| Jutarnji ritual | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ante Admin
Broj postova : 2140
| Naslov: Jutarnji ritual 23.10.10 9:17 | |
| Uvijek ustanem dosta ranije. Kada ustanem prvo palim kompjuter, onda idem skuhati kavu. Kada je gotova sjedam za kompjuter, palim cigaretu i počinjem čitati online novine, forum, mailove. Volim sve polagano, bez žurbe. Ako nešto preskočim ili ubrzam dan mi nije najbolji. Kakvi su vaši jutarnji rituali? | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
Broj postova : 1957
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 9:24 | |
| Eto kao da ste uzeli šalabahter i prepisujete me. Imeđu kavice i čitanja novina bih samo ubacio tuširanje i brijanje ispod pazuha, volim svježe obrijano pod pazuhom i malo miomirisa, to mi je jako važno. A dobro dođe i jedan štamplić prije kavice za dezinfekciju. | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 9:43 | |
| Ne, ne, ne. Tusiranje kvari dozivljaj. Piti kavu krmeljav, neopranih zubi......to je gušt | |
|
| |
Goran Admin
Broj postova : 130
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 13:47 | |
| ako moram rano u grad, ustanem se 10 min prije nego moram na bus, operem zube, obavim ostalo , obučem se i krećem ako ne moram nigdje,onda se ustanem, upalim komp, odem u kupaonu dok se komp ne upali i gledam šta ima novo... ne pijem kavu i rijetko kad doručkujem ujutro | |
|
| |
Neo Moderator
Broj postova : 287
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 20:07 | |
| Gorane, ne razumijem što će ti komp ako ujutro ne pušiš i piješ kavu. | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 20:46 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 21:22 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 21:23 | |
| | |
|
| |
JOSIPJOŽA Boss
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 21:37 | |
| Ne bi za promjenu bilo loše da sam sebe malo iztreniraš. Viš kak on nema problema s tim. | |
|
| |
Rožica-ljutibijes Boss
Broj postova : 1353
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 22:23 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 23.10.10 23:37 | |
| | |
|
| |
Goran Admin
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 24.10.10 3:08 | |
| | |
|
| |
Ante Admin
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 24.10.10 9:45 | |
| Onda se čitaju tportal ili monitor | |
|
| |
manimal Ide prema gore
Broj postova : 413
| Naslov: Re: Jutarnji ritual 26.10.10 18:35 | |
| ...zvrrrrrrrrrrr....yebo majku na uranku, već je četr... ajd se diži mrcino, valja iscijepat oni dvajes metri drva ako o'š kafu... gotovo.. večć je po' pet...ufff, ajd brže kravu pomuzi i pusti kokoši... dvaest do pet... kupaona... skoro sam zaboravio pločice prominit... daj brže onu flexu da se nečeka... ček, nemore flexa, probudit će dicu i ženu... zajebi pločice - idem parkete pobrusti... deset do pet... brže... brže... ma di mi je brusni papir, oca mu u vr' gujsce pederska.. pet i pet... gotovo... sad samo još polakiram do pet i dvajes... jebo majku, nikako da se osuši lak, a već je po' šes'... auuuu, a vodu za kafu sam pristavia još u pet... isparila... neka, ionako imam visok tlak... deset do šest... draga, si za kaficu??? da ti noge izmasiram?? ne? OK... oprosti kaj sam smetal...samo se ti odmori... budem ja djecu sredil... grm, brmm, ishxbs dcwuhqjk... ajde mario, dario, zorane, gorane, bojane, di je oni mali, najmanji.. a tu si... aaaaaaaaaaaaaa.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ...zvrrrrrrr.... 7:30... koji je danas dan... di sam .... koliko je sati.... ufffff, samo san... dobro, idem si kavu pristaviti... ili ipak ne... ma, idem natrag spat- ipak je nedjelja... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jutarnji ritual | |
| |
|
| |
| Jutarnji ritual | |
|