemaju ugled u društvu. | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 18.01.12 11:07 | |
| I zato je bila tolika strka za saborska mjesta, uz sve druge benefite, a kad pogledaš aktivnost u Saboru najveći dio njih nije ni osnovnu plaću zaradio a kamoli tek povlaštenu mirovinu.
No sad se vidi i koji su i čiji su to zastupnici (sve redom oni koji vole Hrvatsku više i od rođene majke), neka narod pamti. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 18.01.12 14:20 | |
| - Ante je napisao/la:
- Situacija koja se jučer dogodila u Saboru i što je napravilo 77 zastupnika je naša kolektivna sramota.
.... hihihihihihihiiiiiiiii .... ..... "u-se' i u svoje kljuse" - Ante je napisao/la:
- JEDNODNEVNI PENZIĆI
Među povlaštenim saborskim umirovljenicima Šeks, Lovrin i Radin
Čak je 46 zastupnika prethodnog, šestog saziva Sabora predalo zahtjeve za mirovinom. Otkrio je to u emisiji Hrvatskog radija 'S Markovog trga' predsjednik Sabora Boris Šprem. Iako se s ovako velikom brojkom već spekuliralo, među novopečenim povlaštenim umirovljenicima našli su se i neki koji su mirovinu aktivirali na jedan dan te se vratili u Sabor kao zastupnici aktualnog sedmog saziva.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/170669/Medu-povlastenim-saborskim-umirovljenicima-seks-Lovrin-i-Radin.html
I zato političari nemaju ugled u društvu. .... i još zbog mnogočega, ali ima ih i iz "aktualne" koalicijske vlasti .... da, sramota i žalost teška .... a zakaj oni ne bi bili otpravljeni u te "medene" mirovine" i nek miruju i uživaju kak narod plaća ak mora, a u Sabor da dođu njihove zamjene, ha??? .... samo izmjena, dopuna zakona - "o jednakosti" i u tom segmentu života .... jer i Ustav (meni "Sveto pismo") jasno kaže da smo pred zakonom svi jednaki .... hahahahahahaaaaaa .... malo morgen - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- I zato je bila tolika strka za saborska mjesta, uz sve druge benefite, a kad pogledaš aktivnost u Saboru najveći dio njih nije ni osnovnu plaću zaradio a kamoli tek povlaštenu mirovinu.
No sad se vidi i koji su i čiji su to zastupnici (sve redom oni koji vole Hrvatsku više i od rođene majke), neka narod pamti. .... a kak ja dobro pamtim JOSIPJOŽA .... vjerujte da mi je nekad i od same sebe mučnina - zbog toga | |
|
| |
Mišel Ide prema gore
Broj postova : 441
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor 18.01.12 14:54 | |
| Gledala sam danas malo sabor,hadeze ne odmiče od svog načina rada u saboru,ali mi se jako sviđa Milanovičev stav i ostatka vlade koji se neda isprovocirati,odmiče se od prošlosti i pokušava realno sagledati budučnost,te se baviti problemima sada i u budučnosti,ostavljajući prošlost konačno gdje joj je i mjesto.Nekako ulijevaju nadu,istina slabu,ali ipak nadu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: P- Hrvatski sabor | |
| |
|
| |
| P- Hrvatski sabor | |
|