Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Za logiranje na forum kliknite na "Log in".
Za registraciju na forum kliknite na "Registration".
Ako ne želite da Vam ovaj prozor iskače kliknite na "Do not display this again".
Forum Velika Gorica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

P- Hrvatski sabor

Go down 
+5
Neo
Rožica-ljutibijes
Ante
plemenitašica
JOSIPJOŽA
9 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

Broj postova : 1353

P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty24.11.10 21:29

plemenitašica je napisao/la:

Markovinović ga jako voli, svaki put ima repliku, čovjek je u 1946,
JOSIPJOŽA je napisao/la:
Markovinović voli sve iz opozicije, on svima ispravlja sve, čovjek samo ispravlja netočne navode, ima to zaduženje u HDZ-u.
Ante je napisao/la:
Barem ih mora slušati da ih ispravi Very Happy
Markovinović... P- Hrvatski sabor - Page 3 550616
Ajoj, jeste me našli....s kapacitetom....ajme meni kad ga vidim da ustaje, ja bjež...pa čuje li on sebe i čuju li oni koji su ga "zadužili za ispravke" - njega.
Pa ono je strašno, čak mislim strašnije od barba Luke.
Ponajviše, zlo mi je od te "individue" u Saboru - "đe ga nađoše, ba" - mora biti isto neki "domaći dečec".
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

Broj postova : 2140

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty24.11.10 22:07

Uz slušanje možda i nauči.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

Broj postova : 2046

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty03.12.10 12:44

Na donjem linku možete pogledati aktivnosti zastupnika u sabornici.

Zakonodavna aktivnost
Zastupnička aktivnost
Stegovne mjere
Zastupnička pitanja

http://infodok.sabor.hr/StatistikaFrm.aspx?vrsta=ZastAkt
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

Broj postova : 1957

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty29.12.10 17:38

Malo detalja sa saborske trakavice o promjenama u Valdi
Kad se dohvate "slavonski neprijatelji" ovako to izgleda:
'Ti si psihički bolesnik! Šizofrenik!'
Posebno kada to izgovori podpredsjednik Hrvatskog Sabora onda to ima svoju posebnu težinu.
Može li niže i jadnije? Točno onako kakvom su i Hrvtasku učinili.
Može nas sve skupa biti sram, što smo stvarali ovakvu Hrvatsku, koja je slika i preslika rasprave u Saboru, to gledamo i slušamo svaki dan od najviših instanci države do najniže lokalne razine. Fujjjjjjjjjj!

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/12/29/0273006.html
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty30.12.10 2:55

Ispod svake razine.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty30.12.10 12:04

Mene nije sram i ne dam da me bude.
Niti jednom u 20 godina nisam dala glas krivim ljudima.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty30.12.10 12:42

Mene nije sram i ne dam da me bude.
Niti jednom u 20 godina nisam dala glas krivim ljudima.

Poštujem i cijenim, predhodno sam mislio na cjelokupno hrvatsko društvo, (nisam naglasio čast iznimkama, to se podrazumijeva samo po sebi) koje je ipak dozovolilo sve ovo što nam se događa, dan danas i kada vidimo što nam se sve događa pretihi smo, počevši od oporbe pa sve do nevladinih udruga, udruga građana, intelektualaca, kulturnjaka do običnog puka koji i dalje trpi sve torture koje mu se čine.
Pogledajmo, Francuze, pogledajmo Grke koji su zasita u banani, pa se bore za svoja prava, pogledajmo našu raspravu jučer u Saboru, svi samo odmahuju rukom kao da se to nas ne tiče, uživamo u cirkusu koji se događa oko nas, zato valjda ona izreka u Hrvata: Kruha i Igara ima svoj puni smisao. Igara imamo sve više ali kruha sve manje, kad nas to zvizne u glavu biti će možda prekasno.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty16.01.11 1:07

Stavit ću ovdje ovaj post, zato jer je glavni lik cijele priče ZNA SE Šeks - podpredsjednik Sabora.

"Vi ste nam tom prigodom rekli nešto što Vas nitko nije niti pitao. Rekli ste nam da će Državno odvjetništvo izdati priopćenje u kojemu će dati do znanja da razlozi Amnesty Internationala za pokretanjem istrage nisu valjani te da je to sve "perfidna i zloćudna konstrukcija".
E sad, ovo pametan ne pita (što potvrđuje i refleksni muk novinara), a mudar ne govori. Ali Vi ste to izgovorili, pa sam prisiljen pitati Vas odakle Vi to znate već u ovoj fazi postupanja po podnesenoj prijavi, odnosno tko je Vama to rekao.
Vjerujući da tako što u zgradi Državnog odvjetnišva nije moglo biti izgovoreno, mogu Vas samo pitati odakle Vam danas kristalna kugla?", stoji u otvorenom pismu koje potpisuje odvjetnik dr. sc. Neven Cirkveni.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-neven-cirkveni-pita-vladimira-seksa-odakle-znate-sto-radi-dorh/533264.aspx
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty16.01.11 16:13

Šeksa nikada nisam vidio ovakvog. Inače je miran i staložen. Čini mi se ozbiljnije nego što se želi prikazati.
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty27.01.11 22:00

Boljševici u Saboru: Kako HDZ piše političke optužnice

DOSAD su se političke optužnice pisale u strogo zaključanim
kabinetima. Da bi se zatim plasirale u medije. Međutim, ove srijede
optužnice su se po prvi puta pisale u direktnom televizijskom prijenosu,
na Aktualnom satu Hrvatskog sabora.
Zastupnik HDZ-a ustvrdio je kako bi nekog oporbenjaka trebalo
procesuirati. Njegove riječi potom je potvrdio HDZ-ov ministar, uputivši
kolegu ministra policije da bi to trebao istražiti. A ministar policije
na kraju izjavio da će to istražiti. Pa tako jednom, pa drugi put, pa
treći put.
Krunoslav Markovinović Đuri Popijaču. Đuro Popijač Tomislavu
Karamarku. A Karamarko Radimiru Čačiću lisičine na ruke. Ili nekom
SDP-ovu općinskom načelniku. Ili tko zna kome. A predizborna kampanja
još nije ni počela.
..........

Izjednačavanje krivnje, a ne obračun s korupcijom
Vladajuća stranka ne želi očistiti političku scenu od korumpiranih
dužnosnika, već samo izjednačiti krivnju. Da želi istinsku borbu protiv
korupcije, onda bi podnosili kaznene prijave, a ne čitali optužnice sa
saborske govornice. Iskoristili bi osam godina na vlasti da procesuiraju
sumnjive, a ne bi hapšenje svojih i optuživanje njihovih pretvarali u
predizbornu taktiku.
Konačno, da HDZ doista želi jačati institucije, onda premijerka ne bi
zvala Bajića na sastanak u Vladu samo dan nakon izbacivanja Sanadera iz
stranke, niti bi Hebrang, Popijač, Markovinović i tko zna tko još
docirali Karamarku koga treba progoniti. Niti bi Vladimir Šeks pred
Damirom Polančecom mahao malim prstom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/boljsevici-u-saboru-kako-hdz-pise-politicke-optuznice/535167.aspx

Aaaaa, lijepo sam ja napisala, počelo je, počelo. P- Hrvatski sabor - Page 3 28382 ...ma mi se ipak čini da su malo preuranili....rade li oni išta ili samo "pripremaju po onoj SVE ZA VLAST - VLAST NIZAŠTO" P- Hrvatski sabor - Page 3 778688
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty27.01.11 22:47

Kad smo kod Sabora neznam da li ste jučer na snimci zapazili i Ivana Šukera u saborskim klupama, kako pozorno čita dokumente, sad će imati vremena na pretek da pročita i neke dokumente. Laughing
[Vrh] Go down
Mišel
Ide prema gore
Ide prema gore

Broj postova : 441

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty27.01.11 23:10

Više mi je djelovao kao miš koji traži prvu rupu da se sakrije,moja mama je komentirala kak je sav nekak pokisli kao da mu je neugodno sjediti na tim stolcima
Valjda su mu ovi pretvrdi.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty27.01.11 23:22

Mišel je napisao/la:
Više mi je djelovao kao miš koji traži prvu rupu da se sakrije,moja mama je komentirala kak je sav nekak pokisli kao da mu je neugodno sjediti na tim stolcima
Valjda su mu ovi pretvrdi.

kak i ne bi kad će ina izmigoljiti s 500000 eur otpremnine i plaćom od 10000 eura, kukulele, kulko je to penez? Laughing
[Vrh] Go down
Rožica-ljutibijes
Boss
Boss
Rožica-ljutibijes

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty02.02.11 2:36

"Šeks se ne boji novinara, nego bivše novinarke Kosor"

IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin ocijenio je na
današnjoj konferenciji za novinare u Pazinu da se hrvatskim braniteljima
manipulira te da iza njihovih prosvjeda u Vukovaru i diljem Hrvatske
stojih HDZ.

- Hrvatskim braniteljima se manipulira, to se činilo 2001., to se čini i 2011. godine. Najžešći u tome je upravo Vladimir Šeks, koji sebe prepoznaje kao personifikaciju hrvatske državnosti - rekao je Kajin.

Dodao je kako je siguran da se Šeks, nakon što se - posuo pepelom zbog
izjava o novinarima koje je nazivao hijenama i piranama - "ne boji
novinara, nego bivše novinarke Kosor".

Po njegovim riječima, poruke sa skupova branitelja, poput "Pustite
Merčepa", "Operacija Vukovar još traje", "Bitka za Hrvatsku još nije
gotova", jesu poruke iz arsenala HDZ-a. Kako je rekao, nitko na
skupovima branitelja ne spominje 20 posto nezaposlenih u Hrvatskoj te
državu "na rubu bankrota s kojom nitko u Europi ne želi imati posla".

Kajin je ustvrdio kako se u HDZ-u "vodi permanentni unutarstranački rat te da je Hrvatska postala talac HDZ-a". - Bez Tuđmana, Sanadera
i Kosor, Hrvatska bi bila daleko bolja i već bi bila u Europi -
ocijenio je Kajin i spomenuo nedavnu premijerkinu izjavu po kojoj
Hrvatska "bez Tuđmana ne bi došla do praga ulaska u Europsku uniju".

http://www.dalmacijanews.com/Vijesti/View/tabid/74/ID/46423/Seks-se-ne-boji-novinara-nego-bivse-novinarke-Kosor.aspx

Koji je to P- Hrvatski sabor - Page 3 257600 vrag? Hoće li ga ipak "bombonček uspjeti smaknuti? Aaaaa, što bi to dobro bilo P- Hrvatski sabor - Page 3 375790 .
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty10.02.11 16:04

"Kupovali su, a nitko ništa ne zna. Ne zna ni vojvotkinja od Remetinca Jadranka Kosor. "
Za vrijeme Burićeva izlaganja čulo se veliko komešanje među članovima HDZ-a, koji su bezuspješno tražili od Bebića da kazni Burića i da mu opomenu.
"Neće meni nitko određivati kako će se voditi sjednica", rekao je Bebić potpredsjednicima Vladimiru Šeksu i Ivanu Jarnjaku....

"Nećeš ti još dugo", navodno mu je odgovorio Šeks.
Nakon toga predsjedanje Sabora preuzela je Željka Antunović.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bebic-odbrusio-seksu-da-mu-se-ne-mijesa-u-posao-a-ovaj-mu-porucio-neces-ti-jos-dugo/537320.aspx

Oooooooooooooooo gle gle, stari prijatelji se posvadili pred milijunskim auditorijem.
Nećeš ti još dugo.............. značajna rečenica jer se odnosi ne samo na Bebića nego na sve njih.
[Vrh] Go down
plemenitašica
Expert
Expert
plemenitašica

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty10.02.11 16:09

"...."Beus Richenberg ih HNS-a usprotivio se zakonskom minimumu od 50 tisuća kuna naglašavajući kako Vlada tim prijedlogom zabranjuje bavljenjem lokalnom politikom onima koji imaju manje od 50 tisuća."

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bebic-odbrusio-seksu-da-mu-se-ne-mijesa-u-posao-a-ovaj-mu-porucio-neces-ti-jos-dugo/537320.aspx

Ovo baš ne razumijem. Znači stranke/pojedinci koje će se kandiidrati za bilo koje izbore moraju imati 50 000 kn na žiro računu?
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty10.02.11 16:14

Ovo baš ne razumijem. Znači stranke/pojedinci koje će se kandiidrati za bilo koje izbore moraju imati 50 000 kn na žiro računu?

Upravo tako. Ako nemaš 50 000 kuna nema ni izbora.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty10.02.11 16:26

Nećeš ti još dugo.............. značajna rečenica jer se odnosi ne samo na Bebića nego na sve njih.

Nervoza raste i sve je veća, takvo ponašanje, komunikacija samo dobro oslikava koji nas to primitivci vode cijelo vrijeme a ak su su stanju jedan drugom tako govoriti što su tek u stanju protivnicima reći i učiniti, što samo potvrđuje opet koliko se teško boriti s takvim krokodilima koji su imali moć, koju pomalo gube, svjesni toga izgledaju kao ranjene hijene a isto tako se i ponašaju. Uvredljivo bi bilo za pastire, uspoređivati ih.
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty11.02.11 2:07

Mali ispravak. Ovih 50 000 kuna se odnosi samo na predsjedničke izbore.

Ostalima se limitira iznos novca za troškove kampanje.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty11.02.11 9:52

Ante je napisao/la:
Mali ispravak. Ovih 50 000 kuna se odnosi samo na predsjedničke izbore.

Ostalima se limitira iznos novca za troškove kampanje.

Mislim da je tu letvicu za predsjedničke izbore trebalo još podići i pojačati kvalitetu i ozbiljnost kandidata, ne kao do sada da imamo kandidata koji rade cirkus od predsjedničkih izbora.
A pitanje, je li to opet u skladu s Ustavom koji garantira ravnopravnost svih građana, u tom slučaju ja nisam ravnopravan ako nemam 50.000 kuna?
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty11.02.11 9:55

Letvica se može dići brojem potpisa, a ne novcem. Iako to ništa ne znači. Sjetite se samo koliko je njih najavilo kandidaturu (Alka Vuica i ini), dobilo medijski prostor mjesecima ranije i onda očekivano ništa od njih.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty11.02.11 11:12

Ante je napisao/la:
Letvica se može dići brojem potpisa, a ne novcem......

Ne bi se složio, podiže se i jednim i drugim.
Ali ajmo uzeti jedan primjer, zamislimo da se npr. Severina kandidira, misliš li da ne bi skupila potpise?
Tako da je to relativno i nema idelanog kriterija, ali ovo dvoje, oboje je važno za podizanje letvice.
Moglo bi se tu pridodati još nekih kriterija pa da selekcija već unaprijed bude bolja.
[Vrh] Go down
manimal
Ide prema gore
Ide prema gore
manimal

Broj postova : 413

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty11.02.11 11:18

JOSIPJOŽA je napisao/la:
Ante je napisao/la:
Letvica se može dići brojem potpisa, a ne novcem......

Ne bi se složio, podiže se i jednim i drugim.
Ali ajmo uzeti jedan primjer, zamislimo da se npr. Severina kandidira, misliš li da ne bi skupila potpise?
Tako da je to relativno i nema idelanog kriterija, ali ovo dvoje, oboje je važno za podizanje letvice.
Moglo bi se tu pridodati još nekih kriterija pa da selekcija već unaprijed bude bolja.

...onda, sevke nam je slijedeća predsjednica??? para ima, a potpisa bude Smile ...
[Vrh] Go down
Ante
Admin
Admin
Ante

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty12.02.11 11:12

Ona ima i novce. Ustalom, zašto se ne bi kandidirala. Ima politički stav za razliku od većine stranaka.

Po Ustavu svatko ima pravo kandidiranja. Novac ne smije biti kriterij. Podrška da. Ja sam za varijantu većeg broja potpisa.
[Vrh] Go down
JOSIPJOŽA
Boss
Boss
JOSIPJOŽA

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty12.02.11 14:32

Ante je napisao/la:
Ja sam za varijantu većeg broja potpisa.

Je, je samo i potpisi koštaju 3kn/potpisu, prošli predsjednički izbori (oćel na sljedećim biti kakva akcija, 2+1 gratis, neznam), opet dolazimo do novaca, novci su važni, imaš ili nemaš, pa se ti pozivaj na ustavna prava ak nemaš novaca. Para vrti gdje burgija neće. Laughing
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: P- Hrvatski sabor   P- Hrvatski sabor - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

P- Hrvatski sabor
[Vrh] 
Stranica 3 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» P - Hrvatski jezik?
» G-Hrvatski "poduzetnici"