| Super talent - Josip Pešut | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
plemenitašica Expert
Broj postova : 2046
| Naslov: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 12:01 | |
| Iako se moj post nimalo ne dodiruje sa ovima prije, ali naslov mi odgovara pa je stoga tema ovdje: Mladi čovjek kojeg sam slušala uživo nekoliko puta, jer je često gost na koncertima VIS Peri deri. Mladić je iz Peščenice i stvarno je talentiran.Ovaj vikend nastupa na TV u valjda polufinalu ( ne gledam pa ne znam), pa obratite pažnju. Super talent - Josip Pešutwww.youtube.com vlastita kompozicija | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 18:50 | |
| | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 20:17 | |
| - JOSIPJOŽA je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=m0-iLjI-bX4
mala korekcija, ne ljutite se. Dobar dečec. Dobar i simpatičan, da. A što je zanimljivo taj mladi dečko SAM sklada. Mada ja po mom ukusu preferiram - stvari lagane....hihihihiiiiiiii | |
|
| |
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
| Naslov: Re: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 21:54 | |
| - Rožica-ljutibijes je napisao/la:
- JOSIPJOŽA je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=m0-iLjI-bX4
mala korekcija, ne ljutite se. Dobar dečec. Dobar i simpatičan, da. A što je zanimljivo taj mladi dečko SAM sklada. Mada ja po mom ukusu preferiram - stvari lagane....hihihihiiiiiiii ...slušam pa si mislim dire straits...na početku.. pa scorpions...sredina...pa iron maiden... pa... mali je originlan (zapazil sam ga kad sam gledal emisiju)... a i muzika je po mom guštu... ak izda album idem ga mam kupiti.... | |
|
| |
plemenitašica Expert
| Naslov: Re: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 22:16 | |
| - manimal je napisao/la:
- ...... mali je originlan (zapazil sam ga kad sam gledal emisiju)... a i muzika je po mom guštu...
ak izda album idem ga mam kupiti.... Dođite ga poslušati kad su Visofci. Ako hoćete mogu saznati kad bu s njima pa javim.
JosipJoža - zakaj korekcija, kaj bi se ljutila, gdje sam pogriješila? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 22:44 | |
| - plemenitašica je napisao/la:
JosipJoža - zakaj korekcija, kaj bi se ljutila, gdje sam pogriješila? Ups, sory, moja greška, otovrio sam u brzini Vaš donji link www.youtube.coma na njemu se ne vidi snimka, previdio sam da je iznad toga ispravan link, tek sada vidim, pa sam postavio link, uvjeren da ste Vi previdjeli i postavili krivi link, isprika, moja greška. | |
|
| |
plemenitašica Expert
| |
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Super talent - Josip Pešut 17.11.10 22:56 | |
| Poklopil sam se po vuhima tak jako da mi se ljutnja i ne vidi. | |
|
| |